Hop til indhold

Recommended Posts

Så er det blevet tid til endnu en anmeldelse.

Denne gang var det Ariana jeg besøgte og det takket være en anmeldelse fra Happy69luke - sad med en fornemmelse af at det næsten lød for godt til at være sandt, men måtte efterfølgende konstatere at det var det ikke......

Kommunikationen var god med hurtig tilbagemelding og jeg fik hurtigt en aftale i stand. Jeg ankom 10 minutter før tid og brugte den ekstra tid på at finde en p-plads.

Jeg fandt så indgangen, blev lukket ind og gik op til 1ste sal, hvor Ariana ventede med åben dør - vi gik ind på hendes værelse og vi aftalte tid og pris og derefter var det tid til et hurtigt bad. Da jeg kom ud af badet stod Ariana og ventede på mig - vi gik ind på hendes værelse og nu nød jeg til fulde synet af en krop, der er en gudinde værdig. Hun er petit - rigtig petit, men hendes krop er så perfekt med små faste ung pige bryster og en lille stram røv at jeg bare stod og nød synet et øjeblik. Så kunne jeg ikke styre det længere og vi begyndte at stå og kysse, samtidig med at vores hænder gik på opdagelse.

Da jeg mærkede den lækre glatbarberede fisse, gik der leg i den - jeg satte hende ned på sengen og begyndte at slikke hende. Hun har bare den lækreste og mest perfekte fisse, der alene kan give enhver mand våde drømme - at hun så oveni sad og kiggede ned og tilsyneladende i den grad nød synet af min tunge der legede med hendes blomst var bare megafrækt. Vores øjenkontakt virkede i den grad også på hende - specielt da jeg flere gange undervejs ikke kunne lade være med at fortælle hende hvor lækker en fisse hun har - hun blev først drivvåd og efter et stykke tids leg, kom hun - samtidig med at vi stadigvæk kiggede hinanden i øjnene.

Damn en fræk start - og det fortsatte i samme stil... Hun skubbede mig ned på sengen og begyndte at give mig et kanon blowjob - denne gang var det hende der kiggede op og der er nu ikke noget frækkere end øjenkontakt samtidig med at man får et dybt blowjob.;) Med en fascinerende kombination af munden og hendes hænder satte hun et kondom på og lige så elegant kom hun op, gled langsomt ned over mig og begyndte at ride mig... Hendes øjne kiggede frækt direkte ind i mine og hendes underkrop bevægede sig op og ned, først langsomt og derefter hurtigere og hurtigere - hun var så stram og lækker at der ikke gik længe, før jeg ikke kunne holde mig tilbage længere og da hun kunne mærke, at jeg begyndte at komme, begyndte hun at stønne på den fedeste måde og ride mig vildt og voldsomt, samtidig med at hun kiggede mig dybt i øjnene. Det var så intenst og lækkert, at vi begge to kom samtidigt og det varede lidt inden vi slap hinanden - vi skulle lige have den sidste nydelse med begge to. Det var helt klart i toppen af min skala - specielt med henblik på at det var første gang vi mødtes og jeg må endnu engang konstatere at gensidig kemi er altafgørende for at oplevelsen bliver noget helt specielt - for begge parter.

Så kommer vi til en rating:

Billeder og annonce: 10 - det er helt sikkert hende, men hun gør sig meget bedre IRL

Stedet: 8 - Centralt på Frederiksberg og med både klasse og stil - super fedt sted, men med dårlige parkeringsmuligheder, der koster lidt tid.

Pigen: 10 - det er så sjældent at det kan lade sig gøre at få en fuldendt GFE oplevelse første gang man er sammen med en pige, men det lykkedes i den grad. Hun er gudinde smuk og indlevelsen og hendes petit krop er helt oppe hvor vi snakker Barbara og Diana, så jeg kan kun give 10 med pil op af..:)

Gentagelse: Ja - mere klart kan det ikke siges - jeg kan kun anbefale hende:):)

Og et link: https://escortguide.dk/P/best-experience-ariana--54764.html

God fornøjelse drenge og pas på hende - hun er helt klart en stjerne på vej..:):)

Wildcardf

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheBig skrev, for 12 minutter siden:

Tak for en god anmeldelse.

I hvilket område holder hun til ?

 

stedet: 8 - Centralt på Frederiksberg og med både klasse og stil - super fedt sted, men med dårlige parkeringsmuligheder, der koster lidt tid.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheBig skrev, den 28.8.2020 at 16:58:

Tak for en god anmeldelse.

I hvilket område holder hun til ?

 

Hun er nu på Købmagergade = P-problem, men i dejlig lejlighed nemt at komme ind fra gade.

Ariana er fantastisk sød, petit og ung....:)
nem at lave aftale med og Tog imod påklædt som ønsket..... mums:wub:

Min bedste anbefaling 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gentle Mind skrev, den 4.9.2020 at 18:18:

Hun lyder bare skøn og ser bare dejlig og fræk ud.
Hende ville jeg nyde at opleve en time med..

Det må prøves.. :-)

Kom du afsted?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Qwas skrev, den 9.9.2020 at 22:18:

Har hun egentlig briller på, når hun lukker op? Og i sengen...? 

Ja og nej - da jeg besøgte hende

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...