Hop til indhold
Den_glade_amatør

Nuru massage hos Amira i London

Recommended Posts

Efter gennem længere tid at have nydt godt af de mange fine og ofte inspirerende indlæg, byder jeg nu også ind til fællesskabet. Min anmeldelse går på Amira i Kensington, London som på det tidspunkt tilbød nuru massage. Hun er i mellemtiden blevet GP og kan findes her:

https://topsecretescorts.co.uk/girl/amira/

Hun er rumæner (men ikke Roma-type), cirka midt i tyverne vil jeg tro. I udvælgelsesprocessen stod det rimelig hurtigt klart, at hjemmearbejde betaler sig, for det er åbenbart praksis i London at samme pige findes hos flere bureauer til forskellige priser. Jeg endte med en pris på 150 GBP for én times nuru massage og valgte tillæg på 2x20 GBP for at Amira var nøgen hele tiden og for et fællesbad til sidst.

Stedet lignede et lejlighedshotel udefra, og jeg var en smule bekymret over den reception, som var indendørs. Det lykkedes dog at gå rimeligt målbevidst direkte hen til elevatoren og op til Amira, som holdt til i en lille ét-værelses på ca 20 kvm. Hun virkede indledningsvis noget reserveret og desværre ikke helt så smilende som på hendes billeder. Til gengæld er hendes bryster præcis så imponerende flotte (og ægte) som på billederne. Hun satte lidt musik på og gik i gang med lidt almindelig rygmassage. Efter lidt tid fik hun anbragt sig, så jeg kunne stryge hendes mis med hårene (som ikke var der). Hun gik derpå over til at bruge hele kroppen, hvor hun tydeligvis anstrengte sig for at presse hendes fyldige bryster op mod min ryg, det var lækkert. Jeg vendte mig om, og efter lidt inderlårsmassage gik hun i gang med at massere min pik stille og roligt på tantramanér. Jeg skælvede ret kraftigt på et tidspunkt, hvilket gjorde hende lidt forskrækket. Efter lidt grin fortsatte hun og rykkede samtidigt tættere, så jeg igen kunne kæle for hendes mis. Det lykkedes mig ikke at få udløsning, men derimod en omgang skælven mere, denne gang dog uden at hun fik et chok.

Det efterfølgende fælles bad var mere sådan, at hun holdt en håndbruser og jeg blev våd. Den del tilvælger jeg ikke igen, det virkede ret ligegyldigt.

Jeg fik samlet set lyst til noget mere med Amira og havde stor lyst til at råsnave hende flere gange undervejs, men da det ikke var aftalt, nøjedes vi med at se hinanden dybt i øjnene fra meget kort afstand. Det gav nu også kriller i maven. Kunne jeg finde på at tage fat i hende igen? Ja, især nu hvor hele den normale pakke er til rådighed for 150 GBP.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Den lille stille - jeg synes, at nuru har set ret frækt ud “på film”, men i virkeligheden handler det jo bare om, at to kroppe skal glide let henover hinanden, og det løser olie nok lige så godt som nuru. Tror dog, at nurugel er nemmere at vaske af igen i det efterfølgende bad...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...