Hop til indhold
Esbjerghanhund

Black Angel i Esbjerg, lækker krop!

Recommended Posts

https://annoncelight.dk/showad/278026

Var lige kort forbi til en gang megafransk og fisseslik. Hun har godt nok en flot og slank ungpigefigur. Gid hygiejne og sød og rar. 

Hendes franske var lidt over middel, men synet af den guffer jeg fik i spejlet var himmelsk!  Da jeg kom blev hun ved med at slikke langsomt og blidt, lige som jeg havde bedt hende om, lækkert:)

Hun er her to dage mere. 

Bare kom afsted.

Vufvuf

Del dette indlæg


Link til indlæg
Ja så kom endelig dagen hvor jeg kunne udføre den lovede første anmeldelse af en skøn fræk pige. Dette er ikke en helt almindelig anmeldelse, da den jo rent faktisk er sponsoreret af verdens bedste wing man Filantropen.
Rent faktisk startede det hele op for en god tid siden da jeg lavede dette indlæg i efterlysninger : https://www.eroguide.dk/forum/topic/105584-esbjerghvad-sker-der/
Som i kan se et stykke nede i indlæget, så tilbød Filantropen faktisk at betale for at jeg skulle besøge en eller to glædespiger efter eget valg, for derefter at lave anmeldelse af oplevelsen. Først troede jeg lidt han var en der tog lidt gas på det hele, men viste sig at det rent faktisk var 100% seriøst det han skrev. Jeg var mere end overrasket over hans gavmildhed og sagde selvfølgeligt ja med et stort smil på læberne til den skønne opgave. Pengene faldt præsist som lovet, og min søgen kunne nu gå i gang.
Det var ingen let opgave da jeg desværre blev ramt af sygdom som satte mig ud af spillet for en stund, og da jeg så endelig var kommet til hægterne igen, ja så var annoncelight pludseligt oversvømmet med Latin amerikanske piger som jeg desværre har dårlige erfaringer med. Specielt taget i betragtningen af at jeg hver eneste dag anmeldte deres stjålne billeder til annoncelight. Jeg kunne jo sikkert finde nogle andre, men synes ikke rigtigt at der var noget jeg ville spilde Filantropens penge på bare for at skulle lave en anmeldelse. Lige nu og her er der så kommet andre boller på suppen, og har faktisk haft flere spændende piger i tankerne. Havde faktisk tænkt at jeg ville besøge en af de umiddelbart spændende Thai piger som er i byen for tiden, da der underligt nok aldrig er nogle der anmelder Thaipiger i Esbjerg, men det ændrede sig alligevel til at jeg ville besøge hende her, ( https://annoncelight.dk/showad/278026 ) fordi hun simpelthen så alt for sød ud. Jeg måtte bare give hende et besøg
Så HER KOMMER ANMELDELSEN AF HENDE:

☆.ESBJERG.☆**Sexy BlackAngel just for you** // ANAL.SEX.BLOWJOB.MASSAGE.69.KISS.

Det var med stor spænding at jeg efter et opkald til hende, lidt rystende begav mig ind mod Esbjerg for mit første besøg hos en glædespige i lang tid. Alene det at hør hendes søde stemme på fint engelsk i telefonen var allerede en god start.
Jeg ankom til stedet lidt rystende, og gav som lovet et ring til hende når jeg var der. Selve adressen jeg fik passede faktisk ( ikke noget med hun var i en lejlighed over for, for lige at se byttet an ;-) )
At jeg er en lidt ældre fyr fandt jeg da hurtigt ud af, da jeg ankom på øverste etage hvor hun stod og ventede på mig, for jeg pustede og prustede jo allerede som en olm tyr allerede nu pga af min dårlige kondition, samt at der jo var vildt varmt for 2 dage siden ( næsten for varm til sex, men det kunne jeg jo ikke fortælle min allerede tændte ven i bukserne, for det var den godt nok ligeglad med)
Hun stod super smilende og tog imod mig, og jeg synes hun så fantastisk ud som hun stod der. Virkelig en super flot pige, og i mine øjne langt flottere end hendes billeder viser. Hvis man som jeg er til petite piger, så er hun ganske afgjort en ener, for hold da op hvor er hun bare meget mindre i virkeligheden end hendes billeder viser hende. Hun har det sødeste lille frække overbid, men slet ikke så meget som billederne viser ( hvilket jeg var lidt bange for måske kunne gå galt i et blowjob ha ha ).
Vi blev hurtigt enige om at få betalt, og i min frække fantasi var jeg bare så klar på at denne gang skulle der altså være analsex med i det, hvilket hun var helt med på.
Hun er en super kærlig og lidt genert udadtil, men det er kun en charme synes jeg.  Jeg tog tøjet af imens hun gemte penge af vejen, og lå spændt på at se synet når hun nu vendte tilbage for at smide tøjet, og hvilket lækkert syn. Den skønneste lille frække krop kom til syne. Små søde bryster, en super lækker og fræk røv kunne jeg allerede nu se, samt en skøn glat fisse...uhmmm hvor jeg glædede mig.
Vi lå lidt og kyssede og nussede til en start og small talkede, ind til hun ville ned og smage på den. hun kravlede ned og begyndte med hendes leg. Blowjob var faktisk helt ok, men kunne have været lidt bedre, men da hun jo ikke ved hvordan jeg elsker det mest og vi ikke har mødtes før, ja så var det en god start. Efter et lille stykke tid spurgte jeg hende om hun måske ville vende sig til en 69, da jeg elsker den stilling, og tænder min pik noget mere at have det frække udsyn i en 69. Hun var helt med på den, og vendte sig til en 69 med det samme, og i guder hvilket syn. Det så bare så skønt og frækt ud,og alt imens jeg på bedste beskub begav mig ud i kunsten at slikke fisse, så havde jeg samtidigt udsigten til den frækkeste lille stramme helt glatte numsehul lige ud for ansigtet. WOW det rykkede godt i pikken bare ved tanken om at jeg om lidt skulle kneppe hende i det lille stramme hul der viste sig for mig ansigt netop nu ;-) . Efter en længere sutten og slikken i 69, spurgte hun om jeg ville kneppe hende nu, eller om hun skulle fortsætte, og jeg mumlede at hun godt måtte fortsætte lidt (jeg nød jo bare synet ).
Endelig så kom turen til selve sexen, og hun spurgte hvordan jeg helst ville have det. Ihh altså det var jo næsten som at spørge et barn i en slikbutik hvad han helst ville have derinde... så det startede med en doggy som jeg bare elsker helt vildt ( igen på grund af det skønne syn der bagfra), på trods af at jeg vidste med mig selv at lige netop doggy var gået galt for mig flere gange, fordi jeg var kommet for hurtigt ved det frække syn, men heldigvis holdte jeg til det denne gang, for med tanke om at jeg skulle kneppe hende analt ville jeg bare ikke gå glip af.  Vi fik så vendt om til missionær stillingen som hun åbenbart er meget vild med, og det var sku også et smukt syn at se pikken fra denne vinkel når hun løftede godt op i benene. Jeg spurgte så ind til hvordan anal skulle foregå, da jeg efterhånden godt kunne mærke at nu skulle det snart ske, hvis ikke jeg skulle være uheldig at komme for tidligt. Hun ville så gerne det skulle foregå meget stille til en start i missionær stillingen, hvor hun havde mere styring over det ind til hun havde vænnet sig til pikken deromme. Det gik stille og roligt og ved hjælp af lidt glidecreme begyndte den at gå dybere og dybere i hende, og man fornemmede tydeligt på hende at det var noget hun faktisk nød lige så meget som jeg gjorde det. Hun var bare mega dejlig stram og det hele klemte de rigtige steder, og synest af denne skønne lille pige foran en var næsten uudholdelig for pikken. Vi var nu nået dertil hvor jeg altså bare blev nød til at sprøjte snart, så jeg spurgte hende om doggy nu var ok. Med et smil sagde hun et stort ja, og vendte sig om i denne skønne position, og i guder hvor var det smukt og frækt at se på da pikken først gik ind og til sidst i bund på hende. Lækkert at se og høre hun nød det (uden pornostøn), og jeg begyndte nu at nærme mig målet hvor jeg bare måtte gøre mig færdig...kunne simpelthen ikke holde mig længere, så hurtigere og hurtigere og dybere og dybere gik den, til jeg til sidst med et brøl fyrede den af langt oppe i hende. Hold nu kæft hvor var det bare lækkert og frækt.
Vi sluttede det hele af med en lille snak om hendes hjemland osv osv, og fik pænt sagt farvel og på forhåbentligt gensyn.
En ting er sikkert, og det er at jeg absolut vil besøge hende igen, og stod det til mig ville jeg faktisk besøge hende endnu en gang inden hun tog hjem, men da det jo er sponseret af Filantropen, så vil jeg ikke misbruge hans penge på den måde, så må på jagt efter en ny pige som kunne være et emne.
Håber de fleste af jer nåede helt herned i min lange roman, og at den lidt lange start inden anmeldelsen også var helt ok med jer.
Glæder mig til at lave næste frække indlæg herinde, og håber at nogle vil tage kigget forbi Black Angel og give jer selv en dejlig oplevelse.
Kan i alle have en fortsat skøn og fræk sommer derude.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bull1958 skrev, for 2 timer siden:

Ja hun er lækker, har selv været der i sidste uge men jeg kunne ikke nøjes så tog 1 time med hende :smile:

 

Meget enig i hun er super lækker. Hendes makker Emily er også. Begge en tur værd. Emily skal man lige være sød og ordenligt ved, så kan hun blive det vådeste dejlige knald.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Joey Joe Joe skrev, for 8 timer siden:

Meget enig i hun er super lækker. Hendes makker Emily er også. Begge en tur værd. Emily skal man lige være sød og ordenligt ved, så kan hun blive det vådeste dejlige knald.

Må indrømme jeg også havde Emely i tankerne, men faldt for Angel i stedet for, da jeg havde set der allerede var et par stykker der havde anmeldt Emily, og ville helst at der kom lidt nye anmeldelser herinde vedr piger fra Esbjerg området ( jeg havde skrevet lidt på min anmeldelse som kladde først, så det endte så med at Esbjerghanhund kom mig i forkøbet ;-) )

Vil lige sige det ikke kun er Emily man skal være sød og ordentligt ved, for er da ret sikker på det hjælper at være det hos alle pigerne i sidste ende ;-) :rolleyes:

Del dette indlæg


Link til indlæg
youngatheart skrev, den 30.7.2019 at 13:46:
Ja så kom endelig dagen hvor jeg kunne udføre den lovede første anmeldelse af en skøn fræk pige. Dette er ikke en helt almindelig anmeldelse, da den jo rent faktisk er sponsoreret af verdens bedste wing man Filantropen.
Rent faktisk startede det hele op for en god tid siden da jeg lavede dette indlæg i efterlysninger : https://www.eroguide.dk/forum/topic/105584-esbjerghvad-sker-der/
Som i kan se et stykke nede i indlæget, så tilbød Filantropen faktisk at betale for at jeg skulle besøge en eller to glædespiger efter eget valg, for derefter at lave anmeldelse af oplevelsen. Først troede jeg lidt han var en der tog lidt gas på det hele, men viste sig at det rent faktisk var 100% seriøst det han skrev. Jeg var mere end overrasket over hans gavmildhed og sagde selvfølgeligt ja med et stort smil på læberne til den skønne opgave. Pengene faldt præsist som lovet, og min søgen kunne nu gå i gang.

 

Hej @youngatheart

Super god anmeldelse, jeg er meget tilfreds!

Som jeg tidligere skrev, så er gode ting værd at vente på, og din anmeldelse her er en af dem!

Filantropen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Filantropen skrev, for 3 timer siden:

Hej @youngatheart

Super god anmeldelse, jeg er meget tilfreds!

Som jeg tidligere skrev, så er gode ting værd at vente på, og din anmeldelse her er en af dem!

Filantropen

Super mange gange tak Filantropen. Ville også nødigt skuffe dig på nogen måde. selv om jeg efterhånden følte mig presset da jeg jo snart var ved at være lidt bagefter pga af forskellige omstændigheder. Vil gøre alt for at efterleve det du søger, da du jo rent faktisk er sponser på disse frække events. Synes tanken og dine tanker er pragtfulde, og elsker dem ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var lige en tur forbi Black Angel igen. Hun åbnede i ført rød kjole. Jeg fik lov at klæde hende af fra top til tå. Det er jo frækt at få lov til med de helt unge piger. Jeg havde betalt for 45 min. Hun er overalt top top lækker. Jeg har besøgt hende to gange før.

Det er helt centralt i Esbjerg. I en privat lejlighed. Man skriver sms, når man er på adressen og får så den præcise oplysning om at gå et par husnumre længere og ind i en opgang der, hvor døren er åben. Det er en ny adresse de er på i forhold til sidst de var i Esbjerg

Hun er der sammen med Emily, der er anmeldt et par gange også. Black Angel gav den fuld skrue med dybe tungekys og duftede af tandpasta. Hun er en utrolig sød og dejlig pige. Mere lækker end på hendes billeder.

Den der ungpigemis med små læber og hendes søde smil får hurtigt gjort jernet max stiv. Det ser bare vildt flot ud.  Hendes bryster er naturlige. Ungpige. Man må kæle, gramse, kysse og slikke overalt på hendes vildt lækre krop. 

Redigeret af Joey Joe Joe
Fejl i link rettet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...