Hop til indhold

Recommended Posts

En rigtig dejlig kvinde.

Det var et godt tilbud, 1000kr for en time.

Hun er sød, flot og rimelig kysseglad. Store velformede babser som måske nok har fået lidt hjælp men de ser naturlige ud, ellers en slank pige uden at være mager.

Fik noget BB til at starte med, fransk uden (frit valg), en ridetur, slikke mis og en tur i missionæren. Til sidst kravlede jeg op og lagde min bedste ven mellem hendes bryster og nød en gang spansk, det er dælme længe siden jeg har hygget mig med den version, til sidst sprøjtede jeg på de flotte babser.
Det var rigelig tid så hun tilbød massage hvilket jeg takkede ja til, efter en stund spurgte hun om jeg ville massere hende det blev jeg lidt overrasket over men nå ja det kan jeg da godt.
Jeg ved jeg er god til at massere men hun var helt i himmelen så jeg fortsatte ned af ryggen, ballerne, missen fik også en tur, benene og lægmusklerne. Hun var helt vild med min teknik og spurgte om jeg var uddannet massør, men det er jeg altså ikke bruger min intuition og erfaring men det er da en overvejelse værd.

Jeg tog bad både før og efter.
Stedet har 4 rum og der er 3-4 piger, hvem det er ved jeg ikke det var bare hvad hun fortalte mig.

Kunne sagtens besøge hende igen, det vil også blive endnu bedre er jeg sikker på, er sku altid nervøs så det fjerner noget af begejstringen forstået på den måde at jeg er en langsom starter.

Håber i kan bruge mit skriv til noget, ellers spørg.
Hvor længe hun bliver ved jeg ikke.

https://escortguide.dk/P/paulina-big-natural-titts-real-gfe-megafrench-titts-fuck-52929.html  

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den_glade_amatør skrev, for 47 minutter siden:

Tak for en god anmeldelse, @pacer. Kan du løfte sløret for, hvilken del af København, hun holder til i?

Ja KBH betyder i dette tilfælde Herlev omkring Mileparken

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun (eller den som står for annoncen) har allerede linket til min anmeldelse, det går dælme stærkt.

Her ville min paranoia blive trigget, men nu er det jo mig selv som har skrevet.

Her er fuld overvågning fra damernes side hvis nogen skulle være i tvivl.

Redigeret af pacer

Del dette indlæg


Link til indlæg

Efter at jeg ellers mest har været lidt omkring i thai-miljøet, ville jeg gerne udvide min horisont med GP-miljøet. Valget faldt på Paulina, og det var et godt valg. Hendes billeder er ægte, og når man møder hende, er det svært ikke at falde for hendes dejlige øjne, flotte bryster (som jeg modsat @pacer ikke tror er blevet hjulpet) og hendes sensuelle fremtoning.

Stedet er ganske diskret, men kræver nok en bil for at komme dertil. Paulina kysser gerne og med tunge, og det er hun god til. Allerede ved modtagelsen kan de våde kys være med til at vække liv i de nedre regioner, og ellers hjælper lingeriet og kimonoen og godt på vej.

Efter en hurtig skyller ventede en nøgen Paulina på mig, og efter noget dejlig rolig B2B, hvor hun er blid og kærlig, kom hun op og ride. Stille og roligt i et stykke tid, Og med meget nærvær, hvorefter hun med en særlig gnist i øjnene hævede sin krop en smule og lod underkroppen behandle min pik, mens hun bibeholdt den intense øjenkontakt. Det holdt jeg ikke til længe og kom dybt i hende (i kondomet).

Jeg havde købt en time (1000 kr, hvilket er hver en krone værd), så der var pænt god tid til massage, dejlig meget fisseslik og så en omgang sex mere. Til slut 10 min kærlig nusse-massage, ren guf!

Hun er ikke i landet ret meget længere, men kommer igen i maj eller deromkring.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...