Hop til indhold

Recommended Posts

Så er den gal igen med min bedste ven han er blevet lidt utidig gad vide om han lider af Adhd og siden det er mandag så gik turen til Michelle. Aftalte en tid ankom til stedet(Tæt på Brønshøj torv) pænt goddag  til Michelle(Romænsk) mørkebrunt/sort hår ca 1.6x m skinny / petite, ml 42-45kg vil jeg skyde vægten til, jeg bestilte 30m + bj w/o(mf koster ikke extra) men igen kys:sad:, SoS 700kr tak. Så blev der sat lidt hjemlig musik på og i gang kom vi men efter 10min bj så kunne jeg ikke holde til mere så der var godt med tryk på, you now have the following options so please choose: Press 1 for leaded or Press 2 for un-leaded ohh thank u for your choice:biggrin:.

Kundeservice 9 Der er adgang til bad/wc. Michelle er lidt den  Stille type men rigtig sød og afslappet, desværre kunne hun ikke så meget engelsk men så det jo godt at der er noget der hedder google translate, ok lejlighed(1.sal). Åhh jeg jeg var lige ved at glemme det hun tilbyder Sex w/o:!:.

Udseende 8(skinny , petite, små naturlige patter, skulder langt hår, ser ud som hun kommer fra en sigøjner familie, min brors ex kommer fra Rumænien så lidt indsigt har jeg).

Gentagelsesfaktor 8(med alt det Corona Hysteri så kunne jeg godt finde på at besøge hende igen, udvalget er for tiden stærkt begrænset).

PS hun blir her 1 uge mere.

https://escortguide.dk/P/sexy-michelle-53291.html

Mvh

S&W500S

Mvh

S&W500S

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Techmanden skrev, for 12 minutter siden:

@S&W500S Ved du, hvilke andre ydelser hun tilbyder? Annoncen er relativ spartansk

Jeg mener også hun tilbyder analt for jeg har set hendes annonce før, bare under et andet / andre navn(e) og vis 30m ikke er nok så tilbyder hun også 60m men jeg spurgte ikke om andet end bj w/o(Megafransk).

Jeg tror grunden til hun ikke har skrevet så meget i hendes annonce er at hun ikke er så go til engelsk og google translate kan ikke altid finde ud af at oversætte korrekt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte hende også sidste år. Hun er egentligt sød og meget stille. ( som også nævnt af trådstarter ) tror det udelukkende skyldes at hun kun kan sit modersmål. Mener at huske at det er rumænsk eller Ungarsk.

Hendes tænder heller ikke voldsomt gode, så nok derfor hun ikke kysser så meget.

Bryster noget tynde og slappe. 

Men hun tog hele ladningen i munden, og er egentlig et udmærket skrald til få penge.  Hun er lille og meget tynd. Og tager den vidst også analt. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aandersen

Hun har været aktiv i flere år (nærmest uden pause), herunder som gravid og har tilbudt alt, inklusiv fuld økologi. 

Sidste gang jeg skrev med hende, havde hun dog droppet de anale forlystelser..

Del dette indlæg


Link til indlæg
hygge2 skrev, for 13 timer siden:

Ved Brønshøj kirkegård.

Der står allerede noget andet i anmeldelsen, som Blueberry Ikke havde læst så nøje. Jo flere stedangivelser des lettere bliver det at triangulere en næsten præcis adresse.

 

Aandersen skrev, 1 time siden:

Sidste gang jeg skrev med hende, havde hun dog droppet

God pointe. Det er min fornemmelse at det veksler en del, hvad hun tilbyder, så man kan nok ikke regne med tidligere tilbud.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg skrev med Michelle og fik noget, der mindede om en aftale 30minutter senere. Hun besvarede i hvert fald med et " See you". Da jeg så ankommer til stedet og til tiden, er det ikke længere noget svar. Jeg venter 10 minutter og skriver igen, men får stadig intet svar. Efter yderligere 5-10minutter kører jeg igen.

Allerede fra starten mistænkte jeg (baseret på tidligere anmeldelse og kommunikation) at det ville gå sådan. Det var derfor, jeg prøvede at få en nærmere stedsangivelse, så jeg vidste hvad skulle forvente af transport/parkering. Ikke for at "triangulere" noget som helst (tag sølvpapirshatten af, pls).

Med Michelle er der altså mulighed for at blive til grin for sin egen tid og sine egne penge. Jeg véd ikke med jer andre, men det er mit liv altså for kort til.

 

Redigeret af Blueberry

Del dette indlæg


Link til indlæg
Blueberry skrev, for 1 time siden:

Ikke for at "triangulere" noget som helst (tag sølvpapirshatten af, pls).

Ingen sølvpapirhat (hvis nogen har sådan en på, er det dig), bare generel respekt for reglen om ikke fortælle for afslørende om lokation, når det ikke fremgår af annoncen. Jeg har svært ved at forstå at man kan have brug for mere præcision end et navngivet torv, uanset formålet. Det er fx rigeligt til at vurdere parkeringsmuligheder, så som jeg skrev havde du vel bare overset at det allerede stod i anmeldelsen?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt hende.
Jeg havde ingen problemer med at arrangere med hende igennem sms. Hendes sted er ikke just i de mest diskrete omgivelser, men til gengæld er hun der for sig selv.

Hun er en sød pige med en atletisk krop. Naturlig og ligefrem, men dog stadig med en smule professionel distance.

Mit eneste forbehold er dog at hun begyndte at virke lidt utålmodig da vi nåede hen i den anden halvdel af den time jeg havde bestilt. Så måske bør man holde sig til en halv time med hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...