Hop til indhold
Brasil lover

Aisha - sød, fræk og gennemført GFE

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/new-video-check-it-out-aisha-your-sweet-gfe-in-valby-51544.html

Jeg har igennem længere tid egentlig blot holdt mig til mine 2 favoritter - både pga af Corona, som de begge har taget meget seriøst, men også fordi at de på hver sin måde blot har opfyldt mine GFE behov på hver sin fantastiske måde!

Men nu tænkte jeg at det var på tide at udvide horisonten lidt igen og se om ikke at der kunne tilføjes lidt mere krydderi. 

Igennem længere tid, når jeg har surfet lidt på EG og læst reviews her på siden, så begyndte Aisha at tiltrække sig min opmærksomhed med fantastiske GFE beretninger og hendes billeder (de forrige) viste en ret sexet kvindekrop hvor ansigtet dog ikke helt blev afsløret. 

Men muligheden for at møde et mix af Mellemøsten og det tidligere øst Europa overskyggede muligheden for en skuffelse   Så jeg besluttede mig til at nu skulle hun besøges.

Så her kommer lige en beretning over MIN oplevelse med den skønne Aisha :wub:

Let og velformuleret kommunikation over whatssapp på engelsk, med en imødekommenhed og sødme, som fik mig til at føle mig virkelig velkommen inden jeg overhovedet havde mødt hende. Genialt ;)

Det gjorde at jeg sidste torsdag morgen rullede mod Valby med meget høje forventninger.

Døren blev åbnet af en virkelig smuk, veldrejet, harmonisk kvinde med det smukkeste ansigt, et varmt sødt smil og de dybeste brune øjne. Hendes brune krop var iklædt sort lingeri som kun lige akkurat formåede at gemme lidt til fantasien. :P

Hun taler perfekt engelsk og man bliver budt på betaling, det obligatoriske bad og som en ekstra service lidt koldt at drikke og nogen snacks.

Allerede fra de indledende øvelser kan man mærke at hun har en fantastisk varm personlighed. 

Hun kysser helt fantastisk - blødt, blidt og sensuelt med drillende tunge - det går lige i lillemanden. :rolleyes:

Hun er høflig - da hun ville igang med det skønneste, blideste og virkelig sensuelle blowjob med deepthroat spurgte hun “do you mind, please” :D - der måtte jeg lige trække på smilebåndet - sødt, sjovt og vildt ophidsende - fik jeg sagt at hun har de dybeste brune frække øjne?

Jeg fik pakket hende ud af bh’en og trusserne og hendes bløde bryster (dog med sili) reagerer rigtig godt på kys og kærtegn. 

Det samme gør blomsten, den smager ren og tager virkelig godt imod en drillende tunge. :wub:

Så meget at nu skulle de forskellige stillinger afprøves  - fik jeg sagt at hun har de frækkeste brune øjne og dybe kys? - og det var så intenst at jeg ikke havde en chance - ville egentlig gerne have haft CIM men måtte overgive mig alt for hurtigt :wacko: - hun var virkelig blevet varm så jeg fik også lige muligheden for at dykke ned og afslutte hende på en god måde. 

 

Aisha er i mine øjne en helt igennem fantastisk sexet kvinde <3 og hun kan helt klart anbefales!!! - og hendes nuværende billeder  og video er “wysiwyg - What you see is What you get”

Jeg kommer klart igen!!

Bedste hilsner BL

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...