Hop til indhold
Guest Kim Petersen

Sabina Sweet Thai - meget skuffende oplevelse

Recommended Posts

Guest Kim Petersen

Det ligger ellers ikke til mig at skrive negative anmeldelser, men jeg har svært ved at finde nogen positive toner vedrørende mit besøg i dag hos Sabina.

Jeg havde ellers glædet mig. For nogle dage siden kørte jeg forbi for at se Sabina og hilse på hende, inden jeg bestilte tid. Sød og flot pige, hun har dog ikke længere langt hår som på billederne, det går kun til skuldrene nu.

Det er dårlige lokaler bag en brugtbilforhandler i Hvidovre. Jeg kom ind i et lille rum med en enkelt-briks som er beregnet til eet menneske og hvor der næsten ikke kan ligge 2, og hvor pap-væggene ikke når helt op til loftet. Man kunne tydeligt høre en ældre kvinde sidde og hoste og tale i telefon på den anden side af papvæggen. Men pigen kan selvfølgelig godt være god selv om lokalet ikke er det.

Sabina, som taler acceptabelt engelsk, havde pr. sms lovet mig tungekys og megafransk hvis jeg tog fuld pakke, og det gjorde jeg og betalte for en time.

Til at starte med ville Sabina smøre mig ind i olie og give massage, dette ville jeg dog hellere vente med til mellemspillet mellem de 2 orgasmer som jeg går efter. Ned med hende på enkeltbriksen i stedet, og ja tak, tungekys til at varme op med. Men nej, det fik jeg så ikke. Hun drejede demonstrativt hovedet væk mange gange i træk, så det var umuligt at komme til at kysse hende. Jeg sagde at jeg gerne ville have kys som hun jo havde lovet, men nej. Det lykkedes mig to gange med tungen at strejfe hendes læber som var snerpet helt sammen og spidset, og jeg fik end ikke det hurtigste strejf af hendes tunge.

Nå, men hun skulle så kneppes. Jeg kom ind i hende, men nej, det gik heller ikke, fordi jeg var for stor, og det gjorde ondt på hende. Og så stor er jeg altså ikke, jeg mener at jeg er ret gennemsnitlig på det punkt. Jeg kom i øvrigt til at strejfe hendes næsetip hvilket man skal passe på med, fordi den er øm på grund af silikone hvilket man dog ikke kan se, hun har en fin lille næse. Man skal også være forsigtig når man tager hende på brysterne, muligvis også på grund af silikone, de er ellers lækre og bløde.

Nå, men jeg fik jo ikke kneppet hende færdig, så et blowjob måtte det da blive til. Hun gik ned og begyndte at sutte let på pikhovedet mens hun spillede mig med hænderne, og da jeg begyndte at komme trak hun hovedet væk og spillede mig færdig med hænderne. Altså ikke det lovede mega.

Der var nu gået 20 minutter, og jeg overvejede da om jeg skulle gå igen, skønt jeg havde 40 minutter tilbage. Det blev dog til at jeg kom om på maven og fik massage på ryggen, med en frygtelig masse olie så jeg blev helt sølet ind, og derefter den samme tur på den anden side, efter at jeg havde vendt mig om på ryggen - ligeledes med alt for meget olie.

Jeg ville dernæst gerne have et mega blowjob, som jo var aftalt. Jo, det kunne jeg da godt få, jeg skulle bare lige smøre hendes ryg ind i olie først og massere hende på ryggen. Okay, hvad gør man ikke for at få en god fortsættelse, og det kunne da også være hyggeligt nok...

Da jeg havde masseret hende på ryggen bad jeg igen om det lovede blowjob, og hun fik igen ned og suttede let på pikhovedet, mens hun spillede mig med hænderne. Ikke så længe, så blev det til et 100% handjob. Jeg bad hende igen om at sutte, men det afviste hun med den begrundelse, at hun desværre var så træt(!) Dertil skal siges, at hun ikke så spor træt ud.

Hun spillede mig færdig med hænderne, og jeg kom altså 2 gange. Præcis 35 minutter efter at jeg var ankommet, var jeg på vej ud af døren igen.

Jeg synes at jeg blev snydt. Jeg var blevet lovet både tungekys og mega fransk, og begge dele blev nægtet da det kom til stykket, ligesom jeg heller ikke kunne komme til at bolle hende færdig. Dertil var resten af akten også generelt dårlig, hun har tydeligvis noget imod den profession som hun har valgt.

Hun sagde at hun har arbejdet på det pågældende sted i Hvidovre i en uge, og at hun tidligere arbejdede et andet sted som ikke var i København, jeg ved dog ikke hvor det var.

Det er ærgerligt for begge parter med sådan en oplevelse, hun burde finde sig en anden beskæftigelse.

Jeg var sølet ind i olie da jeg kom hjem så jeg måtte skifte alt tøjet, og olien er ikke vandopløselig så den skal sæbes af, hvilket ikke er så nemt på ryggen...

Linket til hendes annonce er her: https://escortguide.dk/P/sabina-sweet-56887.html 

Der er ingen grund til at spørge om jeg mon kommer igen, skønt pigen i sig selv er flot nok...

Redigeret af Kim Petersen
Justering

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kim Petersen skrev, 1 time siden:

Der er ingen grund til at spørge om jeg mon kommer igen, skønt pigen i sig selv er flot nok...

Tak for anmeldelsen. 

Næste gang Kim, så afbryd hellere forløbet og bed om at få nogle af dine penge retur. Man skal sgu ikke finde sig i alt man bliver præsenteret for. 

Jeg ved godt det kan være svært i situationen, men man bliver nødt til at sige fra nogen gange. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Kim Petersen du har om nogen rigtig mange gode og positive anmeldelser fra dine besøg, og det er da helt på sin plads at skrive når nu man desværre oplever det stikmodsatte som man var blevet lovet, men dette sagt så er der jo ingen garantier heller ikke i denne købesex verden,

Var det mon kun en engangs oplevelse ?

Der skal jo som bekendt 2 til en tango, måske var den rigtige kemi der bare ikke ?

Skal man sige det direkte til pigen eller mutter / stedet ?

Skal man blive der i håb om at tingene lige pludselig vender til ens egen fordel / det aftalte ?

sagt på en lidt anden måde så kan næste kunde jo godt få en bedre kundeoplevelse og fin behandling medmindre at hun jo slevfølgelig er træt hele tiden og alle dagene

Jeg har stor respekt for netop dig Kim fordi du har besøgt så mange forskellige kvinder, der vil altid komme et par svipsere deriblandt, så mit lille råd gå tilbage til dem som du kender og ved giver konge behandling og lover det i aftaler på forhånd og ellers smil og vær glad vi har jo alle sammen prøvet det du skrev i din tråd, men rart er det sku aldrig bare fokuserer på ALLE de gode oplevelser du har fået lov til at opleve :)

Venligst Hunter

 

P.S.  håber at du finder mit skriv posetivt det var kun sådan ment

Redigeret af Hunting for beaver

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Kim Petersen

Hej @Hunting for beaver

Tak for dit skriv, som jeg bestemt opfatter positivt.

Jeg er enig i at der skal 2 til en tango, men jeg havde altså mødt Sabina nogle dage før, da jeg besøgte hende for at se hende og sige hej, og hvor hun selvfølgelig også så mig. Jeg lavede lidt senere samme dag en aftale med hende på sms hvor jeg henviste til at det var mig der lige havde besøgt hende, og hvor hun lovede mega fransk og tungekys hvis jeg tog fuld pakke, hvilket blev aftalt. Og endelig så hun mig jo igen, da jeg kom og besøgte hende og betalte på forhånd for ydelsen.

Der er som bekendt nogle piger der forbeholder sig retten til at afvise ved døren hvilket jeg udmærket godt forstår, det ville jeg også selv gøre hvis jeg var dem. Men man venter da ikke med at afvise kunden til man har fået pengene og skal til at levere. Hvis hun ikke kunne lide mig, hvilket jeg ville have respekteret, så skulle hun have sagt fra inden hun tog pengene.

Jeg mener ellers ikke at jeg giver et dårligt indtryk på pigerne, hverken med hensyn til udseende eller hygiejne, og jeg gør også altid hvad jeg kan for at være sød og høflig overfor dem. Jeg har rigtig mange dejlige oplevelser, senest med den helt vidunderlige Ivy Latina

Jeg kunne bare ikke få Sabina til noget som helst, og det påvirkede hende ikke, at hun havde lovet på forhånd hvad jeg ville få. Det var ikke mit indtryk, at det var mig som person hun havde noget imod. Tværtimod fyldte hun mig med komplimenter hele tiden for min piks størrelse og for min potens - selvfølgelig spil for galleriet, men man komplimenterer da normalt ikke folk som man ikke kan lide.

Hvis der er andre der har fået en bedre oplevelse med hende end min, så vil jeg da med interesse læse om det.

Jeg var lidt i tvivl om jeg overhovedet skulle skrive dette indlæg, for jeg er jo ikke ude på at ødelægge noget for Sabina, men det var simpelthen en præstation som jeg ikke mener at hun kunne være bekendt. Hun tog jo pengene og afviste herefter at levere den ydelse, som hun havde fået betaling for.

Jeg er enig i, at man skal fokusere på alle de gode oplevelser og gå tilbage til de piger som man ved giver en konge oplevelse, og det gør jeg også. Men hvis jeg ikke ind imellem besøger en ny pige, så ville jeg aldrig møde de nye stjerner, som jeg har så stor glæde af at lære at kende (såsom Ivy :wub:) ... og rigtigt nok, der kommer ind imellem en svipser...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kim Petersen skrev, 1 time siden:

Jeg var lidt i tvivl om jeg overhovedet skulle skrive dette indlæg, for jeg er jo ikke ude på at ødelægge noget for Sabina, men det var simpelthen en præstation som jeg ikke mener at hun kunne være bekendt. Hun tog jo pengene og afviste herefter at levere den ydelse, som hun havde fået betaling for.

Jeg synes nu ikke du havde behøvet, at forklare dig yderligere Kim, men det har du så gjort alligevel :-)

@Hunting for beaver burde have læst din anmeldelse igennem i stedet for at komme med en fuldstændig ligegyldig analyse, om det kunne være pga. det ene eller det andet, der gjorde, at du endte med en dårlig oplevelse.

I stedet for alt det tankespind, "kan det dog være fordi....." og "hvad nu hvis...." osv. så erkend dog bare, at Kim har haft en dårlig oplevelse, til trods for alt var afstemt inden besøget. Mega dårlig stil af kvinden! PUNKTUM!

Men ja, vi alle kommer gennem tiden til indimellem at få dårlige oplevelser med på vejen og så er det bare videre i teksten.

Tak for dine anmeldelser Kim, det er altid en fornøjelse, at læse om dine besøg!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Agurken skrev, for 14 timer siden:

Kim har haft en dårlig oplevelse, til trods for alt var afstemt inden besøget. Mega dårlig stil af kvinden! PUNKTUM!

Du har ret, ingen grund til at forklare sig nærmere, vil ikke afspore denne tråd mere 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak @Kim Petersen jeg haft kig på hende pga af bileder og ydelser, men på bagrund af din oplevelse er hun nu strøget fra listen!

Jeg synes du leverer en fin og sober anmeldelse og efterfølgende også tænker over at du jo ikke vil ødelægge business for hende!

Jeg synes ikke du har grund til yderligere forklaring, når man prøver at afstemme forventninger inden seancen som derefter ikke bliver overholdt, så er det for mig ikke et spg. om en dårlig dag eller noget kemi der svipser, så er det den grundlæggende holdning og væremåde, den er gal med og så er der alt for mange andre søde og sikre kort, til at det er værd at give hende en chance mere.

Synd, men tak for at dele din oplevelse, der  sparede du mig for en dårlig oplevelse! Håber din næste blir meget bedre :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...