Hop til indhold
Bananas

Naturlige bryster eller kunstige?

Recommended Posts

Det her spørgsmål har sikkert været oppe før, men jeg er ikke så god til at søge herinde, så jeg spørger alligevel: Kunstige eller naturlige bryster?

Jeg træffer en hel del kvinder, og blandt dem der ikke har store faste bryster au naturelle, er langt de fleste overbeviste om at hvis de kun opererede ind lidt silicone, så skulle mænden lide dem mer. Og jeg siger at det er en myte; langt de fleste mænd kan bedst lide naturlige bryster, selv om de er små.

Og tænk på hvordan du ser ud, når du er blevet lidt ældre, siger jeg. En smuk ældre dame, med bryster som ser ud som du har købt dem på boldafdelingen på supermarkedet.

Jeg tænker nok lidt som Onslow: Et menneske der har det godt med sig selv, tænker ikke ret meget på den slags. Men pigerne i købesexuniverset har jo lidt som erhverv at tiltrække mænd.

Så hvad siger i? Naturlige eller kunstige bryster - uanset størrelse?

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg foretrækker slanke piger med små naturlige bryster. Men kunstige er også ok bare de ikke er for store og de er lavet ordentligt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, B, naturligt selvværd får jo en pige til at hvile i sig selv og naturligt vise frem, hvad hun har, stort eller småt.

Silikone i barm og/eller læber er bare totalt turnoff for mig, kig på Annie Fønsby eller Kickie Hauerberg, de ultimative rædselsscenarier!

En naturlig A, B eller C skål med let opadstræbende brystvorder er i min optik bare det optimale.

Hvis spændstigheden i vævet så samtidigt er i top, så de er at klemme om som en halvt oppumpet ballon, så er min lykke gjort.

Del dette indlæg


Link til indlæg

jeg kan lide alle slags bryster... ægte som kunstige, store som små, bløde som hårde og strutbryster som hængebryster... Hell!!! - de behøver ikke engang være lige lange :D

Selvfølgelig har jeg da præferencer...

Visuelt synes jeg et par faste struttende B/C-skåle ofte er smukkest, men når jeg skal lege med dem, synes jeg et par bløde D/E-skåle er skønne.... men når alt kommer til alt kan jeg bare godt lide bryster - og jeg ville sgu aldrig fra- eller tilvælge en pige pga hendes bryster... ikke engang når det kommer til "købesex" - det er pigen som helhed der tiltaler mig, og ikke kun hendes vedhæng ;)

I virkeligheden kan jeg bare godt lide piger :shock:

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er ikke babsoman, og foretrækker naturlige bryster fra A til D. :D

Tænder lidt af, hvis jeg kan mærke eller se, at brysterne er hjulpet på vej. :(

Med venlig hilsen

:geek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har det sgu nok lidt ligesom Montezi.

jeg foretrækker at der ikke er hældt alt for meget silikone i svineriet, men ellers kan jeg helt generelt også bare godt lide babser.

Og nu vi er ved emnet synes jeg vi skal mindes gode gamle Rock Nalle:

http://www.youtube.com/watch?v=lp2QM6nwr5M

Så er der fællessang!!

Hilsen Aben

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg foretrækker helt klart naturlige bryster og de må gerne være små faste, størrelsen er ikke så vigtig.

Har forståelse for at nogle piger der er meget kede af deres bryster får dem fixet.

Kender dog også nogle som er blevet meget kede af de er blevet fixet, lavet dem for store og fået dem

fjernet igen.

En af mine favorit piger for tiden, har nogle store, meget smykke bryster, det var først da jeg fik fat i dem at jeg konstaterede af de havde fået lidt hjælp.

-OD

Del dette indlæg


Link til indlæg

Naturlige synes jeg altid er at foretrække. Det tæller ned i min lyst til en pige hvis der er opereret, og hvis de er alt for kunstige er det nok til at vælge hende fra.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg træffer en hel del kvinder, og blandt dem der ikke har store faste bryster au naturelle, er langt de fleste overbeviste om at hvis de kun opererede ind lidt silicone, så skulle mænden lide dem mer. Og jeg siger at det er en myte;......

Så hvad siger i? Naturlige eller kunstige bryster - uanset størrelse?

Godt spørgsmål, Bananas, men i mit tilfælde meget nemt at besvare:

jeg kan nemlig slet ikke få den op at stå, hvis jeg ser kvinden har kunstige bryster... :oops:8-)

Og det er fuldstændig ligegyldigt, hvor bløde de er, og hvor fint de er lavet... jeg kan bare ikke.

Kald det en psykisk blokering, der manifesterer sig fysisk... 8-)

Det er ikke noget, jeg kan gøre for, idet jeg ikke styrer det med min vilje - har bare konstateret, at sådan er det, hvorfor jeg også altid undersøger grundigt hjemmefra, om en pige har naturlige bryster inden jeg besøger hende på en klinik, og for en sikkerheds skyld spørger jeg også lige en ekstra gang, når jeg står foran hende ;)

Jeg kan helt sikkert heller ikke få den op at stå sammen med en mand, hvilket jeg ganske vist aldrig har prøvet, men jeg VED bare det ikke ville kunne lade sig gøre... :mrgreen:

Og inden nogen nu beskylder mig for at være kønsfascist, homofob eller lignende, må jeg hellere understrege, at jeg sagtens kan føle sympati, venskab, ømhed og platonisk kærlighed for både mænd og kvinder med kunstige bryster - kan bare ikke dyrke sex med nogen af dem :!:

Til gengæld er jeg ikke overdrevent kritisk mht. hvordan brysterne ser ud - de må dog gerne føles bare en smule faste, og jeg har intet problem med bryster der hænger - bare de så har en vis tyngde.

En stor fast eller tung barm er klart det foretrukne....dvs. o. en D-skål og opefter, men både b- og c-skåle kan være smukke og dejlige, hvis de passer til den pågældende pige, eller hvis hun er sexet og "feminint yppig" andre steder på kroppen som fx på hofter, lår og balder :)

Selv en lille a-skål kan være lækker på den rigtige pige!

Endelig må jeg også hellere understrege, at hvis pigen er kold eller på anden måde har et attitudeproblem, så bliver brysternes ægthed af underordnet betydning.

Det er bare ikke altid så let at konstatere på forhånd uden at have købt en "prøvetime" med den pågældende, hvis man da ikke lige er blevet advaret af en anden mands anmeldelse af pigen :P

Vh./TH :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg foretrækker helt klart naturlige bryster. Størrelsen er ikke afgørende for mig, bare de passer til pigen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan også godt lide bryster.

Jeg er egentlig mest en numsemand, men kan også godt lide bryster :)

Altså, så er det sådan set ligegyldigt om de er store eller små, om der er silikone eller ej.

Jeg synes diskussionen om hvorvidt det er bedre med eller uden er en anelse akademisk, for i virkeligheden kommer det an på gørelsen synes jeg. Hvis de er dejlige at røre ved og ikke har nogle store grimme ar, så er det meget ligegyldigt om de er med eller uden silikone.

Små gajoler af bryster uden er også dejlige, men hvis det er nogle små hudlapper der bare hænger så synes jeg ikke det er så pænt :(

Sååh, naturlige eller kunstige det er helt ok for mig :)

BB

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er til det hele!

Så længe pigen passer til taskerne. Nogle gange er det frækt at ligge at rode med et par stoooore silikone kasser.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ægte bryster. Store som små. Valger konsekvent dem fra med silikone.

Og så en af ud 40 gange tager jeg en tur med en pornopige med silikonebabser.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg troede egentlig også tidligere at jeg kun var til ægte bryster, men erfaringen har vist, at det betyder intet for mig.

Det, der betyder noget for mig, er personen bagved, :) og der har jeg rigtig gode erfaringer. ;)

Mvh

smo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Altså, så er det sådan set ligegyldigt om de er store eller små, om der er silikone eller ej.

Jeg synes diskussionen om hvorvidt det er bedre med eller uden er en anelse akademisk, for i virkeligheden kommer det an på gørelsen synes jeg.

BB

Men diskussionen drejede sig ikke om hvis det er bedre med eller uden, men om lavede bryster er noget der er tiltrækkende per se. Noget som jeg mener de fleste kvinder tror at mænd synes.

Jeg troede egentlig også tidligere at jeg kun var til ægte bryster, men erfaringen har vist, at det betyder intet for mig.

Det, der betyder noget for mig, er personen bagved, og der har jeg rigtig gode erfaringer

Ja, men det er jo lige precis det: Min tes virker til at nogenlunde holde vand. De allerfleste er til økologi, og nogle er lige glade. Mange (mig selv inklusive) mener nok at pigen og hendes væsen er det der tæller, ikke primært hendes bryster.

Ergo: det er de færreste mænd der virkelig kan lide lavede bryster, og det er de færreste kvinder der forstår at det er sådan mænd har det. At kvinder får lavet det ene eller det andre for sin egen skyld - fine. Men det er jo lidt sørgerligt hvis de gør det for mændens skyld, hvis de fleste mænd er enten lige glade, eller tilmed synes det er frastødende.

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

I lang lang tid spekulerede jeg over det der med bryster. Jeg har altid elsket dem. Selv som 8-9 årig var det mig en stor fornøjelse at lege med min mors og min søsters. :oops: De grinende af mig, og fik mig så igang med noget andet.

Så blev jeg gift, fik børn og kones bryster ændrede sig, som de nu gør. En dag jeg var travlt beskæftiget, kom jeg til at se på dem, og undrede mig lidt over at jeg stadig synes de var vidunderlige. De var jo ikke de der små fine fremad poppende fiduser jeg havde kendt.

Blev enig med mig selv om at det var jo kvinden bag, og ikke hendes bryster jeg elskede.

Vore veje skiltes, og jeg måtte finde andre græsgange. Jeg opdage igen at det egentlig er ligemeget hvilken form de der 2 er i.

Pludselig en dag, efter en lang, varm og dejlig time med en jeg havde købt tid hos mange gange gik det op for mig.

Vi lå og smalltalkede, og jeg pillede selvfølgelig llidt. Hun sagde så at hun ville tage 6 ugers ferie hjemme i Thailand, og så få fikset de 35 årige bryster til en fyldigere standard. Jeg protesterede vildt, og fortalte hende alt det der med pigen bag, hendes hjerne og sjæl osv. Hun forstod det ikke rigtig. Det gjorde jeg nok heller ikke, og så var det det gik op for mig:

Jeg kyssede vorten, slikkede på en finger og legede. Hun reagerede prompe, tungt åndedr :!: æt, slørede øjne og det der. Derfor er det vi mænd elsker bryster uanset form osv.

Vi elsker den tilstand som vores hænders leg med brysterne bringer vores partner i - ikke den tilstand af brysten vi føler inde i vores hånd, når vi leger med det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Helt enig. Det er pigen bag der betyder noget.

Nogle piger passer dog perfekt med enorme kasser, Sandra fra pussygalores eller Sabrina fra copenhagen escort, har begge den der boblende personlighed der bare passer med kasser!

Men det ville se tosset ud på fine, lille og smukke Nikita med en stor kuglerund e skål.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kyssede vorten, slikkede på en finger og legede. Hun reagerede prompe, tungt åndedr :!: æt, slørede øjne og det der. Derfor er det vi mænd elsker bryster uanset form osv.

Vi elsker den tilstand som vores hænders leg med brysterne bringer vores partner i - ikke den tilstand af brysten vi føler inde i vores hånd, når vi leger med det.

Nicely put, Århuselsker. Det er jo sådan det er.

B

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lubovnik

Jeg troede egentlig også tidligere at jeg kun var til ægte bryster, men erfaringen har vist, at det betyder intet for mig. Det, der betyder noget for mig, er personen bagved, :) og der har jeg rigtig gode erfaringer

Det samme her...troede også jeg kun var til naturlige bryster og fravalgte konsekvent silikone...men så mødte jeg en rigtig sød pige med et par store struttende, hårde silikonebryster...som på en mærkelig måde passede godt til hende faste, slanke, stærke, muskeltrænede krop og hendes iltre og passionerede væsen...og så fandt jeg efterhånden ud af at jeg elskede hendes bryster...så længe det bekendtskab nu varede ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×