Hop til indhold
Sweex2

Bee-super massage i søborg.

Recommended Posts

Endnu en middelmådig massage i thai-verden. Hun er køn nok og giver sådan set en ok massage langt hen af vejen. Nogle gange, så kammer det bare helt over for hende. Som når hun træder op på ryggen af en og så bare træder igennem og siger det er traditionel thai massage.:wacko: Eller når hun finder ud af at man er anspændt i nakken og klemmer så hårdt at det sorter for øjnene. Alt i alt en noget hård omgang, hvor hun nogle gange tager virkelig hårdt fat og ikke på den gode måde og det ødelægger i min verden helhedsindtrykket. 

Hun er dog ret køn og giver et godt handjob, men tilbyder ikke den fulde pakke. 

Det var ikke Bee jeg fik, men hende der hedder lisa. Jeg tror billederne er ægte, ellers er de ihvertfald meget retvisende. 

800 kr. For en times massage med handjob som afslutning. 

https://escortguide.dk/P/bee-super-massage-i-soeborg.--46662.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for indlægget, @Sweex2. Det er jo altid sjovere, når man kan skrive en positiv anmeldelse, men uanset hvad er der jo stadig værdi i for os andre at læse om din oplevelse.

Er det på det sted, som ligger i den del af Bagsværd, som vender mod Værebro, nær enden af en blind vej tæt ved motorvejen?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...