Rejsenetværk

Fra gæst til bruger?

13 indlæg i denne tråd

Selvom en del oprettede brugere figurerer i online statistikken som gæster på sitet fordi de ikke lige har logget sig ind, så er det tydeligt at rigtig mange flere end oprettede brugere besøger Eroguide.dk

Sådan rent teoretisk hvor mange oprettede brugere kunne der være på Eeoguide, hvis 100 % af sitets gæster oprettede en profil :)

Nu ved jeg godt at der helt generelt er langt flere zappende gæster på nyheds sider og fora på nettet end der abonnerer på, eller registrerer sig hos allehånde sider, hvor man kan kigge med uden at oprette sig, men mon ikke der på niche sites for dedikerede interesser består et langt større potentiale for at konvertere gæste trafik til oprettede brugere?

Et niche site for en dedikeret interesse er jo Eroguide.dk, og sitet burde i min optik som sådan have langt bedre muligheder end Politiken.dk, JP.dk, EB.dk. B.dk osv, for at kunne motivere en stadig større del af trafikken til aktivt at oprette sig som brugere.

Kunne det være en ide at oprette et forum som enhver uden at være oprettet som bruger på Eroguide.dk, kan skrive i og gå i dialog med administrationen og sitets aktive brugere om det hensigstmæssige i at også de opretter en profil her på stedet.

Ikke mindst sådan at administrationen kan få input fra gæsterne til hvordan sitet kan udvikles til at opnå flest mulige oprettede brugere, der i videst muligt omfang selv bliver aktive læsere og eller skribenter på Eroguide.dk

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jowda, men hvad skulle fidusen være ved at konvertere gæster til brugere?

Det i sig selv garanterer jo ikke aktivitet.

Kigger man lidt på afdelingen med de "tilmeldte brugere", er størsteparten af EG's brugere passive i den forstand, at de ikke har skrevet noget, og mange har sikkert glemt, at de på et tidspunkt har oprettet sig.

Indstiller vi på "antal af indlæg" og "i stigende orden" skal vi helt frem til nr. 1204, før vi finder den første bruger, der har skrevet et enkelt indlæg, og vi skal frem til nr. 2592, før vi støder på den første med 10 indlæg bag sig.

Ville vi med din tanke ikke blot få mange flere af de brugere, der allerede findes i intervallet 1-1203?

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Borende X

Når først flere gæster er blevet til oprettede brugere, kunne næste mål være kollektiv opmuntring til eget aktive virke i forum, fremfor modsat at skræmme nye væk.

Et sådant mål må alt andet lige være nemmere at nå, med dem der som det første skridt har valgt at oprette egen profil.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis alle der har besøgt Eroguide.dk igennem tiden, havde oprettet en profil, ville vi vel have et par hundredetusinde profiler oprettet. Mange gæster kommer til siden via en søgning på f.eks. Google, disse har måske søgt efter en specifik thaimassageklinik, pige eller escortbureau, og læser så blot det der står om det de søgte efter. Derudover er der sikkert også en del, som endnu ikke har besøgt en glædespige, og måske blot ønsker at læse lidt, inden de tager springet og besøger en pige, og måske derefter også opretter sig herinde.

Hvis vi havde en fora hvor alle kunne skrive i, uden at oprette en bruger. Ville vi lynhurtigt skulle have ansat 1-2 mand på fuldtid, til at slette alle de tusindvis indlæg som diverse SPAM-bots ville begynde at lave.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvad med at gøre det muligt for bots fra Google og andre søgemaskiner at læse i trådene (som nu), men for at vi mennesker skal kunne gå ind og læse en tråd, så skal vi oprette en konto.

Evt. kan det første indlæg være synligt og resten skjult indtil man opretter en profil.

Det havde jeg stor succes med, da jeg havde fora.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hele idéen med Eroguide.dk er at alt indholdet skal være åbent og frit for enhver bruger, uanset om brugeren bare er her inde for at snuse, eller er en registreret bruger. Det er også hele den åbenhed, der har gjort Eroguide.dk til den succes siden er i dag. Ved at lukke for adgangen for indholdet for ikke registreret brugere, vil min påstand være at vi over tiden vil miste mange nye og værdifulde brugere, simpelthen fordi mange brugere ikke vil bruge tid på at registere en bruger, blot for at læse lidt information, og dermed heller ikke ser alt det information de ellers går glip af. Desuden er der jo heller ingen garanti for de brugere, som registrere sig for at se indholdet, også bagefter vil bidrage med deres egene oplevelser.

Jeg vil hellere lade Eroguide.dk forblive så åben som vi er i dag, hvor vi hver måned får et par hundrede nye brugere, bl.a. har vi fået 64 nye brugere de seneste 7 dage, hvoraf de 27 indtil videre har skrevet minimum ét indlæg. Antallet af nye brugere stiger også stødt og roligt, i takt med vores besøgstal hele tiden stiger.

Del dette indlæg


Link til indlæg
... men for at vi mennesker skal kunne gå ind og læse en tråd, så skal vi oprette en konto
Den forstår jeg ikke rigtigt. Man kan da, hvis jeg har forstået tingene rigtigt, gå ind og læse i strengene uden at logge ind. Der er bare visse funktioner som f.eks PB, der ikke er tilgængelige

Del dette indlæg


Link til indlæg

Desuden er der jo heller ingen garanti for de brugere, som registrere sig for at se indholdet, også bagefter vil bidrage med deres egene oplevelser.

Det jeg omtalte kaldes 'nagging' og er meget populært i de engelsktalende lande som USA, UK etc..

Jeg er overbevist om, at det kan give flere brugere og at nagging i flere former også kan give flere indlæg, men hvis tanken bag EG "kun" er, at sitet skal være åbent og en informationskilde, så behøves det jo ikke :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu