Hop til indhold
Frej af Asgaard

Etapen til Berlin og Artemis

Recommended Posts

Det er noget sent at denne beretning kommer, men bedre sent end aldrig. De andre har allerede skrevet meget om Harmorny, så her kommer beretningen om Berlin etapen.

Transporten

Vi fik stået op på vores værelser på Gasthaus Zur Linde, tidsnok til at fange en ellers udemærket morgenmad før den lukkede klokken ti. 55 Eur/nat inkl. morgenmad var en ganske udemærket pris og muligheden for at booke online gjorde det relativt simpelt,når vi var flere afsted, som ikke kendte hinanden, og derfor heller ikke ønskede inddirekte at kautionere for hinanden ved fx. en samlet fælles bestilling over telefonen, hvis nu en af os af uransagelige årsager alligevel ikke kunne komme.

http://www.linde-hittfeld.de/

Afsted lidt over kl. 10 og ned for at hente Rejsenetværk på Macks Gasthaus for at give ham et lift op til Harburg Station. Med i ”Bæstet” på vej over mod Berlin ud over mig selv var Vimmy + en kammerat. Efter at have sat Rejse af ramte vi et par Autobahn kryds omkring Hamborg hvor jeg lige skulle holde tungen lige i munden og koncentrere mig om GPS’en. Efter at have kommet rigtigt gennem disse kryds og lidt væk fra Hamborg ramte vi den del af strækningen hvor der var fri Autobahn hastighed.

Det var godt nok frostvejr, men vejene var tørre, der var fri sigt og fordi det var Lørdag formiddag var trafikken relativt let. Derfor var der ingen grund til at holde tilbage, og det var tid til dagens første ”testosteron-kick” ved at slippe hestekræfterne løs. Afsted over stok og sten med marchfart omkring 180-220 km/t.

Det er sådan, at i Tyskland er det strengt ulovligt at køre med dæk, som ikke kan klare bilens tophastighed – der er dog en undtagelse med vinterdæk, fordi man ikke kan få dem til mere end 240 km/t, og en del biler kan køre hurtigere end dette. Man skal så have et skilt/seddel siddende i kørerens synsfelt med dækkenes maxhastighed, hvis bilens tophastighed er over denne. Derfor havde vi et skilt med ”max 240 km/t” klistret på rattet.

Nu er det jo ikke sådan at dækkene eksploderer bare fordi at man kortvarigt kører over de 240 km/t. Det havde jeg dog ”lige glemt” at fortælle Vimmy, og da vi kortvarigt nåede op på 244 km/t på et helt frit stykke kom der et panisk udbrud fra Vimmy med ”Nu må du ikke køre hurtigere, nu må du ikke køre hurtigere!!!!”. Jaja, man har jo kun det sjov man selv laver ;)

Nå – vi klarede os med et enkelt pitstop til at fylde benzin på. Og ellers forløb de 300 km fra Hamborg til Berlin nemt og uden at overskride nogen fartgrænser nævneværdigt(der hvro der var nogen). Vimmy og kammeraten havde booket et andet hotel, så de blev sat af udenfor Artemis lidt før kl. 2. Jeg selv kørte over til Hotel og Rasthof Avus, som ligger i gåafstand fra Artemis og chekede ind der. De har gratis parkering, så jeg stillede bilen og gik over til Artemis.

http://www.booking.com/hotel/de/motel-u ... 247;dcid=1

Avus tog 45 eur for et enkelværelse med udemærket morgenmad (bl. æg og bacon). Det er godt nok lidt af et truckerhotel, men skal man ikke bruge så meget andet end seng, bad, toilet og ok morgenmad er det helt perfekt i forhold til Artemis besøg. Det ligger lige ud mod omfartsvejene og selvom ruderne er 3-lags for at fjerne støjen kan det være en idé at medbringe ørepropper hvis man vil have helt ro, når man sover.

Artemis besøget

Ankom omkring kl. 14.30 og startede med at tage et bad.

Detaljer om Klubbens for dem som ikke har været der før:

Indgang: 80 euro

Mad: Gratis buffet inkluderet. ”Morgenmad” fra kl. 11-15. ”Aftensmad” fra kl. 18 tilkl 02. OBS: Ingen mad mellem kl. 15 og 18. (opdagede jeg på den hårde måde!) Maden er spiselig og ok, men på ingen måde fremragende.

Pris pr. Halve time med en pige: 60 eur, inkl. sex og fransk uden (man kan godt bede om at få det franske med). Samleje er MED kondom.

Priser på extra ydelser: Komme i munden = +50 eur; Analsex = +100 Eur

Kys: Nogen piger gør det, nogen gør det ikke – spørg og aftal inden i går på værelset – dette bør ikke koster ekstra omend jeg en enkelt gang har mødt en shark som ville have ekstra betaling for dette.

2 piger på en gang: Er muligt – aftal med pigerne. Som udgangpunkt skal de begge have normalbetalingen på 60 eur pr. halve time. Derudover vil de normalt vældigt gerne sælge ekstra ”lesbi-show” til 50 eur ekstra pr. pige. (i.e totalpris 220 eur).Dette fordyrrende element prøver jeg altid at kommunikere meget klart at jeg ikke vil have, da jeg ikke er videre interesseret i bare at kigge på i noget af tiden – fra min synsvinkel er det 100 euro ekstra for at blive holdt udenfor!

Artemis har så vidt jeg ved det største indendørs areal af nogen klub overhovedet, og er demed den største vinterklub. Udendørsarealer har indtil nu været næsten ikke eksisterende, men de er ved at bygge ud. En større have vil de dog aldrig kunne bygge, og det ligger under alle omstændigheder ud imod en ringmotorvej.

Det ekstra gode ved Artemis set fra min synsvinkel er, at de har wellness faciliteter og liggestole nede i kælderen, hvor man tage en lur mellem sessionerne, hvis man har kneppet så meget at man er blevet træt og har behov for at vile sig en times tid eller 2 inden man er klar igen.

Da buizzness!

Da jeg gik rundt i klubben mødte jeg relativt hurtigt Nille, som var fløjet derned lørdag morgen. Han var lige forbi Artemis et par timer inden han skulle over på Erlebniswohnung. Vimmy var allrede gået i et rum med en dame.

Det er første gang at jeg er ankommet til Artemis så tidligt på dagen, og jeg var en lille smulle skuffet over standarden på pigerne så tidligt på dagen. De flotteste piger kommer første omkring ved en 6-7 tiden.

Første dame: Nina, Tjekkiet, sidst i 20’erne, sorthåret, relativt slank, højde over middel, god røv, mindre tatovering på lænden, snakker godt engelsk

http://www.fkk-artemis.de/page/girls/img_0039/

Jeg har været sammen med Nina før og det har været godt hver gang – hun giver en fantastisk GFE oplevelse. Jeg så hende først efter et stykke tid, fordi Vimmy havde monopoliseret hende i kinoen. Nina kunne godt genkende mig fra sidst og huske hvem jeg var – den pige har en fabelagtig hukommelse – forrige gang kunne hun huske i hvilket rum vi havde været i gangen før.

Jeg fik abstraheret fra at Vimmy lige havde dusket hende, og så besluttede jeg mig for at følge Ninas opfordring til at gå ovenpå i et rum (ved nærmere eftertanke ved jeg faktisk ikke om hun nåede et bad – det håber jeg sgu !).

Det blev til en god halv time. Nina kysser vældigt godt, og hun er vældigt god til blowjobs, og normalt ville det nok være endt med at jeg havde måttet overgi mig og komme i munden på hende når det var første gang på dagen – men jeg havde været i gang 2 dage i forvejen, så den lille mand opgav ikke så hurtigt. Videre til normal sex

Med risiko for at prale er det sådan at jeg at det lidt for ofte hænder at jeg får klager fra pigerne over at lillemanden slet ikke er så lille – faktisk for stor. Nina kunne godt huske ”den” fra sidst og sagde noget om at ”the anaconda” vist var blevet større – men hun beklagede sig dog ikke.

Det tog lidt lang tid at komme og vi prøvede i forskellig stillinger, men det lykkedes til sidst i doggy-position. Bagefter kunne det sikkert have været meget rart at forlænge med en halv time mere, men jeg følte mig rimeligt sikker på at jeg ikke ville kunne komme den næsten halve time, og selv om hun var sød at snakke med ville det alligevel være lidt meget at betale 60 euro pr. halve time bare for at snakke. Så efter at have snakket lidt gik vi ned for at betale. Mener at jeg gav hende 10 euro ekstra i drikkepenge. Alt i alt en god halv time.

Derefter var Nille forsvundet til Erlebninswohnung og Vimmy+kammerat var taget til deres hotel for at checke ind. Jeg selv gik nedeunder og tog en lur på en liggestol. Vågnede dog op til kl. 18, hvor der var mad , jeg havde ikke fået frokost, så jeg slugte en del af det mousakka, som var i buffeten.

Anden dame: Franceska, Rumænien, Sorthåret, omkring 170-175 cm, Stjerneflot krop, både slank og fyldig på samme tid, middel størrelse bryster, god røv, Rigtig smukt ansigt, fængende øjne, havde briller på.

http://www.fkk-artemis.de/page/girls/img_0090/

Francheska bar et pink korset og ikke så meget andet. Hun fangede min opmærksomhed tæt på udgangen til det store rum - mit syn blev fanget af hendes smukke ansigt. Hun spurgte til lidt af det sædvanlige og relativt hurtigt spurgte hun om vi skulle gå på et rum. Jeg skulle lige spørge lidt og hvorvidt hun kyssede, og hun tøvede lidt, efter lidt tøven fra begge sider blev vi enige om kys på munden. Jeg var trods alt lidt forkølet, så det kunne være derfor hun tøvede. Jeg syntes i hvert fald at hun var lækker og fik lyst til at kneppe hendes flotte krop, så jeg accepterede at vi gik ovenpå.

I rummet tog hun korsettet af. Jeg var lidt bange for at det havde skjult noget knapt så kønt - det er derfor at nogen piger går med korset eller lign. Det var bestemt ikke tilfældet i Francheskas tilfælde. Hun havde stadig en flot mave. I det hele taget var hendes krop rigtig lækker og se på.

Startede med lidt petting og kys på munden. Derefter gik det over til at hun gav blowjob, mens jeg pillede ved hendes krop. Oy hvor så den godt ud. Efter passende tid gik vi over til at hun red mig - derefter videre til missionær. Nøj hvor så hendes ansigt smukt ud i den situation. Jeg måtte også prøve doggy, så jeg kunne se hendes velformede røv bagfra - sikke et syn!. Jeg fik okset pænt på, og det resulterede i at jeg kom inden alt for længe.

Hun sprugte ret hurtigt efter om vi skulle ned og ordne betalingen. Jeg sagde at jeg lige skulle falde lidt ned, og at vi kunne snakke lidt imens. Det accepterede hun. Hun talte udemærket engelsk. Hun var ok, men jeg synes at jeg detekterede en hvis iritation bag facaden, selvom hun skjulte det godt. Hun havde arbejdet der i 3 måneder - måske havde hun ikke helt forlignet sig selv med jobbet og den dertil krævende service-attitude endnu, eller måske havde hun bare en knapt så god dag.

Alt i alt var det en ok omgang, hvor optikken var helt fantastisk. GFE kan man ikke kalde det, men hun var nu heller ikke på nogen måde uvenlig. God sex med en flot model for 60 eur er jo heller ikke at foragte.

Derefter i bad, samt lidt sauna og afslapning. Omkring en time efter var det tid til mere "spas"

Tredje dame, Cecil, Rumænien, høj og slank, blond(farvet) og solbrændt. Hun havde også et pænt ansigt og sikke en krop.

Jeg havde nu lyst til noget mere pornoagtigt. Cecil havde fanget min opmærksomhed og jeg gik forbi hendes postition og faldt"tilfældigt" i snak med hende.

Cecil snakkede ok engelsk. Jeg fik spurgt om hun kyssede, hvis vi gik til et rum sammen. Det gjorde hun desværre ikke, men hun lovede at behandle mig godt på andre måder. Jeg havde lige på daværende tidspunkt også mere lyst til en pornstar end en GFE, så jeg accepterede at gå på et værelse med hende.

Der var ventetid til rummene ovenpå, så vi blev enige om at gå i et af de mere lydhøre rum nedenunder ved siden af pornobiografen. Nogen gange kan det godt være ret så distraherende i rummene nedenunder fordi man kan høre folk gå forbi, andre snakke, og undertiden bliver vasketøjet blive kørt frem og tilbage i gangen bagved. Denne gang lykkedes det mig dog at abstrahere fra alt andet en pigen.

Cecil gav et godt blowjob og derefter sex i forskellige stillinger, hvor jeg endte med at komme i doggy (min favorit – jeg er en ass-man). Men nu her hvor jeg skriver et godt stykke tid efter har jeg faktisk glemt de nærmere detaljer, så det kan heller ikke have været så specielt igen. På den anden side slet ikke noget at kimse af og bortset fra at hun ikke kyssede gjorde hun vitterligt en energisk indsats.

Snakkede lidt og vi gik derefter op for at afregne.

Derefter var jeg noget flad – gik nedenunder for at gå i sauna og sove i liggestol. Kan ikke huske hvornår Vimmy +kammerat dukkede op, men Nille kom først oppe omkring midnat. Jeg var egentlig ikke sikker på at jeg ville kunne fyre kanonen af mere den aften – lillemanden havde været på meget arbejde de foregående dage og i dag med. Jeg troede faktisk at jeg var færdig.

4. dame: Lapi (eller et navn i den stil), Ungarn, middel højde, slank, små bryster, mørkblond, meget ”højt” ansigt.

Lapi havde en ok krop, og var flot slank, men var alligevel ikke en ”optisk stunner”, omend hun dog heller ikke på nogen måde så dårligt ud – bare lidt mere almindelig. På en eller anden måde endte vi med at sidde i samme sofa, og hun fik os til at falde i snak med sit ok engelsk. Hun var meget sød og kærlig og gnubbede sig ind i mod mig. Vi snakkede relativt længe om løst og fast og hun forsøgte ikke straks at hive mig op på et rum, hvilket altid er et godt tegn. Faktisk var det mig selv der endte med at spørge om vi skulle gå til et rum sammen, da hun havde fået mig varmet op. Jeg spurgte om hun kyssede, hvilket hun sagde ja til.

På rummet gjorde hun opmærksom på at hun tilbød Cum In Mouth, hvis jeg var interesseret. Jeg svarede at jeg normalt betragtede det som ”Plan B” (hvis man løber tør for kræfter i forsøget på at komme og må have assistance!). Hun grinede lidt og spurgte om analsex så var Plan C?. Her skulle jeg måske have været mere vaks og spurgt ind til om hun tilbød det, for det er nogengange en service som jeg kan lide – dog kun hvis pigen virkelig kan finde ud af det. Men jeg endte med at forspilde chancen.

Nå men vi startede med tungekys og petting. Det var hun bestemt god til. Derefter gik vi over til blowjob og 69. Hun var ualmindelig dygtig til oralsex. Jeg har normalt ikke så nemt ved at komme af et blowjob med mindre jeg ikke har fået sex i et stykke tid, men nu var det tale om 3. dagen på en fkk tur og 4. gang på samme aften – det burde have været mission impossible at få mig bare tæt på. Det kom imidlertid faretruende tæt på, og jeg måtte stoppe hende inden det ”gik galt” eftersom at jeg også ville nå at kneppe hende normalt.

Hun smilede lidt, hev et kondom ned over lillemanden og satte sig derefter på på den for at ride mig. Det var hun også vældigt god til. Relativt kort efter bukkede hun sig mere forover for at tyngekysse mig mens hun red mig endnu mere vildt. Jeg kunne ud af øjekrogen se i spejlet hvordan hendes velfomede bagdel kørt op og ned mens hendes skede klemte om min stang. Det blev for meget og jeg kom efter relativt kort tid.

Jeg var ret forbløffet – jeg havde forventet at det måske ikke engang ville kunne lade sig gøre at komme indenfor en halv time, fordi lillemanden var så slidt, og det kunne ende med at gøre os begge ømme i skede og pik og måske resultere i en vrissen pige. Men denne vixen havde formået at præstere det umulige og få mig til at komme på ingen tid – hvilket i dette tilfælde var en god ting.

Vi snakkede lidt og jeg overvejde at forlænge – men i baghovedet lå tanken om at jeg egentlig gerne ville tilbage og sove, det ville blive overordentligt svært at tage en 5. gang på dag 3, og at jeg gerne ville ned og koordinere afrejseplaner næste morgen med Vimmy og Nille. Så det blev til at jeg gik ned med damen og betalte – mener at jeg gav gode drikkepenge. Det havde været en god finale.

Relativt kort derefter gik jeg tilbage til hotellet. Vimmy var også taget tilbage til sit hotel, men Nille blev og fortsatte udskejelserne. Han var der jo kun afsted for en enkelt dag, men til gengæld slog han sig max løs – han må selv berettte hvor mange piger han nåede – vi andre tabte tallet!.

Hjemturen

Næste morgen mødte jeg Nille til morgenmaden på Avus få minutter før den lukkede. Efter at have forsynet os kørte vi over til Vimmy+kammerat’s hotel for at samle dem op. Derefter gik det med ”bæstet” nordpå mod Rostock. Jeg kørte det første stykke, men lod Nille tage et kørestykke på denAutobahn-del, hvor der kom fri hastighed. Det var dog både regnvejr og stiv modvind, så det satte sine begrænsninger eftersom at der er grænser for hvor meget vindpres vinduesviskerne kan klare.

Vi kom med færgen, som den 3. sidste bil der var plads til, og ellers forløb hjemfarten uden nogen nævneværdige begivenheder. Ud over at det blæste meget, så færgen fra Rostock til Gedser gyngede en del, og jeg blev noget søsyg.

Alt i alt var det en god tur for mig. Harmony var lidt mindre end de FKK klubber jeg er vant til, hvilket jeg havde luret på forhånd – det var derfor at afstikkeren til Berlin var lagt ind, så jeg kunne opnå det endelig mål:

At hjemvende helt ”durchgefickt”

Befehl ausgefürt!

( =Missionen fuldført! )

Del dette indlæg


Link til indlæg

Klasse god beretning Frej !

Lapi kunne snildt omdøbes til Lambi-Bambi :lol:

Jeg prøvede at overtale d'herre til at besøge Erlebnis. men det lykkes ikke denne gang, så jeg tog nogle brochurer derfra og delte ud... da jeg kom tilbage til Artemis med et kæmpe smil og fortalte pigerne at jeg har lige har været til sexparty og været sammen med 10+ piger, nogle af pigerne havde hørt om sexparties, pigerne var meget friske og ville have mig ovenpå trods de vidste at jeg ikke ville komme så nem oven på sexpartiet.

Vi kom med færgen, som den 3. sidste bil der var plads til, og ellers forløb hjemfarten uden nogen nævneværdige begivenheder. Ud over at det blæste meget, så færgen fra Rostock til Gedser gyngede en del, og jeg blev noget søsyg.

Vi kom i godt tid, men blev alligevel sat på stand by køen ?

Bufferen var ret god med seafood og isvafler :D

Vi havde en meget hyggelig samtale om turen, godt vi fandt et diskret bord langt væk fra børnefamilier :D dog sad vi tæt ved et ældre ægtepar, som sikkert havde overhørt vores samtale, hehe, iøvrigt var de henne og hilse på Vimmy, han er åbenbart kendt i disse kredse :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Frej Asgaard

Udførlig, detaljeret og sine steder dramatisk beretning om jeres Berlin afstikker. I et køretøj af dins kaliber og med op til 244 km i timen er det jo ingen sag at nuppe strækningen Hamborg Berlin.

Ja Artemis er gude land, en præstation at du klarede fire piger, gode præcise informative og indfølende anmeldelser af hver enkelt oplevelse.

Jo hotellet er jo ikke det vigtigste, det var billigt og velbeliggende, men ærgerligt med støjen.

For mig er det lidt langt hele vejen hjem i bil, men igen du er suverænt kørende i bæstet, og når det skal være, er man ihvertvald godt kørende på 1 kl :)

Tak for øvrigt for godt selskab på Harmony, håber vi ses igen på tur, selvom om det for eget vedkommende denne gang har lidt lange udsigter - glæder mig til at læse om næste gang I kommer af sted nogle af jer.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

da jeg kom tilbage til Artemis med et kæmpe smil og fortalte pigerne at jeg har lige har været til sexparty og været sammen med 10+ piger, nogle af pigerne havde hørt om sexparties, pigerne var meget friske og ville have mig ovenpå trods de vidste at jeg ikke ville komme så nem oven på sexpartiet.

Ja, jeg husker godt den pige som ikke tillod nogen nåde, selvom du havde forklaret at du var noget udkørt efter 11 piger:

"If you can do eleven, then you can also do twelwe!"

:o

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...