Hop til indhold
Kontant

Katrina

Recommended Posts

Var forbi for noget tid siden. 

Det foregår i Folehave området. I et kælderrum, der ligger i en ganske alm. boligblok.

Hun var meget nem at lave en aftale med. Svarede på min mail i løbet af et par minutter. Og fik en aftale i hus på under 5 minutter. 

Hun hentede mig ved opgangen inden for 3-4-5 minutter. Stedet er ikke videre diskret, da det foregår i et ganske alm. boligkvarter med 3-etagers boligblokke overalt. Men med så meget liv omkring dig at ingen vil tænke over hvorfor du står der.

Konceptet er som følger:

Stedet:

Stort tomt kælderrum med en dårlig gammel træ kontorstol hvor der lå et tæppe over. På gulvet var der en lille pude som hun lagde sig på knæ på. 

Ingen lys. Kun lys fra et lille vindue med matteret glas. Om aftenen er rummet kun oplyst af en mobils lys fortalte hun.

Der er absolut INGEN luksus over det. Men det er meget kinky.. :mrgreen:

Katrina:

er ca. 1.75 høj. Alderen er fra et sted i 20'erne til et sted i 30'erne... (jeg har svært ved at aldersbestemme).  Slank med lange ben. God røv.. Hun havde sorte gamache/leggings på. Og en lille top med babser (en blød lille c-skål) godt push'et op. Og en lille jakker uden på. Sort halvlangt hår der var sat i en hestehale. Hun har et lidt 'gade/narkoluder-agtigt-look' over sig. (tror desværre ikke hun har haft den bedste liv :sad:). Hendes ene fortand er flækket, hvilket gav lidt ekstra til 'gade-luder'-look'et. Men hendes look tænde mig utrolig meget. Og så er hun utrolig sød og nem at snakke med.

Hun beholder (desværre) alt tøjet på. :( Ikke engang brysterne slap hun løs. (Igen desværre...) <_< 

Blowjobbet:

Jeg smed bukserne mens hun gik på knæ på den lille pude. Hun har en aldeles lækker røv. B) Og måden hun lå foran mig på alle fire, var meget porno agtig. ;) Havde hun dog bare været nøgen. :unsure:Hun tog pikken i munden. Og så gik det ellers over stok og sten...! Der blev bare suttet igennem!!! I et ganske højt tempo. Desværre gik det hurtigt hele tiden. (Jeg er mere til det langsomme, rolige blowjobs.) Men her gik det satme stærkt. For stærkt efter min smag, så jeg prøvede 3-4 gange at få hende til at sætte farten ned, hvilke kun lykkedes i ganske korte tid inden at tempoet røg i vejret igen... :blink:

Til gengæld skal hun ha den kæmpe ros at 90% af hendes sut var til roden. Og det er HELT TIL RODEN. Mine 18 cm forsvandt i hvert fald helt ned i hendes hals igen og igen og igen og igen og...... Og det i et rasende tempo. :D:shock::rolleyes::huh:;):wub::oops::roll:

Fik hende til at sutte/slikke mine boller en 2-3 gange. Den sidste gang spillede jeg  pik, hvorefter jeg fyrede ladningen af dybt nede i halsen på hende. Hun suttede mig færdig i et lille minuts tid. Hvorefter hun slikkede sig om munden, smilte til mig og sagde: "Tak". :wub:<3:biggrin:

Konklusion:

Stedet: Kinky/usselt. (Stolen er noget lort. Havde der været en lænestol eller en madras havde det været langt bedre.)

Pigen: Super sød. Virker lidt ussel/hårdt prøvet. Tror desværre ikke hun gør det af lyst, men mere af nød. Dog virker det samtidig til at hun synes det er lidt frækt/kinky... (svært at forklare)

Blowjobbet: For hurtigt, men til gengæld dybt/til roden næsten hele tiden. Samt hun sluge med bravur til UG med kryds og slange... :wub:<3:DB):)

Gentagelses chance: Ret så stor. Hun er, i min optik, mega sexet, på den billige/'slot' agtige måde. Hun skal bare lære at sutte langsomt og bygge et blowjob mere op. Til gengæld kunne jeg vildt godt tænke mig at ha et par timer sammen med hende. Tror hun vil være fræk at kneppe... (På den der billig-luder-agtige måde...)

Prisen: Gav 600,- (hendes normal pris er 700,- men hun har lidt rabat engang imellem.) Synes 4-500,- ville være mere passende pga. de usle forhold, men omvendt kan hun sgu tage den til roden med bravur... Og det koster jo også samtidig med et slug helt til roden... Efterfulgt af et smil og et "tak!". <3:wub:
Leverer hun Danmarks bedste blow?: I følge mig, så NEJ. Jeg har fået bedre. (men hver mand sin smag/sine lyster..) Men hun har til gengæld potentiale. Og det er kinky på en pervers måde. Samt hun går dybt og hun sluger.

Vær god ved hende...

(tror egentligt også jeg lægger hele den her smøre op som et opslag..)

Redigeret af Horny Smølf

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...