Hop til indhold
riberhus

Danske Freya køge/slagelse/sjælland

Recommended Posts

Så fik jeg prøvet Danske Freya https://annoncelight.dk/showad/273094 - mest for at prøve den danske kvalitet som så mange herinde roser til skyerne, mens det gang på gang understreges at kvalitet koster og betaler man mere så får man mere!

Jeg burde nok have lyttet til de gode råd jeg fik på min efterlysning https://www.eroguide.dk/forum/topic/107869-kender-nogen-danske-freya-i-køge/, men i ny og næ skal man jo turde tage chancen , og især når det er dansk kvalitet!

Det var det så ikke denne gang, øv for en skuffelse. Ingen indlevelse fra hendes side, ingen sjov og fnis, som jeg faktisk havde håbet på med en dansk pige, bare kedelig sex, hvor jeg skulle gøre det meste.

Hun skriver 170/60, højden passer godt nok, men vægten er nok uden moms. Det var dog ikke et turnoff for mig, da hendes røv var ganske dejlig, men alligevel nok noget der vil skuffe de fleste.

Alt i alt blev mit verdensbillede næsten lagt i grus, for dansk er jo lig med kvalitet, så det her må jo være undtagelsen der bekræfter reglen!?.

Ingen gentagelsesfare og ingen anbefaling herfra.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...