Hop til indhold
Mons65

Sisaket på Nordre Fasanvej

Recommended Posts

I fortsættelse af anmeldelse om Sisaket - viewtopic.php?f=32&t=3751&p=19901&hilit=sisaket#p19901 - kan jeg fortæller, at lokalet i kælderen er shinet op.

Jeg besøgte Sisaket i fredags og af "mutter" vist ned i kælderen. Der er lidt lavt til loftet og der ruttes ikke med lyset. Men ellers er der en udmærket og tilpas hård massagebriks. I den dunkle belysning, var det ikke muligt at kontrollere rengøringsstandarden. Jeg snød lidt og åbnede døres, såder trængte mere lys ind. Og i det områder, jeg kunne overskue, var der pænt og rent.

Det var desværre ikke "mutter", der dukkede op. En ganske pæn sorthåret pige. Som de fleste thai'er ikke høj. Kropsbygningen var medium - lige tilpas til mig. Hun talte meget dårligt engelsk. I øvrigt skulle hun til Bangkok på onsdag, og kom måske ikke tilbage igen. Fik derfor ikke noget navn.

Jeg bestilte 2 timers massage fra top til tå, men havde beholdt underbenklæder på, da jeg ikke var interesseret i mere. (Havde onsdag fået en rigtig god omgang !!!! af min yndlings Thai). Pigen spurgte ellers, om jeg kun ønskede massage, hvilket jeg bekræftede. Massagen var over middel, og hun prøvede ikke på at snige hænderne ind omkring de imtime steder.

Da massagen var overstået, havde jeg vand i øjnene. Da jeg kun ud fra toilettet, stod "mutter"og ventede. Hun gav mig en par kærlige klap bagi, placerede en hånd i skridtet, kigge op på mig og sagde:"Good"? Jeg gad ikke forklare, jeg ikke havde fået HJ eller andre sexuelle ydelser. I stedet svarede jeg: "Yes, but next time you and me have some fun", hvortil hun grinede og gav dilleren et ekstra klem.

Jeg vil lige tilføje, at både toilet og modtagelsesrum var rent. Indgangen er direkte fra Nordre Fasanvej og med store glasruder ud til gaden. Måske ikke det mest diskrete.

Til slut en lille pudsig oplevelse. Mens jeg betalte, kom der en ung pige (25-30 år) ind for at bestille tid til manden. Jeg kunne ikke blive længe nok til at høre, hvad hun syntes han skulle forkæles med. Men det var da en meget flot gestus af hende. Gad vide, hvor mange hustruer, der ville gøre noget sådant.

Hilsen

Mons65

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

hej,

hvad er priserne på nordrefasanvej.

venligst

Del dette indlæg


Link til indlæg

Til slut en lille pudsig oplevelse. Mens jeg betalte, kom der en ung pige (25-30 år) ind for at bestille tid til manden. Jeg kunne ikke blive længe nok til at høre, hvad hun syntes han skulle forkæles med. Men det var da en meget flot gestus af hende. Gad vide, hvor mange hustruer, der ville gøre noget sådant.

Sikkert ikke ret mange, specielt ikke hvis de følger med på disse sider. ;)

-OD

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har læst mange af de forskellige anneldersr af de sjællandske og jøbenhavnske thaipiger og steder. Og som nogle nævner har vi forskellige oplevelser af stederne. For nogen steder og piger er oplevelserne dog alligevel ens. Nu har jeg ikke"prøvet" Darling eller mutter selv så dem kan jeg ikke udtale mig om men de er søde nok og Darling er en mega lilke nips som jeg godt kunne tænke mig at prøve........også for at kunne bekræfte eller afkræfte hendes manglende kunnen og engagement i massagen og der erotikkens kunst.

Jeg har dog kun haft fornøjelse af Marli og der var/er (for jeg kommer igen) en fornøjelse på alle måder. Det kan være at jeg "tændrr" hende og er høflig osv men den pakke jeg får er super. Hun er også en nips men har kræfter til massage og glæde ved det der følger efter og det er ikke kun hj......men bj og sex i flere stillinger og afslutning over eller i.

Og så bad før og efter samt undrr hvis ønskes. Der er iøvrigt jazzuci mod ekstra.

Men alt i alt gode oplevelser og jeg har prøvet en del.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt stedet tilbage i maj. Det var en pige der hed Darling der var der. Meget lav men ikke alt for tynd og mega køn. Efter vi havde befølt hinanden noget tid lagde jeg hende ned og ville slikke hende. Hun sagde det kostede 200 ekstra hvilket jeg fortalte hende at jeg ikke havde. "Ok you can do it" sagde hun så. Da jeg havde slikket løs 5-10 minutter begyndte hun at spjætte lidt og rejse underlivet og til sidste klemme benene sammen om mit hoved da hun kom. Da vi kiggede på hinanden bagefter smilede hun lidt genert, det var pænt frækt og ret sødt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Pigen til højre hedder Aya (Aja) er jeg rimelig sikker på og hun er fra Cambodia.

Jeg besøgte hende for et par dage siden og her kommer så anmeldelsen af besøget.

Jeg kom ned i butikken, der sad 3 piger og en mand. Den ene pige sad og spiste sammen med ham.

Gider helst ikke at løbe ind i andre når jeg skal have massage m.m., men nu var jeg jo derinde og han har såmænd da nok ikke tænkt nærmere over det :D

Da jeg trådte ind i butikken, spurgte Aya mig om, hvem jeg ville have massage af. Jeg sagde så straks hende, da hun i mine øjne er en rigtig pæn pige. Vi skulle så nedenunder og jeg fik kigget nærmere på hendes krop, hvor jeg spottede ret store bryster. Jeg er absolut ikke til silikone, så tænkte øv. Men hun var som sagt vældig pæn, så det ville jeg jo nok kunne overleve :P

Vi aftale en time til 1.000 for massage og sex og jeg blev bedt om at lægge mig på sengen. Af med tøjet og mig på madrassen.

Hun kunne faktisk give en udmærket massage, da jeg spurgte om hun kunne tage fat, så det var jo dejligt. På et tidspunkt mente hun det var varmt, så hun måtte jo desværre smide tøjet - hæhæ :mrgreen:

Jeg vendte mig om, og til min overraskelse var hendes bryster ikke så store som først antaget, de var bare blevet skubbet godt og grundigt op :lol: og det var så i mine øjne en rigtig dejlig opdagelse.

Vi hyggede os det vi nu skulle og det var en alle tiders tur. Dog var det lige lugten, som må være kommet fra kondomet ??? lidt underligt, for jeg havde hele hovedet mellem hendes ben og der var altså ikke noget der lugtede den mindste smule skummelt, og jeg havde været i bad inden - hun duftede også ok. Jeg var der rimelig tidligt.

Hun fortalte at hun normalt går i skole på hverdagene og vist først er der ved 16 tiden. Hun taler ok dansk og er faktisk rigtig sød. Jeg fik ikke spurgt om hun har børn, men maveskindet lignede noget der havde været udsat for en graviditet på et tidspunkt.

Jeg vil helt klart besøge hende igen.

VH

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte dette sted idag om jeg må indrømme at det er længe siden at jeg har fået så dårlig massage og sex, så desvære for mig spild af penge.

Kom ind og talte med manasan og valgte pige og ydelse, derefter gik det ned af bakke ,for ingen snak og det er lidt svært at komme i humør når pigen wha virker ligeglad. Jeg havde frygte det, da jeg ankom så er ikke overrasket over den manglende massage og at hun ikke kunne åbne kondomet siger jo alt.

jeg må videre efter et godt sted, der er blevet langt imellem dem.

Men hos sisaket kommer jeg aldrig igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg giver de foregående brødre ret....det er en gang elendig massage man får på dette sted, og det samme med ekstraydelserne. Efter stedet har skiftet ejer, er niveauet dalet ekstremt.

På Escortguide annoncerer selve klinikken, men også de enkelte piger, man kan bare ikke ikke se hvor de kommer fra før man ringer....

Giv lige et hint om hvor man kan få en rigtig god massage og økofransk.... :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Giv lige et hint om hvor man kan få en rigtig god massage og økofransk.... :)

Hint: New Star på Retortvej. Super massage .... altså hvirkelig .... helt i top. :shock:

Og udmærket fransk. Nina kalder sig pigen, og jeg har mødt hende før, andre steder. Hvorfor jeg tog risikoen at besøge et sted jeg ikke havde kommet i normale fald.

Klinikken er dog helt okej, hygienen i orden, gode bruserforhold etc. Og som sagt: Nina er der :D

Jeg har stadig ikke skrevet anmeldelsen, men det kommer ... måske ;)

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×