Hop til indhold
Rejsenetværk

To eller flere til køb af dele timer på Thai Corner

Recommended Posts

Som det er trofaste følgere af tråde om Thai Corner i Istedgade bekendt, der er vi nogle der efterhånden har fået det indtryk, at det er slut med 30, og 45 minutters aftaler med piger og ladyboys, til 1000 kr +/-, eller 1500 kr +/-.

Tilsyneladende udgør idag den eneste mulighed, at købe 1 time for 2000 kr, sammen med pigerne, ellers er det lukket land at købe sex af dem.

Vi er mange som det simpelthen er for mange penge for, hvis vi skal kunne købe sex af piger relativt regelmæssigt.

Det er også mit indtryk under egne besøg på det seneste, at der er længere mellem at mænd går fra baren sammen piger, til de steder hvor pigerne tager os med hen når vi køber sex af dem.

Men mændene har det sjovt, og køber til pigerne som man gør, for at få deres selskab, men det er jo ultimativt, ikke kun det vi kommer for, hverken for pigerne eller mændene.

For tiden er det simpelthen high class, de piger/ladyboys vi møder på Thai Corner :razz:

Jeg efterlyser derfor interesserede i, at vi går sammen på Thai Corner, hvor vi prøver at blive enige om hvilke piger vi gerne vil købe sex af.

Når vi to og to er enige om en pige, kan vi jo sammen præsentere os, hver give hende en drink, og præsentere et forslag om, at vi deler en 1 time til 2000 kr i 2 halve timer til 1000 kr.

Vil bestemt ikke udelukke at vi får fingeren, eller en fornærmet næsen i sky, og forsøget derfor bliver en fiasko, men hvis der er piger der kan se fornuften i det, kunne det være en måde at sikre dem 2 kunder, hvor den første kommer til som nr 1, og straks derefter den næste som 2, og hun har tjent sine 2000 kr, og vi har hver især nøjedes med 1000 kr.

Der er ikke ret langt til det sted, hvor pigerne tager gæsterne med til, og der er en stor hall med sofaer, hvor vi eventuelt kan vente på at det bliver vores tur, hvis vi må, eller vi kan vente i baren på Thai Corner, på det bliver vores tur.

Vi vil nok skulle betale forud begge 2, og det må vi jo have tillid til at vi kan, hvis vi laver den aftale.

Det nytter jo heller ikke, at pigen oplever at den næste af os i rækken er skredet når det bliver vores tur - en aftale er en aftale.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har du set de youtube videoer fra Beach Road i Pattaya, hvor 3-8 pakistanere forhandler med een pige? Det ser så forkert ud.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for kommentarerne, der giver mig lejlighed til en præcisering :)

Vi må jo prøve os frem, for at blive klogere på, hvad der kan lade sig gøre, og hvad som ikke kan?

Det er ikke min hensigt, hverken at vi skal forhandle os til et køb af 30 minutter, hver især, eller prisen for 1 hel time.

Tanken er at blive enige om at tilbyde den samme pige, at vi gerne vil købe 1 time for 2000 kr.

Som vi imidlertid vil deles om, med 30 minutter til hver.

En skrev en gang i en tråd, noget meget interessant?

Han mente at årsagen til modviljen mod salg af 30 minutter, skulle bero på at pigerne lejer værelserne oppe af gaden , i hele timer af 300 kr pr time.

Hvis det er tilfældet, kunne vi jo toppe tilbuddet med 300 kr, til at pigen kan leje et værelse i 2 timer, hvor hun har vores selskab, hver af os i 30 minutter på rummet.

Ok, så koster 30 minutter os hver 1150 kr, pænt meget ja, men stadig for hver af os 750 kr mindre, end hvis vi begge skal punge ud med 2000 kr til en hel time, som vi ikke ønsker at gøre.

Det vil give pigen et rum i 2 timer, tid til at hun soignerer sig mellem skiftet, og os tid til at skifte, og få os et bad når vi er færdige på rummet.

Men det kræver at vi er 2 der kan blive enige om, sammen at spørge den samme pige, om  det, og hvis vi gør det, at hun accepterer.

Det kan ende som en eklatant fiasko, men hvis det bliver en succes, kan vi formentlig skrive en god anmeldelse, som kan inspirere andre til også at forsøge sig.

Sådan en aften kan gøres for 1500 kr + for hver af os, og giver efter min mening noget mere mening, end 1 times escort, eller samme på et bordel.

Jeg kan godt lide, at vi er flere om at gøre det til en god aften, som vi er sammen om at opleve.

Eksempelvis kan vi spise sammen i restauranten, inden at vi går i baren nedenunder.

Jeg har også tænkt tanken, om nogle piger i baren kunne tænke sig at spise sammen med et par mænd, for vores regning, før vi går i baren.

Hver aften, efter at restauranten lukker, bliver der bragt store mængder mad ned i baren til pigerne, og jeg er et par gange blevet bedt af en pige, om at betale hendes mad, som en variant af en lady drink, hvilket jeg afviste, men går den, så går den :)

Så sidder pigerne, når de får tid, og spiser i sofaerne i baren, og måske nogle kunne tænke sig at spise i restauranten sammen med os, for vores regning i stedet for.

Aner ikke om det er totalt udelukket, men vi kan da altid spørge, eventuelt aftale det til dagen efter, og så komme igen, hvis det er muligt.

Ved at prøve os frem, kan vi måske sammen få os en bedre helheds oplevelse på Thai Corner, end  at det er alt eller intet, 2000 kr for 1 time til hver, uanset.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Val Venis skrev, for 2 timer siden:

I det velkendte gule hus i Rødovre kan man få 30 min med en thai for 800 kr. Er det ikke både nemmere og billigere end Thai corner

Afgjort jo, men Thai Corner er som jeg ser det noget særligt, og et besøg indeholder nogle af de elementer, som man får med når man besøger FKK klubber i Tyskland.

Hvis det er 1 time til 2000 kr, eller intet, er det jo sådan det er gået hen og blevet, i modsætning til tidligere.

Det tror jeg godt en del kan ærgre sig over, hvis det er sådan, men ja så må vi gå andre steder hen.

Det kunne være rart med viden, om nogle af pigerne hos Thai Corner træffes andre steder, men det oplyser de næppe hvis man taler med dem på Thai Corner.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tænker bare, at det er mere arbejde for pigen at skulle betjene 2 fyre på en time. Er hun sammen med 1, så kan det være han kommer indenfor 20 minutter. Og hun måske så bare snakker med ham eller giver ham noget massage i de sidste 40 minutter. 

Men du ønskes held og lykke med projektet. :-) Jeg er ikke selv det store gå i byen menneske, så det er desværre ikke noget for mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu kan det være det har ændret sig siden jeg var på thai corner, men afhængig af tiden og antal folk på dagen så er 1200-1500 pr time da ikke helt umuligt,og halve timer er omkring 1000 pga værelses leje. 

Men det er da et par måneder jeg var forbi sidst, da det begyndte at kede mig lidt

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
jenspeter skrev, for 5 timer siden:

Nu kan det være det har ændret sig siden jeg var på thai corner, men afhængig af tiden og antal folk på dagen så er 1200-1500 pr time da ikke helt umuligt,og halve timer er omkring 1000 pga værelses leje. 

Men det er da et par måneder jeg var forbi sidst, da det begyndte at kede mig lidt

Jeg er bange for jenspeter, at det har ændret sig til, at det ikke er muligt at købe, under en 1 time til 2000 kr med pigerne?

En skønhed havde paraderne oppe en aften, straks jeg bød på en drink, og affærdigede mig med "only one our, only 2000 kr", og så fortrak jeg straks med min danskvand :)

Men det  er for tiden, også et ganske usædvanligt udvalg af hotte modeller, vi møder i baren :razz:

Som jeg har skrevet i  en anden tråd, at dem for hvem 2000 kr intet betyder, og som gerne betaler beløbet, for at imødekomme kravet om kun hele timer af 2000 kr.

Dem synes jeg, at de skulle tage på Thai Corner en aften, og så bare spendere løs, for jeg tror at de vil synes at pengene er givet godt ud.

Og som jeg også har skrevet, der er intet champagne eller lap dance optrækkeri over pigerne.

Man kan sagtens opnå den konversation, der fører til aftaler med pigerne for en lady drink til +/- 100 kr.

Legetimen skrev, for 18 timer siden:

Yo Rejse. 

 

Jeg synes det lyder som en meget god idé, jeg godt gad prøve af. 

Skriv en PM, måske kunne det lade sig gøre :)

Det er hermed gjort Legetimen :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
jenspeter skrev, for 3 timer siden:

Er det også på hverdage det er tilfældet med en time nu? Har faktisk kun være det mandag, tirsdag og onsdage nu jeg tænker over det

Ja det er mit indtryk, uden at jeg af den grund ved, om det er tilfældet med hvem som helst af pigerne, når som helst.

Forstår simpelthen ikke den politik, hos pigerne.

Hvordan det er på thai klinikker, ved jeg ikke, nogle har i andre tråde budt ind.

Men på klinikker ellers, skulle vagter ofte koste så meget, at pengene fra de første 2 - 3 gæster går til omkostninger.

I baren på Thai Corner bliver pigerne beværtet for mændenes regning, og de kan forlade baren til et sted op af gaden, hvor de efter sigende betaler time leje for værelserne.

Uanset, om de lejer et værelse til 300 kr i en time, og kan bruge det til en gæst som lægger 2000 kr, eller de gør det til en gæst der lægger 1000 eller 1100 kr, så tjener de immer væk penge, på hver gæst, uanset.

De er der jo alligevel i baren i timevis, hvor alle gæster til halve timer, alligevel takker nej til hele timer, og nøjes med at give pigerne drinks, sludre og hygge sig med dem.

Hvilket er udmærket for baren, men vel ikke for pigerne.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kunne også være et forsøg værd, hvis vi blev 3 - 4 stykker herfra, der startede i baren med en øl eller en vand, for lige at sondere terrænet sammen.

Vi kunne spise i restauranten ovenpå, og gå sammen i baren bagefter.

Vi kan så have den aftale, at vi holder sammen i baren, giver drinks som man gør, men fortæller pigerne at vi er x antal mænd sammen, og at vi kun vil købe halve timer sammen med dem, og ikke hele timer til 2000 kr.

Så kan 1 eller 2 piger måske score alle vores halve timer, eller 1 pige hver kan score 1/2 time fra 3 - 4 garanteret købe villige mænd.

Og det i rap efter hinanden, eller på måske på samme tid med flere piger, der er pænt mange værelser det sted, hvor pigerne tager os med til.

Jeg tror at der er brug for et initiativ, der bryder den time logik, og giver et incitament til at sælge halve timer, og det kan de få hvis vi er flere sammen, der tilbyder det samlet på samme tid.

Pigerne har nok spild tid, når de er der, hvor de bare agerer blikfang i vinduet, og trækker folk ned fra gaden, som for flertallets vedkommende ikke køber sex af pigerne, men bare giver dem drinks og sludrer med dem.

Der er rigelig med ventetid for dem, til at salg af halve timer giver god mening for dem, men jeg tror ikke at vi skal forvente deres villighed til at gøre det, når vi bare drysser forbi på egen hånd, og kommer alene i baren.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...