Hop til indhold

Recommended Posts

Hermed min oplevelse hos Thai ni1 wellness for en uges tid siden

https://escortguide.dk/P/thai-no1-wellness-34212.html

Havde længe kigget på de lækre fotos af hende jeg tænker er indehaver af stedet. Troede derfor også at det var hende jeg havde lavet en aftale med via sms da der ikke fremgik nogen info i svarende om at det ikke var tilfældet. Døren åbnes af en anden pige der ikke ser hverken gammel eller skræmmende ud, hvorfor jeg desværre går med ind. Jeg bestiller en times massage og og får besked om at det koster 500,- Hun spørger om jeg ikke vil have hj til 300,- mere. Takker først nej da det jo ikke var hende jeg ønskede at møde men ender alligevel med at spørge på B2B der så koster 1300,- ialt. Spørger høfligt om det foregår med hende helt nøgen, hvilket hun pludselig ikke forstår, selvom hun ellers talt ok engelsk, indtil nu. Bestemmer mig for at prøve selvom hun ikke var den ønskede "drømmepige"  Giver hende 1400,,- med forhåbning om lidt ekstra goodwill. Big mistake. Massagen starter fuldt påklædt hvor hun masserer med maskinelle bevægelser samme sted så længe at det når at blive irriterende men dog med enkelte berøringer undervejs af "klokkeværket" Da tiden endelig kommer til B2B delen er det selvfølgelig med trusser på hvor berøring er forbudt. Når dog lige at mærke en stålbørstelignende dusk der stikker gennem trussestoffet så er egentlig taknemlig for at det ikke er den pussyslide jeg skal lægge hud til. Kedelig B2B, ikke så meget på grund af den manglende størrelse på brysterne men mere pga den manglende indlevelse, der ligesom hj blot får lysten til at få det overstået så man kan komme ud til at blive det altoverskyggende. Er desværre stadig dum nok til at have lyst til at møde indehaveren, der ser forfærdelig lækker ud, men mon ikke det vil blive samme uindfriede forventninger?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Coppola

Jeg har kun besøgt Pim en enkelt gang, hvor det endte med, at jeg efter at have modtaget massage et stykke tid, byttede med hende. Til min store overraskelse smed hun alt tøjet, stram lille sag:)

Efter at have masseret hendes lille stramme krop, kyssede jeg hendes ryg, det blev vel modtaget og jeg arbejde mig længere og længere syd på og endte med at slikke hende bagfra indtil hun kom.

Det endte med at vi havde sex. Det var kun muligt at kneppe hende ganske forsigtigt. Jeg betalte 1500 for det hele.

Jeg har kun besøgt hende denne ene gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Benjamin skrev, den 18.11.2020 at 20:53:

Alt i alt er du blevet snydt, også på prisen. :angry:

Helt enig i at jeg er blevet snydt så det driver! Men prisen har jeg jo selv accepteret så det er alene på servicen samt den smarte "i dont understand" finte når der aftales hvad der leveres til prisen jeg synes det bliver ekstremt skuffende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...