Hop til indhold
stålmanden

JJ Thai ladyboy

Recommended Posts

Man skal altså huske at få defineret hvad man vil ha.. eller

 

Hun holder til ovenpå et andet kendt etablisment i Hvidovre. Forholdvis let med adgang til stedet osv. Lad mig sige det kort. Jeg er AKTIV, og det har hun ret svært ved at acceptere. Jeg skal hverken have fingre eller noget andet i anus. Trods et bestemt nej fra mig blev hun ved med at forsøge. 

Alt for fokuseret på egne behov og i det hele taget bare en øv oplevelse. Kommer med stats garanti ikke igen

 

https://escortguide.dk/P/jj-thai-ladyboy-graeskspecialist-hvidovre-open-24-hours-privat-after-aftale--17307.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
pdrhan skrev, for 18 timer siden:

Syntes hendes annonce giver et ok indtryk af at hun nok er mere aktiv end passiv....

Sådan læser jeg den ikke, og uanset så er et nej et nej og så skal hun ikke blive ved med at forsøge.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har været hos JeeJee flere gange og kan godt genkende din oplevelse. Men for mit vedkommende er det netop det, der får mig til at opsøge hende igen og igen. Hvis man er rent aktiv og ønsker at have den fulde styring er JeeJee ikke den, man skal opsøge.

Særkendet ved hende er, at hun bliver ægte liderlig, så det man får er en 100% ægte oplevelse, som man ville få, hvis man havde mødt hinanden i byen. Hun er dominant af natur og meget aktiv. Så hvis man drømmer om at blive forført og taget/“voldtaget” af en meget smuk pige med en meget stiv pik, så er JeeJee fantastisk. Men hvis man ønsker selv at være den aktive skal man absolut opsøge en anden.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt Jee mange gange hen over årene. Hun er trods alt en af dem som har været her i noget tid efterhånden ;) 

Jeg er kun aktiv og har aldrig oplevet at hun prøvede at få mig hverken til det ene eller andet. Hun er ren passiv med mig. Det eneste jeg kan nikke genkendende til er beskrivelsen af at hun bliver meget liderlig og indlevende. Det er sandt. Men med mig har det aldrig gået ud over oplevelsen :) 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg valgte at besøge hende i går. Har ikke været sammen med en ladyboy i flere år og fik pludselig lyst til at prøve igen. Fik en aftal i hus og opdagede til min store overraskelse at hun holder til på 1. salen et sted jeg frekventerede rigtig meget for 4-6 år siden. Hun tog imod mig med lakstøvler, selvsiddende sorte strømper og sexet sort undertøj. Hun havde blodrøde læber og generelt god makeup og ser vildt godt ud - super sexet. Får et kæmpe kram, et par smækkys at hendes kæmpe læber, hun begynder at gejle mig op og tager godt fat om min pik. Jeg fortæller hende jeg har lyst til at være passiv og har valgt 40 min. til 1.500 som på hendes menu. Jeg lagde mig klar og hun brugte lige 4-5 minutter til at gøre sig helt klar. Hun startede stille ud med lidt massage, men fandt hurtig vej til min røv. Hun kan virkelig stimulere så man er helt væk. Hun startede blidt med en masse pirring og efter ca. 10 minutter begynde hun at kneppe mig med en finger og herefter to for lige at varme mig op til hendes stive pik. Så gik hun i gang. Jeg lå på maven og hun stødte stille og roligt og bad mig efter et stykke tid om at støde kontra med røven. Hun blev meget ophidset og da hun kunne mærke jeg var helt klar begyndte at kneppe mig hårdt - altså balls deep og med fuld kraft. Det er sgu en meget fed fornemmelse og hun er meget udholdende. Efter et stykke tid skulle jeg vende mig om på ryggen. Hun lagde en pude under min røv/læn, så hun bedre kunne få adgang. Jeg fik benene bukket bagover, næsten op til hovedet, og så skal jeg fandeme love for hun knaldede igennem. Efter et stykke tid var det åbenbart tid til at udvide min horisont. Uden at spørge hev hun pludselig en popper frem. Hun havde trukket sig ud af mig, gav et par pust i hvert næsebord og så trak hun en gummihandske på og begyndte at massere mit røvhul. Først med et par fingre, så med 3, så med 4 og til sidste med 5. Hun prøvede alt hvad hun kunne om hun kunne få hele hånden op, men så slutty er min røv altså ikke når der går 2-3 år mellem hvert ladyboy besøg, så jeg måtte stoppe hende, da min røv simpelthen ikke kunne tage mere. Jeg endte med at sutte hende af mens hun talte nasty til mig og så fik jeg skudt kanonen af. Jeg kan kun sige at hvis du er passiv, så er hun perfekt, men husk at fortælle om eventuelle grænser inden i går i gang, for hun er vild. Personligt havde jeg det helt fint med alt hvad der foregik, jeg er ikke bange for en skid, men det med poppers kunne da have været meget rart og være blevet spurgt om først. Er du aktiv, så er hun sikkert også god, men du skal virkelig sætte fed streg under det inden i går i gang, for hun er helt klart vant til at hun bestemmer. Håber hun er her stadigvæk næste gang jeg får lyst til en ekstrem oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Del dette indlæg


Link til indlæg
formeget skrev, for 10 timer siden:

Hvor skaffer man dem henne her hjemme?

Det aner jeg simpelthen ikke - har aldrig prøvet det før.

Glemte faktisk også at skrive at hun lige fik sneget lidt facesitting og gagging ind i seancen. Man bliver virkelig en oplevelse rigere efter et besøg hos JJ hvis man bare giver hende frie tøjler.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...