Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har i lang tid luret på at skulle prøve Sida i Søborg på et eller andet tidspunkt, fordi flere har fremhævet selve hendes massage som fremragende. Og lad det være sagt med det samme, at de havde ret!

Grunden til at der gik længe, inden jeg fik prøvet hende var, at min ryg har haft det glimrende i lang tid, så jeg har gået og tænkt, at jeg venter lige til den værker. Der dukker jo nok et eller andet op med nogle myoser eller et lille hold i ryggen eller hvad ved jeg. Det gjorde der så for nylig og straks bestilte jeg tid hos hende.

Til dem der higer meget om det diskrete er der godt nyt, for man ringer på til en almindelig opgang og skal bare lige op af en lille trappe, og omgivelserne er i den kedeligste soveby-agtige del af Søborg, så det virkede meget, meget diskret. Men hvorfor egentlig søge det diskrete? Der er vel intet odiøst i at få massage, når man trænger til dette?

Lejligheden er rigtigt nydelig og indbydende. Værelset jeg blev ført ind på er meget velholdt, alt er rent og pænt, og der blev tilbudt noget at drikke med det samme og hvad kunne jeg så tænke mig?

Jeg bestilte en times halvhård massage og jeg viste hende, hvor jeg lige havde haft lidt kvaler de sidste par dage.

Hun bad mig gøre mig klar og lægge mig. Hun gik ud og kom dejligt hurtigt tilbage og gik i gang.

Først lige lidt stille og roligt og nogle gode knæk af ryggen. I min bog meget professionelt udført og så gik hun ellers i gang med de områder, der havde voldt mig problemer.

DAAAAMN, hun trykkede hårdt... "Jeg trykker næsten ikke," tyssede hun, da jeg klagede og rykkede rundt. "Nu må du lade være med at jamre," sagde hun meget bestemt og uden at joke.

På en rigtigt god måde var hun lige lærerinden, der verbalt klapsede eleven blidt over fingrene med en lineal. Jeg var jo for helvede kommet for at få bugt med den der nakke og ryg, der drillede lidt efter at have sovet skævt på hovedpuden et par nætter i træk. Hun havde jo ret.

Jeg bed smerten i mig, og tog den supergode behandling med så stiv arm, jeg nu kunne. Jeg er åbenbart en massagemæssig tøsedreng, eller hvad man nu tør bruge af ord i disse krænkelsestider. En knægtepige? Eller måske bare en svagpisser?

Hun trykkede på steder et godt stykke væk fra mine smertepunkter, og jeg kunne tydeligt mærke, at hun ramte rigtigt. Hun kan altså sit kram.

I den anden halve time bearbejdede hun bentøjet og fik mig vendt rundt til massage af muskelværket fortil. Det betyder jo tit noget andet, men Sida kan faktisk finde ud af også at massere på forsiden. Samtidig begyndte hun dog også på en historie om, at nogle mænd var altså nogle banditter, der bare ville i kanen med hende, men det gjorde hun altså kun, hvis de var tiltalende og lugtede godt og ikke var anmasende i stilen. Og så var det iøvrigt meget, meget dyrt, bedyrede hun.

Jeg opfattede det klart som en diskret opfordring til, at den mulighed var der altså også, hvis jeg var til det, og jeg tog det også som en diskret opfordring til, at jeg skulle spørge ind til det og høre, hvad det kostede og om jeg kunne få en tur. Jeg kunne 100% sikkert sagtens have haft lyst, for hun er virkelig både køn og tiltalende som person, og på en eller anden overklasseløgs-agtig måde også charmerende i sin selvtillidsudstråling. Men jeg var altså kun kommet for massagen og hvis det endelig var, så var jeg heller ikke interesseret til så høj en pris, som hun varslede.

Jeg lyttede derfor bare til hendes fortælling, og lod være med at spørge om noget i denne forbindelse. Hun lod sig ikke anfægte af min manglende respons til sit oplæg/sin historie, og gjorde massagen helt perfekt færdig. Dette er også en kvalitet i min bog. Jeg har oplevet flere steder, hvor kvaliteten falder fra 100 til 0 i det øjeblik, de finder ud af, at der er altså ikke noget mersalg at score her, og den opfordring kommer tit så tidligt, at man får hele timen ødelagt ved at de allerede efter 5-10 minutter finder ud af at de ikke får flere penge i kassen. Disse massører vender jeg aldrig tilbage til. Sida derimod kommer jeg helt klart til at besøge igen. Måske jeg næste gang lige diskret kommer til at spørge "hvad koster det egentlig, det der du snakkede om sidste gang?"... hvem ved...

https://escortguide.dk/P/topklasse-massage-i-soeborg.-god-haard-eller-bloed-massage-vaere-venligst-at-bestille-tid-i-god-tid--47106.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en glimrende og særdeles læsevenlig beretning, @Magico.

Magico skrev, for 30 minutter siden:

det virkede meget, meget diskret.

Selve det at ringe på ind til en opgang er diskret, men ligger stedet ikke på et hjørne, så alle i krydset ser dig stå ved hoveddøren? Netop fordi vejene ikke er voldsomt trafikerede, så vil nogen nok mene, at det ikke er så diskret endda.

Selvfølgelig har du en pointe i, at alle jo kan besøge en massør, men mange folk (i hvert fald i min omgangskreds) ville nok have tendens til få et særligt “nådada”-glimt i øjet, hvis de hørte eller så, at man havde været inde og få lidt thaimassage. Men igen, det er jo individuelt, om det er et problem eller ej.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den_glade_amatør skrev, for 3 minutter siden:

Selve det at ringe på ind til en opgang er diskret, men ligger stedet ikke på et hjørne, så alle i krydset ser dig stå ved hoveddøren? Netop fordi vejene ikke er voldsomt trafikerede, så vil nogen nok mene, at det ikke er så diskret endda.

Det kan du selvfølgelig have ret i, men den der ene gang hver halve time, at nogen kommer forbi der, der skulle det alligevel være mærkeligt, om vedkommende ser hvilken knap man trykker på, for at komme ind :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes, det er ret diskret.

Lige en anden bemærkning, som jeg glemte, da jeg anmeldte Sida: Selvom olien er duftneutral, så er der så meget røgelse og parfume i håndklæder og lagen, at jeg stank af bordel, da jeg kørte derfra - selv efter et bad.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...