Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg begyndte at komme hos Darling på Ndr.Fasanvej for måske 6 år siden hvor hun var meget uerfaren og hendes service begrænset. Men for hver gang blev det bare bedre og bedre, og lige som det hele gik op i en højere enhed forsvandt hun for 3 år siden sammen med Sisaket.

Jeg har ledt efter hende siden, og igår var der pludselig håb, hun var tilsyneladende tilbage, denne gang hos Mali:

https://escortguide.dk/P/mali-og-darling-36491.html#&gid=1&pid=1

Jeg var lidt skeptisk da hun røg af annoncen igen, og så kom tilbage med billeder jeg ikke kan genkende. Men idag har jeg hele dagen ihærdigt forsøgt at få tid, og det lykkedes langt om længe her til eftermiddag. Jeg var hendes første kunde i denne omgang.

Darling ligner heldigvis 100% sig selv: Så lille, smuk og ung at skue at det næsten burde være ulovligt. Ingen tatoveringer men mærkeligt nok stadig bøjle på tænderne!?! Meget smuk og speciel...jeg er vild med hendes væsen.

Gensynsglæden var gensidig, men hun taler stadig ikke et ord engelsk, så jeg aner ikke hvor hun har været i mellemtiden. Jeg tog 1 times fuld pakke til 1500, en prisstigning på 50% i forhold til hvad jeg betalte for 3 år siden!

Læs hendes andre positive anmeldelser omkring service, alt er kun blevet bedre! Hun havde også dårlige anmeldelser, men dem kan jeg ikke genkende.

Og hvis I ikke behandler hende pænt ved jeg hvor I bor!!!

 

Redigeret af RogerSterling
Præcisering af service

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lyder meget fristende. Har du en ide om hvor høj darling er? Og har hun ægte bryster? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil gætte på 150-155. Hendes bryster er passende til hendes størrelse efter min æstetik, men husker dem som mindre? Hvis hun har fået noget ændret er det utroligt smagfuldt gjort- tvivler på det. Jeg ville se at komme afsted, måske nøjes med 30 min da du ikke kan føre lange samtaler med hende - med mindre du taler thai.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...