Hop til indhold
Guest Liderligfyr

FKk flensborg

Recommended Posts

Gæst

Så skete det, mødommen blev taget!!! Har lige været et smut forbi FKK Flensborg, hvilket jeg aldrig har prøvet før, hverken i Flensborg eller andre steder.

Fik parkeret ved siden af Kady Loves kæmpe Hummer.... ja ja det må give godt at være luder (ellers er det fordi, biler koster gratis i Tyskland)

Nydelig havesti, hen til en nydelig indgang. Ringer på, letpåklædt pige åbner med det samme, fin fin start. Hun giver en god velkomst, og da jeg er ny, fortæller hun alt hvad jeg behøver at vide :)

Får klædt om til badehabitten, kommer ind i baren.... Ser egentlig ok ud, men der vælter rundt med piger. Der sidder jeg så, ene mand, sammen med 6 piger. Da det er første gang, havde jeg måske håbet på, ikke at skabe så meget opmærksomhed..... Men nå, fik bestilt en cola, satte mig over i sofaen, og kiggede på de kære piger :)

1. valget, var en Tjekkisk kvinde, som hedder Gabby/Gabriella. Det var hende der lukkede mig ind, var blevet tiltrukket af hendes stemme, der var en sød sang i ørene.... Hun er en milf, med en meget god håndfuld bryster, sødt smil og ganske velholdt krop.... Specielt da jeg fandt ud af, hun er 43 år.... Forspillet, det kunne hun, så det gik der rigtig lang tid med. Spurgte hende med tiden, men hun havde ikke ur på....... Øhhh nå, kommer der så bare en og banker på eller hvad? nej gjorde der ikke, tiden var sådan lidt +-......... Fedt ;) Dog blev blowjob, sprunget over, og hun blev knaldet. Alt i alt en god oplevelse. Hun er ikke på hjemmesiden, da hun kun er et gæsteknald i ny og næ.

Da jeg kom ned, var der et par mænd mere.

Herefter kom jeg til at lave en dumhed! gik i sauna, elsker sauna, så lå derinde rigtig længe. Dejligt, men gav noget træthed i nr. 2 knald. Imens jeg lå i saunaen, lagde jeg mærke til, en af pigerne blev ved at stirre på mig. Super, når en pige er ekstra interesseret i en, men hun var lidt chubby og det sad ikke særligt godt.

efter saunaen, fik jeg en kop kaffe og noget pasta bolognaise (som jeg selv måtte spørge efter)Sad og overvejede noget, hvem nr 2 knald skulle være. Der var den Chubby pige, som var noget interesseret i mig..... der var susi, der virkede genert, og dermed ikke særlig interesseret..... og en blond pige, der havde en kjole på, med blonder i en stribe hele vejen ned gennem kjolen. Jeps da hun stod i baren, lagde jeg mærke til man kunne se hendes fisse igennem. Wauuuuw

Det blev blondinen. Hun hedder Holly, er en lidt buttet ung pige. Da vi kom igang, fortrød jeg valget lidt, hun var noget anspændt, og ville direkte igang med blow. Fik hende dog til at slappe af og vi nussede noget. Derefter fik jeg FN, som hun ikke tager ekstra for, missionær afsluttende i HJ, da saunaen havde snuppet min energi. Trods en dårlig start, blev det faktisk godt. Selvom hun ikke er på hjemmesiden, tror jeg hun er der til dagligt, hun var i hvet fald, vældig interesseret i at give et godt indtryk :)

Kop kaffe mere, og hjemad efter et 4 timers besøg, hvor pigerne i hvert fald ikke er blevet millionærer, pga de manglende kunder.

Summa summarum om stedet. Ja nu har jeg ikke noget at sammenligne det med, men synes baren er for lille... 30 m2 max, det bliver godt nok meget intimt, når der er så mange piger. (kom flere til) Nogle af pigerne sad med mobiltelefon. Kan godt forstå, de keder sig lidt, når der ikke er flere kunder. Men det ser altså lidt fladt ud. Pigerne sad og spiste spaghetti, men man skulle selv høre om man kunne få noget. Blev ikke tilbudt.

Kan ikke helt bedømme, om jeg vil blive stamgæst. FKK er både godt og skidt! Godt fordi du har meget mere tid, til at se pigerne an og det er faktisk også rigtig hyggeligt! men diskret, er det dæleme ikke. Kunne lige se, jeg rendte ind i min svigerfar dernede...... SHIIIIIITTTTT..... jeg er ikke så frisk, jeg bare går hen og klapper ham på skulderen og siger " hvad så svigerfar, skal vi ordne en af dem sammen? hvis du tager hende i hovedet, så tager jeg hende i røven"

Udover det, havde jeg nogle hyggelige timer, i nogle hyggelige omgivelser. Et par søde piger, jeg havde med ovenpå :

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tillykke med mødommen og at du overvandt din fobi med at tage derned alene. Det lyder som et lidt specielt sted med knap så mange lækre modeller på under 25. Nok ikke mit foretrukne sted. Hvad med dig skal du derned igen eller tager du turen rundt i flensburg by næste gang du skal til flensborg og kun flensborg?

Sjovt jeg har også bemærket at det virker ofte lidt sløjt med indtjeningen for pigerne på stederne i Hamburg. Jeg ville ikke arbejde for den løn de få "værelser" giver. Det kalder det hvor mange "rooms" de har haft som et udtryk for hvor mange kunder de har haft den dag.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

modeller under 25.... nej der var kun 1 ;) sidder og reflekterer over besøget! for havde gode oplevelser med pigerne, som jeg skriver. Tror noget af det, der fik det til at føles akavet idag, var kombinationen af aldrig at have prøvet det før, og slet ingen kunder. Næste gang, vil eg nok mere slænge mig hen i sofaen og sludre med en af pigerne, som jeg finder interessant :) altså FKK er jo et genialt koncept!

Men nu ligger Flensborg, jo ikke vildt langt væk, fra mine græsgange. Så den manglende diskretion der er ved FKK, trækker alvorligt ned. Tog mig selv i, hver gang der kommer en mand ind, skulle jeg lige lure om det var en jeg kendte.... var parat til at springe ned og gemme mig i vasketøjskurven hehe

Del dette indlæg


Link til indlæg

Meget underholdende beretning Liderligfyr - nu har du da prøvet en slags FKK, men du kan roligt vente dig noget mere og meget større på Harmony :P

Men fedt at Grenz FKK findes for jer der lige kan smutte en tur over grænsen, mon ikke der er mere at komme efter på en fredag eller lørdag?

Mærkeligt at du selv skal spørge efter maden, vanligvis er der buffet i klubberne. Mon ikke Grenz bare er så meget målrettet danske gæster, at de ikke er i konkurrence med andre på den tyske side af grænsen.

Er det sådan her jeg kan genkende dig når jeg skal finde dig på vores fælles hotel på ankomst dagen?

http://www.123rf.com/photo_8316116_youn ... -arms.html

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Han er tæt på Rejse!!!! dog har jeg også dækket armene, og lidt puder hist og her under blusen, så kropsbygningen ikke kan gennemskues. Bare lige for at have en anelse diskretion :lol:

Det var desværre pisse dyrt at få bestikket det Tyske politi, til at udlevere nogle Tyske nummerplader til mig :lol:

Jeg forventer mig nu også mere af Harmony!!! Det virkede som om, det ikke kørte så godt. Spaen er kun åben i weekenderne nu, maden skal du spørge efter. De har lukket af, for de 2 baglokaler der er (pga varmen sagde de)

Et eller andet sted, synes jeg nu også det kunne være bedre styret!!! Altså mobiltlf fremme hele tiden=no go, så må pigerne altså lige smutte op på værelset......... Da jeg kom, var der noget simpsons på fjernsynet, hvilket var ok, men så skiftede en af pigerne, gud hjælpene mig, over på et kedelig livstilsprogram??? hvad sker der, de skal leve af mænd der kommer, så skal de da også vise noget mandevenlig i flimmeren, sport etc.

Pigerne var nok lidt for passive, hvilket nok, er for ikke at virke anmassende..... men der sad en Tysk mand ved siden af mig på et tidspunkt, der så ud som om, han rigtig gerne ville sludre lidt med pigerne, men der var ikke den store respons....Fair nok med de manglende kunder, at de ikke laver buffet, men de skal da alligevel spørge af.

Men derudover, skal det siges det var nogle søde piger! og drikkevarerne sørgede de fint for ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

modeller under 25.... nej der var kun 1 ;) sidder og reflekterer over besøget! for havde gode oplevelser med pigerne, som jeg skriver. Tror noget af det, der fik det til at føles akavet idag, var kombinationen af aldrig at have prøvet det før, og slet ingen kunder. Næste gang, vil eg nok mere slænge mig hen i sofaen og sludre med en af pigerne, som jeg finder interessant :) altså FKK er jo et genialt koncept!

Men nu ligger Flensborg, jo ikke vildt langt væk, fra mine græsgange. Så den manglende diskretion der er ved FKK, trækker alvorligt ned. Tog mig selv i, hver gang der kommer en mand ind, skulle jeg lige lure om det var en jeg kendte.... var parat til at springe ned og gemme mig i vasketøjskurven hehe

Jeg kommer jævnligt til Flensborg, og har efterhånden besøgt en del steder.

Godtnok er stedet ikke for mig, et "rigtigt" fkk, men et godt alternativ til at stå lige foran en tilfældig pige, man sikkert ikke har mødt før.

Her er der trods alt muligt at få en snak om div. og ikke bare en menukort der bliver stukket i hånden. - her er der mulighed for at snakke og hygge lidt først.

Alder: mine 2 oplevelser på stedet var, at der var et par stykker på 24-28 år og 2-3 stykker 30-35+, men de er heller altid de dårligste ;)

Tag en god ven med, så er i jo to - så kan man sidde og snakke "om dem" og vurderer, og senere snakke om oplevelsen :mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Skide godt, Egon!

så fik du alligevel en lille FKK debut, som sagt tidligere er Grenz/FKK flensborg, en FKK-wannabe og ligger nok lavest i FKK-divisionen. Så jeg læser det mindre god service, uengageret piger, mangelfuld mad.

Men det er en god start og en forsmag på hvad der venter dig næste uge, når du har besøgt de rigtige FKK-klubber vil du aldrig vende tilbage til Grenz :lol:

Måske skulle du nævne, hvad koster entreen og pigernes tid ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Er enig med dig langt hen af vejen En gang imellem.... det slår klinikbesøg, hvis man kigger væk fra den manglende diskretion. En rigtig god måde, at etablere kontakt til pigerne og lige checke dem ud ;)

Nu var der så meget få kunder og spaen + lokaler lukket ned... det får jo altid en til at tænke, hvorfor nu det? og der var da nogle ting, jeg synes var oplagte ;) men det er selvfølgelig svært at drive så lille et sted, topprofessionelt :)

Som du er inde på, er det ikke et rigtig FKK, og det tror jeg man skal have i mente, når man besøger stedet :!:

Nille..... entre er 25 euro, som i hverdagene dækker besøg i sauna, kaffe the vand sodavand og vist nok 2 øl.... hvis du spørger efter det, en let anretning simpel mad.

pigerne kostede 60 euro 30 min. FN er med ved nogle i hvert fald (prøvede ikke, at det ikke var) kys er ikke med i overhovedet og slik fisse heller ikke..... eller var det ikke, ved de 2 piger jeg besøgte.

Og ja, glæder mig til næste onsdag, når Hamborg skal invaderes

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Slettet bruger

Men man skal i "badehabbit" derinde? Man kan ikke bare gå ind og sige man vil ha en pige og så ordne det uden alt det med "badehabbit"?

Hende der Kada Love, er hun der og kan man være sammen med hende?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Men man skal i "badehabbit" derinde? Man kan ikke bare gå ind og sige man vil ha en pige og så ordne det uden alt det med "badehabbit"?

Hende der Kada Love, er hun der og kan man være sammen med hende?

Det kan man sikkert, men det er atypisk på FKK, FKK= nudist kultur, ideen er at piger og mænd skal være nøgne, men der er ingen som gider at kigge på nøgne mænd, derfor bliver der tilbud "badehabbitter".

Du vil se lidt dumt ud i alm. tøj i dette selskab.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du vil se lidt dumt ud i alm. tøj i dette selskab.
Hæhæ, Nille, du må sgu' arrangere en ny (Don Qui)rejse og oplære de unge noviser i ægte Freikörperkulturhaltung.

Mit großem scherzenden Gruß

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Må hellere lige rette novicen Nille :) FFK Flensborg er lidt specielt, her kan du sagtens vælge at komme ind, og bare tage en af pigerne med ovenpå!

Men så stiger prisen til 80 euro i stedetfor 60. Dette kræver naturligvis du ikke vil være i baren og alt det, men kun ovenpå med pigen

Kada Love kan du sagtens undulere, men det kræver naturligvis hun er der ;) hvilket hun ikke altid er..... men prøv at maile eller ring derned

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Slettet bruger

Jeg ved godt lidt om Freier Körper Kultur. Ved at det var stort i DDR osv, men ved ikke hvordan det fungerer på sådan en klub.

Fandt en film i går med Jordan Night og Kada Love. Jeg skal edermame prøve en af dem :-)

Vi skal heldigvis videre til Hamburg bagefter og kan se at f eks Kada Love er der i denne uge

Tak for hjælpen til en novice :-)

Der var forresten et program om stedet på RTL 2 tirsdag aften. Tror nok det ligger på stationens hjemmeside, men kan vist kun ses om natten

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt FKK i Flensburg et par gange. Et meget lille sted med meget få gæster de gange jeg har været der om eftermiddagen, men fint at man kan komme billigt ind en eftermiddag i løbet af ugen €25,- f.eks fredag - og så komme igen om søndagen gratis - og så har man måske 10 piger til overflod at vælge imellem, når man højest kan klare 3 runder. Maden er måske ikke det helt store - det er jo heller ikke derfor jeg kommer der, men de plejer at vise nogle lækre pornofilm.

Stedet er ret nemt at finde og man kan parkere diskret i gården uden indkik fra vejen. Europastrasse er en forlængelse af Schleswigerstrasse, hvor der ligger både Förde Park, Bauhaus, Max Bahr og der Praktiker mm. - så jeg har altid et par byggeprojekter igang, hvor jeg lige kommer til at mangle noget, som jeg absolut kun kan købe billigere i tyskland eller vi er ved at løbe tør for drikkevarer - og om sådant et indkøb lige tager et par timer ekstra - det ligger den fede ikke mærke til - kun at jeg er glad og tilfreds, når jeg kommer hjem. Med indkøb af øl og sodavand, vin mm., div. byggematerialer, benzinudgifter mv. har jeg ofte sammenlagt heller ikke spenderet flere penge end hvis jeg var kørt i den lokale uden at få fisse oveni handlen :D

De fleste at pigerne er desværre med mere eller mindre ulækre tatoveringer og enkelte med "bomber" - ikke lige min smag, men jeg er faldet over hende den lille lækre Lolita (Raluka) fra Rumænien som er helt naturlig uden plastic eller tusser (en af de få piger som er kønnere i virkeligheden end på billederne på grenzclub.com - på fairgirls.deer der nogle flere billeder af nogle af de andre piger) - og hende har jeg taget nogle ture med ovenpå, hvor hun efterhånden ved at jeg ikke gider mørkekammersex og derfor tager afskærmingen af lampen - hun taler ikke så godt tysk, men hendes mor arbejder i Spanien, så jeg får også lige prøvet mit spanske lidt af. Hun sidder som regel i sofaen lige indenfor i baren.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hvor viser de pornofilmene? har kun været der, den ene gang :) og der var sgu ingen porno, kun et kedeligt livstilsprogram på flimmeren inde ved baren..... måske en onsdag start eftermiddag ikke er så god?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor viser de pornofilmene? har kun været der, den ene gang :) og der var sgu ingen porno, kun et kedeligt livstilsprogram på flimmeren inde ved baren..... måske en onsdag start eftermiddag ikke er så god?

Lige over døren, når du kommer ind i baren, men det kan jo godt være at pigerne har trængt til lidt andet at se på end 10 timer med porno :) , men du kom vel heller ikke kun for at se porno?

Men der er rigtigt - har også kun været der om eftermiddagen med meget få kunder - sidst jeg var som eneste kunde, tænkte jeg faktisk på at det kunne være sjovt at have inviteret alle 10 piger med op på værelset på en gang eller taget dem alle efter tur :D (måske lige bortset fra et par bredrøvede tjekkiske piger). 8 piger a € 60,- x 7.5 = kr. 3600,- skulle nu nok kunne findes i budgettet :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

he he det er sgu fantastisk, hvad lidt penge på lommen giver af muligheder og oplevelser 8-)

livet er skønt

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...