Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg ville egentlig skrive lidt om engle, men det er efterhånden et velbeskrevet tema på disse sider. I stedet vil jeg skrive om Ashley. Ashley bor på Amager og der bor ingen engle på Amager. Til gengæld findes der mange andre fine ting på Amager, heriblandt skønne Ashley. Hun bor for tiden i en fin lejlighed på Østamager. Jeg må sige; hun pynter virkelig i den lejlighed.

Ashley er halv ungarsk og halv tysk. Det er en spændende kombination. De smukke træk fra de mangeårige blandede kulturer i Ungarn. Den tyske perfektion og effektivitet. En kombination af nationaliteter, som mere eller mindre direkte, var årsag til starten på første verdenskrig. Hos Ashley var der uden tvivl grundlag for passion.

Dette er en fortælling om mit andet møde med en glædespige. Den svære to’er. Svær, fordi mit første besøg gjorde et enormt indtryk på mig. Svær, fordi det er så kort tid efter mit første møde, at min irrationelle forelskelse endnu har sit tag i mig. Svær fordi, hvordan kan jeg lade være med at sammenligne med Kimberly? Det ville ikke være fair over for Ashley, eller for jer, ærede læsere, der fortjener en reel anmeldelse af Ashley.

Jeg havde taget ved lære af mit første besøg, og begivet mig afsted mod Amager i god tid, kontanterne var hævet, og gemt godt af vejen. Man ved jo aldrig, hvad man kan komme ud for på Amager. Sendte en besked til hustruen: “jeg elsker dig, har travlt på kontoret, ringer på vej hjem, kys”. Jeg havde bestilt en time med de sædvanlige ydelser. Min understimulerede libido og mødet med en ung smuk pige, havde vist ved mit første besøg hos en glædespige, at jeg var ret effektiv i sengen. Jeg skulle ikke bruge mere end syv minutter, så var jeg færdig, vel og mærke inklusiv bad, så jeg tænkte at jeg vel kunne nå 6-7 udløsninger, bad før og efter, og en kop kaffe mellem heat tre og fire. De manglende variabler i algoritme, var at mine primære fysiske aktiviteter, er de daglige ture til og fra kaffemaskinen, gåturen fra kontoret til parkeringspladsen og en månedlig tur på golfbanen, det det skulle vise sig langt fra at være nok.

Jeg ankom til adressen, et nybygget lejlighedskompleks, ingen ville øjensynligt tro at jeg var en gammel gris, der udlevede sine lolitadrømme. På den anden side, det var på Amager, så måske var folk bare ligeglade. Jeg fandt en gratis parkeringsplads omkring hundrede meter fra adressen. På vej til lejligheden sendte jeg en besked om at jeg var her, og blev lukket ind. Jeg trådte ud af elevatoren og mødte Ashley.

Ashley er en virkelig flot pige, forholdsvis høj og har en rigtig flot figur. Og så har hun et fantastisk smil. Et smil der fik mig til at smide mine parader og glemme al nervøsitet. Jeg forelskede mig med det samme. For anden gang inden for 14 dage. Hun bor i en ny lejlighed sammen med et par andre piger, der er pænt og rent. På ægte amagermaner hev jeg de krøllede sedler op af lommen og overdragede kapitalen. Jeg tog et bad og valsede ind på værelset, hvor Ashley var ved at sætte musik på. Vi talte lidt sammen. Hun har den skønneste accent på hendes engelsk.

Hun gav mig massage, med både hænder og bryster. Så kom tiden til fransk, der dog var med regnfrakke. Hun havde ikke nævnt eller skrevet om superfransk, og jeg er ikke nået dertil endnu, hvor jeg spørger pigerne om ydelser, der ikke fremgår af deres annoncer, eller de selv tilbyder. Derefter havde vi sex i forskellige stillinger. Efter 15-20 minutter, kunne jeg ikke holde min orgasme tilbage, så jeg lod den i bogstaveligste forstand flyde. Jeg havde selvfølgelig helt overvurderet min stamina, og var fuldstændig færdig. Hun gav mig lidt mere massage, jeg takkede for en vidunderlig tid, tog at bad, og forlod Ashley efter omkring 45 minutter. Det var mit valg at gå før tid, jeg havde på intet tidspunkt fornemmelsen af, at nu var det tid til at gå, tværtimod. I en efterrationalisering, blev jeg nervøs for at have givet Ashley indtryk af hun ikke havde gjort det godt nok, for det var ingen måde tilfældet.

Kommer jeg til at besøge Ashley igen? Helt sikkert! Hun er sød, imødekommende, hensynsfuld og gør sit bedste for at man har det godt. Oven på det er hun så rolig, naturlig og smilende, at man bare kan være sig selv. Så måske tager jeg fejl, måske jeg har fået rystet mine fordommme, måske der alligevel bor engle på Amager. Døm selv her:

https://escortguide.dk/P/-amazing-ashley-happy-hours-30-min-500-ddk-amager--54221.html

//Det uperfekte menneske

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ha ha ha... Kan godt lide dine betragtninger om Amager... Amager er bygget på skrald og det fortæller vel egentlig det meste. Ud fra din fortælling tænker at du hverken er opvokset eller bor på Amager....:D og nej, det er jeg så heller ikke...

Men Ashley ser godt nok rigtig fornuftig ud... håber hun ikke påtænker at tage hjem før jeg ihvertfald er returneret til kbh...:P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Det uperfekte menneske skrev, for 3 timer siden:

og der bor ingen engle på Amager...

//Det uperfekte menneske

Hvad fanden ved du om Amager, siden du kan skrive sådan, Immanuel?

Jeg har boet på Amager. Jeg har levet der, jeg har elsket der, jeg har været lykkelig og ulykkelig forelsket. Jeg har drukket tæt og haft fortjente tømmermænd, jeg har gået og cyklet på Amager et utal af gange. Hen over fælleden før den overgrebsagtige bebyggelse kom til. Jeg har set rådyr og græssende kvæg på moseagtige enge til venstre for mig og blot behøvet at dreje mig mod højre for at se, hvad klokken var på rådhustårnet. Jeg har set det rigtige Lergravsparken før den kreative klasse kom til. Og holmbladsgadekvarteret før bysaneringen. Og jeg har fløjet fra Amager til hele verden.

Jeg har mødtes med vidunderlige Vicky B på Amager et utal af gange, jeg har på Amager elsket med sweet Mia, som ellers er fra et andet og bedre univers end vort, jeg har flettet enhver mulig kropsdel med dashing Dasha og været ør af lykke sammen med Naomi, som bare er sindsygt lækker på den sindsygt lækre måde, som kun sindsygt lækre kvinder er sindsygt lækre på. På Amager. Ganske som i øvrigt med den ubegribeligt søde og dejlige Lilly, som røg weed, hørte reggae, havde en stor tatoveret elefant på låret og holdt til på midten af Amagerbrogade i den endnu eksisterende polske koloni af glædespiger.  

Blandt rigtig mange andre engle på Amager.

Og du, min ven Immanuel, burde om nogen vide netop det: Det er i periferien, de virkeligt store ting sker. Miraklerne indtræffer sjældent i centrum, men i udkanten af alting. Som fx Amager.

Din avatar og (går jeg af samme grund ud fra) dit forbillede, Immanuel Kant, kom fra Königsberg, i den absolutte yderste rand af Europa som end ikke eksisterer længere. Ganske om Kierkegaard, der kom fra København, hovedstaden i et land, der var bankerot og den gang i den grad provinsernes provins i Europa. Og skulle netop han, Kierkegaard altså, i øvrigt opleve noget endnu mere provinsielt, spadserede han over hine tiders Langebro til netop Amager.

Men provinsknoldene Kant og Kierkegaard revolutionerede vores opfattelse af verdenen og vores måde at tænke på som mennesker.   

Så tal aldrig ilde om provins eller periferi. Ej heller om Amager. 

Der findes så vist både engle og genier på Amager.

Men i øvrigt:

Tak for ikke blot dette men også dit tidligere yderst læseværdige indlæg.

Tro mig - jeg er allerede fan og glæder mig i den grad til mere.

Din

Cobham

Redigeret af cobham

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest MalerKbhK
Kubrick skrev, for 8 timer siden:

Ha ha ha... Kan godt lide dine betragtninger om Amager... Amager er bygget på skrald og det fortæller vel egentlig det meste. Ud fra din fortælling tænker at du hverken er opvokset eller bor på Amager....:D og nej, det er jeg så heller ikke...

Men Ashley ser godt nok rigtig fornuftig ud... håber hun ikke påtænker at tage hjem før jeg ihvertfald er returneret til kbh...:P

Vil lige gøre dig opmærksom på at Amager i dag er noget af det mest trendy og dyre du kan bo i kbh i dag , så undlad venligst at tale negativt om Amager .

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jamen dog, @cobham, det var da godt nok et frådende forsvar for Amager, som du byder ind med her. Har du ikke fanget, at der i anmeldelsen netop behændigt leges med @Det uperfekte menneskes egne fordomme om Amager, og i øvrigt afsluttes med:

Det uperfekte menneske skrev, for 11 timer siden:

Så måske tager jeg fejl, måske jeg har fået rystet mine fordommme, måske der alligevel bor engle på Amager.

Jeg tror bare, at vi skal anerkende, at Eroguide nu har fået en af de sjældne skribenter, som formår at formulere sig lige så inspirerende og læsevenligt, som du selv gør.

Venligst, Den glade Amatør

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære @Den_glade_amatør

Jeg er svært begejstret for @Det uperfekte menneskes indlæg. Det håber jeg også fremgik. Måtte alle hans fremtidige GP-besøg give anledning til et skriv på EG.

Hans i øvrigt venligt formulerede fordomme mod Amager er blot morsomme, hvis man kender lidt til manden bag hans profilbillede:-).

Men ikke mere Amager - tilbage til Ashley.

Cob

Redigeret af cobham

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er en dejlig ungarnsk skønhed, med et flot boobjob. Hun har lidt former men uden at være fed. Hun knepper ret godt! 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Elkær skrev, for 54 minutter siden:

flot boobjob

Er de som man kan se på billederne? Også vorterne? Det er jo i den grad spænstige ungpigebryster man ser der!! :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Morsom anmeldelse - blev lige et øjeblik i tvivl om det var en anmeldelse af Amager eller Ashley !!

Muligt øen er bygget på skrald ja men som en pointerer efter Metro og div fabriksområder er revet ned på Islands Brygge , området nær Øresundsvej og Italiensvej nær Amagerstrand og hele ombygningen af Strandpromenaden har gjort det til en magnet og mere en pænt dyrt at bo her. 
Nårh ja Ashley - hun ser fin ud godt du nød din hyrdetime på 45 min. Det handler vel om at den enkelte føler man får valuta for pengene og det lyder det som at du gjorde. 
mvh 

//Amar Lover

Del dette indlæg


Link til indlæg
zenzyg skrev, den 23.10.2021 at 10:14:

Nogen der kan kaste lys på om brysterne er ægte eller ej? 

 

De sidder fandme flot

 

Elkær skrev, den 23.7.2020 at 10:19:

Hun er en dejlig ungarnsk skønhed, med et flot boobjob. Hun har lidt former men uden at være fed. Hun knepper ret godt! 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så det handler om Ashley, trendy Amager. Nu Østerbro.

Redigeret af ppd

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...