Hop til indhold
Guest elsker_sex

Hvorfor er folk til megafransk?

Recommended Posts

Gæst

Jeg er ikke selv uskyldig og jeg har fået superfransk én gang og megafrank en gang. Megafrank var det vildeste blowjob og orgasme jeg nogensinde har fået, og min lyst til at få det igen er bare så fucking stor, men enten skal jeg finde en dansk pige jeg stoler på er sund og rask, eller til jeg får en kæreste..

For hvad hvis man bliver smittet af syfilis? Jeg tror chancen er 33% for at man blive kurerert fuldstændig, også er der de sidste 66% hvor man vist har det sådan i baggrunden, ellers har jeg ikke forstået det 100% rigtigt.

HIV er der vist teoretisk set en chance for at man kan blive smittet med igennem megafransk, men det er vist ikke muligt ifølge flere forskellige læger.

Og hvad fanden.. Klamydia kan man vel tage noget medicin imod.

Hvad er jeres holdning til megafransk?

Del dette indlæg


Link til indlæg

For hvad hvis man bliver smittet af syfilis? Jeg tror chancen er 33% for at man blive kurerert fuldstændig, også er der de sidste 66% hvor man vist har det sådan i baggrunden, ellers har jeg ikke forstået det 100% rigtigt.

Jeg tror du har misforstået et eller andet.

Som hovedregel gælder det, at uden behandling vil:

1/3 af alle som bliver inficeret med syfilis blive spontant helbredt

1/3 forblive i latent fase hele livet

1/3 udvikle tertiær syfilis

I forbindelse med tidlig behandling af syfilis, er prognosen normalt "god". Dvs. at det forventes at alle bliver helbredt.

Læs evt. mere her

Mht. megafransk generelt, så er smitterisikoen nærmest lig nul for modtager af megafransk (dvs. for den person der får "behandlet" sin penis oralt).

Derimod er smitterisikoen større for vedkommende der bruger sin mund til oral behandling af en anden persons penis. Hertil skal dog siges, at risikoen for smitte betragtes som meget lille.

Man skal selvfølgelig kun benytte sig af megafransk, hvis man synes, at man selv kan stå inde for det.

I øvrigt, så er begrebet "sikker sex" misvisende, og det burde hedde "sikrere sex", da der altid er en teoretisk lille risiko for smitte.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tør simpelthen ikke.

Hvor ringe risikoen end er statistisk – og den er der – kan jeg ikke tillade at komme hjem med "noget".

Jeg blev sidste år både bogstaveligt og overført taget på sengen i en thaiklinik.

Før jeg vidste af det, havde hun glædesprederen inde i munden efter et kun par slik på kuglerne. Jeg havde dog ikke standhaftighed i situationen til at protestere, kødet er jo svagt, og det havde jeg det lidt dårligt med.

Næste dag var jeg en smule øm i kalorius efter den lidt hårdhændede behandling, og det blev jo ikke bedre af, at jeg normalt reagerer ret psykosomatisk. Men allerede den følgende dag var alt væk.

Jeg konkluderede, at det havde været den "håndfaste" behandling samt det psykiske, der spillede ind. Men jeg havde fået en advarsel.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Man kan jo også få den i billigudgave med kondom på - det har de fleste piger ikke noget imod, hvis man har bestilt en ½ time med fransk (evt. uden) og dansk. Spørg evt. forinden betalingen om du må komme i munden på dem med kondom på - bør du ihvertfald aftale med mørke og evt. også østeuropæiske piger :evil:

Del dette indlæg


Link til indlæg

hvad er forskellen på mega og super fransk

normalt er det hvad man læser på nettet

mega = uden gummi og afslutning munden

super = uden gummi

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Mht. megafransk generelt, så er smitterisikoen nærmest lig nul for modtager af megafransk (dvs. for den person der får "behandlet" sin penis oralt)
.

Det har jeg også set skrevet på adskillige hjemmesider. Det er dog en sandhed med modifikationer. Jo oftere du modtager des større sandsynlighed for at redde en "overraskelse".. personligt har jeg fået en overraskelse med i købet ved flere lejligheder...... og hvorfor stopper jeg så ikke bare med det der megafranske kan man så spørge?? Hvis jeg får valget takker jeg også nej.. så sjove er "overraskelserne" heller ikke.... men kan man godt lide BJ.. og frekventerer man swingerklubber og Tyskerland med mellemrum står valget mellem megafransk eller ingen fransk...... og det er nu da også så kedeligt slet ikke at få et BJ... og jo det føles da som regel også dejligere uden det der gummi halløj

/Hugo aben

Del dette indlæg


Link til indlæg

normalt er det hvad man læser på nettet

mega = uden gummi og afslutning i munden

super = uden gummi

Jeg mener at i megafransk er en tur rundt om bollerne også inkluderet, men det er ikke alle piger der praktiserer det - nogle piger kalder det også månefransk.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Den perfekte købesex-oplevelse for mig er 1 time med en smuk og sød GFE-pige som bl.a. giver tungekys, sutter mig uden kondom og tager klatten i munden.

Jeg har haft en del købesex-oplevelelser af denne type bl.a. i Tyskland og Tjekkiet og har endnu aldrig pådraget mig nogen kønssygdom (ville selvfølgelig gå til læge hvis jeg havde gener, men går også til rutinetjek 1 gang om året).

Jeg er mest bekymret for at få kønsvorter (hvorfor jeg i øjeblikket er ved at blive gardasil-vaccineret) eller herpes genitalis. Der er en risiko for begge selv med kondom.

Syfilis er jeg sgu ikke bekymret for. 1) Hvis jeg så en pige med chanker ville jeg afbryde al "leg" med hende og opfordre hende til at søge læge. 2) Jeg ville med stor sandsynlighed hurtigt opdage, hvis jeg havde fået det (60% bemærker chanker). 3) De fleste kan helbredes med et enkelt skud penicilin. Igen: Kondom dækker jo ikke alt, så hvis du dyrker alm sex med en pige der har en chanker på kønslæberne, så kan du sagtens få syfilis inderst på penis (der hvor kondommet ikke dækker) eller i munden hvis du har slikket hende. Hvis pigen har chanker i munden, så kan du (teoretisk) selv smittes både i munden (ved tungekys) og ved oralsex.

Jeg er helt enig med Filosoffen med at ”Man skal selvfølgelig kun benytte sig af megafransk, hvis man synes, at man selv kan stå inde for det. ”.

Der er ikke nogen tvivl om at der er en smitterisiko ved oralsex uden kondom, men spørgsmålet er hvor stor den er. Jeg er også helt enig med Filosoffen om begrebet "sikker sex". Jeg synes det er spøjst at mange siger at de skam holder sig fra fransk uden kondom da det ikke er sikkert, men samtidig køber de sex med piger som gennem et stort partnerantal er i øget risiko for kønssygdomme. Derudover slikker de pigen (uden beskyttelse) og tungekysser - jeg vil tro at der er mange der overhovedet ikke overvejer smitterisiko ved disse ting.

Bonobo, af ren nysgerrighed: Hvad er du blevet smittet med og er du sikker på at det er gennem blowjobs uden kondom? Jeg har aldrig selv været i swingerklubber men tænker, at risikoen for smitte må være større når pigernes mund går direkte mellem de forskellige fyres ”udstyr” og ikke som for de piger jeg har leget med hvor der går længere tidsperioder mellem forskellige fyre og flere af pigerne (i hvert fald på bordel i Berlin) skyller munden med mundrens efter hver "belønning".

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror en af de bedste metoder til at undgå seksuelt overførte sygdomme er at forlange ordentlig belysning på massageklinikkerne - så både kunden og glædespigerne bedre kan spotte om modparten har små sår, kønsvorter mv. på og omkring kønsorganerne.

De steder hvor belysningen er alt for lummer forespørger jeg altid, inden al snak om ydelser og betaling, om de ikke har en bedre belysning - og jeg snakker ikke bare om et par ekstra fyrfadslys rundt ved gulvet, men om regulær belysning. Kan de ikke skaffe det - er jeg som regel, den der er gået igen - både pga. faren for smitte, men også fordi jeg ikke vil betale i dyre domme for mørkekammersex. Desuden har jeg oplevet at når de endelig finder en ekstra lampe frem eller trækker mørklægnningsgardinerne lidt fra, så kan man se lokalet trænger til alvorlig rengøring, nye gulvtæpper, gardiner, mv.

Flere massageklinikker her i området er brændt ned indenfor de senere år - det sidste - Hovedvejens Perle - skyldtes sandsynligvis et fyrfadslys. Valhalla har også fornylig været lukket et stykke tid pga. en mindre brand. Undrer mig ikke med alle de brande, idet jeg også nogle steder har set, hvordan pigerne med papir eller stof tildækker lamper med gammeldags el-pærer, som kan blive med varme, især når de tildækkes :evil:

Del dette indlæg


Link til indlæg

normalt er det hvad man læser på nettet

mega = uden gummi og afslutning munden

super = uden gummi

Kommer så sandelig an på hvad for et sted man befinder sig..

Superfransk = kondom på toppen, slik kugler og skaft.

Mega fransk = uden gummi med slug..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kommer så sandelig an på hvad for et sted man befinder sig..

Superfransk = kondom på toppen, slik kugler og skaft.

Mega fransk = uden gummi med slug..

Den var ny - åbenbart Seductions egen definition på Super

Mht. Mega fransk praktiseres den andre steder uden gummi i 2 udgaver: med eller uden slug, hvor pigen spytter ud bagefter i f.eks en serviet. Det er ikke noget jeg som sådan går op i, udover det tænder mig at komme i munden på pigen - og vil hun også kun gøre den med gummi på drengen er det helt OK for mig - bare hun ser godt ud :mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg

det franske er åbenbart lige så forskelig som der er glædespiger til. så man er jo nød til at spørge hver gang :lol::lol::lol: :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nej,sådan praktiseres superfransk på de fleste danske klinikker

Sådan har jeg aldrig fået det, men sidst jeg var i Hamburg, bed 2 piger uafhængigt af hinanden spidsen af kondomet, spyttede det væk og trak selve kondomet uden at rulle det ud rundt om både pik og nosser.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest 47284746579156

Sådan har jeg aldrig fået det, men sidst jeg var i Hamburg, bed 2 piger uafhængigt af hinanden spidsen af kondomet, spyttede det væk og trak selve kondomet uden at rulle det ud rundt om både pik og nosser.

Jamen.. hva' skete der så!?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jamen.. hva' skete der så!?

Det strammer lidt op, så du får en kraftigere erektion a la penisringe - ellers læs mine anmeldelser fra Tyskland.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Hov, jeg vil også være med i et svar på spørgsmålet; Hvorfor er folk til megafransk.

Vil besvare det med et spørgsmål: Hvorfor afbryde midt i noget dejligt. Det er en af mine favoritter, at få et godt veludført blowjob og skal det ikke være megafransk, ja så skal det vel afbrydes lige før det bliver rigtig dejligt og fuldføres på anden vis.

Så kan det godt være, nogle af os går med den illusion, at hende der udføre det faktisk helst vil mærke resultatet af anstrengelserne.

Er sikker på kvinder har det på nøjagtig samme måde når de modtager fransk.

Var ikke klar over der er så stor forskel på betydningen af megafransk, hvor i landet man befinder sig.

Her er et par eksempler fra det Østjyske:

http://www.escort-pigerne.dk/index.php? ... =16&ep=Nej

https://annoncelight.dk/annonce/52184/un ... lt-dag-nat

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

OX-Nix: Curiosity killed the cat :D ..

det er ok du er nysgerrig.. selvom det for mig ikke er så spændende er det ikke en statshemmelighed hvad jeg er rendt ind i :) : Det er de mere fredsommelige som clamydia og gonoré jeg har reddet mig.. omend den sidste var usædvanlig smertefuld. Og ja jeg er helt sikker på det skyldtes megafransk.. der blev brugt kondom til alt andet og jeg havde ingen uheld ved alm samleje i pågældende perioder.

Den ene gang var det scenarie du beskriver:

Jeg har aldrig selv været i swingerklubber men tænker, at risikoen for smitte må være større når pigernes mund går direkte mellem de forskellige fyres ”udstyr”
omend det var sexparty og ikke swingerklub men same/same. Den anden gang var helt alm klinik besøg... pigen havde ikke annonceret superfransk, men gjorde det bare og jeg protesterede ikke på givne tidspunkt.

Men nok om det :) .. det var bare for at sige at der altså er en risiko ved fransk uden, selvom man utallige steder kan læse at risikoen er minimal.

Men når det er sagt, så er jeg til megafransk fordi den direkte kontakt til slimhinden bare er mere lækker end når der er gummi imellem. Fugt og de små nuancer går ofte tabt oend der findes piger der giver BJ så du stort set ikke mærker kondomet. At komme i munden på pigen er jo den ultimative tillidserklæring fra pigen. Førhen var det noget jeg kun praktiserede på privatfronten men idag sker det sker også i swingerklubberne og Erlebniswohnung i Berlin til dem der kender det sted.

God dag fra Aben

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Runaldo

Ved ikke om jeg har skrevet her i denne tråd før, men det er vel pure simpelt?

Tanken om en ublokeret tunge, og et par læber der rører ved kalorius uden barriere, er der noget bedre? Altså fra en kvinde :D

Imo, bare tanken om en et godt blowjob uden kondom, .. Chills :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...