Hop til indhold
Guest går ned på knæ

Financial Domination

Recommended Posts

Guest går ned på knæ

Har set adskillelige tråde herinde på både piger og mænd der ikke forstår mænd der tænder på dette. Hermed en forklaring på hvad det er.

Financial Domination forkortet Findom. Herskerinden eller Gudinden er Findom.

Er opstået mest på camgirlsites såsom cams.com osv.

På disse sider kan du gratis oprette dig, og også komme ind i campigens chatrum, når hun er i free chat (ikke betalt chat, hvor alle i rummet kan chatte/skrive. Du kan så tilføje dit kreditkort på siden, og købe tokens. Med disse tokens kan du tage pigerne med i private chat med mulighed for cam to cam. Disse piger eller de fleste af dem er eksperter i Financial Domination, og hvis en eller anden bruger opretter et navn der antyder at vedkommende er submissiv og slave, så bliver du ledt ind til at først gå private og derefter sende virtual gifts på siden, som du ikke får andet for end, kicket ved at se pigen le, blive glad, tilfreds. de får et kick ved at høre good little slave or good little boy. De udveksler derefter mange gange privat email, og her begynder hun så, at få ham til at sende penge enten via bank til bank (udenlands overførsel, eller paypal. Mange slaver nyder at give Gudinden alle deres personlige oplysninger om dem selv og familie. Dette gør dem afhængige af Gudinden, der nu altid både i teori og praksis kan straffe slaven med blackmail, hvis han ikke makker ret.

En erfaren Gudinde kræver også at se din bankkonto og måske via teamviewer og netbank at overføre pengene selv, til hendes egen konto. Dermed kan hun også holde øje med at slaven betaler sine regninger, og dermed nemmere kan beholde hjem og sit arbejde.

Slaven tænder på at være totalt afhængig af Gudinden, og er hun en dygtig Gudinde og kontrollerer ham og passer på ham, kan han føle sig lykkelig og tryg i slave/findom forholdet i mange år måske hele hans liv.

Er endda flere eksempler på, at slaven indsætter Gudinden i sit testamente, så hun vil arve alt efter ham, når han falder bort.

Farer: Kommer du i de forkerte hænder, kan du gå bankerot, blive psykisk syg, miste alt hvad du har.

Hvad der altid sker: Uanset din økonomisk formåen, vil det altid gå stærkt ud over dit sociale liv, da at du automatisk mere og mere ønsker at Gudinden skal have alt, og du har hverken tid penge eller overskud til at se andre. Selv om du er lykkelig indeni, er du alligevel lidt skamfuld, hvem i alverden vil kunne forstå dig? Kommer du helt ind i det, er det ikke muligt at være gift eller være i et normalt forhold længere, da Gudinden får alt hvad du har og hvad du er.

Gode sider: Hvis du finder den gode og professionelle Findom i alle ordets "professionel" betydning, kan du leve lykkeligt, ved at leve den drøm ud, der altid vil være en del af dig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest The Dark Knight

Det må give et voldsomt stort kick at overføre de penge siden slaven bliver så grebet/afhængig af det. 
 

Der må næsten være skrivelser frem og tilbage mellem alle betalingerne, som også giver et kick eller som plejer “forholdet”. Eller er kicket også, at vedkommende intet har at skulle have sagt og blot skal overføre nærmest alt en gang om måneden, eller vil det typisk være flere betalinger om måneden for at få flere kick? 
 

Prøver blot at forstå det! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Gad vide om ikke medlemmerne af Jehovas Vidner og andre religiøse sekter får et lignende kick ud af at overlade alle beslutninger og alle deres ressourcer til sekten?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...