Hop til indhold
Guest Campisten

Porno knep med Sindy

Recommended Posts

Guest Campisten

Jeg har aflagde Sindy et lille besøg her til formiddag for at få tømt mig. Ud fra billeder og tideligere skriv omkring hende var jeg nogenlunde sikker på at hun var min type, jeg kan godt lide at besøge en pige som man kan få lov at gennemkneppe uden alt for meget prinsesse brok, det virkede som om at hun var den type. 

Men alligevel var jeg lidt nervøs da jeg tog derud, det forsvandt dog hurtigt da Sindy modtog mig, hun er smilende og griner på en tiltrækkende måde som går lige i pikken. Hun har flotte kvindelige former og ser ud ligesom på hendes billeder, hun har et meget smuk ansigt som er over gennemsnit efter min mening, meget indbydende til at creme ud over. Jeg havde bare bestilt 30 minutters standard, men da jeg mødte hende og hurtigt fandt ud af at vi havde rigtig god kemi så opgraderede jeg til 30 min med den store pakke hvor alt er med. Lidt håndøre skiftede hænder og jeg fik vasket mig igen igen. 

Da jeg kom tilbage så startede hun på knæ forand mig hvor jeg blidt mundkneppede hende, derefter gik jeg over til deeptroath. Det klarede hun fint, jeg kunne endda få lov at tage fat om hoved og kneppe hende lidt imens pikken var i halsen. Hun hev lidt efter vejret og måtte holde nogle pauser (jeg var dog ikke voldsom mod hende). Jeg spankede hende også i ansigtet med min pik det så ud til at hun syntes det var sjovt, hun begyndte i hvertfald at grineog tog fat i puklen og gjorde det selv. Jeg ville gerne kneppe så jeg fik et kondom på og startede med at kneppe hende i doggy. Som den søde fyr jeg nu er så startede jeg blidt inden jeg gik op på den store klinge for at gennemkneppe hende, hun var helt med på at give den gas så hun fik en ordentlig omgang.. efter nogettid så afbryd hun mig fordi hun gerne vil kneppe mig, så jeg lagde mig på sengen og så gik hun igang med at voldkneppe mig i forward cowgirl position. Jeg troede seriøst at sengen skulle brase sammen. Det var en vaskeægte gang snu snu! (sengen holdt) 

Jeg sagde til hende at jeg snart kom, så tog hun kondomet af og giv mig blowjob, bad hende om at gøre det lidt hårdt og hurtigt, det gjorde hun så og lidt efter kom jeg i munden på hende, hun slugte ovenikøbet sæden efterhånden som den sprøjtede in i hendes mund. Jeg vil gerne have kommet på hendes ansigt med det må blive en anden gang, men jeg klager ikke, kom i munden med slug er altid godt. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Campisten skrev, for 10 timer siden:

.. og så gik hun igang med at voldkneppe mig i forward cowgirl position. ... Det var en vaskeægte gang snu snu!

Mmm, snu snu... Hvilken fabelagtig død :wub:

 

Tror sgu jeg må slå vej forbi - hun lyder formidabel!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg trækker blankt her. Jeg har ingen anelsen om hvad "snu, snu" er. Men det lyder fantastisk :)  

Redigeret af underdog40

Del dette indlæg


Link til indlæg
underdog40 skrev, for 7 minutter siden:

Jeg trækker blankt her. Jeg har ingen anelsen om hvad "snu, snu" er. Men det lyder fantastisk :)  

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
underdog40 skrev, for 9 timer siden:

Jeg trækker blankt her. Jeg har ingen anelsen om hvad "snu, snu" er. Men det lyder fantastisk :)  

Tak fordi du spurgte! Jeg troede bare det var noget autocorrect, men nu blev jeg klogere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Blev også lige nødt til at svinge forbi. 

Hun er, efter min mening, vildt lækker. Hun tog imod i høje hæle og det gjorde hun næsten var højere end mig(184), derudover havde hun lidt frækt undertøj på... så jeg var solgt fra starten af. Jeg synes at hun har et virkelig kønt ansigt. Ja, hun er ikke den lille petite model, men dejlige kvindelige former...

Vi fik klaret økonomien... jeg fik badet... og så stod vi pludselig der og kyssede midt i rummet... sex’en var virkelig lækker og hun er sq en frækkert... Jeg bliver så træt af at læse når andre skriver hvor meget de fik GP’en til at komme... 90% er sq bare gode skuespillere... og der har været MANGE gange hvor jeg har været i tvivl om en GP kom eller om hun bare spillede spillet... Jeg kan bare sige her.... jeg var bestemt ikke i tvivl om hvorvidt hun kom... hold nu kæft det var frækt.... endte med tømme mig på hendes flotte naturlige bryster...

Alt i alt... jeg kommer helt sikkert igen....

Redigeret af Kubrick

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kubrick skrev, for 9 minutter siden:

Jeg bliver så træt af at læse når andre skriver hvor meget de fik GP’en til at komme

Prøv også at sætte dig i andres sted. ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Campisten
Primitivo skrev, den 24/8/2019 at 15:26:

Hvordan var bysterne, øko eller sili?, store runde eller flade?

De er øko og ret store, lidt over en god håndfuld cirka. De er flotte. 

Glæder mig sindsygt meget til jeg skal have min pik ned i halsen på hende igen, har fantaseret om det lige siden mit besøg, fuck det var frækt :P

Men det bliver desværre nok ikke i denne omgang :(

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bølle-1 skrev, for 22 timer siden:

Ja det er hende. Dejlig sød og fræk. :x

Tak, men nu kan jeg ikke beslutte mig om det skal være Sindy alene eller dem begge to (Sindy og Kelly) :mellow:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...