Hop til indhold
ILoveThai

Hot Body to Body Østerbrø!!

Recommended Posts

Kære brødre

Jeg besøgte i dag Sofia.

https://escortguide.dk/P/hot-body-to-body-oesterbroe--52024.html

Hun er meget som billederne viser, en petite, delvist blond (farvet/striber) med små naturlige bryster og en et flot understel. Popo'en en lille dog ikke super fast, men det synes jeg måske også blot er mere feminint. Hendes fisse er lige min smag...en lille model, hvor de indre skamlæber ikke er synlige ved eftersyn:P

Nå, jeg bestilte den store pakke, med alt inklusive, hvor der dog hurtigt blev afklaret at golden shower ikke var en del af den store pakke, det var altså ekstra, men så også umiddelbart det eneste ekstra. Resten var inkluderet i sessionen, som forløb ret klassisk.

Et hurtigt bad, massage med lige rigeligt olie. Hun spurgte til hvilken type jeg ønskede og hun prøvede på sin egen lidt selvlærte måde at give en hård massage. Til tider ramte hun okay, så ikke det værste jeg har prøvet, men uddannet massør er hun nok ikke.

Så om på ryggen hvor hun lige smurte mig ind olie og prøvede at gøre sessionen mere intim, men der manglede lidt, desværre. For hun var en flot pige, sød og sproget var ikke en barriere. Hendes engelsk er ganske fint.

Et beskedent øko-blow uden at være det værste eller bedste jeg har prøvet og hurtigt over til at få gummi på drengen. Men den manglende kemi gjorde at det ikke bare stod helt strakt, men mere afslappet uden helt at klaske sammen.

Hun forsøgte at gøre rideturen til en god seance, men min manglende "stolthed" gav ikke helt det sidste. Om en anden position kunne have gjort noget for situation nåede jeg desværre ikke at foreslå, da hun pludseligt trækker sig, hiver gummiet af, tørrer Mini Me af, beder mig om at lægge mig på et dertil indrettet håndklæde på gulvet for at afslutte seancen som aftalt. Jeg lægger mig og hun vender sig rundt i en 69'er. Ikke mere blow, men svensk afslutning. Synet af hendes flotte fisse gør dog det sidste for mig og kort efter er det hele slut. (Og til interesserede, så ja, regnvejret havde jeg så også betalt for, men det var desværre ekstremt salt og skarpt, dog lugtfrit. Jeg skulle prøve det engang, og det bliver nok ikke hos en amatør en anden gang:huh: for tanken kan jeg faktisk godt lide)

Var det mig eller kemien der bare ikke gjorde i dag? Og er det måske mere generelt jeg egentlig oplever at tanken og forestillingen ofte er frækkere end virkeligheden?? Hun havde spurgt sig ind til start, så vi var forholdsvis afklaret fra starten om hvordan det hele skulle foregå, men det er måske noget af den mekaniske struktur der får mig til at miste noget af lysten. For det oplevede jeg aldrig med Pixie, som langt hen af vejen tilbød det samme, bordet fra den gyldne regn.

Nå, alt i alt. I får hvad i ser på billeder. Delvist mekanisk fra hendes side og jeg oplevede ikke "indlevelse" som man kan opleve hos andre. Stedet var tæt, men ikke lige ved, en rundkørsel på Østerbro

God jagt kære brødre og pas på jer selv

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en meget velskrevet anmeldelse, @ILoveThai. Jeg tror, at der har været om, hvorvidt hendes billeder reelt var af hende eller ej, men det har du jo så nu tilkendegivet. Er hun over eller under 30 år, vil du tro?

Det lyder ikke til, at en særlig stor del af dine 60 minutter gik med sex, er det rigtigt tolket (beskedent blow, kun én stilling)? Og var det i givet fald fordi meget af tiden var gået med massagen, eller fordi I bare ikke ramte dagen sammen?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for fin anmeldelse, den manglende kemi kan være svær at arbejde med.

Pixie er savnet, håber hun snart kommer til byen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den_glade_amatør skrev, den 30.1.2020 at 14:20:

Tak for en meget velskrevet anmeldelse, @ILoveThai. Jeg tror, at der har været om, hvorvidt hendes billeder reelt var af hende eller ej, men det har du jo så nu tilkendegivet. Er hun over eller under 30 år, vil du tro?

Det lyder ikke til, at en særlig stor del af dine 60 minutter gik med sex, er det rigtigt tolket (beskedent blow, kun én stilling)? Og var det i givet fald fordi meget af tiden var gået med massagen, eller fordi I bare ikke ramte dagen sammen?

Altså....

Ret skal være ret, og jeg kom der i nu også for body2body delen. For mig er det en form for forspillet og jeg oplever det som meget mere intenst, hvis forspillet er godt. Og er det godt, så vil selve akten med blow og sex også blive derefter. Den ramte bare ikke i dag, men jeg har haft den før med bla typer som Pixies, Megan, Mia, hvor indlevelsen bare er det større.

Om det var kun var mig den dag skal være usagt, men jeg med navne som de andre ovenfor, så kan jeg alligevel heller ikke give mig selv hele skylden.

Om 30 er rigtig, er lidt svært, men der skal da nok passe. Yngre nok ikke, og hendes krop snyder helhedsindtrykket, da hun er en flot pige. Ældre vil jeg også have svært ved at tro på og få til at hænge sammen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for udførligt svar @ILoveThai. Man kan jo aldrig vide på forhånd, hvordan kemien svinger med en pige, som man møder første gang, og der skal jo som bekendt to til en tango. Kan i øvrigt fint følge din tanke om B2B som et lækkert forspil (som i mit tilfælde også ville øge liderligheden betragteligt og dermed nok også medføre kortere tid anvendt til sex).

Sofia virker ud fra din beskrivelse som et reelt alternativ til at besøge en (for mig) ny thaiklinik, og prisen er jo alt taget i betragtning på samme niveau. Så tak for dit indspark. :-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...