Hop til indhold
Ballsy

Askepot aka smukke Victoria

Recommended Posts

Kender I det at man er kommet til at våge sig ud i et industrikvarter på Vestegnen... i en blanding af brunst og eventyrlyst...? I en nedlagt tømmerhandel eller baghuset til til et billigt pizzaria. Virkelig transhub... Man frygter, ja næsten forventer, at kvinden er trashy too, men håber til det sidste at hun bare er i nærheden af hende på billederne?

https://escortguide.dk/P/-victoria-new-25yo.-slim-preatty-exclusive--52749.html

Victoria skriver ikke at billederne er ægte, men de ser autentiske ud. Og så er der ikke priser i profilen. Også ofte et skidt tegn... Men det er med til at skabe lidt spænding. In space, one can hear you scream. Ah ok overdrivelse fremmer forståelsen. Men de der kvarterer er ret forladte og der kunne sagtens ligge et lig i en bygning og aldrig blive opdaget...

Anyways, jeg ringer på og der står en polsk pige i starten af 20’erne som ikke bare ligner men overgår billederne! Deraf associationen til Askepot :)

Jeg havde blot bestilt 15 minutter som en tester, så det blev til en gang ok shower sex til 500, men egentlig ikke det helt vilde. Hun havde lidt travlt med at holde tiden undervejs, hvilket er irriterende, men også fair nok da hun oplever at nogle bestiller 15 minutter men strækker den... Så jeg må tilbage på 30 minutter og se hvordan hun er med lidt mere tid.

Hun er også en sød pige at snakke med og så er hun bare virkelig flot. Meget smukt ansigt og lækker ungpigekrop.

Så lad os bare sige at prinsen vender tilbage og checker om skoen passer ;) Håber på lidt mere gode style. Nu er hun i hvertfald verificeret...
 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Superfed indledning, @Ballsy, og endnu en fin anmeldelse fra din hånd. Så vidt jeg kan fornemme uden selv at have været der, er netop dette sted flinke til at bruge ægte billeder. Og hun er da helt sikkert sød at se på.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu fik jeg lige skrevet til hende, og hun tager faktisk 1300 for en time. Jeg gik ud fra at de kørte samme penge system alle sammen siden jacuzzi prisen altid er ens.

 

EDIT: Fuld package er 1900. Ved ikke hvad det inkluderer men virkede som om det var pakken for øko blow.

Redigeret af Kramme Bamse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...