Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg var så heldig at nå at besøge Pamela kort tid inden hun rejste på ferie.

Jeg havde booket en tid, men der skete det at jeg var færdig på jobbet lidt tidligere end planlagt, så jeg fik ændret min aftale ca 1 times tid :)

Jeg valgte at parkere et stykke der fra, da jeg ikke kunne lide parkerings muligheden, da jeg kommer i en ret stor bil. (Men det er muligt at parkere diskret ved stedet).

Jeg ringer på, og døren bliver forsigtigt åbnet af en sød lille nips af en thai, hun viser mig ind i et rum hvor jeg venter, jeg bliver så ført over til et andet rum efter et par minutter. Kort tid efter kommer Pamela ind i rummet, iført sort lingeri der ikke efterlader meget til fantasien. Hun starter med at give lidt massage på min ryg, hvor hun er rimelig interesseret i min bagdel ;) hun masserer blidt på kroppen, og leger lidt med bollerne og selve skaftet. Efter ca 10 min beder hun mig om at vende mig om, og hun starter med super fransk, hun prøver at sluge den helt, men må give fortabt. Derefter går vi over i en 69'Er. Efter lidt tid kommer kondommet frem, og det sætter hun snildt på med munden, hvorefter hun begynder at ridde min pik hårdt. Jeg vender hende så om, og begynder at nyde hende bagfra... derefter i almindelig missionær stilling, og så tilbage og tage hende i doggy. Under hele akten, kan man se med i spejle. Efter ca 40 min kan jeg ikke holde mig mere, og jeg siger til hende at jeg er ved at komme. Hun skynder sig rundt, og tager kondommet af og sutter lidt på pikken. Jeg kommer så i munden på hende, og hun pumper den lige et par ryk mere. Hun afslutter med at slutte ud, og så lige kysse banditten. Kort tid derefter kommer der en lille sød pige ind (hende der åbnede) og tilbyder mere massage. Det takker jeg ja til :) hun begynder så at massere mig dybt på ryggen, og resten af kroppen (man fik lov til at kærtegne hende lidt, ben, hofte osv). Tænkte lidt at hende kunne jeg da egentlig også godt tænke mig at nyde :)

om jeg skal besøge Pamela igen? Helt sikkert..

overvejer dog lige at besøge Mina der er der i øjeblikket for at se om hun er lige så fræk :)

https://escortguide.dk/P/fra-5-3-og-indtil-19-3-er-der-20-rabat-paa-alle-ydelser-f.eks-fp-til-kr.-1200--49025.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en fin anmeldelse @Nettoboy. Hvis man ellers fra starten har bestemt sig for den fulde pakke og ikke har noget imod, at der sker pigeskift undervejs, så er det jo faktisk ikke så dumt, at stedet håndterer ydelsen på den måde. Man har i hvert fald bedre mulighed for at give de 60 min service, som er købt, i modsætning til andre steder, hvor ydelsen anses for at være færdig, når sex er slut.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Observer1980

Må indrømme jeg til stadighed undrer mig over antallet af positive anmeldelser af dette nye thai-sted i Hillerød. Det kan måske være jeg selv har været uheldig eller ramt en pige den forkerte dag. Mine oplevelser er bare i en helt anden boldgade.

Har ialt besøgt stedet 4 gange hos forskellige piger, sidste gang for tre uger siden, og prøvet både almindelig massage og btb med ekstra. Det startede såmænd ok med en ret middelmådig oplevelse men herefter er standarden bare faldet stødt.

Anyways, her er mine observationer:

1. Total kaos i sms-kommunikation omkring priser og ydelser. De lover et men ændrer pludselig mening og trækker tilbud tilbage ofte få minutter før man ankommer. Virkelig frustrerende og man kan fornemme de blot ønsker at hive så mange penge som muligt ud af intetanende kunder. Beder man om en ekstra-ydelse på stedet, kan de sige plus 2000+ kr. - fuldstændig ude af proportioner i forhold til ydelsen.

2. Ingen taler dansk og deres engelsk kundskaber er ikke eksisterende, medmindre de blot foregiver dette. Svært at vurdere og nok også typisk thai, men gider bare ikke kommunikere på tegnsprog. Ekstremt amatøragtigt når de sagtens kan kommunikere fint på sms.

3. Stedets mamasan Bua som ellers er flink og meget imødekommende ligner ofte en som er faldet ned fra månen når man ankommer. Ofte aner hun intet om de ydelser man har aftalt over sms, hvilket fortæller lidt om service-niveauet.

4. Kommer man for at få en solid thai-massage skal man ikke have særlig mange forventninger. Det er nærmest bare en intetsigende oliepåsmøring uden ordentlig tryk og indlevelse fra massøren. Tilmed afbrydes massagen ofte fordi der skal svares på konstante sms'er og indgås nye aftaler. Det betyder så, at massagen i længere perioder udføres med én hånd. Har også oplevet at massøren har forladt mig flere gange under massagen fordi kunder skulle lukkes ind eller andre mærkelige undskyldninger.

5. Bestiller man btb+fp kan man opleve, at de første 30 min udføres af en alm massagepige, hvorefter "sex-pigen" overtager. Personligt fungerer dette ikke for mig, det ødelægger dynamikken fuldstændigt når pigerne skiftes ud undervejs. Måske bare en personlig præference. Elsker selv overgangen fra en svedig btb til en erotisk sex-del. Når man bestiller kombinationen btb-fp er det jo ikke alm massage man higer efter.

6. Det eneste positive er at de er meget venlige og imødekommende. Stedet er rent og pænt og man får tilbudt vand og lidt sødt til tanden, hvilket trækker op.

 

Det var en del galde, men synes bare de burde oppe sig og forbedre servicen på en lang række punkter. Hillerød mangler desperat et godt thai-sted, så håber de får fikset nogle af manglerne som plager stedet idag. En god idé kunne være at finde nogle dygtige massage-piger istedet for primært at sælge fuldpakken som meget tydeligt er deres strategi i øjeblikket.

 

 

 

Redigeret af Observer1980

Del dette indlæg


Link til indlæg
nørden skrev, for 25 minutter siden:

Og det kan du selvfølgelig dokumenter over for board admin.

Kære brugere af Eroguide

Jeg har været meget tavs på det sidste og ladet tingene udspille sig. Jeg kan kun opfordre alle til at læse reglerne for at være bruger på dette forum og har i dag skrevet til Eroguide og påpeget at de, som moderator af indlæg i henhold til deres egne regler ikke er aktive nok bl.a. omkring, at injurier, personangreb, angreb på anmeldelser, skriverier bruger og bruger imellem hører til i personlige beskeder, at Eroguide jf. punkt 6.1 kan se IP adresser på indlæg og derigennem slette/udelukke bruger, hvis der er mistanke om misbrug af flere nics.

PRØV AT LÆSE REGLERNE - JEG ER SIKKER PÅ AT DER ER MANGE SOM IKKE KENDER REGLERNE - DET FREMGÅR MED AL TYDELIGHED I DETTE FORUM!

Jeg håber, at de fremover vil være mere konsekvente i at opretholde egne regler, og set fra min side vil mange blive udelukket fra at deltage i forummet, hvis de var konsekvente.

Som jeg har skrevet til Eroguide, så er dette forum beregnet til at vi anmelder piger og steder efter den oplevelse som vi har haft både gode og dårlige!

Dette er IKKE et oplæg til yderligere dialog, men blot opfordring til at efterleve reglerne for dette forum.

Hvis moderator ønsker at flytte dette indlæg til generel debat, så er det helt i orden for mig!

Danskendk

Del dette indlæg


Link til indlæg

P.S. Jeg følte lige brug for at præcisere min henvendelse til Eroguide. Hver gang jeg observerer en overtrædelse af reglerne for dette forum vil jeg skrive til dem, og derigennem se om de tager deres egne regler seriøst.

Et indlæg fra Observer1980 eller Nettoboy er de indlæg vi ønsker. Al respekt til Observer1980 for konstruktiv omtale/feedback!

vh

Danskendk

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...