Hop til indhold
Den_glade_amatør

Bee hos Ruan Thai Massage på Frederikssundsvej

Recommended Posts

På baggrund af især pigen på billede to (med sort trøje, lyse palmeblade og en imponerende kavalergang) har det igennem et stykke tid fristet at lægge vejen omkring Ruan Thai Massage på Frederikssundsvej, og forleden dag endte det så med et besøg. Meget nemt med tidsbestilling og ok med parkeringsmulighed, i hvert fald den dag. Stedets indgang er ud mod Frederikssundsvej og dermed alt andet end diskret, men de havde døren åben, så ned af de få trin og man er hurtigt indenfor.

Føromtalte pige med den flotte kavalergang tog imod med den samme venlige og samtidigt sensuelt udfordrende attitude, som man også fornemmer på hendes billede, og jeg var meget tilfreds med at skulle tilbringe den næste time med hende. Hun hedder Bee, viste det sig, og hun ser ud præcist som på hendes billede.

Som vanligt forlod Bee kortvarigt værelset, mens jeg tog tøjet af og placerede mig på briksen. Da hun kom ind igen, havde hun mundbind på, hvilket hun beholdt på gennem hele timen. Nogen vil foretrække det sådan, kan man jo konstatere fra andre tråde, men jeg synes altså at det er synd, at man ikke kan se hendes tiltrækkende ansigt og charmerende smil. Og det tager unægteligt også noget af det sensuelle ud af seancen.

En times oliemassage til 300kr er jo i den billige ende, og Bee foreslog da også at erstatte det med først mix massage og dernæst tantra, men jeg var mere stemt for oliemassagen. Briksen viste sig at have et hul til hovedet, hvilket på en måde er meget rart i forhold til massagen. Til gengæld kunne jeg så ikke visuelt nyde hendes lille tætte, men velbyggede krop, men da rummet heller ikke havde et spejl, var den mulighed alligevel begrænset.

Bees massage var ikke i den hårde ende (hvilket hun havde oplyst fra start) men alligevel ganske god, man fornemmer at hun har mange års erfaring. Modsat flere andre brugte hun ikke albuerne undervejs, det var nok forbeholdt de andre massagetyper.

Som nævnt tidligere har Bee en meget appellerende udstråling, så jeg var stort set fra ankomsten klar til at gå hele vejen med hende og så derfor frem til hendes pirring. Der kom da også lidt af den efter ca. 40 minutters tid, men ikke meget førend hun ville vide, om jeg var til ekstraydelser. Desværre viste det sig, at hun kun tilbød hånd og mund. Nå, det blev så et håndjob til 300kr, hvor hun tilbød at smide overdelen for yderligere 200kr, hvilket jeg takkede nej til, selvom de bløde bryster altså er vanvittigt fristende. Håndjobbet var ganske ok, men jeg var i virkeligheden nok stadig lidt småærgerlig over denne løsning, for ingen tvivl om, at jeg havde foretrukket en dejlig ridetur med udsigt til hendes store gyngende bryster.

For dem, som godt kan lide thaier, som er forbi deres første ungdom, er Bee et godt valg. Hun er sød og imødekommende, masserer udmærket, har fræk udstråling og taler et forståeligt dansk. Til gengæld skal man så være indstillet på, at den fulde pakke ikke er en selvfølge. I hvert fald ikke for alle og/eller ved første besøg. Ærgerligt for mig den dag, men det er jo i grunden helt fair.

Link: https://escortguide.dk/P/ruan-thai-massage-paa-frederikssundsvej-184a-i-broenshoej-14380.html

Redigeret af Den_glade_amatør
Afsnit om mundbind tilføjet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har lidt kendskab til stedet, omend det er et stykke tid siden, jeg har været der. Jeg har ikke haft fornøjelsen af Bee, men jeg har hilst på hende, og hun virkede sød. Uden at jeg ved det hundrede procent, så føler jeg mig ret sikker på, at du godt kan få FP hos hende, hvis du kommer igen, og er lidt tålmodig....;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ud fra hendes udstråling at dømme vil jeg umiddelbart tro, du har ret, @Fidotheoneandonly. Tror bare desværre ikke, at jeg har tålmodighed til satse på det. Så skal det i hvert fald være på en dag, hvor jeg fra start er mindre liderlig end da jeg var forbi forleden. Så er skuffelsen ikke så stor, hvis det (igen) ikke bliver til noget. ;-)

 

Redigeret af Den_glade_amatør
Manglende ord

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt hende for en del år siden, hvor hun var på Folkvarsvej på Frederiksberg, tæt på Frederiksberg Centret. Det var der hvor Pat (nu hos Airs på Harsdorffsvej) også var.

Første gang jeg var der fik jeg massage og håndtrold og hun sagde at vi skulle finde ud af noget mere næste gang. Så troppede jeg naturligvis op et stykke tid efter for at se, hvad der kunne være i vente. Det var så b2b hvor hun var helt nøgen. Det er så lang tid siden, så jeg kan faktisk ikke huske så meget at hendes kundskaber :) , men jeg husker tydeligt at hun sagde at hun ikke var til fuld cocktail. Jeg gad ikke komme tilbage igen herefter, så sandsynligvis har jeg ikke været helt oppe at ringe. Jeg gider heller ikke komme et sted hvor det er usikkert hvad man kan få, når det jeg i virkeligheden ønsker er fuld pakke.

Tiderne kan naturligvis have ændret sig så det er muligt at få fp, eller måske har hun bare ikke ville det med mig. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...