Hop til indhold

Recommended Posts

Endnu en god oplevelse på bollefabrikken, nu på Frederiksberg, om end lidt langt ude, så er det stadig Fr.berg. Jeg vil tro, at man kunne se Domus Vista, hvis ikke ruderne var blændet.... Tip til når I skal finde det: Opgangen ligger inde i gården - så siger jeg heller ikke mere :rolleyes:

Det er helt klart hende på billederne - også helt klart prof. billeder, men ikke over-photoshoppede.

Sød, slank og serviceminded pige, 172 cm på flad fod. Skønne bløde og helt naturlige bryster - en god håndfuld med suttevenlige nipples. 

Lækre dybe tungekys og fingre de rette steder, så er Nicole meget letantændelig - hun blev meget våd allerede inden vi nåede sengen...

Godt og dyyyybt blow.  

Høj GFE faktor - helt som jeg kan lide det.

https://escortguide.dk/P/new-new-sporty-nicole-frederiksberg--43803.html

Mødte i øvrigt 2 piger på trappen med kufferter, så mon ikke der er nye på vej. Synes jeg kunne genkende i hvert fald den ene fra billeder på EG.

Del dette indlæg


Link til indlæg
flemming1428 skrev, for 20 minutter siden:

Hun holder ikke aftaler

Det er konceptet på Bollefabrikken, først til mølle... det er også beskrevet i en del andre tråde.

Man møder op, er hun ledig, er alt godt, ellers går man igen. Hvis man ikke kan leve med det, finder man et andet sted.

Har iøvrigt aldrig været et problem for mig, kommer gerne udenfor myldretiderne.

Del dette indlæg


Link til indlæg
newpussyhunter2 skrev, for 14 timer siden:

Tak til den altid troværdige Ostemand ! Når vi er henne i korthårsafdelingen -  ville du foretrække den små Nicole eller vende tilbage til altid dejlige Emilly fra det græske ?

Svært må sige - baseret på 1 besøg, var det helt amazing liderligt ægte GFE, jeg fik hos Nicole - det var en pige der næsten ville mig mere end jeg ville hende (og jeg ville hende gerne :).

Hos Emilly - Baseret på mange besøg - har det aldrig været helt så liderligt og ægte, lidt mere en std. pakke, med utroligt højt bundniveau, hvor hendes glæde og energi kan variere lidt på dagen, men, hvor man ved hun altid er dejlig dejlig dejlig, altid sød og venlig og fokuseret! Lidt mere sul på kroppen end hos Nicole, som til gengæld havde meget flotte ægte bryster.

Så for mig er det ikke et valg, men et både og, problemet er blot at der blir flere og flere keepers...

Redigeret af riberhus

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fulgte ostemandens råd -  for en gangs skyld ikke godt. Mildt sagt. Nicole var såmænd sød og smilende nok - om end der er en grund til at hun ikke smiler på billederne - og var også helt på legen. Så meget, at hun villigt og lystens lod sig betjene med mine kærtegn og sublime franske - mener jeg at vide og kunne mærke på hendes reaktion - i meget lang tid. Meget lang tid. Indtil hun begyndte at tjekke telefonen, lod sg betjene lidt mere, og sagde så, at der var var tre minutter tijbage. WTF - intet til mig. Som I intet. We have half an hour, blev hun ved at sige på det haltende engelske. Yes dear, i andre tilfælde, hvor fornøjelsen har været lige så stor, er vi enten gået lidt over tiden, eller jeg er blevet afbrudt for også selv at kunne blive betjent. Come back tomorrow, sagde hun - fat chance...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...