Hop til indhold

Recommended Posts

Lysten kaldte og da jeg havde aftaler i nærheden af Lyngby faldt blikket på Buddinge. https://escortguide.dk/P/buddinge-thai-massage-god-massage-45320.html

Stedet er rimeligt diskret i en baggård, med småforretninger og lejlighedskomplekser rundt omkring.

Tog chancen og trykkede på dørklokken, hvor jeg blev mødt af Bam Bam. Ca. de 30 med struttende patter. Bad om en times massage og blev gelejdet ind i første værelse til højre. Værelset var mørkt med en massagebriks, og duftede kun lidt for meget af røgelsespinde og skyllemiddel.

Som noget af det første nulrede hun mine boller og spurgte om den også skulle have massage. Det kunne jeg bekræfte, hvorefter hun lyste op i smil. Formentlig mere pga. pengene end forventning til min præstation.

Først fik jeg en god gang massage, som varede det meste af 3/4 time, hvorpå hun placerede sig liggende på mig med læberne rundt om lillemanden. Det gav hurtigt pote så jeg var klar på at kneppe hende. Det foregik med fynd og klem, og jeg afsluttede med at hive kondomet af og sprøjte på hendes røv.

Alt i alt en glimrende oplevelse med risiko for gentagelse.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den_glade_amatør skrev, for 21 minutter siden:

Tak for en fin anmeldelse, @Søløven. Kan du mon løfte sløret for prisniveauet for sådan en time? Desuden et måske åndssvagt spørgsmål: havde hun maske på, da hun masserede dig?

Det var uden maske, og jeg måtte slippe 1.500

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...