Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg kunne ikke finde noget om på Sweet Karina Amager på Eroguide, men havde hende som plan B. Plan A kiksede, så jeg tog chancen med Karina, og har lige været på lyn-visit her i eftermiddag – dvs. jeg havde egentlig bestilt ½ time med 69 til 900 kr, men jeg stod ude på gaden igen 17 minutter efter, at jeg ankom til trappeopgangens hoveddør. Og så havde jeg endda taget trappen ned fra 6. sal, da jeg forlod hende (der er elevator i ejendommen).

Hun er faktisk en ganske pæn dame, men det er vist en del år siden, at hun var de annoncerede 25 år og det er også et par kilo og måske et par børn siden, at hun kunne minde om den pige, der er afbildet i hendes annonce. Jeg burde selvfølgelig været gået, men nu var hun plan B, og jeg kunne faktisk ikke helt huske billederne fra annoncen. Det er først nu, hvor jeg har billederne på skærmen, at jeg med sikkerhed kan sige, at jeg ikke finder nogen lighed mellem pigen billederne og den dame, jeg mødte.

Hendes engelsk er udmærket, men hun er ikke til small-talk. Jeg kom ind, betalte, fik besked på at smide tøjet og uden videre indledning lagde hun sig oven på mig til en 69’er med kondom og med min adgang til begge huller. Med rigelig brug af hånd, sørgede hun med stor succes for at begrænse tidsforbruget.

Jeg synes, det hele var for mekanisk og lige på, så hvis man som jeg er til GFE med en sludder afslutningsvis, så er det nok ikke Karina man skal besøge.

Til dem som er til de hurtige pornooplevelser, kan det oplyses, at hun er her 14 dage endnu.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...