Hop til indhold

Recommended Posts

Hej

https://annoncelight.dk/showad/299668

jeg synes hun har fortjent en anmeldelse...

billedet snyder lidt, men hun er vanvittigt flot, med en meget flot kjole på da hun mødte op og ikke som overraskelse, skal man lige betale først, mens man havde stivdolk på, hun er virkelig lækker, også snakker hun flydende dansk, selvom det kan være ligemeget i sådan nogle tilfælde :D, men så startede showet, stak fingeren stille og roligt op og ned af hende virkelig mener virkelig stramtfisse mens jeg slikkede på hendes store bryster (F skål tror jeg).   Bevægelse mig stille og roligt hovedet hen imellem hendes bene, og kunne mærke at hun begyndte at stramme fissen til det var sku dessert der vil noget efter det tog hun fat i mit hår og rev mig tilside og red på mig... og jeg massagede hendes lækkert stort og virkelig bløde bryster, som bare sidder perfekt, det er klart den bedste oplevelse jeg har haft, især med så en smukt kvinde, man kan virkelig se hun går op i udseende og kroppen..
Og må være ærligt at tilstå, har mødt op til hende flere gange. Skal lige siges, hun giver vildt Nice nervepirrende massage.

Det er klart de 1000,- værd for de 30min, selvom det nok tog nærmere 1 time, men man kan tydeligt se hun nyder sex, så hun tager sku ikke tid 
 

hvis jeg skulle give et skala fra 1-10

 

Udseende 10/10

Bryster: 10/10

Blow: 10/10

Sex: 10/10


Mvh

Milo

Redigeret af Milo
Vil lige tilføje lidt ekstra

Del dette indlæg


Link til indlæg
NewBear skrev, for 7 timer siden:

Tror bestemt at jeg må aflægge hende et besøg. Var hun behåret på missen?

Alle de gange jeg har været hos hende var den glatbarberet! :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

HEJ.  

Besøgte lige pigerne i dag d 16/9.  Kl 10.45.  Skrev 30 min før om hun havde tid, og svarede lyn hurtig det havde hun.  

Mødtes op i lejligheden, og blev taget imod af en ung pæn pige med super krop i tight jeans og top.   Blev ført ind på et meget pænt værelse, super hyggeligt, men levende stearinlys.  

 

Det så meget hyggeligt og rent ud og der var ikke en ting der lå forkert. Rent 10 tal.   Vi afregnede og købte 30min.  Hun tog håndklæde frem og lage det på senge og sagde jeg skulle ligge på maven.  Og hun tog tøjet af, Og satte musik i gang på telefonen super sexet.  

 

Startede med en god gang massage super godt.   Og bevægede sig længere ned, og masserede.

 

 Hvor hun pludselig tændte en vibrator og kørte den på ballerne og kuglerne og ned på pik....   Efter et stykke tid med leg. Bad hun mig om at vende mig om, og satte kondom på men hun kørte vibratoren over prikken. Og begyndte blowjob.

  Blowjob var et 8 ud af 10. Vil sige meget godt.   Legede lidt med fi... Inden hun vente rykke til mig og satte sig op på mig.  

Sex'en var en ren 10.  Satme hun kunne ride, og kørte vibratoren over bollerne, og kunne høre hun stønnede ikke Falsk, lød miget rigtigt.  

Efter et stykke tid vente hun sig på siden. Og bankede pik.. Godt op, super lækkert. Og hørte hende stønne og ingen falsk. Super lækkert.  

Hun så ikke på klokken og tror faktisk hun nød det og tog sig tid.   Efter sex'en spurte hun om jeg vil have vand, og sagde ja tak.   Sad lidt på sengen og drak vand og kunne se det ikke hastede af jeg skulle afsted. Og tog stille og rolig tøjet på.  

Tog omkring 1 time.  

Super sød og lækker pige.

Sex 10 ud af 10  

Massage 8 ud af 10.

Blowjob 8 ud af 10.

Lejlighed 10 ud af 10.

Byster 9 ud af 10 dejlige uden silikone. 

Smilende  10 ud af 10

 

 

Bestemt Et besøg vær igen      

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...