Hop til indhold
Filantropen

En GFE-fan første møde med en yderst spicy Domina

Recommended Posts

En GFE-fan første møde med en yderst spicy Domina

Ja, jeg skal være ærlig og sige, at jeg sidder lidt urolig i sofaen, mens jeg forfatter disse strofer. Så forsøger jeg at få vægten lidt over på højre balle, lidt på venstre men lige lidt hjælper det, røven bliver ved med at gøre ondt ……………………… for jeg har nemlig været SLEM, og fået en røvfuld af den lækreste Domina klædt i stramtsiddende sort latex og høje stiletter.

(Note: Ja det er helt bevist, at denne ”anmeldelse” ikke ligger under ”Anmeldelser af BDSM og fetichisme” da jeg på ingen måde kan bidrage med noget her, og heller ikke engang kender termerne for de forskellige lege og legetøj. Den Domina jeg besøgte ønsker heller ikke anmeldelser, hun var dog ok med at jeg lavede et anonymt skriv/novelle, der fokuserede på min oplevelse af seancen. Den er ikke tænkt som en anmeldelse, men mere som en oplevelsesberetning, møntet på den gruppen af vanilje-GFE-mænd, som jeg nok selv tilhører, der af og til lige har tanken………..Det kunne nu være frækt….)

Hvis vi lige spoler tiden lidt tilbage, så blev jeg lidt inspireret af en tråd her på EG omhandlende seksuelle fantasier, og nåede faktisk frem til den konklusion, at jeg har ageret indenfor en relativt smalt område seksuelt, nok sådan ret vanilje og GFE-agtigt. Jovist jeg har da været lidt omkring, men efter jeg læste om nogle af vilde ting andre havde prøvet, begyndte det også at krible i mig. Hvis jeg skulle noget fuldstændigt vanvittigt hvad skulle det så være?. Jeg har været chef, det meste af mit liv og har altid været den der skulle bestemme og har det generelt anstrengende med autoriteter, der tror de kan bestemme over mig. Så tænkte jeg, at hvis jeg virkelig skulle ud, hvor jeg ikke kunne svømme, så skulle det være en tur med en hardcore bad as Domina.

Hvis det skulle være, så skulle det også være en Domina, som kunne skræmme mig med sit sind, en som jeg ville have respekt for og måske, kun måske, kunne få lov til at bestemme lidt en gang imellem, når vi skulle mødes. Det skulle være en, som jeg følte ville kunne spille op med et noget besværlig handyr som mig. Jeg havde faktisk ærligt talt svært ved at se, at JEG på nogen måde, kunne underkaste sig nogen som helst, og slet ikke en kvinde (undskyld feminister). Når jeg vil noget, så skal det være det bedste der findes, uanset om det er biler, rejser, vin eller nu en Domina. Efter noget søgen på både Sjælland, Fyn og Jylland, i en for mig helt ny verden, var der hele tiden en som blev ved med at stikke ud. Jo mere jeg læste om hende, jo mere stod det klart, at hun havde den vildeste hjerne, totalt uforudsigelig og faktisk lidt skæmmende. Det SKULLE være hende, alle andre blev for mig uinteressante. Desværre læste jeg, at hun var ret ombejlet og afviste ret mange, da hun kun legede en gang om dagen og kun et par gange om ugen, når hun havde lyst. Heldigvis havde jeg fundet ud af, at hun havde en forkærlighed for novicer, at hun tændte på psykisk og fysisk meget stærke mænd og kunne godt li en udfordring. Jeg tænkte, at det var jo hele 4 appelsiner den lige landende i min turban. Så jeg gjorde mig rigtig umage med mit første skriv til hende, fik hurtigt svar og dialogen flød meget naturligt, bortset fra når hun spurgte ind til mine grænser, for dem viste jeg ikke hvor var. Den var på ingen måde ”halvt inde endnu”, da hun endnu ikke havde lagt op til at mødes. Men efter lidt mere skriveri frem og tilbage, hvor jeg fortalte endnu mere om mig selv, så fik jeg alligevel pirret min Dominas nysgerrighed så meget, at hun foreslog et par datoer et par uger fremme i tiden. Nå men vi fik en aftale i stand, jeg ventede spændt og bekræftede dagen før som ønsket.

Da dagen kom, og jeg havde skrevet møde ude af huset hele dagen i min kalender. Efter en lang køretur, smuttede jeg lige forbi en blomsterbutik og købte en stor buket blomster, da jeg tænkte det var godt at få lidt pluspoint ind på kontoen inden, nu når jeg nok ville være ret besværlig senere. Jeg kørte med bankene hjerte ind på gårdspladsen hvor stenene under bildækkene larmede utroligt højt da jeg stille kørte ind og parkerede min bil. Ringede på døren og min Domina tog imod mig. Fuck hun var lækker, altså sådan KU virkelig godt lækker. Vi gik ind forbi baren, fik et glas cola af en lidt kraftig lyshåret mand, der stod sammen med en lyshåret pige. ”Vi har de 2 rum herinde, sæt dig lige ned her, så skal vi lige snakke lidt om hvad du gerne vil og ikke vil”. Jeg svarede at jeg altid plejer at have en plan for alt, men gerne bare ville overraskes og lege lidt med mine grænser, da jeg ikke helt viste hvor de var. Hun forklarede også om grøn der er fint, gul stop lidt op og rød der er stop helt nu. Det var jo ret simpelt og til at huske.

”Så nu går du ind i rummet ved siden af, tager alt dit tøj af og sætter dig på håndklædet på knæene og tager masken med de 3 lynlåse på” Jeg går ind i det mørke rum og kan se alverdens kors, kæder samt udstyr og maskiner, jeg ikke har den fjerneste ide om hvordan virker. Kan mærke, at mit hjerte begynder at hamre af sted. Min Domina kommer ind bagfra, jeg kan lugte hendes parfume og hun ånder mig tungt i øret mens hun udforsker min krop med begge hænder. Kan mærke hendes heldragt i latex mod min krop og det føles meget pirrende og lækkert mens hun bed mig i brystvorterne. Fik jeg nævnt, at min Domina for øvrigt har den strammeste krop, ret trænet faktisk. Nå men hun hev mig op og stå og spændte mine arme fast i nogle læderspænder til en træbjælke der hang ned fra loftet i en kæde på midten.

På nuværende tidspunkt synes jeg egentlig, at jeg stadig var i ok kontrol, på trods af tøjklemmerne på min brystvorter, så synes jeg ikke hun havde taget magten i rummet endnu, jeg var trods alt et hoved højere end hende og væsentlig stærkere. ”Nydeligt eksemplar” sagde hun og begyndte at lege med min pik lidt mere målrettet. Hun lynede de 3 lynlåse op i min maske og gav mig et lidt aggressivt tungekys, som egentlig var ok, men ikke ret piget. Nu var pikken blevet ret hård og hun gik om bag mig. Lige da jeg tænkte tanken ”Det er sku´ da ikke så slemt det her” ramte slaget min højre balle. Hun slog godt nok kun med flad hånd, men guder der var kraft i det slag. Så den venstre, højre, venstre. Hun blev ved noget tid, jeg sagde ikke et ord, da jeg gerne ville virke mandig. Jeg ved ikke hvorfor, men kom til at tænke på, om jeg virkelig havde været en slem dreng i dag, og kunne ikke undertrykke en lille smil, måske endda lille grin.

”Er det sjovt, det her!!! synes du det er sjovt!!!” sagde min Domina med et underfundigt smil, jeg på ingen måder kunne tyde meningen med. Jeg skulle lige til at forklare, da højre hånd ramte min kind med en kæmpe klask efterfulgt af en lige så hurtig venstre. Derefter gik hun over til højre, åbnede en kiste fandt en pisk, hvorefter jeg fik 3 hurtige slag over ballerne, inden jeg kunne nå at sige gul. Så fik jeg da lige lært, at man ikke skal grine eller smile alt for kækt. For lige at understrege, at hun havde magten skulle jeg åbne munden, hun spyttede i den, jeg skulle sluge og sige ”tak frue” Lige der, besluttede jeg mig for at overgive mig til legen og acceptere, at det var hende der bestemte. Alt andet havde helt sikkert også været for smertefuldt, resonerede jeg mig frem til.

Ned på ryggen at ligge, hun fik arbejdet en rejsning op igen, der godt nok var faldet gevaldigt under ”angrebet”. Ved ikke lige hvad det var det skete, men hun fik bundet noget reb omkring pik og kugler på en lidt strammende måde. Jeg kunne ikke rigtig finde ud af, hvad jeg synes om det. Nu tog hun hætten af mig igen og kunne endelig se det hele lidt tydeligere. Jeg nåede lige at spekulerede lidt over hvorfor hun tog den af mig, da hun spurgte….

”Har du prøvet at sutte PIK!”

Det spurgte hun ikke om, tænkte jeg, og før jeg kunne nå at sige rød, var hun gået ud af døren. Gik hun mon hen for at hente ham i baren?????. Tankerne for igennem hovedet, grøn, gul, rød. Det var rød, bare sig rød når hun kommer ind med ham. Skulle jeg give det en chance?, skulle jeg i det mindste se hvordan hans pik så ud inden? Tak for buddet, men det skulle altså være et nej tak herfra, så jeg fokuserede på det næste ord, der skulle ud af min mund og det var: RØD, RØD, RØD. Da hun så viste sig i døre igen, kom hun ind med en påspændingsdildo. Pulsen faldt igen, men var stadig meget høj. Hun lagde sig helt tæt ved siden af mig, da hun må kunnet have fornemmet min puls 200 eller set i mine top udvidet pupiller, at jeg ikke på nogen måde længere var helt i zen. ”Træk vejret stille og roligt. Sååååådan jaaaaa. (lang pause) - Jeg skal nok vise dig, hvordan man sutter pik” sagde hun med den sødeste, kærlige stemme nærmest hviskende i mit højre øre. Hun viste det helt langsomt hvordan hun brugte sin tunge og så skulle jeg gentage.

”Hvis du gør det rigtig godt, så får du en belønning, og du vil du jo gerne have en belønning ikke?” Nu viste jeg ikke rigtigt om en belønning var en god ting. Jeg var lige blevet mindfucket på vildeste måde jeg kunne forestille mig, men min intuition sagde mig at det nok alligevel var en god ting.

Herefter skete der alle mulige vilde, overraskende, pirrende, frække og for mig grænse-prøvende-legende-pirrende ting, som jeg rent faktisk havde lavet en detaljeret anmeldelse/beskrivelse af. Men på en eller anden underlig måde, blev det for vildt og nøgent for mig at beskrive og genlæse, når jeg selv var hovedrolleindehaver i scenen, så I må altså nøjes med nogle få overskrifter jeg har forkortet det til:

Jeg fik påspændingsdildo på hovedet/munden og fik lov til at ”mundkneppe” min Domina

Div. lege med Lille-Filantropen

Ind på briks, bæltefiksering

Kinky gasmaske med en slange og en dildolignende ting for enden, så jeg kun kunne indånde "fisseluft"

”Luftkontrol” når jeg havde gasmasken på og spidsen forsvandt oppe i hende, måtte man pænt vente på at få luft igen.

Prøvede lidt elektrisk stød

Omvendt cowboy hvor min Domina sad højere oppe på min mave ”end normalt” men afslutningsvis brugte en fleshlight

Samlet set, var det den vildeste oplevelse jeg har prøvet længe.

JA! jeg jagter de fedeste oplevelser i livet, og elsker at lege, det er mit ”Junk”. Jeg har kørt (og ejet) de fedeste biler, rejst til eksotiske steder i verden, spist på de lækreste Michelin restauranter, drukket den bedste vin man kan købe, dykket og stået på ski de allerbedste steder i verden……

Men lige nu ikk´ ….. der ligger den her oplevelse i min top 5 overall.

Tændte jeg så på det? Det er et godt spørgsmål. Jeg vil sige, at der var elementer jeg synes var megafrække, men overall er jeg nok mere en GFE-mand. Jeg vil dog sige, at jeg vil tage mange af de nye elementer min Domina har åbnet mine øjne op for, med ind i mit sexliv. Særligt glæder jeg mig til, at lege med det uforudsigelige, hele mindfuck-delen og få lidt mere legetøj med i legen. Så nu må jeg hellere komme ud og finde den helt rigtige forsøgskanin.

Jeg vil slutte af, med at sige KÆMPE tak for en mindblowing oplevelse, jeg aldrig vil glemme til min Domina, du ved hvem du er, og tak fordi du gjorde dig så umage og overskred tiden BIG-time men nægtede at modtage ekstra betaling. Det var også superfedt bare at sidde og hyggesnakke en lille halv time bagefter om oplevelsen. Du har gjort et stort indtryk på mig.

Jeg vil egentlig bare opfordre min GFE-brødre herinde til at kaste jer ud i det, prøve jeres grænser lidt af og få lidt inspiration. Jeg er i hvert fald SINDSSYG glad for at jeg gjorde det, og så gør det jo ikke for alvor ondt, med mindre at man glemmer sit safe word altså...........

Filantropen

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vanvittigt fed beretning, og glad for din måde at skrive på. Følte lidt jeg var med og så det igennem dine øjne. Præcis sådan jeg synes vi skal dele oplevelserne med hinanden her på siten.

Har gættet lidt i mit stille sind på hvem det kan være du besøgte, og hvis jeg er galt på den tager det jo ikke nødvendigvis noget fra min oplevelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Misjo1

Super beretning!

Jeg har selv prøvet at lege lidt i den verden i et forsøg på at prøve alt hvad to eller flere mennesker kan gøre samme :ph34r:,  dog uden den store succes, måske de forkerte Domina`er?, måske manglende "kemi" ?, eller det er måske bare ikke mig?

Men, jeg har på det sidste haft en dialog med en Domina herindefra, og håber at få en aftale istand, selv om bla. afstand og nogen personlige udfordringer her stået i vejen indtil videre.

Jeg tror det er meget vigtigt at man "klikker" inde man går i gang med en sådan seance, og for mig vil mindfucking nok være det væsentlige, jeg har nok smerte i min dagligdag (sygdom), men kunne omvendt måske tænke mig at prøve om tilført smerte kunne få mig til at glemme "min" smerte for en stund!

I øvrigt har jeg faktisk fået afkræftet en af mine fordomme, netop den at mange ledere eller flok i høje positioner søger netop denne verden for at skabe balance i deres liv, jeg troede at det var en vandre historie, men "min" Domina bekræftede at det faktisk er tilfældet, kan se at du også har/har været i den kategori, kunne være sjovt at høre din holdning til det?

Tak for et godt indslag!:)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil også gerne i tankerne gætte med på hvem det kunne være da jeg selv har haft en (desværre kun en ) god besøg hos en Domina som nemt kunne passe ind i det gode skriv på nær det med baren . Kæmper selv for at få mulighed for at komme igen i hendes magt som lovet ved første besøg .

Del dette indlæg


Link til indlæg

For mit vedkommende hvor jeg er klart den dominant i mit parforhold, har mine egne små fodtrin i denne univers (indtil videre) også været meget befriende. Det er rart bare at modtage instrukser, også hvis det indebærer en (begrænset) overskridelse af mine hidtil grænser.
Er ikke så meget til det med "grej" og det som normalt forbindes med SM verdenen, men bliver enormt ophidset af de små lyde omkring mig selv når jeg ikke kan se hvad der foregår. Og egentlig skal vi over i de ret intime tantraoplevelser jeg har haft for at sammenligne den rus fornemmelse man har I kroppen bagefter. Oplevede også at min tinnitus forsvinder helt under seancerne, selvom der ikke var lyd omkring mig så det tyder på at stressniveauet kom helt i bund.
Døjer desuden i hverdagen med dårlig postur pga. for meget arbejde foran PC'en og det med at blive bundet i en strækposition gjorde at nogle af de nakke og skulder smerter jeg havde forsvandt helt i et par døgn.

 

Redigeret af MC5tooge2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej derude

Er der nogen der ved, hvorfor min tråd er blevet flyttet til "Anmeldelser af BDSM og fetichisme" når jeg som jeg skrev valgte at ligge den under "hyggesnak", da jeg ikke rigtig synes jeg kan bidrage med noget i dette forum. Samtidig er mit skriv nok mest møntet på gruppen gruppen af vanilje-GFE-mænd som mig selv og de læser helt sikkert ikke med herinde.

Kan man få den flyttet tilbage?

Del dette indlæg


Link til indlæg
BadbiBoy87 skrev, for 4 timer siden:

Jeg er så vred.... Håbede så meget hun hentede ham i baren :twisted:

 

Jeg var også 100% sikker på at det var det, der ville ske......

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lauersen skrev, for 4 timer siden:

Vanvittigt fed beretning, og glad for din måde at skrive på. Følte lidt jeg var med og så det igennem dine øjne. Præcis sådan jeg synes vi skal dele oplevelserne med hinanden her på siten.

Har gættet lidt i mit stille sind på hvem det kan være du besøgte, og hvis jeg er galt på den tager det jo ikke nødvendigvis noget fra min oplevelse.

Tak for roserne, det sætter jeg pris på.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Filantropen skrev, for 17 minutter siden:

Hej derude

Er der nogen der ved, hvorfor min tråd er blevet flyttet til "Anmeldelser af BDSM og fetichisme" når jeg som jeg skrev valgte at ligge den under "hyggesnak", da jeg ikke rigtig synes jeg kan bidrage med noget i dette forum. Samtidig er mit skriv nok mest møntet på gruppen gruppen af vanilje-GFE-mænd som mig selv og de læser helt sikkert ikke med herinde.

Kan man få den flyttet tilbage?

Synes også det er øv... Vi ved heller ikke hvem du anmelder.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Misjo1 skrev, for 4 timer siden:

Super beretning!

Jeg har selv prøvet at lege lidt i den verden i et forsøg på at prøve alt hvad to eller flere mennesker kan gøre samme :ph34r:,  dog uden den store succes, måske de forkerte Domina`er?, måske manglende "kemi" ?, eller det er måske bare ikke mig?

Men, jeg har på det sidste haft en dialog med en Domina herindefra, og håber at få en aftale istand, selv om bla. afstand og nogen personlige udfordringer her stået i vejen indtil videre.

Jeg tror det er meget vigtigt at man "klikker" inde man går i gang med en sådan seance, og for mig vil mindfucking nok være det væsentlige, jeg har nok smerte i min dagligdag (sygdom), men kunne omvendt måske tænke mig at prøve om tilført smerte kunne få mig til at glemme "min" smerte for en stund!

I øvrigt har jeg faktisk fået afkræftet en af mine fordomme, netop den at mange ledere eller flok i høje positioner søger netop denne verden for at skabe balance i deres liv, jeg troede at det var en vandre historie, men "min" Domina bekræftede at det faktisk er tilfældet, kan se at du også har/har været i den kategori, kunne være sjovt at høre din holdning til det?

Tak for et godt indslag!:)

 

Hej Misjo

Tak for ordene, og jeg er meget enig kemi betyder at, i hvert fald for mig.

Med hensyn til balance som du skriver om, så har jeg nok lidt svært ved at forklare det. Men når jeg kommer ind i et rum, er det bare helt naturligt for mig at tage styringen, uanset hvem der er i det. Måske hænger det sammen med, at man gerne vil prøve noget man ikke er vandt til. Som jeg også sagde til min Domina bagefter, var jeg glad for at hun ikke kørte på ydmygelsen, det havde jeg personligt ikke synes var ret fedt. Der blev lige slået fast hvem der bestemte (de par timer;)) og så blev der leget videre. Men jeg kan sagtens forestille mig at mange af min "leder-kollegaer" i andre virksomheder kunne tænde på den del, bare for at få det kik af, at blive sagt imod og "tværet" lidt ud. Jeg er nok mere en legende, glad og positiv ledertype der er samler på gode oplevelser, end en der har et behov for at blive jordet, for at komme i balance.

Giver det mening?

Filantropen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Misjo1

Js. Det giver mening, jeg er selv fra lederverden men føler ikke at jeg mangler ballance.og er nok også en possitiv ledertype der går efter dialog.

Så jeg går efter oplevelse, og for at se hvad det kan tilføje det liv jeg nu har tilbage.

Tak for svar!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vanvittig godt skrevet anmeldelse og tydeligt en dygtig domina som mester kunsten og adskiller sig fra mange andre dominaer. 

Ja lidt øv at vi ikke ved hvem hun er men det gør måske anmeldelsen mere pirrende. 

Men som sagt adskiller hun sig og man ville gerne give et par røde baller for at opleve hende

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror bare jeg stiller mig i køen for "Velformuleret indlæg, skrevet med indlevelse".  Jeg vil så sige, at det ikke var særligt svært at gætte, hvem vi taler om her (lidt for mange hints) :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Filantropen skrev, for 18 timer siden:

En GFE-fan første møde med en yderst spicy Domina

 

Ja, jeg skal være ærlig og sige, at jeg sidder lidt urolig i sofaen, mens jeg forfatter disse strofer. Så forsøger jeg at få vægten lidt over på højre balle, lidt på venstre men lige lidt hjælper det, røven bliver ved med at gøre ondt ……………………… for jeg har nemlig været SLEM, og fået en røvfuld af den lækreste Domina klædt i stramtsiddende sort latex og høje stiletter.

 

(Note: Ja det er helt bevist, at denne ”anmeldelse” ikke ligger under ”Anmeldelser af BDSM og fetichisme” da jeg på ingen måde kan bidrage med noget her, og heller ikke engang kender termerne for de forskellige lege og legetøj. Den Domina jeg besøgte ønsker heller ikke anmeldelser, hun var dog ok med at jeg lavede et anonymt skriv/novelle, der fokuserede på min oplevelse af seancen. Den er ikke tænkt som en anmeldelse, men mere som en oplevelsesberetning, møntet på den gruppen af vanilje-GFE-mænd, som jeg nok selv tilhører, der af og til lige har tanken………..Det kunne nu være frækt….)

 

Hvis vi lige spoler tiden lidt tilbage, så blev jeg lidt inspireret af en tråd her på EG omhandlende seksuelle fantasier, og nåede faktisk frem til den konklusion, at jeg har ageret indenfor en relativt smalt område seksuelt, nok sådan ret vanilje og GFE-agtigt. Jovist jeg har da været lidt omkring, men efter jeg læste om nogle af vilde ting andre havde prøvet, begyndte det også at krible i mig. Hvis jeg skulle noget fuldstændigt vanvittigt hvad skulle det så være?. Jeg har været chef, det meste af mit liv og har altid været den der skulle bestemme og har det generelt anstrengende med autoriteter, der tror de kan bestemme over mig. Så tænkte jeg, at hvis jeg virkelig skulle ud, hvor jeg ikke kunne svømme, så skulle det være en tur med en hardcore bad as Domina.

 

Hvis det skulle være, så skulle det også være en Domina, som kunne skræmme mig med sit sind, en som jeg ville have respekt for og måske, kun måske, kunne få lov til at bestemme lidt en gang imellem, når vi skulle mødes. Det skulle være en, som jeg følte ville kunne spille op med et noget besværlig handyr som mig. Jeg havde faktisk ærligt talt svært ved at se, at JEG på nogen måde, kunne underkaste sig nogen som helst, og slet ikke en kvinde (undskyld feminister). Når jeg vil noget, så skal det være det bedste der findes, uanset om det er biler, rejser, vin eller nu en Domina. Efter noget søgen på både Sjælland, Fyn og Jylland, i en for mig helt ny verden, var der hele tiden en som blev ved med at stikke ud. Jo mere jeg læste om hende, jo mere stod det klart, at hun havde den vildeste hjerne, totalt uforudsigelig og faktisk lidt skæmmende. Det SKULLE være hende, alle andre blev for mig uinteressante. Desværre læste jeg, at hun var ret ombejlet og afviste ret mange, da hun kun legede en gang om dagen og kun et par gange om ugen, når hun havde lyst. Heldigvis havde jeg fundet ud af, at hun havde en forkærlighed for novicer, at hun tændte på psykisk og fysisk meget stærke mænd og kunne godt li en udfordring. Jeg tænkte, at det var jo hele 4 appelsiner den lige landende i min turban. Så jeg gjorde mig rigtig umage med mit første skriv til hende, fik hurtigt svar og dialogen flød meget naturligt, bortset fra når hun spurgte ind til mine grænser, for dem viste jeg ikke hvor var. Den var på ingen måde ”halvt inde endnu”, da hun endnu ikke havde lagt op til at mødes. Men efter lidt mere skriveri frem og tilbage, hvor jeg fortalte endnu mere om mig selv, så fik jeg alligevel pirret min Dominas nysgerrighed så meget, at hun foreslog et par datoer et par uger fremme i tiden. Nå men vi fik en aftale i stand, jeg ventede spændt og bekræftede dagen før som ønsket.

 

Da dagen kom, og jeg havde skrevet møde ude af huset hele dagen i min kalender. Efter en lang køretur, smuttede jeg lige forbi en blomsterbutik og købte en stor buket blomster, da jeg tænkte det var godt at få lidt pluspoint ind på kontoen inden, nu når jeg nok ville være ret besværlig senere. Jeg kørte med bankene hjerte ind på gårdspladsen hvor stenene under bildækkene larmede utroligt højt da jeg stille kørte ind og parkerede min bil. Ringede på døren og min Domina tog imod mig. Fuck hun var lækker, altså sådan KU virkelig godt lækker. Vi gik ind forbi baren, fik et glas cola af en lidt kraftig lyshåret mand, der stod sammen med en lyshåret pige. ”Vi har de 2 rum herinde, sæt dig lige ned her, så skal vi lige snakke lidt om hvad du gerne vil og ikke vil”. Jeg svarede at jeg altid plejer at have en plan for alt, men gerne bare ville overraskes og lege lidt med mine grænser, da jeg ikke helt viste hvor de var. Hun forklarede også om grøn der er fint, gul stop lidt op og rød der er stop helt nu. Det var jo ret simpelt og til at huske.

 

”Så nu går du ind i rummet ved siden af, tager alt dit tøj af og sætter dig på håndklædet på knæene og tager masken med de 3 lynlåse på” Jeg går ind i det mørke rum og kan se alverdens kors, kæder samt udstyr og maskiner, jeg ikke har den fjerneste ide om hvordan virker. Kan mærke, at mit hjerte begynder at hamre af sted. Min Domina kommer ind bagfra, jeg kan lugte hendes parfume og hun ånder mig tungt i øret mens hun udforsker min krop med begge hænder. Kan mærke hendes heldragt i latex mod min krop og det føles meget pirrende og lækkert mens hun bed mig i brystvorterne. Fik jeg nævnt, at min Domina for øvrigt har den strammeste krop, ret trænet faktisk. Nå men hun hev mig op og stå og spændte mine arme fast i nogle læderspænder til en træbjælke der hang ned fra loftet i en kæde på midten.

 

På nuværende tidspunkt synes jeg egentlig, at jeg stadig var i ok kontrol, på trods af tøjklemmerne på min brystvorter, så synes jeg ikke hun havde taget magten i rummet endnu, jeg var trods alt et hoved højere end hende og væsentlig stærkere. ”Nydeligt eksemplar” sagde hun og begyndte at lege med min pik lidt mere målrettet. Hun lynede de 3 lynlåse op i min maske og gav mig et lidt aggressivt tungekys, som egentlig var ok, men ikke ret piget. Nu var pikken blevet ret hård og hun gik om bag mig. Lige da jeg tænkte tanken ”Det er sku´ da ikke så slemt det her” ramte slaget min højre balle. Hun slog godt nok kun med flad hånd, men guder der var kraft i det slag. Så den venstre, højre, venstre. Hun blev ved noget tid, jeg sagde ikke et ord, da jeg gerne ville virke mandig. Jeg ved ikke hvorfor, men kom til at tænke på, om jeg virkelig havde været en slem dreng i dag, og kunne ikke undertrykke en lille smil, måske endda lille grin.

 

”Er det sjovt, det her!!! synes du det er sjovt!!!” sagde min Domina med et underfundigt smil, jeg på ingen måder kunne tyde meningen med. Jeg skulle lige til at forklare, da højre hånd ramte min kind med en kæmpe klask efterfulgt af en lige så hurtig venstre. Derefter gik hun over til højre, åbnede en kiste fandt en pisk, hvorefter jeg fik 3 hurtige slag over ballerne, inden jeg kunne nå at sige gul. Så fik jeg da lige lært, at man ikke skal grine eller smile alt for kækt. For lige at understrege, at hun havde magten skulle jeg åbne munden, hun spyttede i den, jeg skulle sluge og sige ”tak frue” Lige der, besluttede jeg mig for at overgive mig til legen og acceptere, at det var hende der bestemte. Alt andet havde helt sikkert også været for smertefuldt, resonerede jeg mig frem til.

 

Ned på ryggen at ligge, hun fik arbejdet en rejsning op igen, der godt nok var faldet gevaldigt under ”angrebet”. Ved ikke lige hvad det var det skete, men hun fik bundet noget reb omkring pik og kugler på en lidt strammende måde. Jeg kunne ikke rigtig finde ud af, hvad jeg synes om det. Nu tog hun hætten af mig igen og kunne endelig se det hele lidt tydeligere. Jeg nåede lige at spekulerede lidt over hvorfor hun tog den af mig, da hun spurgte….

 

”Har du prøvet at sutte PIK!”

 

Det spurgte hun ikke om, tænkte jeg, og før jeg kunne nå at sige rød, var hun gået ud af døren. Gik hun mon hen for at hente ham i baren?????. Tankerne for igennem hovedet, grøn, gul, rød. Det var rød, bare sig rød når hun kommer ind med ham. Skulle jeg give det en chance?, skulle jeg i det mindste se hvordan hans pik så ud inden? Tak for buddet, men det skulle altså være et nej tak herfra, så jeg fokuserede på det næste ord, der skulle ud af min mund og det var: RØD, RØD, RØD. Da hun så viste sig i døre igen, kom hun ind med en påspændingsdildo. Pulsen faldt igen, men var stadig meget høj. Hun lagde sig helt tæt ved siden af mig, da hun må kunnet have fornemmet min puls 200 eller set i mine top udvidet pupiller, at jeg ikke på nogen måde længere var helt i zen. ”Træk vejret stille og roligt. Sååååådan jaaaaa. (lang pause) - Jeg skal nok vise dig, hvordan man sutter pik” sagde hun med den sødeste, kærlige stemme nærmest hviskende i mit højre øre. Hun viste det helt langsomt hvordan hun brugte sin tunge og så skulle jeg gentage.

 

”Hvis du gør det rigtig godt, så får du en belønning, og du vil du jo gerne have en belønning ikke?” Nu viste jeg ikke rigtigt om en belønning var en god ting. Jeg var lige blevet mindfucket på vildeste måde jeg kunne forestille mig, men min intuition sagde mig at det nok alligevel var en god ting.

 

Herefter skete der alle mulige vilde, overraskende, pirrende, frække og for mig grænse-prøvende-legende-pirrende ting, som jeg rent faktisk havde lavet en detaljeret anmeldelse/beskrivelse af. Men på en eller anden underlig måde, blev det for vildt og nøgent for mig at beskrive og genlæse, når jeg selv var hovedrolleindehaver i scenen, så I må altså nøjes med nogle få overskrifter jeg har forkortet det til:

 

Jeg fik påspændingsdildo på hovedet/munden og fik lov til at ”mundkneppe” min Domina

 

Div. lege med Lille-Filantropen

 

Ind på briks, bæltefiksering

 

Kinky gasmaske med en slange og en dildolignende ting for enden, så jeg kun kunne indånde "fisseluft"

 

”Luftkontrol” når jeg havde gasmasken på og spidsen forsvandt oppe i hende, måtte man pænt vente på at få luft igen.

 

Prøvede lidt elektrisk stød

 

Omvendt cowboy hvor min Domina sad højere oppe på min mave ”end normalt” men afslutningsvis brugte en fleshlight

 

Samlet set, var det den vildeste oplevelse jeg har prøvet længe.

 

JA! jeg jagter de fedeste oplevelser i livet, og elsker at lege, det er mit ”Junk”. Jeg har kørt (og ejet) de fedeste biler, rejst til eksotiske steder i verden, spist på de lækreste Michelin restauranter, drukket den bedste vin man kan købe, dykket og stået på ski de allerbedste steder i verden……

 

Men lige nu ikk´ ….. der ligger den her oplevelse i min top 5 overall.

 

Tændte jeg så på det? Det er et godt spørgsmål. Jeg vil sige, at der var elementer jeg synes var megafrække, men overall er jeg nok mere en GFE-mand. Jeg vil dog sige, at jeg vil tage mange af de nye elementer min Domina har åbnet mine øjne op for, med ind i mit sexliv. Særligt glæder jeg mig til, at lege med det uforudsigelige, hele mindfuck-delen og få lidt mere legetøj med i legen. Så nu må jeg hellere komme ud og finde den helt rigtige forsøgskanin.

 

Jeg vil slutte af, med at sige KÆMPE tak for en mindblowing oplevelse, jeg aldrig vil glemme til min Domina, du ved hvem du er, og tak fordi du gjorde dig så umage og overskred tiden BIG-time men nægtede at modtage ekstra betaling. Det var også superfedt bare at sidde og hyggesnakke en lille halv time bagefter om oplevelsen. Du har gjort et stort indtryk på mig.

 

Jeg vil egentlig bare opfordre min GFE-brødre herinde til at kaste jer ud i det, prøve jeres grænser lidt af og få lidt inspiration. Jeg er i hvert fald SINDSSYG glad for at jeg gjorde det, og så gør det jo ikke for alvor ondt, med mindre at man 

 

 

 

Wauw.. Du kan så meget med ord... Tak for din beskrivelse af din oplevelse uden for din komfort zone.. 

Du er en modig mand... Og det giver helt sikkert oplevelser.. Du fremstår både nøgen og sårbar rent mentalt. Så tak.. Igen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Evil twin

Man må respekterer hvis domina ikke ønsker vil ha sin navn frem.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lasselas
Filantropen skrev, den 28.6.2019 at 10:27:

En GFE-fan første møde med en yderst spicy Domina

 

Ja, jeg skal være ærlig og sige, at jeg sidder lidt urolig i sofaen, mens jeg forfatter disse strofer. Så forsøger jeg at få vægten lidt over på højre balle, lidt på venstre men lige lidt hjælper det, røven bliver ved med at gøre ondt ……………………… for jeg har nemlig været SLEM, og fået en røvfuld af den lækreste Domina klædt i stramtsiddende sort latex og høje stiletter.

 

(Note: Ja det er helt bevist, at denne ”anmeldelse” ikke ligger under ”Anmeldelser af BDSM og fetichisme” da jeg på ingen måde kan bidrage med noget her, og heller ikke engang kender termerne for de forskellige lege og legetøj. Den Domina jeg besøgte ønsker heller ikke anmeldelser, hun var dog ok med at jeg lavede et anonymt skriv/novelle, der fokuserede på min oplevelse af seancen. Den er ikke tænkt som en anmeldelse, men mere som en oplevelsesberetning, møntet på den gruppen af vanilje-GFE-mænd, som jeg nok selv tilhører, der af og til lige har tanken………..Det kunne nu være frækt….)

 

Hvis vi lige spoler tiden lidt tilbage, så blev jeg lidt inspireret af en tråd her på EG omhandlende seksuelle fantasier, og nåede faktisk frem til den konklusion, at jeg har ageret indenfor en relativt smalt område seksuelt, nok sådan ret vanilje og GFE-agtigt. Jovist jeg har da været lidt omkring, men efter jeg læste om nogle af vilde ting andre havde prøvet, begyndte det også at krible i mig. Hvis jeg skulle noget fuldstændigt vanvittigt hvad skulle det så være?. Jeg har været chef, det meste af mit liv og har altid været den der skulle bestemme og har det generelt anstrengende med autoriteter, der tror de kan bestemme over mig. Så tænkte jeg, at hvis jeg virkelig skulle ud, hvor jeg ikke kunne svømme, så skulle det være en tur med en hardcore bad as Domina.

 

Hvis det skulle være, så skulle det også være en Domina, som kunne skræmme mig med sit sind, en som jeg ville have respekt for og måske, kun måske, kunne få lov til at bestemme lidt en gang imellem, når vi skulle mødes. Det skulle være en, som jeg følte ville kunne spille op med et noget besværlig handyr som mig. Jeg havde faktisk ærligt talt svært ved at se, at JEG på nogen måde, kunne underkaste sig nogen som helst, og slet ikke en kvinde (undskyld feminister). Når jeg vil noget, så skal det være det bedste der findes, uanset om det er biler, rejser, vin eller nu en Domina. Efter noget søgen på både Sjælland, Fyn og Jylland, i en for mig helt ny verden, var der hele tiden en som blev ved med at stikke ud. Jo mere jeg læste om hende, jo mere stod det klart, at hun havde den vildeste hjerne, totalt uforudsigelig og faktisk lidt skæmmende. Det SKULLE være hende, alle andre blev for mig uinteressante. Desværre læste jeg, at hun var ret ombejlet og afviste ret mange, da hun kun legede en gang om dagen og kun et par gange om ugen, når hun havde lyst. Heldigvis havde jeg fundet ud af, at hun havde en forkærlighed for novicer, at hun tændte på psykisk og fysisk meget stærke mænd og kunne godt li en udfordring. Jeg tænkte, at det var jo hele 4 appelsiner den lige landende i min turban. Så jeg gjorde mig rigtig umage med mit første skriv til hende, fik hurtigt svar og dialogen flød meget naturligt, bortset fra når hun spurgte ind til mine grænser, for dem viste jeg ikke hvor var. Den var på ingen måde ”halvt inde endnu”, da hun endnu ikke havde lagt op til at mødes. Men efter lidt mere skriveri frem og tilbage, hvor jeg fortalte endnu mere om mig selv, så fik jeg alligevel pirret min Dominas nysgerrighed så meget, at hun foreslog et par datoer et par uger fremme i tiden. Nå men vi fik en aftale i stand, jeg ventede spændt og bekræftede dagen før som ønsket.

 

Da dagen kom, og jeg havde skrevet møde ude af huset hele dagen i min kalender. Efter en lang køretur, smuttede jeg lige forbi en blomsterbutik og købte en stor buket blomster, da jeg tænkte det var godt at få lidt pluspoint ind på kontoen inden, nu når jeg nok ville være ret besværlig senere. Jeg kørte med bankene hjerte ind på gårdspladsen hvor stenene under bildækkene larmede utroligt højt da jeg stille kørte ind og parkerede min bil. Ringede på døren og min Domina tog imod mig. Fuck hun var lækker, altså sådan KU virkelig godt lækker. Vi gik ind forbi baren, fik et glas cola af en lidt kraftig lyshåret mand, der stod sammen med en lyshåret pige. ”Vi har de 2 rum herinde, sæt dig lige ned her, så skal vi lige snakke lidt om hvad du gerne vil og ikke vil”. Jeg svarede at jeg altid plejer at have en plan for alt, men gerne bare ville overraskes og lege lidt med mine grænser, da jeg ikke helt viste hvor de var. Hun forklarede også om grøn der er fint, gul stop lidt op og rød der er stop helt nu. Det var jo ret simpelt og til at huske.

 

”Så nu går du ind i rummet ved siden af, tager alt dit tøj af og sætter dig på håndklædet på knæene og tager masken med de 3 lynlåse på” Jeg går ind i det mørke rum og kan se alverdens kors, kæder samt udstyr og maskiner, jeg ikke har den fjerneste ide om hvordan virker. Kan mærke, at mit hjerte begynder at hamre af sted. Min Domina kommer ind bagfra, jeg kan lugte hendes parfume og hun ånder mig tungt i øret mens hun udforsker min krop med begge hænder. Kan mærke hendes heldragt i latex mod min krop og det føles meget pirrende og lækkert mens hun bed mig i brystvorterne. Fik jeg nævnt, at min Domina for øvrigt har den strammeste krop, ret trænet faktisk. Nå men hun hev mig op og stå og spændte mine arme fast i nogle læderspænder til en træbjælke der hang ned fra loftet i en kæde på midten.

 

På nuværende tidspunkt synes jeg egentlig, at jeg stadig var i ok kontrol, på trods af tøjklemmerne på min brystvorter, så synes jeg ikke hun havde taget magten i rummet endnu, jeg var trods alt et hoved højere end hende og væsentlig stærkere. ”Nydeligt eksemplar” sagde hun og begyndte at lege med min pik lidt mere målrettet. Hun lynede de 3 lynlåse op i min maske og gav mig et lidt aggressivt tungekys, som egentlig var ok, men ikke ret piget. Nu var pikken blevet ret hård og hun gik om bag mig. Lige da jeg tænkte tanken ”Det er sku´ da ikke så slemt det her” ramte slaget min højre balle. Hun slog godt nok kun med flad hånd, men guder der var kraft i det slag. Så den venstre, højre, venstre. Hun blev ved noget tid, jeg sagde ikke et ord, da jeg gerne ville virke mandig. Jeg ved ikke hvorfor, men kom til at tænke på, om jeg virkelig havde været en slem dreng i dag, og kunne ikke undertrykke en lille smil, måske endda lille grin.

 

”Er det sjovt, det her!!! synes du det er sjovt!!!” sagde min Domina med et underfundigt smil, jeg på ingen måder kunne tyde meningen med. Jeg skulle lige til at forklare, da højre hånd ramte min kind med en kæmpe klask efterfulgt af en lige så hurtig venstre. Derefter gik hun over til højre, åbnede en kiste fandt en pisk, hvorefter jeg fik 3 hurtige slag over ballerne, inden jeg kunne nå at sige gul. Så fik jeg da lige lært, at man ikke skal grine eller smile alt for kækt. For lige at understrege, at hun havde magten skulle jeg åbne munden, hun spyttede i den, jeg skulle sluge og sige ”tak frue” Lige der, besluttede jeg mig for at overgive mig til legen og acceptere, at det var hende der bestemte. Alt andet havde helt sikkert også været for smertefuldt, resonerede jeg mig frem til.

 

Ned på ryggen at ligge, hun fik arbejdet en rejsning op igen, der godt nok var faldet gevaldigt under ”angrebet”. Ved ikke lige hvad det var det skete, men hun fik bundet noget reb omkring pik og kugler på en lidt strammende måde. Jeg kunne ikke rigtig finde ud af, hvad jeg synes om det. Nu tog hun hætten af mig igen og kunne endelig se det hele lidt tydeligere. Jeg nåede lige at spekulerede lidt over hvorfor hun tog den af mig, da hun spurgte….

 

”Har du prøvet at sutte PIK!”

 

Det spurgte hun ikke om, tænkte jeg, og før jeg kunne nå at sige rød, var hun gået ud af døren. Gik hun mon hen for at hente ham i baren?????. Tankerne for igennem hovedet, grøn, gul, rød. Det var rød, bare sig rød når hun kommer ind med ham. Skulle jeg give det en chance?, skulle jeg i det mindste se hvordan hans pik så ud inden? Tak for buddet, men det skulle altså være et nej tak herfra, så jeg fokuserede på det næste ord, der skulle ud af min mund og det var: RØD, RØD, RØD. Da hun så viste sig i døre igen, kom hun ind med en påspændingsdildo. Pulsen faldt igen, men var stadig meget høj. Hun lagde sig helt tæt ved siden af mig, da hun må kunnet have fornemmet min puls 200 eller set i mine top udvidet pupiller, at jeg ikke på nogen måde længere var helt i zen. ”Træk vejret stille og roligt. Sååååådan jaaaaa. (lang pause) - Jeg skal nok vise dig, hvordan man sutter pik” sagde hun med den sødeste, kærlige stemme nærmest hviskende i mit højre øre. Hun viste det helt langsomt hvordan hun brugte sin tunge og så skulle jeg gentage.

 

”Hvis du gør det rigtig godt, så får du en belønning, og du vil du jo gerne have en belønning ikke?” Nu viste jeg ikke rigtigt om en belønning var en god ting. Jeg var lige blevet mindfucket på vildeste måde jeg kunne forestille mig, men min intuition sagde mig at det nok alligevel var en god ting.

 

Herefter skete der alle mulige vilde, overraskende, pirrende, frække og for mig grænse-prøvende-legende-pirrende ting, som jeg rent faktisk havde lavet en detaljeret anmeldelse/beskrivelse af. Men på en eller anden underlig måde, blev det for vildt og nøgent for mig at beskrive og genlæse, når jeg selv var hovedrolleindehaver i scenen, så I må altså nøjes med nogle få overskrifter jeg har forkortet det til:

 

Jeg fik påspændingsdildo på hovedet/munden og fik lov til at ”mundkneppe” min Domina

 

Div. lege med Lille-Filantropen

 

Ind på briks, bæltefiksering

 

Kinky gasmaske med en slange og en dildolignende ting for enden, så jeg kun kunne indånde "fisseluft"

 

”Luftkontrol” når jeg havde gasmasken på og spidsen forsvandt oppe i hende, måtte man pænt vente på at få luft igen.

 

Prøvede lidt elektrisk stød

 

Omvendt cowboy hvor min Domina sad højere oppe på min mave ”end normalt” men afslutningsvis brugte en fleshlight

 

Samlet set, var det den vildeste oplevelse jeg har prøvet længe.

 

JA! jeg jagter de fedeste oplevelser i livet, og elsker at lege, det er mit ”Junk”. Jeg har kørt (og ejet) de fedeste biler, rejst til eksotiske steder i verden, spist på de lækreste Michelin restauranter, drukket den bedste vin man kan købe, dykket og stået på ski de allerbedste steder i verden……

 

Men lige nu ikk´ ….. der ligger den her oplevelse i min top 5 overall.

 

Tændte jeg så på det? Det er et godt spørgsmål. Jeg vil sige, at der var elementer jeg synes var megafrække, men overall er jeg nok mere en GFE-mand. Jeg vil dog sige, at jeg vil tage mange af de nye elementer min Domina har åbnet mine øjne op for, med ind i mit sexliv. Særligt glæder jeg mig til, at lege med det uforudsigelige, hele mindfuck-delen og få lidt mere legetøj med i legen. Så nu må jeg hellere komme ud og finde den helt rigtige forsøgskanin.

 

Jeg vil slutte af, med at sige KÆMPE tak for en mindblowing oplevelse, jeg aldrig vil glemme til min Domina, du ved hvem du er, og tak fordi du gjorde dig så umage og overskred tiden BIG-time men nægtede at modtage ekstra betaling. Det var også superfedt bare at sidde og hyggesnakke en lille halv time bagefter om oplevelsen. Du har gjort et stort indtryk på mig.

 

Jeg vil egentlig bare opfordre min GFE-brødre herinde til at kaste jer ud i det, prøve jeres grænser lidt af og få lidt inspiration. Jeg er i hvert fald SINDSSYG glad for at jeg gjorde det, og så gør det jo ikke for alvor ondt, med mindre at man glemmer sit safe word altså...........

 

Filantropen

 

 

 

Spændende. Hvor i landet er det?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Misjo1

@Lasselas Jeg ved, at den i indlægget omtalte Domina IKKE ønsker omtale herinde, og @Filantropen, som i øvrigt ikke er Aktiv her på forummet mere, specifikt fik tilladelse til, men kun i 100 % anonymiseret form, at beskrive sin oplevelse herinde, så dit svar må stå hen i det uvisse. :ph34r:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lasselas

Hmm. Det må jeg jo accepterer, men hvem vil ikke gerne have lidt positiv omtale?

Hun må have mere end rigeligt at lave.

Men tak og god dag.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lasselas
Evil twin skrev, den 3.8.2019 at 22:32:

Man må respekterer hvis domina ikke ønsker vil ha sin navn frem.

Hun har vel også en annonce et sted, så helt anonym kan hun jo ikke være?

Del dette indlæg


Link til indlæg

for pokker, jeg er efterhånden ved at gå til at nysgerrighed, hvem denne skønne Domina er og hvordan man får kontakt med hende ... hjælp ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...