Hop til indhold

Recommended Posts

Vær hilset hulbrødre,

Fod Kongen har længe ville bidrage til puljen af anmeldelser, som jeg selv har haft stor gavn og fornøjelse af at læse, så her kommer første tråd med 3 anmeldelser. Har ikke alle detaljer med, men svarer på spørgsmål, hvis det naturligvis er noget jeg kan huske og som ikke går ud over diskretheden.

Det er en relativ ny hobby (bedre motion fås ikke) har over det seneste års tid været med en 30-40 forskellige GP'ere (både danske, men flest fra Øst-Europa), mest af alt fordi det er pisse sjovt, frækt og muligt at afprøve fantasier af, som man måske ikke lige kan finde på at spørge hende den nye man hiver hjem fra en bytur. 

Anyways her kommer 3 random anmeldelser. Desværre uden links, da de ikke er aktive for tiden...

3 hurtige infopoints: søger ikke kys på mund, slikker ikke fisse og alt er med gummi. Nå nu til sagen.

1 Sweet Jenny - skyder hende til 31 år, slank til den trænet side, ikke fitness, men fit. 170cm, 9.5/10 røv, solbrun, fra ungarn, d-skål bløde og faste på samme tid vil have dem større, fortalte at det ville blive porno-look og om hun søgte det look er så op til hende selv, inny-pussy og et smukt naturligt ansigt med et minimalt fyld i læberne, som lige gør dem bløde nok og ikke store. Overall: 8/10

Hun havde et billede af en hunde-emoji foran sit ansigt på billederne i annoncen og flere herinde havde påpeget at det kunne være en falsk profil med lånte billeder. prisen lå på 800 for 30 min. Så jeg tog chancen. Kunne jo altid vende om i døren. Hurtigt svar på SMS og jeg kørte mod Gentofte (lyngbyvej). Hun er sgu virkelig fræk, sød og snaksaglig på et fint engelsk niveau. Men hvorfor bruge billeder som ikke er ægte? Det var der en forklaring på, som I selv kan spørge ind til.

Vi fik ordnet de pekuniære forhold og fik så et fint blow. Ikke dybt og heller ikke mekanisk. Stille og roligt. Vi kørte tre stillinger og jeg måtte støde i bund og gerne i et tempo til den hårde side. Den røv er hendes moneymaker - uden tvivl. Grunden til at hun ikke kommer over 8.5 på MIN skala er, at hun ikke tilbyder anal og deepthroat. Må gerne slikke den ene fod, men den er ikke den pæneste.

Besøg: 3 indtil videre.

2 Nina: lille og lav, til den slanke side, men ikke skinny, Ungarn, måske 38 år irl, C-skål dejlige og forholdsvis bløde. Gentofte og Sydhavn. Eminent til prisen. Starter med megafransk 10 min for 300, hvis det er noget for dig. Blow: standard ikke noget udsædvanligt . Igen er røven her en 7.5/10, så klart til den gode side af en pariser. Taler fint engelsk. Venlig, men til den stille side. Downside: Her må der ikke pløjes igennem, hvilket kan tyde på ømhed eller at jeg er for stor til hende (19 cm ish). Her er det prisen, røven og den rolige venlighed som trækker op. Hendes fødder er små og symmetriske og de må gerne slikkes, så det er også et plus i min bog. 

Besøg: 3 indtil videre.

3 Angelina Angel: dansk, busty, fyldig de rigtige steder som en slags dansk kardashian, store silibryster i høj kvalitet, smuk fisse, fyldt med tatoveringer på kroppen og her måtte jeg bare gå til den med slik af fødder og gå i bund i relativ hård doggy og missionær. Hun gav et kort deepthroat af sig selv, hvilket var et stort plus. Super nem at snakke med og har bløde fyldige læber. Tog 30 min begge gange og fortryder det ikke. Hvis du er til det 'look' kardashian møder Linse (ment positivt), så er det bare om at komme afsted.

Overall: 8.5. Mere kreativitet og initiativ med fodleg og deepthroat ville klart trække op.

Besøg: 2 indtil videre.

Jeg skal nok lave flere anmeldelser, forbedre formidlingskunsten over tid og kender selv det med at det kan være irriterende uden links. Men nu er der nogle navne man kan holde øje med og et link til Angelina.

//Fod Kongen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Kim Petersen

Tak for anmeldelserne Fodkonge, og velkommen som anmelder - vi må håbe at der i takt med genåbningen af landet efter corona igen vil komme godt gang i anmeldelserne, som der var tidligere.

Jeg besøgte selv Nina, nummer 2 i din anmeldelse, sidste år hvor jeg fik et 10 minutters blow-and-go som jeg anmeldte HER

Jeg forstår fint din fetish, jeg er også selv vild med at slikke en dejlig kvindes sexede fødder og sutte på hendes lækre tæer :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

@Kim Petersen JAA!! Savner sgu også at læse anmeldelser fra dugfriske besøg, mon ikke de så småt er på vej igen efter sluserne er genåbnet  

Jeg har lige læst din anmeldelse af Nina (igen) for jeg kan huske, at jeg havde fundet hende på EG og var i tvivl om et besøg, så jeg gik herind og voila: Der var din anmeldelse, så jeg vidste hun var ægte, og som i øvrigt er tilsvarende min oplevelse af hende (det med personligheden), men du skal da give det et forsøg i doggy, når hun kommer tilbage? (uh den lille pariser....mums) 

Gør det hver gang fra 1:20: https://www.youtube.com/watch?v=NP7_SIRfo-c  :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Stor tak @Fod Kongen for en fin anmeldelse, som man måske kan gætte, så har jeg en særlig fetich og at dømme udefra billederne på @Angelina Angel’s profil og @Fod Kongens sammenligning med Kardashian, så har @Angelina Angel er rigtig god bagdel af en vis størrelse, som jeg håber at komme MEGET tæt på (mon sorte kys er en mulighed?) en gang i nær fremtid, når Corona’en damper af. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Angelina Angel

Angelina har bare den dejligste Sambarøv , der findes på en dansk pige , smal talje, og så op i doggy ,

Ja så er man.................SUK ,, undskyld faldt lige i drømmemood

:P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bamsen skrev, for 7 minutter siden:

@Angelina Angel

Angelina har bare den dejligste Sambarøv , der findes på en dansk pige , smal talje, og så op i doggy ,

Ja så er man.................SUK ,, undskyld faldt lige i drømmemood

:P

Lyder som om man kunne gå hen og blive afhængig :-p

Del dette indlæg


Link til indlæg
Buttman1964 skrev, for 2 minutter siden:

Lyder som om man kunne gå hen og blive afhængig :-p

JA  JA  JA .

Har besøgt @Angelina Angel flere gange , hun er på min lille eksklusive topliste:D

Jeg har anmeldt hende flere ganget

Redigeret af Bamsen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...