Hop til indhold

Recommended Posts

Overvejer at prøve sugardating. Men hvordan er det med pengene, når møderne pakkes ind i det her koncept? Forventer pigerne at vi overdrysser dem med kontante, tøj, tasker og dyre middage eller fungerer det reelt på samme måde som privat/diskret massage/escort? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hver babe har sine egne forventninger. Nogle har forhåbning om at blive forsørget, andre nøjes med kontante mødehonorarer. Og så er der alle dem, der ligger et eller andet sted midt i mellem. Hvem, der ønsker hvad, finder du af ved at spørge dig forsigtigt frem.

Men først skal du selvfølgelig gøre dig klart, hvad du selv ønsker.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har lige slettet min profil i SD efter jeg har været derinde i cirka 2-3 måneder. Og jeg fraråder at bruge SD med mindre hvis man vil bruge rigtige meget tid og mange penge. Det er efterhånden blevet dyrere at besøge en babe end en GP. Det er rigtig nok at gennemsnit prisen på en SB er 2000 kr. men hvis man vil have at en aftale bliver til noget, så skal man tilbyde langt over 2000 kr. da pigen allerede er blevet tilbydt 2000 kr. af 50 andre liderlige gamle mænd. Så vi snakker altså om 3-4000 kr. Der er også mange GP'er derinde som man kan få for under 2000 kr. Men det er stadig dyrt i forholdet til de rigtige GP'er. Dog kan man sagtens være heldig og knalde en rigtige lækker ung SB for under 2000 kr. Det lykkedes for mig en gang. Men man skal være rigtige heldig. Så alt i alt kan Sugardating ikke betale sig synes jeg i forholdet til alt den tid man bruger. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tror bare jeg gemmer pengene til de piger, der ikke pakker tingene ind i et koncept som sugardaters, men står ved at de er glædespiger, så. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu har jeg jo kun stået på den anden side, men jeg vil fraråde alle at sugardate medmindre de vitterligt søger en relation til et andet menneske.
Jeg startede selv med at sugardate da jeg var 20 år gammel, og havde jeg ikke gjort det havde mit job nok ikke været hvad det var idag, men havde flere dårlige oplevelser derinde, og mange af de mænd jeg har snakket omkring det med har heller ikke været opstemte/har  været skuffede.
Som du selv skriver - Ja lig dine penge hos en glædespige, hvis du ønsker uforpligtende møder. vi ved hvad vi laver, og står ved hvad vi laver.
Kunne jeg lukke siden nej havde jeg gjort det, har intet positivt at sige om "konceptet" som i mine øjne sugarcoater tingene så unge piger går i fælde, og så mænd for den sags skyld.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Peter26

Jeg har sugardatet nogle gange og alle gange har været seksuelle møder, jeg har ikke presset pigerne til noget. Jeg skrev med en forleden en dag hun vil have 3000 kroner for et ‘møde’ om hun mangler penge eller er økonomisk trængt ved jeg ikke men nogle der inde tror de kan blive millionær på ingen tid :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

stemmer i her, har også været på sugardating.dk, og det er helt vildt hvad de piger forlanger, 2000kr rækker ikke til noget, de pæne af dem ønsker mindst 3500kr for en time, så det er nogo herfra, meget bedre med en alm glædespige

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror det kommer an på hvilke forventninger man har og hvad man søger.

Jeg har haft utroligt mange fantastiske oplevelser med piger jeg har mødt gennem SD, men har selvfølgelig også haft nogle dårlige. På SD søger jeg i udgangspunktet GFE og gerne med singlemødre over 30. Der har jeg (i København) fået fantastiske oplevelser og oplever at der er mange der bruger sitet som scor men i kombination med lidt cash ved siden af.

Jeg ses i øjeblikket med en super smuk og kinky 35-årig fra sitet på 3-4 timers sex-dates. 

Hvis jeg ville finde en helt ung og slank pige ville jeg hellere besøge sweet alexandra eller andre GP'er frem for de meget unge sugarbabes der søger milliardær playboy. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har lidt over en måned på SD (er ikke en 10/10'er), har endelig fundet en jeg ser mere fast, og hvor det ikke bare handler om sex, hun kan tage en hel dag ud af kalenderen en gang i mellem til ~3K sugar (mix af penge, tøj, mad), og selvfølgelig fræk sex efterfølgende når vi kommer hjem, det får man ikke fra en almindelig GP, og slet ikke til den pris.

Men man skal heller ikke være naiv og tro man har en SD alene, hvad end hun siger, men den tid man har sammen er nu fantastisk.

Men det er så også 1 ud mange, hvor 90% bare har været rent sex møder til 2K (25-50 årige), 3-4K (18-25), hvor der ikke var vægt på noget som helst "hygge", men det har da checket nogle ting på min "bucket list" en helt tynd pige på på omkring de 40kg (og høj), været sammen med en der var højgravid (hendes fødsel satte igang ½ time efter vi var done whops).

Men det jeg hører fra dem alle er, de bliver bombarderet med 50-200 beskeder dagligt, endnu flere jo tættere på start 20'erne de er, og at dem de så endelig vælger at være sammen med viser sig at være totalt useriøse, så oplever mega ofte en god samtale med en SD går tabt pga man ligger under 200 andre beskeder. (pga den måde SD lister beskeder på).

Men ja der er også dem "søger fast, vil gerne ses 2-3 gange i md", og forventer man har et månedligt budget på 8-9K, totalt urealisk for almindelig mennesker.

Man ja, man kan være heldige at finde nogle gode dates, hvis man er til mere end bare ren sex uden man flænser tegnebogen, som andre har skrevet, er de lidt ældre i slut 20'erne-30'erne generelt mere til at få kontakt og betale.

Men der er virkelig også mange yngre piger på 19-25 år der bare vil sælge billeder og videoer over snap, men aldrig mødes, lad være med at falde for det, uanset hvor mange gange de lover at ville ses, men hvor der altid lige er et eller andet i vejen sjovt nok.

Havde jeg ikke fundet min faste SD som vil mere end bare sex, så havde jeg droppet sitet.

Redigeret af 8000SD

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mester, prøv lige at høre her. 

Har været derinde mange gange, on and off 

Min erfaring er, at du skal have masse af tid, i en kort periode, for at kunne etablere en vis dialog med en pige, så du kan få hende til at udlevere et nummer eller snap

Der er så mange fakes, især profilerne med piger, som ligner instababes 

Mange profiler er oprettet af selv ejerne, det er jeg helt overbevist om. 

Ift priser. 

Der er nogle, som er bare helt væk fra virkeligheden. Der var en, som forventede penge bare for at mødes, da hun var så berejst og intelligent og vi kunne tale om alt, ok, smukke, jeg er vild med Camus og Kafka, kan vi så snakke om eksistentialismen??? Farvel og tak. 

En anden "reklamerer" med at hun kan det hele i sengen, forlanger 4500 for 1 time, da jeg spørger om græsk, siger hun nej, jamen, lad være med at kalde dig selv guds gave til mænd 

Så er der over 35-40 år segmentet, synes faktisk det er lidt tragikomisk, hvordan kan man være SB som 40 årig??? De her kvinder har det samme replikker som på scor.dk, "jeg er en kvinde med stor K", "jeg skal forføres", hold nu kæft, mand, pas dit job i Netto i stedet for. 

Men... Hvis du er en gentleman, ser fornuftig ud, er direkte på en høflig måde, kan du sagtens finde en smuk ung pige, typisk 18-25 år. 

Jeg har mødt, tror jeg, 5 piger derinde. 

En af dem, klart 8.5 - 9, meget lækker. 

Resten af dem, almindeligt smukke

Alle fik 2000.Jeg plejer at tilbyde 2000 for hvert møde. 

Skal nemlig mødes med en i den kommende uge, vi har aftalt 3000 for en nat, hvis nu der er kemi

Og hvis hun dukker op, det er vigtigt, he he. 

Jeg synes ikke det betaler sig at have en fuld abonnement.Vent til du kan købe 3 dages adgang og i de 3 dage skal du investere din tid på at etablere kontakter med pigerne. 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Liderbukken skrev, den 30.6.2019 at 14:18:

Tror bare jeg gemmer pengene til de piger, der ikke pakker tingene ind i et koncept som sugardaters, men står ved at de er glædespiger, så. 

Det tror jeg er en ganske fornuftig løsning. Det er tabubelagt at omtale SD kvinder som en variant af GPer. Generelt er siden præget af en god mængde bedrag og selvbedrag. Man bevæger sig lidt i en gråzone derinde. Man kan let få det indtryk at det er en dating side, men i virkeligheden er det blot prostitution pakket ind i et dating koncept. 

Som jeg ser det, er det ikke tiden og pengene værd. Det tager ofte lang tid at etablere kontakt og få en aftale på plads. Dernæst skal man regne med at der sagtens kan forekomme frafald når aftalen nærmer sig. Ligesom man også skal være opmærksom på at der findes falske profiler og scammers, samt profiler der blot vil sælge billeder. Kort sagt, så findes der alle de dårlige elementer på SD, som også findes på mange andre dating sites og sociale medier. Så hvis man ikke synes at det er verdens sjoveste at sidde og chatte i timevis på et dating site, så skal man nok holde sig væk.

Priserne er generelt set ikke lavere i forhold til konventionelle GPer. Selvom jeg aldrig selv har betalt mere end 2000 for et møde, så har jeg i flere tilfælde snakket med piger som ville have 3000-4000 for et møde. Jeg har konsekvent altid takket nej til dette prisleje. 

Sandsynligheden for at møde en smuk kvinde som har lyst til at ses fast over en periode er ikke stor. Eller sagt på en anden måde, man skal nok være beredt på at lede i et godt stykke tid, uden at det er en garanti for succes. I mange tilfælde bliver det ikke til meget mere end en engangs fornøjelse. Sidder pigen efterfølgende med en følelse af at det var ok at mødes med dig for en pris omkring de 1500-2000kr., Skal man nok ikke forvente at hun er entusiastisk for at gentage mødet. Der skal nok noget mere til. Den simple årsag er den, at hun typisk sidder med mange alternative tilbud, og som ofte også ligger i et højere prisleje. Så selv om mange mænd ikke har i sinde at holde hvad de lover, så er fristelsen til at prøve en ny daddy ret stor.

Så alt i alt synes jeg ikke at det hverken er tiden eller pengene værd. Og i længden er der ikke nogen fordele ved at bevæge sig i en gråzone. Personligt foretrækker jeg de rene linjer, at slippe for bedraget, og at det faktisk foregår nogenlunde professionelt, når jeg alligevel skal betale for det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hehe... tålmodighed mine herrer...tålmodighed:-) Hvis i har det, venter der sindsygt gode oplevelser.. er ikke længere på sd, da jeg har etableret kontakt til 3 piger, som jeg ses med jævnligt. Alle unge og smukke, og slet, slet ikke til de priser i skriver om.. Bevares, i starten hoppede jeg med på de 2500kr for et møde. Men det er et beløb de sætter for at luge de useriøse fra med. Når de har set at du ikke er seriemorder og holder aftaler, er prisen en anden.. jeg giver 1000-1500 kr pr gang. Nogle gange 1/2 times sex.Andre gange for en overnatning med morgensex også:-) Dette koncept foretrækker jeg langt frem for traditionel gp.. men hvis ikke du har tid til at bygge en relation op, så glem det med det samme...de 3 jeg ser nu, er i parantes bemærket ikke længere aktive på sd..  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...