Hop til indhold
Honky-Dory

Duo med Anna og Kristina i Engtoften, Viby, Aarhus: En himmelsk (lang) beretning!

Recommended Posts

Som beskrevet i min efterlysnings-tråd havde jeg gået med tanker om en duo med de dejlige damer i Engtoften.

Det fik jeg så sat i stand til mandag aften (9 december), første dag de var i byen, og heraf følger min beretning (primært skrevet for at jeg selv kan se tilbage og mindes det i fremtiden, derfor den meget lange og detaljerede anmeldelse.. hvis der er andre der ikke falder i søvn undervejs rent faktisk får noget ud af det, er det jo bare en bonus :))

Forberedelse af besøget

Jeg har tidligere været sammen med Kristina (beskrevet her), så da muligheden for at se hende igen sammen med "girl-next-door"-udseende Anna kunne jeg ikke andet end at springe til fadet. Fik arrangeret et 60 min. møde mandag aften kl 20, men kort tid efter ombestemte jeg mig - da en duo som denne har været på min bucket list længe ville jeg absolut ikke have travlt, så forespurgte 90 min. i stedet, hvilket godt kunne lade sig gøre.. Har svært ved at "afslutte" to gange indenfor kort tid, så vidste godt det ikke nødvendigvis blev 90 min. med den ene udløsning efterfulgt af den anden, men det var nu underordnet - ville ikke gå derfra og føle der manglede noget.

 Den næste 1½ dag inden mødet tog forventningernes spænding nok over i en sådan grad at jeg burde have taget fri fra arbejde om mandagen :) Min kammerat nedenunder føltes tæt på at sprænge bare ved tanken om det der ventede, så havde ikke høje forventninger til hans stamina i første omgang. Nå, men lad os bevæge os til Viby:

Ankomsten og det praktiske

Det blev mandag kl 20, og jeg smed en SMS da jeg var lige om hjørnet og ringede så på døren. Blev kort tid efter lukket ind af en smilende mutter (som vist er begyndt at genkende mig efter først mit besøg hos Kristina og senere Elena ugen før min duo). Jeg går op på værelset og kort efter kommer pigerne ind - stiletter og stramtsidende tøj (husker ikke detaljerne, da jeg var travlt optaget af deres smukke ansigter). Vi fik aftalt det praktiske med ekstra services (2x tungekys, 2x superfransk, deepthroat af Anna, megafransk til Kristina og lesbian show (se kommentar nedenunder)) og nåede frem til en pris på.. lad os bare sige et godt stykke over 5 kilo (inkl. lidt ekstra "drikkepenge" for besværet med at udregne seancen :)). Var frisk fra badet hjemmefra, så smuttede hurtigt nedenunder og vaskede de "udsatte områder" og var så ellers klar.

90 minutes in heaven

Pigerne går lystigt igang med at afklæde hinandens kjoler mens de kysser og hænderne glider op og ned af hinandens kroppe.. De inviterer mig hen til dem og hjælper mig ud af tøjet.. "det får du ikke brug for" lyder det fra Kristina.. mine hænder glider ned mod deres gudeskønne pariser-popoer. Jeg bliver inviteret ind i kysset, skifter lidt mellem at de kysser og at jeg kysser dem hver især, mens seks hænder flagrer rundt. Næsten for meget at kapere, og jeg kan huske jeg siger "how am I going to survive 90 mins with the two of you" og der bliver smilet fra de to blonde skønheder - hvorefter Kristina går på knæ og begynder stille og roligt at slikke langs skaftet og bollerne, mens Anna og jeg hygger os lidt højere oppe. Min højre hånd roder rundt i Kristina's hår mens den venstre udforsker Anna's bryster (som kommenteret flere steder har begge piger desværre fået lidt hjælp til brysterne, men de er heldigvis begge stadig behagelige at røre ved.. slet ikke så hårde som Rosa's).

Anna bevæger sig ned for at holde Kristina selskab og min primære mission med duoen bliver realiseret: Jeg har længe drømt om et dobbelt-blowjob, og var fint tilfreds hvis det var det eneste jeg opnåede under hele seancen - og jeg skal love for at jeg ikke blev skuffet. Anna tager guttermanden dybt, blidt og vådt, mens Kristina slikker bollerne. Kristina tager over fra Anna, sutter stramt og intenst med mere porno-lyde end den mere stille Anna. De går lidt på skift og i hovedet er jeg ved at være klar til at flytte til Polen med dem. Fra tid til anden giver de mig en kort pause mens de kysser og slikker hinandens bryster. 

De beder mig lægge mig på sengen, mens de stående skiftes til at slikke hinandens kroppe og bevæger sig mod fissen som også får sig en hurtig tur.. De kan se jeg er pænt opstemt på dette tidspunkt, så de bevæger sig ned på sengen og fortsætter blowjobbet på skift og sammen.. Anna tager den igen dybt, denne gang mere intenst og sugende (selvfølgelig med Kristina optaget af bollerne).. hold op en følelse... Dette fortsætter i adskillige minutter, med en pause imellem hvor den ene efter den anden på skift lægger sig ved siden af mig i kyssehøjde mens den anden går ned og giver fissen en solid slikketur.. kyssene bliver mere og mere intense.. Anna siger frækt "I want you inside me", og det kan man jo ikke sige nej til, kan man?

På med kondomet, og, mens mit syn er blokeret af Kristina's ansigt klistret til mit i dybe tungekys, sætter Anna sig til rette og trænger ned over mig.. For satan hvor kan hun bare et eller andet særligt.. Utroligt intenst, vridende, stramt og lidenskabeligt.. Fik nogle minutters solid ridetur, som sluttede af med noget nogen vil sige var en orgasme fra hendes side (jeg forholder mig dog skeptisk, men konstaterer at der i hvert fald blev meget vådt der nede lige pludseligt).. Da min mission var at afslutte i Kristina's mund efter et solidt dobbelt blowjob bad jeg Anna trække sig her, da jeg ellers ville have haft mission incomplete meget hurtigt :) 

Kondomet ryger af og de to engle går i krig med deres munde igen, og der arbejdes intenst. Efter flere minutters ekstase, hvor mine hænder leger med hver sin våde fisse, hvilket resulterer i at Kristina stønner kraftigt hvilket gør blowjobbet endnu mere intenst, sker det - den mest fantastiske orgasme jeg har fået, er helt væk.. Jeg kommer med Kristina's læber tæt omsluttet på pikhovedet mens Anna slikker løs på bollerne. Jeg er en lykkelig mand!

Pause og en sludder for en sladder..

Vi er nu ca. 35-40 minutter (tror jeg) henne i seancen og efter en hurtig opfrisknings pause ligger vi i omkring 20 minutter og snakker om rejser, nytårsfejring, kulturelle forskelle, engelsk grammatik (sorry Anna, Kristina was right here, it is "23rd" ;)) og alt andet løst og fast mens jeg helt afslappet ligger og nyder deres flotte former og bløde hud. Der er tale om to utroligt søde piger her, som er meget lette at snakke med og har de mest herlige smil. Bestemt piger man stolt kunne have under armen til et socialt event. Kristina kommer, mens Anna er ude af lokalet, med kommentaren at jeg virkede meget rolig og afklaret, hvilket de færreste mænd er i en duo-situation som denne. Til det kan jeg jo blot sige at de to piger formår at skabe en rigtig god atmosfære - keep doing what you are doing!

Efterhånden kommer snakken ind på det med duo-sex og mænds fantasier omkring det, hvortil jeg spørger om der nogensinde er tre piger in Engtoften. Desværre ikke, siger de, men vi joker videre om det og ender med at blive enige om at vi springer "en fyr, tre piger" over og går direkte til "en fyr, fire piger, fire timer". NOTE for Anna and @Kristina12: I am serious, if you can arrange it (three girls is also "acceptable" :)), you have my number.. I am up for it ;) 

Tiden går med snak, og nu er der ca. en halv time tilbage. Pigerne spørger om jeg er klar igen..

Chapter two

Som nævnt i starten af denne anmeldelse (ja, det er sikkert en time siden du har kom forbi den del af anmeldelsen), så er jeg sjældent i stand til at afslutte flere gange kort tid efter hinanden. Men de fik nu alligevel hurtigt gang i dyret med endnu et lækkert blowjob.. Denne gang var det Kristina's tur til at give en ridetur, et talent hun bestemt ikke havde glemt siden vores sidste sammenkomst. Der blev nærmest pumpet som om hun var ved at yde førstehjælp.. De her piger kan altså noget særligt..

Efter noget tid ville Anna også have en tur, "I want you in a different position this time".. doggy blev det!.. og hvilket syn der ventede mig! Med Kristina ved siden af, i samme position som Anna, trak jeg ind i Anna og nød synet og følelsen i flere intense minutter hvor jeg gik helt i bund.. her knækkede filmen dog lidt (sagde dog ikke noget om det til pigerne), da jeg fik en krampe i højre ben, som desværre gjorde det svært at holde liv i banditten.. Fortsatte, men med nedsat kraft.. Nød det dog stadig i fulde drag :) Anna lagde sig på ryggen og vi fortsatte i missionæren, med fantastisk øjenkontakt og et smil man simpelthen ikke kan stå for :wub:...  kæmpede for livet løs, men krampen havde sat sig i benet så kunne ikke holde den kørende.. Lægger mig ned, pigerne tager kondomet af og begiver sig ud i endnu et passioneret blowjob.. Min kammerat nyder det i fulde drag, men uanset hvor meget de kæmper distraherer ømheden fra krampen.. De får mig dog meget tæt på, og spørger også Kristina om hun er klar på endnu en gang megafransk, hvilket hun er (PS: koster pr. gang).. Vi stopper dog da guttermanden er udmattet og tiden er ved at være rendt ud... 

Opsummeringen

Selvom jeg ikke fik afsluttet anden akt, er jeg en fuldt ud tilfreds mand der nu har fået opfyldt en af de ypperste ting på sin bucket list. Synet og fornemmelsen af de to blonde beauties sidder fast printet på min nethinde. Er blot bange for at jeg nu bliver nødt til at prøve med 3, 4, 5, 6 etc....... piger.. uh det bliver en dyr hobby :) 

Sidder, mens jeg skriver det her, også og føler en vis trang til at tage revance og afslutte min mission(ær) med Anna, siden jeg desværre ikke har lykkedes af afslutte med hende - so Anna, I may need to make an appointment with you again before you head home on the 23rd  :P

Kan det anbefales?

Ja uden et sekunds tøven!

Man kan selvfølgelig også klare et visit med de to damer for væsentlig mindre pris end hvad jeg endte med, hvis man ikke er så grådig som jeg :rolleyes:

 

To Anna and Kristina: Thank you for making this fantasy come true, girls! It was a privelege and a pleasure! Hope (and suspect) I will see you again :):)

Kind regards, 

Honky-Dory

 

Tilvalgene:

Nedenunder beskriver jeg lidt om tilvalgene jeg gjorde, da der var nogen der efterspurgte det i min "efterlysnings-tråd"

- Tungekys til begge: Begge piger kysser meget lystigt og frækt, hjulpet godt på vej af deres charmerende personligheder

- Superfransk fra begge: Begge giver et ganske fortrinligt blow. Meget forskellig tilgang til det. Kristina mest intensts omkring hovedet af pikken og mere porno-blowjob med stønnen osv. slubren. Anna mere blidt, vådt og lidenskabeligt, mere GFE-blow men bestemt også effektivt (især med følgende tilvalg)! 

- Deepthroat fra Anna: Hun tager naturligvis forbehold for størrelsen når hun vurderer om hun tilbyder denne ydelse, men jeg er ikke udstyret med noget der sendte alarmer i denne sammenhæng. Det dybe blot Anna giver, som er dejligt vådt og en blanding af langsomt/lidenskabeligt og intenst "oh-my-god-slow-down-or-I-am-going-to-blow" af karakter kan varmt anbefales. Kan nok ikke besøge hende igen uden også at bestille denne forkælelse

- Megafransk til Kristina: Der er ikke så meget andet at sige end: Wow! Hold op hvor var det en fræk følelse at fornemme hende modtage resultatet af deres hårde og dedikerede arbejde. Bedste orgasme jeg har fået. Period.

- "Lesbian show": Baseret på den pris de nåede frem til må jeg gå ud af at lesbian show koster 300kr pr. pige (gad godt se et lesbian show med kun én pige :) ), eller også regnede de bare forkert. Men prisen gik jeg nu ikke op i under dette møde, det oplevelsen skulle bare være top notch.. og der skal jeg hilse og sige at deres lesbian "show" var et frækt krydderi... Inden mødet vidste jeg ikke hvad det ville indebære, men til min positive overraskelse indebar det at de under hele vores møde ville tilføje leg mellem dem selv. Ikke noget med et to minutters show til opvarmning og så videre i programmet. Meget frækt at det gik fra at kunne have være en "2 mod 1" seance hvor alt deres fokus var på mig, til at hænder, tunger osv. flagrede rundt som de havde lyst :biggrin:

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hold nu op hvor er det en god anmeldelse.. ligesom jeg kender dem begge fra solo.. Nu ved jeg med 110 % at jeg skal have dem begge og hvilken bedre dag end at gøre det på sin fødselsdag på onsdag ..Anna har jeg prøvet to gange allerede.. puha en dyr december det bliver :wub:

Redigeret af Crossfirevol2

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Martin1234

Wow! Lyder som en fuldstændig fantastisk oplevelse. Godt skrevet! Tror dog desværre at jeg er en af de mænd der ikke ville kunne administrere to gudeskønne piger :) Jeg går dog og overvejer et besøg ved Anna, men er ikke helt afklaret endnu

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange tak, godt det kan give lidt inspiration :)

@Crossfirevol2 det lyder som den perfekte fødselsdagsgave :) Der er lang tid til min fødselsdag, så måske jeg skulle give mig selv en tidlig julegave :) 

 

@Martin1234 Vil nu sige at de to piger formåede at klare "adminstrationen" for mig på elegant vis, så det hele tiden var fræk/sjovt/behageligt uden at være intimiderende :P. Men et besøg hos Anna alene lyder bestemt heller ikke som noget du kommer til at fortryde :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Honky-Dory skrev, for 22 timer siden:

Sidder, mens jeg skriver det her, også og føler en vis trang til at tage revance og afslutte min mission(ær) med Anna, siden jeg desværre ikke har lykkedes af afslutte med hende - so Anna, I may need to make an appointment with you again before you head home on the 23rd  :P

Nå, men kan vel lige så godt gå til bekendelse med det samme: 

Er lige kommet hjem fra en dejlig time hos Anna - og med fare for at lyde en tand for poetisk, så kan jeg meddele at jeg i den grad fik min revanche! Så her kommer en lille anmeldelse-i-en-anmeldelse (igen, mest til mig selv)

 

Fik tidligere i dag booket en tid hos hende her til kl 21. Bad hende om at klæde sig i rødt undertøj og rød læbestift, endnu en ting der kan krydses af på bucket list.

Bliver som sædvanligt lukket ind af "mutter" (fik nu hendes fornavn, men holder jeg for mig selv :)). Op på værelset og ind træder Anna i det frækkeste sæt rødt undertøj, selvsiddende strømper og skrig-rød læbestift. Klarer det praktiske, bestiller alt hun tilbyder "som solist" undtagen soft domina. Pengene skifter hænder, ned på badeværelset og så ellers klar.

Anna sætter noget musik på, og min første ekstra-ydelse går igang: Striptease.. Hun siger hun ikke er særligt professionel (og siger Kristina skulle være meget bedre). Men jeg blev da i den grad betaget af hendes frække bevægelser, berøringer og de smukke øjne der ofte var låst i direkte øjenkontakt. Hun teaser først nogle minutter stående, mens hun lidt efter lidt smider tøjet. Damn den bagdel er til at forelske sig i! Da hun er helt nøgen beder hun mig lægge mig ned på sengen, og hun finder noget massageolie frem - fed overraskelse! Hun smører først sig selv ind og stripteasen overgår til en dejlig blid, sensuel body-to-body massage, hvor hun frækt teaser ved at tage munden tæt på min, men bevæge sig væk lige inden vi kysser.. utroligt pirrende.

Massagen fortsætter nogle minutter, hvor hun også begynder at give kys og enkelte blow nedenfor. Føltes helt fantastisk! Hun tager en ekstra gang massageolie og denne gang smører hun det direkte på pikken og giver et lækkert håndjob, som stille og roligt udvikler sig til et dejligt vådt blow helt stil med det jeg beskrev i anmeldelse af duoen - og nej, det var bestemt ikke kedeligt at der kun var én pige der arbejdede på lillemanden. Hun gav et dejligt langt blow, nok 10-15 minutter..

.. og så ville hun ride. Det gjorde hun igen i høj klasse, og vi endte faktisk næsten med at kopier rækkefølgen af stillinger fra i mandags. Først hende der ridder, så doggy indtil hun trak sig ud da hun var blevet for følsom der, og skiftede så til hende på ryggen i både missionær og et par andre stillinger. Efter ca. 15-20 minutter fik jeg endelig afsluttet min mission(ær) og kom dejligt intenst mens hun selv virkede til at hygge sig gevaldigt. 

 

Den sidste tid lå vi bare og snakkede.. Ikke så meget andet at sige end at hun simpelthen er skøn og hammer sød at være i selskab med.. Rigtig GFE! Hun hjalp mig med at få fjernet noget af al den læbestift der var tværet ud i mit ansigt efter vores seance, og på vejen ud mindede hun mig lige om vores snak om 4 piger, 4 timer - og jeg slog endnu engang fast at hun bare skriver når det kan lade sig gøre :)

 

Jeg var en glad mand! :D

 

/ Honky-Dory

Del dette indlæg


Link til indlæg
Honky-Dory skrev, den 11.12.2019 at 00:30:

Som beskrevet i min efterlysnings-tråd havde jeg gået med tanker om en duo med de dejlige damer i Engtoften.

Det fik jeg så sat i stand til mandag aften (9 december), første dag de var i byen, og heraf følger min beretning (primært skrevet for at jeg selv kan se tilbage og mindes det i fremtiden, derfor den meget lange og detaljerede anmeldelse.. hvis der er andre der ikke falder i søvn undervejs rent faktisk får noget ud af det, er det jo bare en bonus :))

Forberedelse af besøget

Jeg har tidligere været sammen med Kristina (beskrevet her), så da muligheden for at se hende igen sammen med "girl-next-door"-udseende Anna kunne jeg ikke andet end at springe til fadet. Fik arrangeret et 60 min. møde mandag aften kl 20, men kort tid efter ombestemte jeg mig - da en duo som denne har været på min bucket list længe ville jeg absolut ikke have travlt, så forespurgte 90 min. i stedet, hvilket godt kunne lade sig gøre.. Har svært ved at "afslutte" to gange indenfor kort tid, så vidste godt det ikke nødvendigvis blev 90 min. med den ene udløsning efterfulgt af den anden, men det var nu underordnet - ville ikke gå derfra og føle der manglede noget.

 Den næste 1½ dag inden mødet tog forventningernes spænding nok over i en sådan grad at jeg burde have taget fri fra arbejde om mandagen :) Min kammerat nedenunder føltes tæt på at sprænge bare ved tanken om det der ventede, så havde ikke høje forventninger til hans stamina i første omgang. Nå, men lad os bevæge os til Viby:

Ankomsten og det praktiske

Det blev mandag kl 20, og jeg smed en SMS da jeg var lige om hjørnet og ringede så på døren. Blev kort tid efter lukket ind af en smilende mutter (som vist er begyndt at genkende mig efter først mit besøg hos Kristina og senere Elena ugen før min duo). Jeg går op på værelset og kort efter kommer pigerne ind - stiletter og stramtsidende tøj (husker ikke detaljerne, da jeg var travlt optaget af deres smukke ansigter). Vi fik aftalt det praktiske med ekstra services (2x tungekys, 2x superfransk, deepthroat af Anna, megafransk til Kristina og lesbian show (se kommentar nedenunder)) og nåede frem til en pris på.. lad os bare sige et godt stykke over 5 kilo (inkl. lidt ekstra "drikkepenge" for besværet med at udregne seancen :)). Var frisk fra badet hjemmefra, så smuttede hurtigt nedenunder og vaskede de "udsatte områder" og var så ellers klar.

90 minutes in heaven

Pigerne går lystigt igang med at afklæde hinandens kjoler mens de kysser og hænderne glider op og ned af hinandens kroppe.. De inviterer mig hen til dem og hjælper mig ud af tøjet.. "det får du ikke brug for" lyder det fra Kristina.. mine hænder glider ned mod deres gudeskønne pariser-popoer. Jeg bliver inviteret ind i kysset, skifter lidt mellem at de kysser og at jeg kysser dem hver især, mens seks hænder flagrer rundt. Næsten for meget at kapere, og jeg kan huske jeg siger "how am I going to survive 90 mins with the two of you" og der bliver smilet fra de to blonde skønheder - hvorefter Kristina går på knæ og begynder stille og roligt at slikke langs skaftet og bollerne, mens Anna og jeg hygger os lidt højere oppe. Min højre hånd roder rundt i Kristina's hår mens den venstre udforsker Anna's bryster (som kommenteret flere steder har begge piger desværre fået lidt hjælp til brysterne, men de er heldigvis begge stadig behagelige at røre ved.. slet ikke så hårde som Rosa's).

Anna bevæger sig ned for at holde Kristina selskab og min primære mission med duoen bliver realiseret: Jeg har længe drømt om et dobbelt-blowjob, og var fint tilfreds hvis det var det eneste jeg opnåede under hele seancen - og jeg skal love for at jeg ikke blev skuffet. Anna tager guttermanden dybt, blidt og vådt, mens Kristina slikker bollerne. Kristina tager over fra Anna, sutter stramt og intenst med mere porno-lyde end den mere stille Anna. De går lidt på skift og i hovedet er jeg ved at være klar til at flytte til Polen med dem. Fra tid til anden giver de mig en kort pause mens de kysser og slikker hinandens bryster. 

De beder mig lægge mig på sengen, mens de stående skiftes til at slikke hinandens kroppe og bevæger sig mod fissen som også får sig en hurtig tur.. De kan se jeg er pænt opstemt på dette tidspunkt, så de bevæger sig ned på sengen og fortsætter blowjobbet på skift og sammen.. Anna tager den igen dybt, denne gang mere intenst og sugende (selvfølgelig med Kristina optaget af bollerne).. hold op en følelse... Dette fortsætter i adskillige minutter, med en pause imellem hvor den ene efter den anden på skift lægger sig ved siden af mig i kyssehøjde mens den anden går ned og giver fissen en solid slikketur.. kyssene bliver mere og mere intense.. Anna siger frækt "I want you inside me", og det kan man jo ikke sige nej til, kan man?

På med kondomet, og, mens mit syn er blokeret af Kristina's ansigt klistret til mit i dybe tungekys, sætter Anna sig til rette og trænger ned over mig.. For satan hvor kan hun bare et eller andet særligt.. Utroligt intenst, vridende, stramt og lidenskabeligt.. Fik nogle minutters solid ridetur, som sluttede af med noget nogen vil sige var en orgasme fra hendes side (jeg forholder mig dog skeptisk, men konstaterer at der i hvert fald blev meget vådt der nede lige pludseligt).. Da min mission var at afslutte i Kristina's mund efter et solidt dobbelt blowjob bad jeg Anna trække sig her, da jeg ellers ville have haft mission incomplete meget hurtigt :) 

Kondomet ryger af og de to engle går i krig med deres munde igen, og der arbejdes intenst. Efter flere minutters ekstase, hvor mine hænder leger med hver sin våde fisse, hvilket resulterer i at Kristina stønner kraftigt hvilket gør blowjobbet endnu mere intenst, sker det - den mest fantastiske orgasme jeg har fået, er helt væk.. Jeg kommer med Kristina's læber tæt omsluttet på pikhovedet mens Anna slikker løs på bollerne. Jeg er en lykkelig mand!

Pause og en sludder for en sladder..

Vi er nu ca. 35-40 minutter (tror jeg) henne i seancen og efter en hurtig opfrisknings pause ligger vi i omkring 20 minutter og snakker om rejser, nytårsfejring, kulturelle forskelle, engelsk grammatik (sorry Anna, Kristina was right here, it is "23rd" ;)) og alt andet løst og fast mens jeg helt afslappet ligger og nyder deres flotte former og bløde hud. Der er tale om to utroligt søde piger her, som er meget lette at snakke med og har de mest herlige smil. Bestemt piger man stolt kunne have under armen til et socialt event. Kristina kommer, mens Anna er ude af lokalet, med kommentaren at jeg virkede meget rolig og afklaret, hvilket de færreste mænd er i en duo-situation som denne. Til det kan jeg jo blot sige at de to piger formår at skabe en rigtig god atmosfære - keep doing what you are doing!

Efterhånden kommer snakken ind på det med duo-sex og mænds fantasier omkring det, hvortil jeg spørger om der nogensinde er tre piger in Engtoften. Desværre ikke, siger de, men vi joker videre om det og ender med at blive enige om at vi springer "en fyr, tre piger" over og går direkte til "en fyr, fire piger, fire timer". NOTE for Anna and @Kristina12: I am serious, if you can arrange it (three girls is also "acceptable" :)), you have my number.. I am up for it ;) 

Tiden går med snak, og nu er der ca. en halv time tilbage. Pigerne spørger om jeg er klar igen..

Chapter two

Som nævnt i starten af denne anmeldelse (ja, det er sikkert en time siden du har kom forbi den del af anmeldelsen), så er jeg sjældent i stand til at afslutte flere gange kort tid efter hinanden. Men de fik nu alligevel hurtigt gang i dyret med endnu et lækkert blowjob.. Denne gang var det Kristina's tur til at give en ridetur, et talent hun bestemt ikke havde glemt siden vores sidste sammenkomst. Der blev nærmest pumpet som om hun var ved at yde førstehjælp.. De her piger kan altså noget særligt..

Efter noget tid ville Anna også have en tur, "I want you in a different position this time".. doggy blev det!.. og hvilket syn der ventede mig! Med Kristina ved siden af, i samme position som Anna, trak jeg ind i Anna og nød synet og følelsen i flere intense minutter hvor jeg gik helt i bund.. her knækkede filmen dog lidt (sagde dog ikke noget om det til pigerne), da jeg fik en krampe i højre ben, som desværre gjorde det svært at holde liv i banditten.. Fortsatte, men med nedsat kraft.. Nød det dog stadig i fulde drag :) Anna lagde sig på ryggen og vi fortsatte i missionæren, med fantastisk øjenkontakt og et smil man simpelthen ikke kan stå for :wub:...  kæmpede for livet løs, men krampen havde sat sig i benet så kunne ikke holde den kørende.. Lægger mig ned, pigerne tager kondomet af og begiver sig ud i endnu et passioneret blowjob.. Min kammerat nyder det i fulde drag, men uanset hvor meget de kæmper distraherer ømheden fra krampen.. De får mig dog meget tæt på, og spørger også Kristina om hun er klar på endnu en gang megafransk, hvilket hun er (PS: koster pr. gang).. Vi stopper dog da guttermanden er udmattet og tiden er ved at være rendt ud... 

Opsummeringen

Selvom jeg ikke fik afsluttet anden akt, er jeg en fuldt ud tilfreds mand der nu har fået opfyldt en af de ypperste ting på sin bucket list. Synet og fornemmelsen af de to blonde beauties sidder fast printet på min nethinde. Er blot bange for at jeg nu bliver nødt til at prøve med 3, 4, 5, 6 etc....... piger.. uh det bliver en dyr hobby :) 

Sidder, mens jeg skriver det her, også og føler en vis trang til at tage revance og afslutte min mission(ær) med Anna, siden jeg desværre ikke har lykkedes af afslutte med hende - so Anna, I may need to make an appointment with you again before you head home on the 23rd  :P

Kan det anbefales?

Ja uden et sekunds tøven!

Man kan selvfølgelig også klare et visit med de to damer for væsentlig mindre pris end hvad jeg endte med, hvis man ikke er så grådig som jeg :rolleyes:

 

To Anna and Kristina: Thank you for making this fantasy come true, girls! It was a privelege and a pleasure! Hope (and suspect) I will see you again :):)

Kind regards, 

Honky-Dory

 

Tilvalgene:

Nedenunder beskriver jeg lidt om tilvalgene jeg gjorde, da der var nogen der efterspurgte det i min "efterlysnings-tråd"

- Tungekys til begge: Begge piger kysser meget lystigt og frækt, hjulpet godt på vej af deres charmerende personligheder

- Superfransk fra begge: Begge giver et ganske fortrinligt blow. Meget forskellig tilgang til det. Kristina mest intensts omkring hovedet af pikken og mere porno-blowjob med stønnen osv. slubren. Anna mere blidt, vådt og lidenskabeligt, mere GFE-blow men bestemt også effektivt (især med følgende tilvalg)! 

- Deepthroat fra Anna: Hun tager naturligvis forbehold for størrelsen når hun vurderer om hun tilbyder denne ydelse, men jeg er ikke udstyret med noget der sendte alarmer i denne sammenhæng. Det dybe blot Anna giver, som er dejligt vådt og en blanding af langsomt/lidenskabeligt og intenst "oh-my-god-slow-down-or-I-am-going-to-blow" af karakter kan varmt anbefales. Kan nok ikke besøge hende igen uden også at bestille denne forkælelse

- Megafransk til Kristina: Der er ikke så meget andet at sige end: Wow! Hold op hvor var det en fræk følelse at fornemme hende modtage resultatet af deres hårde og dedikerede arbejde. Bedste orgasme jeg har fået. Period.

- "Lesbian show": Baseret på den pris de nåede frem til må jeg gå ud af at lesbian show koster 300kr pr. pige (gad godt se et lesbian show med kun én pige :) ), eller også regnede de bare forkert. Men prisen gik jeg nu ikke op i under dette møde, det oplevelsen skulle bare være top notch.. og der skal jeg hilse og sige at deres lesbian "show" var et frækt krydderi... Inden mødet vidste jeg ikke hvad det ville indebære, men til min positive overraskelse indebar det at de under hele vores møde ville tilføje leg mellem dem selv. Ikke noget med et to minutters show til opvarmning og så videre i programmet. Meget frækt at det gik fra at kunne have være en "2 mod 1" seance hvor alt deres fokus var på mig, til at hænder, tunger osv. flagrede rundt som de havde lyst :biggrin:

 

 

Læser ikke noget nyt udover jeg har oplevet...måske bare mig?Læser bla bla bla..

  • Tak 1
  • Forvirret 1
  • Sørgelig 2
  • Vred 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

I al beskedenhed er der jo ingen der har bedt dig om at læse det. Hvis det er del af mandens oplevelse, at gengive/genopleve det igen, ved at skrive en roman, er det vel ok. Han generer ikke nogen - så fred være med det. Der findes sikkert nogen der ikke har prøvet turen med to piger, som lader sig inspirere :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Månestjerne skrev, for 14 timer siden:

I al beskedenhed er der jo ingen der har bedt dig om at læse det. Hvis det er del af mandens oplevelse, at gengive/genopleve det igen, ved at skrive en roman, er det vel ok. Han generer ikke nogen - så fred være med det. Der findes sikkert nogen der ikke har prøvet turen med to piger, som lader sig inspirere :)

Tror jeg fik formuleret mig forkert...

Mente bare det var dælme en laaang tekst.

Tar på min kappe.Beklager og godt ord igen. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dejlig læsning, specielt når man har været det selv, og ved hvad disse piger kan gøre ved en......., bruger forøvrigt også mine egne anmeldelser til at genopleve besøg igen og igen.....

En DUO kan virke overvældende første gang, men Nøj hvornår det lækkert når først man slapper af i det.......

god dag til alle derude.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Krampe i læg skyldes med stor sikkerhed "slid" i din ryg, evt remisænser fra diskusprolaps. 

Brug evt 5 minutter på dette link: https://www.aalborgrygklinik.dk/oevelser-kurerer-diskusprolaps/

Er for øvrigt missundelig på den måde hvorpå du takler situationen med to piger, har prøvet flere gange med to piger, jeg bliver kun forvirret. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Crossfirevol2 skrev, den 11.12.2019 at 09:25:

.. og hvilken bedre dag end at gøre det på sin fødselsdag på onsdag ..

Tillykke med fødselsdagen, håber du bliver forkælet af Anna og Kristina i dag :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Honky-Dory skrev, den 18.12.2019 at 12:37:

Tillykke med fødselsdagen, håber du bliver forkælet af Anna og Kristina i dag :P

Tusinde tak @Honky-Dory, desværre blev det ikke til noget da jeg var blevet rigtig dårlig.. dog fik jeg 1 time med Kristina om fredagen inden hvilket jeg var rigtig glad for jeg nåede :biggrin::wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er mig bekendt (da jeg prøvede det) den samlede pris.

Altså 1200kr for 30min i ALT for begge piger.

Dog har jeg hørt/læst herinde (ikke selv prøvet den del) at hvis du ønsker "lesbian show" så er det 300kr pr pige.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Streetguy skrev, for 2 timer siden:

Det er mig bekendt (da jeg prøvede det) den samlede pris.

Altså 1200kr for 30min i ALT for begge piger.

Dog har jeg hørt/læst herinde (ikke selv prøvet den del) at hvis du ønsker "lesbian show" så er det 300kr pr pige.

det er korrekt

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...