Hop til indhold
Cumback

Kate i Aalborg - en guld oplevelse

Recommended Posts

Efter en lang pause med kontakt til det modsatte køn, som følge af den mærkelige verden vi lever i, skulle det idag være dagen slaget skulle kæmpes.

Timingen var nu også ganske (symbolsk) god, da der blev åbnet op for rejser i hele Europa tidligere på dagen.

De klassiske hjemmesider blev kigget grundigt igennem og interessante annoncer blev tjekket sammen med eventuelle anmeldelser her på EG.

Jeg kan godt lide at finde “gemt guld” på siderne, så derfor læses tekst grundigt og billederne studeres nøje, inden jeg tager kontakt til dagens udvalgte.

Henvender mig altid på sms eller med Whatsapp, da dette giver muligheden for at tjekke om der er kemi.

Den udvalgte faldt på Kate i Aalborg: 

https://www.escort-side.dk/KATE-22?ad-id=16070

Hendes tekst giver overhovedet ingen information om hvad man kan forvente, men hendes flotte profil billede fortalte min sjette sans at der var guld gemt i Aalborg. Et tjek på EG fortalte om gode oplevelser i vente, så derfor blev beslutningen at Kate skulle besøges.

Sms korrespondance fungerer fint, om end min forespørgsel omkring betaling i Euro gav store udfordringer i forhold til afregningen - men til sidst fandt vi en god løsning herpå.

Stedet er ikke vanvittigt diskret - ligger midt i et trafikeret kryds. Men hvis man naturligt/cool går ind og ringer på døren er der ingen der tænker nærmere over dette.

Efter at være blevet lukket ind af døren mødte jeg Kate i en flot gennemsigtig sort kjole. Hun er dælme en flot kvinde - pænt ansigt, flot krop, god karisma, god til engelsk og man føler sig hurtigt på hjemmebane.

Jeg skyndte mig at tage et hurtigt bad, da dagens arbejde i sommervarmen gjorde det fornuftigt at blive frisket op.

Kate stod klar udenfor badeværelset og sagde at vi skulle en tur i kælderen....

Hernede var der et dejligt stort rum med en behagelig temperatur i forhold til udenfor.

Vi startede med lidt indledende snak om hvor vi var i livet, og Kate sagde herefter at hun gerne ville røres ved. Den invitation benyttede jeg mig med glæde af. 

Jeg er typen der godt kan lide at behage pigen, så det var rart, at Kate var med på en slow start og god opvarmning med tunge og kærtegn. Tror faktisk hun nød det.

Da opvarmningen var færdig blev Kate omdannet fra stille nyder til hot girlfriend. Jeg blev venligt men bestemt bedt om at påføre mig “regntøj”, hvorefter hun ville have den store tur.

Det lykkedes sådan set meget godt, da vi begge ramte klimaks samtidigt.

Afslutningen blev lidt hyggesnak, på med tøjet igen og en krammer inden jeg igen stod ude i krydset.

Opsummering af min oplevelse med Kate bliver, at jeg vælger at trykke på guldknappen - det var en fornøjelse at møde hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen. Jeg har et par spørgsmål som jeg godt ved lyder lidt underlige men de er fetish relateret. Kan du huske om hun havde smukke lange negle og om hun er stærk især hænderne?

Tror du hun også vil udføre specielle rolige fetishes? 

Mange tak.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...