Hop til indhold
Gammel rotte

May - katastrofen der næsten blev reddet af Nanny

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/new-girl-sweet-hot-and-good-service--47105.html

May er køn, og har en rigtig lækker krop med store velformede ægte bryster, løkker røv og flad mave. Derfor var jeg slet ikke i tvivl da jeg så hende om, at vi skulle bruge noget tid sammen. MEN, jeg skulle have lyttet til den indre stemme der havde observeret en noget kold og afvisende attitude, i stedet for at følge pikhovedet som bare ville knalde hende og lege med brysterne. :-(

1/2 times B2B for 800 med afslutning (sex ikke muligt), blev aftalt og så indtraf katastrofen. De første 10 minutter blev der pøsset utrolig mængder af olie på bagsiden af min ryg, dog med antydning af nogle udemærkede massage-kompetencer udi det ikke-frække massage. Men med kjole på!?!? Jeg nød dog udsigten af den tætsiddende kjole og glædede mig til at pakke hende ud. efter 10 minutter, turn-around, af med kjolen, nu skulle den lækre krop nydes. Det var dog svært, da hun hold en tilpas afstand til at jeg ikke kunne nå noget. Hoved var også vendt bort - nærmest i afsky, og jeg er altså en pæn og nydelig mand i sin bedste alder. jeg forsøgte at smigre hende, det virkede ikke. så fortalte jeg hende hvad jeg ikke var tilfreds med, og hvad hun skulle gøre, det duede heller ikke. Jeg fik hende dog til at slippe mig og den mekanik min pik var blevet fanget af, så jeg kunne udforske hendes lækre krop, især brysterne, men det var også besværligt og passede absolut ikke damen. Hun fik lov ttil at bruge brysterne i en slags B2B på mig, men det er svært at nyde når ansgitet er vendt bort samtidig med. For at gøre en mareridts-lang historie kort, så sagde jeg til hende at vi ligeså godt kunne stoppe for vi kom alligevel ikke i "mål" jeg forklarede hende hvorfor, og alle de ting hun kunne have gjort bedre, altsammen under begrebet der hedder service :-( 

Jeg bad om at tale med hendes veninde, for at forklare at det var umanerligt ringe det May havde præsteret. Jeg syntes de skulle vide det, og jeg foreslog også at de kunne give mig nogle af pengene retur, eller hun kunne gøre mig færdig. ;-) Der var det jeg måtte sande - og det er ikke første gang, at man ikke altid skal tage de flotte og lækre piger, for hende den generte, lidt anonyme kan mange gange give en bedre oplevelse. Tak for det Nanny. :-)

Desværre kommer jeg helt sikkert til at begå samme fejl igen, da jeg bare ikke kan lade være med at gå efter de store velsiddende ægte bryster hver gang jeg har chancen for det. :-) Og de var altså fine!!

Redigeret af Gammel rotte

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen, @Gammel rotte. Min “synes godt om”-emoji går på din fine beskrivelse af oplevelsen.

Har du været på stedet før, og hvis ja: er denne oplevelse så anderledes, end hvad du ellers har mødt dér? Ved godt, at man ikke rigtigt kan sammenligne alt, men det er mere din mavefornemmelse, jeg tænker på.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den_glade_amatør skrev, for 8 minutter siden:

Tak for anmeldelsen, @Gammel rotte. Min “synes godt om”-emoji går på din fine beskrivelse af oplevelsen.

Har du været på stedet før, og hvis ja: er denne oplevelse så anderledes, end hvad du ellers har mødt dér? Ved godt, at man ikke rigtigt kan sammenligne alt, men det er mere din mavefornemmelse, jeg tænker på.

Selvtak, og nej har aldrig være det før. Ellers et pænt og udemærket sted. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt stedet et par gange... med gode og knap så gode oplevelser. Jeg har dog ikke haft fornøjelsen af hverken May eller Nanny. Og jeg fornemmer at der ofte skiftes ud af pigerne. 
 

Mit sidste besøg var hos Yaya for et par uger eller 3 siden,  hende oplevede jeg som meget påtrængende mht. mersalg. Jeg valgte 1 times B2B og troede at hj var incl. i prisen på kr. 1.000,-  DET VAR DET IKKE. 
Jeg håber Judy en dag kommer tilbage... 

Forøvrigt... Bør denne tråd ikke være under anmeldelser?

Redigeret af Poptrold

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det forløb kender jeg sgu da i den grad. Hvis jeg skal gøre det op vil jeg tro at halvdelen af mine besøg på thai-klinikkerne er på det jævne.. Dvs. Service som man kan forvente. 25 % er helt ad h... Til og 25% af gangene kommer jeg i himlen... Det er de sidste 25% der gør at jeg bliver ved. Man er så nødt til at grine af sin egen dumhed når det er virkelig ringe.. Fordi; næsten altid har mave fornemmelsen sagt at man skulle skynde sig væk... Det gør man jo bare ikke.... Blå.fordi hjernen i det forkerte hoved tager over... Nå, måske er det bare mig...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...