Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/adele-58490.html#&gid=1&pid=1
 

Jeg har i dag brugt en lille timej med Adele. Hun stryger ind på top 3 bedste oplevelser nogensinde. Og det siger ikke så lidt. 
 

ankom til stedet i centrum Kbh. Rimelig befærdet sted, men slet ikke suspekt. Der er massere af butikker så man kan bare lade som om man kigger på tør mens man venter på sms. 
 

i øvrigt gik der ca 10 sekunder fra jeg skrev at jeg var der til der blev åbnet. Super god stil ikke at lade kunden vente. 

blev mødt af den smukkeste kvinde jeg har set med de lækreste sili babser. Hun mødte lig i døren nøgen! Omg! Med et glimt i øjet og et smil. 

vi vekslede penge 800 for 30 min. Men efter 10 kunne jeg mærke jeg var nødt til at købe en time og spurgte om det var ok. Det var det. 
 

Ingen berøringsangst. Hun er sød og venlig og smuk. Man må slikke og røre alle steder. Dog ingen fingre i numsen, hun fik sagt nej tak til det med et frækt smil, så det ikke ødelagde stemningen  super god service!

jeg holdt desværre ikke en hel time og efter flere positioner kunne jeg ikke holde tilbage mere. Hun fik lidt massage og så satte hun sig på mit ansigt mens jeg kom igen med hånden.  

ingen stress. super engelsk.

super service  super lejlighed  super pige  

10/10

eneste minus er at hun ikke giver ØKO blow eller kys. 
 

besøg hende. I vil ikke fortryde. 

Kommer jeg igen? Ja!

Del dette indlæg


Link til indlæg
hankypanky888 skrev, for 4 timer siden:

kræver hun coronatest inden besøg ?

Det gør hun vel for det siger loven jo 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tinna har da ikke tatovering under brystet som adele har? Adeles tatovering under brystet er ihvertfald ikke ny. Jeg besøgte hende for 2 uger siden. 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
DCDO skrev, for 7 timer siden:

Tinna har da ikke tatovering under brystet som adele har? Adeles tatovering under brystet er ihvertfald ikke ny. Jeg besøgte hende for 2 uger siden.

Hvem besøgte du? Hun udskifter lidt i billederne, og har nu lagt nogle på Tinnas der viser utatoveret hud under brysterne. Som @Sim12 skriver er de nok bare ældre 

 

Se højre underarm.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...