Hop til indhold
½angel

En uges synd i Wien

Recommended Posts

Nu har jeg lovet at give en tilbagemelding på min tur til Wien, så her kommer min beskrivelse af en uge i Wien, fuld af syndige oplevelser:)

 

Dag 1.

Ankommer med flyet og indlogeres på hotellet. Jeg havde de sidste par dage kigget på Booksusi.com efter noget selskab til at kickstarte tur, når jeg ankom, jeg fandt her Carla(https://booksusi.com/hostessen/wien/carla-100-real-photos-new-g.html), meget ung og smuk pige. Jeg fik hurtigt kontakt med hende via. Whatsapp og fik en aftale i hus til kl. 22, hvilket hun senere gerne ville have rykket til efter kl. 23, hvilket passede fint for mig. Ydelserne blev aftalt og 170 €, skulle overleveres.

Senere fik jeg besked om at hun stod udenfor, og da jeg åbnede døren blev jeg positivt overrasket, magen til smuk ung pige. Hun kom ind og vi snakkede lidt om min ferie og at jeg havde fødselsdag efter kl. 24 og at hun var en fødselsdagsgave til mig selv. Hun spurgte om hun måtte ryge en smøg på altanen og imens fik vi et glas champagne samme. Derefter var det ind i værelset og af med tøjet. Og første omgang startede roligt med langt forspil til hende og jeg, og så over i missionær stillingen, hvor det mere var tre stød og en aflevering, eller tæt på, for hun var nede på knæene og fik den CIM, hun tog det hele som en champ, selvom jeg tror hun slugte noget, for da jeg var færdig og hun spyttede det ud i noget papir, sagde hun ”fuck, how much cum do you have” :wink:.

 

Hun gik ud på WC'et og skyllede sin mund, og vi delte derefter lidt champagne igen, og lå på sengen og nussede og snakkede. Før vi var klar til runde 2. hun begyndte med økoblow og stoppede lige pludseligt op, kiggede på sin mobil, og sagde ”wait”, der gik et par sekunder og så sagde hun ”happy birthday” og suttede videre, aner ikke hvorfor det var sexet som bare helvede, men det var det. Derefter var det hun på toppen, doggie og så afsluttede vi med en ordentlig gang bone prone, før der blev skudt i kondomet. Anden gang var langt fra tre ryk og en aflevering. Hun fik tøj på og vi sagde pænt farvel. Ikke en dårlig måde at starte en ferie på :wink:

 

Dag 2 og 3.

Brugt jeg på at lærer byen at kende, gå og spise rundt omkring til de sene aftentimer

 

Dag 4.

Ville jeg gerne have et besøg på hotellet igen, så jeg kontaktede Lara (https://booksusi.com/hostessen/wien/lara-hi-i-am-lara-a-gorgeous.html) kl. 20.30 via. Whatsapp og fik en aftale i stand til kl. 22, derefter hørte jeg ikke mere, kl. 22.30 skrev jeg til hende og ringede derefter til hende, men intet svar. Først kl. 00.10 fik jeg en besked fra hende, om at hun havde haft travlt, og om jeg ville besøge hende, på en adresse, jeg tjekkede hurtigt Google maps, og den kunne ikke engang fik adressen, så det blev et nej fra mig. Nu var jeg ret opstemt på det tidspunkt og havde brug for et besøg, så jeg kiggede efter en ny date på booksusi.com, da det nu var sent, var jeg nødt til at skrive til en del profiler, før jeg fik svar tilbage fra Delia (https://booksusi.com/hostessen/wien/delia-hello-dear-sir-are-y.html) hun var frisk på en date, og kunne være hos mig indenfor en halv time. En halv time senere blev der banket på min dør en endnu en smuk kvinde stod udenfor, hun kom ind, pengene blev overleveret og tøjet røg af og en smuk krop dukkede op, men der var bare ikke samme energi som med Carla. Derfra gik det dog ned af bakke, med det værste blowjob, jeg nogensinde har fået, jeg var nødt til at sige ”pas på med tænderne” flere gange, derefter var hun kort på toppen, da dette ligeledes var en utrolig dårlig oplevelse. Sagt på en anden måde, fik ømme nosser af den behandling :eek:
Så jeg smed jeg hende om på ryggen, til en god gang missionær og derefter doggie, der førte til den ønskede slutning i kondomet:wink:

 

Lige efter at kondomet kom af, tog Delia en vådserviet, tørrede min pik af og begyndte at give mig hånd, så den var klar igen, ingen pause eller afslapning, bare i gang igen med det utrolig ringe blowjob, og derefter en gang doggie, men forbindelsen mellem jeg og hende var bare ikke der, så det var bare en tom fornemmelse, der ikke ville føre til noget. Så vi stoppede bare, fik tøj på og sagde pænt farvel. En ret øv oplevelse hele aftenen, der bare endnu engang viser at man skal passe ekstra på når man er liderlig.

 

Dag 5.

Var ren afslapning og lige lade de ømme nosser, hvile lidt(de er faktisk stadigvæk lidt ømme)

 

Dag 6.

Ville jeg krydse endnu en kvinde af min liste, som jeg havde fundet på Booksusi, før jeg kom til Wien. Denne gang var det Nelly, som arbejder på STUDIO RELAXE LOUNGE - https://www.studiorelaxe-lounge.at

Men hun var ikke på arbejde den dag, så jeg aftalte at mødes med hende dagen efter.

 

Dag 7.

Jeg skulle mødes med Nelly kl. 17.30, til en halv time med anal.

Hun arbejdede i et studio/bordel, så jeg kom ind, sad diverse piger rundt omkring, jeg spurgte om Nelly og hun kom med det samme, stedet var desværre ret mørkt med røde lamper, men hun var en køn kvinde som på billederne. Da det var først gang at jeg var på et bordel, var jeg lidt nervøs hvordan kemien mellem jeg og hende ville være, men den var perfekt fra første hallo. Jeg blev vist ind på hendes værelse, hvor jeg hoppede i badet, efter betaling(100 €), derefter lagde jeg mig på sengen, hvor jeg fik et super øko-blowjob, hvorefter kondomet røg på og hun begyndte at ride mig godt og grundigt, forskellen mellem Delia og Nelly, er virkelig amatør vs. prof, det var fantastisk. Jeg havde allerede i en anmeldelse af Nelly læst at hun var ret stram, men damn, hun var stram, troede næsten hun bare havde stukket den i røven, med det samme, så stram var hende fisse:wink:

 

Derefter var det tid til anal, vi forsøgte først prone bone stillingen, men den virkede ikke, så prøvede vi doggie, men den føltes hellere ikke helt god, så jeg hoppede tilbage til at kneppe hende doggie i fissen, hvorefter vi fandt vores rytme og det føltes fantastisk, efter noget tid med det, spurgte hun om vi skulle prøve anal igen, og denne gang, pga. vores rytme. Føltes det fantastisk for os begge to, og da jeg kom, udstedte hun et ”Wow!!”. Fantastisk 30 min i hendes selskab.

 

Efter et bad, skulle jeg finde metroen, da det var min sidste aften i Wien, skulle jeg hen og se hvad Goldentime var for et sted. Da jeg ankom, fik jeg hurtigt reglerne forklaret, og ind i badet og på med den hvide badekåbe og ind i klubben. FUCK, det er et vildt sted, klokken var omkring 19, og der var væg til væg smukke nøgne kvinder over del hele. Søde smilende og forførende, jeg fik lige noget at drikke og spise, før jeg blev kontaktet af de første smukke kvinder, begge smukke mørkhåret, den ene med en utrolig lang tunge og en med en tatovering af hjerterytme, men da jeg havde lyst til en blondine, da jeg hele denne uge har været sammen med smukke sorthåret kvinder, jeg takkede nej tak til disse, og kigge efter en smuk blondine. Jeg fik efterfølgende kontakt med en der først viste mig rundt på stedet og derefter endte vi i et rum sammen, 30 min blow og sex med kondom 70 €. Hun var ikke den kønneste kvinde på stedet, men der var et eller andet specielt over hende, jeg ikke kunne benægte, og hun kunne sgu hendes grej, så jeg kom ud af rummet med et stort smil.

 

Jeg blev derefter allerede kontaktet efter fem minutter af to smukke sorthåret kvinder, der mente at vi kunne sidde lidt i sofa'en og snakke lidt, jeg kunne dog mærke at der ikke var meget ”Krudt” i kanonen længere, så jeg takkede nej. Derefter sad jeg og snakkede med nogle af de andre gæster, da en af de første sorthåret kvinder satte sig ved siden af mig, og spurgte om jeg havde haft min blondine, hvilket jeg sagde ja til, hun spurgte derefter hvor jeg kom fra, og da svaret var Copenhagen, svarede hun ”Fuck off, really, I lived in Copenhagen, I danced in Walterloo”. Hendes berøringer, og søde/sexede ord havde en ret opkvikkende virkning på mig, og jeg tænkte at jeg ville give det en chance. Så ind i rummet med hende og hun spurgte hvad jeg ville have, jeg svarede 30 min, kys, øko-blow og sex med kondom, hun spurgte om jeg ikke ville CIM, for jeg ville få det bedste blowjob i mit liv. Jeg sagde næ, men så sagde hun vi kunne se hvad der skete og så betalte derefter. Hvilket jeg sagde ja til, da hun jo ikke vidste at jeg allerede havde fyret kanonen af en del gang af den uge. Men hun løg sgu ikke, det var det bedste og mest sexet blowjob jeg nogensinde har fået, hun gik virkeligt til den. Soldaten var derfor helt klar til kamp, så jeg tog godt fat i hende og bøjede hende dominerende forover, hvilket hun var ret vild med, hvilket resulterede i 10-15 minutter af diverse doggiestyle versioner, hvor hverken hun eller jeg var særligt stille, jeg troede derfor at jeg ville komme, men nej, der var intet. Jeg kunne mærke at jeg nok bare kunne blive ved og ved, uden at komme, hvis jeg havde energien, hvilket jeg ikke havde. Så jeg stoppede, men da jeg ikke kom, sagde hun ”nope, hasn't happende before, and will not happen tonight”, så der var dømt blowjob igen, stadigvæk så fantastisk og mindblowing som først, så hvis I ser en mørkhåret kvinde, med en tatovering af hjerterytme over hendes venstre bryst på Goldentime, skal I have et blowjob af hende, I vil ikke fortryde det. Nå men tilbage, kørte hun hårdt på i 5-10 minutter i flere stillinger, og det føltes fantastisk, men så var jeg nødt til at stoppe hende, for der ville ikke ske noget, og hun fik de 100 € som hun uden tvivl havde fortjent. Hun tilbød mig derefter the full packet hvis jeg kom tilbage dagen efter til 300 €, med anal, CIM og alt hvad vi ellers kunne finde på i en time. Jeg var meget fristet, men regnede ikke med at jeg ville have energien til det, så jeg takkede nej [Hvis jeg bare havde kunne se ud i fremtiden :wink:].

 

Dag 8.

Vågnede jeg både glad, men også med en god gang energi, ved ikke hvor den kom fra, måske fordi det var sidste dag.

Det var også dagen, hvor jeg skulle ud til lufthavnen og hjem, men lidt hovedregning, sagde at Goldentime åbnede kl. 11 og jeg først skulle være i lufthavnen kl. 16, og kede mig ville jeg da nødigt. Beslutningen blev taget, og i metroen med kuffert og lignende, over til Goldentime, de ville passe på min kuffert imens og jeg smuttede i badet. Jeg regnede med at tage en tur eller to med en sød pige. Men jeg ville lige have noget at spise først, derefter kom der to smukke kvinder hen til mig, en med brunt hår og lidt spinkel, men med gode bryster og et virkeligt smukt ansigt, og en korthåret blondine med en del tatoveringer og både til gaden og gården. De snakker om hvad de gerne ville gøre ved mig, lad os bare sige jeg blev svag, da fire dejlige hænder begyndte at køre på min krop, så 30 med de to piger 70 € pr. pige, hvilket blev ændret til 100 € pr., da jeg gerne både ville have øko-blow og kysse med dem, det skal lige siges at her var de hellere ikke nærige. I stedet for at gå ind i et rum med dem, tog vi ud i en Cabana, der ligger bag ved pool'en. En fantastisk oplevelse, kys, flere forskellige stillinger, med begge piger, det var fantastisk. Første trekant for undertegnede, og regnede med at det ville være enden for mit eventyr på Goldentime.

 

Jeg fik derefter noget at spise, vil morgenmad, brød og morgenbasser.

Jeg hvilede mig derefter i solen, hvor jeg lige pludselig kunne kende en stemme fra aftenen før, det var den mørkhåret med den lange tunge, vi snakkede faktisk en del, da jeg nævnte at jeg snart lige havde haft en date, som jeg kaldte det. Hun sagde at jeg skulle tage og nyde maden og solen, så ville hun komme tilbage senere. Der var bare noget utroligt frækt over hende, men der var nu også denne lækre blondine, som jeg havde kigget på aftenen før, som også var der denne dag. What to do, what to do. Nå hellere slappe lidt af, og sagde pænt nej, tak til andre piger der henvendte sig. Lige pludseligt ser jeg at den mørkhåret og blondinen sidder og snakker sammen, og jeg begynder at tænke på hvad den lange tunge kan gøre ved blondinen. Lidt senere kommer den mørkhåret tilbage og vi falder i snak igen, jeg spørger pænt om hun arbejder med nogle af pigerne, så jeg lægger spørgsmålet over til hende, og ikke bare nævner en som hun ikke kan arbejde med. Hun nævner to af pigerne, og afslutter med at der ellers er hende bedste veninde blondinen, som hedder Victoria. Jeg spørger hvad prisen er og hun siger 70 € for alt med kondom, men hvis der skal være øko-blow og kysseri er det 100 pr. pige, dertil hvis jeg vil have lesbisk show, er det 70 € oven i dette, så 170 pr. pige for 30 min. Jeg nævner at jeg lige skal hæve nogle penge, men hun siger at jeg bare kan gøre dette bagefter, så jeg tager et godt bad for at friske mig op efter turen i solen og så mødes jeg med begge piger, og fuck de så godt ud begge to, og især stående sammen. Som en ægte gentleman gik jeg selvfølgeligt bagerest, og kunne ikke stoppe med at kigge på disse to perfekte bagdele. Over i en Cabana og det næste føles næsten som en drøm, de to piger legede så godt sammen, det var utroligt, der var både liggende på siden og ryggen 69'ere, hvor vi alle tre slikkede, kyssede og suttede, det føltes så frækt og flydende. Så red blondinen mig først, igen kunne jeg med det samme mærke forskellen på en prof og en amatør, det var så frækt at se og mærke blondinen ride mig, imens den mørkhåret skiftes til at slikke og tungekysse mig og blondinen. Igen skiftede vi mellem at slikke hinanden og kneppe, det var fantastisk. Indtil jeg sagde at blondinen skulle lægge sig ned og lade den mørkhåret slikke hende, imens at jeg tog den mørkhåret hårdt i doggie. Det var bare utroligt at se denne smukke pige, overgive sig til denne lange tunge, imens jeg kneppede løs i den mørkhåret. Vi stønnede alle tre så højt, at der vist ikke var tvivl om at vi ikke strikkede sokker. Til sidst klimaksede jeg i en bølge af erotisk energi, ren overload af sanserne. Jeg sagde ”Wow”, og den mørkhåret sagde ”Wow, indeed, this was total porno”. De ordnede lige sengen, imens jeg fik badekåben på og vi sluttede af med at snave lidt mere alle tre, hvorefter den mørkhåret sagde, noget jeg ikke regnede med ”Thanks, this was a great way to start our day”. Vi gik derefter hen til hæveautomaten, som først ikke ville godtage mit ene kort(slet ikke pinligt, overhovedet), men nr. 2 accepterede den uden problem, så pengene blev hævet, 400 €, så 340 til dem og 60 til mig selv. Men da jeg kom hen til dem, var prisen lige pludselig 200 € til dem hver, hvilket jeg bare gav, dette irriterede mig lidt senere da blodet var begyndt at komme tilbage til de normale steder. Men lige pludselig gave det mening, da jeg kigge på hvornår jeg havde ringet efter en taxa til lufthavnen, før jeg gik i bad og hvornår jeg var gået med de to piger, for det havde været tættere på 45 minutter end 30 min, vi havde tilbragt sammen. hvilket måske var derfor prisen var blevet hævet med 30 € til dem hver. Men ærlig talt ville jeg gerne have vidst det, selvom de sgu havde fortjent dem, med den oplevelse jeg fik.

 

Ja, så det var den lovede redegørelse for mit syndige-ophold i Wien. Håber ikke den blev for lang og at I kunne lide det, og måske selv har fået appetit på at prøve lignende tur, jeg er i i hvert fald allerede begyndt at sparer op til endnu en tur, for billig var den ikke, men fuck for nogle oplevelser. Og hvis der er spørgsmål, skal I bare smide dem herunder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Egentlig, så fortjener en beretning med så mange detaljer om pigerne, og de særlige kvaliteter af, eller manglen på samme af den service som pigerne har ydet, at man som interesseret læser stiller opklarende spørgsmål.

Og eller kommenterer mere engageret på beretningen, end jeg gør denne gang.

Men jeg føler at beretningen er så velskrevet, at den taler for sig selv, men jeg håber at andre vil følge op.

Endnu en flot indsats med en ny beretning i forum, af en berejst bruger, som kan inspirere andre til også at skrive om deres klub og andre oplevelser i det store udland.

Tak for den :)

Efterhånden kan man godt få den tanke, at Wien vinder på den lange bane, ved at åbne op før Tyskland.

Med alle de gode oplevelser, får flere og flere øjnene op for mulighederne i Wien.

Nok også efter at klubberne igen har åbnet i Tyskland.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er da den skønneste beretning om nogle af de fantastiske muligheder, der ligger og venter for os eventyrere ude i det store udland, du lige har skrevet til os :-) 

Tusind tak for en grundig og meget læseværdig Inspiration til en uge i smukke Wien.

Og for pokker da, hende Carla skulle have du da have haft et besøg mere af? :-) Hun kunne da være en perfekt morgenbolledame :-)

I øvrigt et ret Nice site booksusi.com. Og en interessant feature det har med Google check oppe i det venstre hjørne af billedet (men fyld nu IKKE denne tråd med spam-indlæg om det - opret en ANDEN tråd, hvis du synes det er så interessant at det SKAL debatteres yderligere, tak :-)

Igen: Tusind tak for er super indlæg :-)

Venligst

French

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg
frenchlover1 skrev, den 31.8.2020 at 05:28:

Og for pokker da, hende Carla skulle have du da have haft et besøg mere af? :-) Hun kunne da være en perfekt morgenbolledame :-)

Frenchlover, ja, hun var nu en dejlig oplevelse, men hvis jeg skulle have haft flere besøg af/med en, så ville det have været Nelly eller Hjerterytme pigen fra Goldentime.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange tak for en dejlig beskrivelse. Havde aldrig overvejer Wien som destination. Men det skal på liste!
Jeg havde nok også taget en tur mere med  Carla=,0)

Del dette indlæg


Link til indlæg
poolboy skrev, for 13 timer siden:

Kan du løfte sløret for hvilket hotel du boede på, og om du kan anbefale netop der hotel til escort besøg?

takker på forhånd

Jeg tog en lejlighed via. AirBnb, en af disse lejligheds hoteller(Karlplatz apartment), hvor du har en lille etværelses, med Tekøkken, eget badeværelse og en stor dejlig seng. 

Og ja, jeg synes da du skal sætte Wien på din liste.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dinosdk69 skrev, for 9 timer siden:

Sad lige og surfede på den fantastiske hjemmeside, og faldt over hende her. Det skulle vel ikke være hende?

https://booksusi.com/hostessen/wien/alice-schone-formen-warten-da.html

Ja, det er en dejlig hjemmeside, lidt som at kigge på rejsesider og drømme sig til varme steder ;-)

Men nej, det er ikke hende, selvom tatoo'en sidder det rette sted.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...