Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/gamrai-massage-thaimassage-naar-den-er-bedst--23996.html

Dette er ikke en kritik af Gamrai, men bare en lille historie om mit seneste besøg hos Gamrai som ikke var så godt.

Mutter fik mig lokket til noget thai til 500,-, havde ellers bare min sædvanlige oliemassage til 400,- i tankerne. Men det var fint og så ville der snart komme en pige og give massage. Hun var godt nok en smuk pige, Sofie eller Sofia, og iført en laaaang kjole og mundbind. Under massagen spurgte hun fint ind til mit velbefindende "okay honey" - så alt tydede på den sædvanlige udgang.

Men der tog jeg godt nok fejl. Når hun sad på venstre side af mig, så masserede hun med højre hånd og fastholdt min venstre arm, og omvendt på den anden side. Jeg havde på det tidspunkt kun ligget passivt. Tænkte at det nok var en af de ture, hvor der kun var massage i udsigt - det er selvfølgelig ærgeligt, men det har jeg også en slags forståelse for.

Da jeg kom på ryggen, så blev hun meget nærgående på de ædlere dele, og så tænker jeg, at så må jeg også blive lidt nærgående. Så jeg berørte svagt hendes læg, og hånden blev straks fjernet ? Hun spurgte om jeg ville have hj, men der blev jeg ærlig talt lidt småirriteret, og sagde pænt nej tak, at sådan skulle det ikke være idag. Hun fortsatte med at berøre, men jeg sagde, at det her ligeså godt kunne stoppe.

Jeg har på ingen måde opgivet Gamrai, og jeg har ingen anelse om hvorfor hende Sofie/Sofia opgav mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for beretningen @HG. I min optik er det dræbende for intimiteten, når massøsen bærer mundbind, og når hun samtidigt var så berøringsforskrækket som hun beskriver, så er det svært at få en god oplevelse ud af det. Oplevede selv lidt, som snerpede lidt i den retning for nogle uger siden et andet sted, men det var dog trods alt uden mundbind.

Du spurgte ikke, om hun havde mundbindet på for sin egen skyld eller af (misforstået) hensyn til dig?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er mit indtryk at utrygheden i disse Coronatider er stor og at det spiller ind på de services vi modtager hos ellers leveringsdygtige steder. 

Det er måske en god ide at spørge ind til hvordan stedet forholder sig til Corona og den service man ønsker eller håber på. 

Personligt spørger jeg steder jeg kender og venter hellere til pigen er klar og går et andet sted hen i ventetiden. 

Jeg har også oplevet at nogle piger ikke er til stede p.t.

Under alle omstændigheder er det vel godt hvis pigerne ikke er nødt til at gøre noget de er utrygge ved - så jeg spørger mere åbent end jeg plejer (jeg kan normalt godt lide at se hvor det bærer hen, men p.t. spørger jeg åbent til det jeg ønsker/håber på). 

Husk i øvrigt at Thaierne oplever at i Thailand bruger man mundbind meget og skal bruge det i offentligheden. Det vil derfor være naturligt især for en utryg thai at bære mundbind. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
HG skrev, den 9.5.2020 at 11:32:

Jeg har på ingen måde opgivet Gamrai, og jeg har ingen anelse om hvorfor hende Sofie/Sofia opgav mig.

Det var da også nærmere dig der opgav hende. Hun tilbød jo HJ, men ville blot ikke røres ved. Så blev du mobset og ville ikke have HJ

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så du er simpelthen typen der kan køre ned på det lokale plejehjem, blive tændt af det, og så få et hj og synes det er fantastisk og så betale flere hundrede kroner for det.

Hvis hun ikke vil spille med, så skal jeg da ikke betale hende en penge for det. Så vil jeg hellere gemme pengene til en anden dag og til et thaisted som spiller spillet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Da jeg var til massage 9.5 jv ovenfor, og som jeg ikke synes var god, så var der en sød pige som storsmilede til mig. Skrev efterfølgende til Gamrai og fandt ud af, at det så var Linda.

Så da jeg skulle forbi for nylig, så spurgte jeg efter Linda, også fordi jeg ikke ville møde hende Sofie/Sofia igen. Hun er der så ikke mere, men fik massage af Linda. Hun er sød og jeg synes det var en god massage - betalte de 400,- for en time. Hun virkede frisk og ved gensidige berøringer uden for massage området, så var der lagt op til lidt mere. Jeg betalte så 500,- for hun smed al tøjet og hj og man måtte røre det man ville.

Om hun var til mere ved jeg ikke og er heller ikke noget som jeg har lyst til.

Men er sød, virker kompetent og har så mundbind på for informationens skyld.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Gamrai har indtil nu været Stamstedet, men måske det skal have en lille pause.  Har været der en del gange og de sidste 3 gange med Linda.

Altid super behandling med Linda og hun er ikke kedelig og rimelig frisk på mange ting.

Dennegang var det så ikke Linda.

Mutter kender mig godt og vi forhandlede lidt om hvad jeg ønskede og hvad jeg plejede at betale. Jeg betaler aldrig at betale mere end 1000,-, det har jeg ikke økonomi til. Så jeg aftalte med Mutter de 1000,- for massage, tøjet af og hj, hvilket var en stor fejl - ikke betale forud.

En lidt atypisk thai pige kom ind og hun var med på aftalen. Massagen var som fin nok, men hun sørgede hele tiden for, at hun var længst væk fra mig. På et tidspunkt fejlede hun og jeg kom til at røre hendes ben, hun trak sig, hvorefter jeg tænkte, at det her blev ikke det jeg plejede og ønskede.

På et tidspunkt fik hun så smidt al tøjet og hun satte sig i den anden ende og skulle så få gang i noget hj. Spurgte om hun var genert, det var hun ikke, men jeg måtte bare ikke røre hende.

Jamen, fordi en dame hiver lidt i fjederen, så står den ikke bare op, så det gik ikke. Der skal mere til, men det måtte jeg så ikke. Det er hun selvfølgelig i sin gode ret til, men så duer spillet ikke for mig. Så jeg sagde at hun bare skulle stoppe med det samme, så ingenting skete overhovedet, udover massage til en 1000,-. Lidt vel dyrt og ærgeligt for mine små penge.

På vej ud møder jeg en glad Linda og vi krammer lidt og får talt lidt sammen, og der er jeg pænt skuffet over mit spild af oplevelse og penge, så sagde bare at det var et ærgeligt besøg og en forkert pige.

Er det urimeligt at man ikke må røre, når man har aftalt og betalt for hj ??  Eller er det bare mig der ikke få begrejstring, uden bare lidt antydning af "romantik". Jeg vil jo heller ikke overskride nogens grænser.

Hvad synes i  ?

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest A. Senna

Hvis du har aftalt et hj skal du bare holde fingrene for dig selv.

Hvis du har lyst til at røre pigen skal du nok få det aftalt inden du berører hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det thai massage er lidt underligt ville da også føle mig snydt hvis jeg gav 1000 og kun fik hj. De vil også have du kommer igen. Det gør jeg så ikke på de steder føler mig dårligt behandlet 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren

Hmm corona påvirker meget mundbind og ikke berøringer. Det gør at tidligere normale forventninger bliver til frustrationer og jeg tænker at pigerne fremover finder ud af at kundens berøringer skal koste - ligesom nøgenheden - pludselig kom til at koste -  nu har jeg så valgt at vente med at besøge GP indtil vi har vacciner og medicin mod Corona og måske hvis alle kunder holdt igen og halverede deres besøg så vil  damerne nok være mere serviceminded og knap så griske når vi engang kan medicinere og vaccinere os ud af corona. 

Ellers kan et totalt fravær af besøg lære dem at lade være med det konstante optrækkeri, pristillæg mig her og der og tidsbegrænsning på ydelser her og der, og ekstra for stillingsskift - det burde være muligt at have en enkel prisstruktur. 
 

Jeg har for lang tid siden fravalgt Gamrai

Redigeret af Alkoholikeren

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Nu skriver @HG ikke noget om det er en oliemassage til 400 kr. som de skilter med, eller om det er thaimassage til 500 kr.
Men hvis vi tager:
Thaimassage 1 time 500,-
Handjob 300,-
Kvinden er nøgen 200,-
Så er det 1000 kr. og kan vel egentligt godt mange steder betragtes som en "standard" pris for den ydelse.
Og det er i udgangspunktet ikke inkl. pilleri på kvinden, kys & kram og hvad man ellers kan forestille sig, man synes man har fortjent.
At man så pga. god kemi og gentagende besøg hos den samme kvinde kan opnå nogle fordele på pris eller ydelsen, det er ikke unormalt.
Men nu har du lært af erfaring @HG at du specifikt altid skal lave aftale med Linda og ikke gå på kompromis med andre på det sted, det lyder jo til at i 2 er enige om pris og ydelse og ellers har en god kemi.
Så lav fremadrettet en aftale, at det skal være hos Linda inden du møder op og skulle det så vise sig hun ikke er der eller har tid når du kommer, så går du bare igen.

Personligt opdeler jeg overordnet mine besøg op i enten besøg med fokus på massage, nogen gange inkl. et HJ eller også er det FP.
Jeg orker ikke det der mersalg af ligegyldigheder.

 

Redigeret af Gæst

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...