Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/lulu-model-body-in-soeborg-holliday--14790.html

Jeg trængte til at blive tømt med en god omgang megafransk og jeg ville gerne undgå skuffelser. Jeg prøvede at få fat i en af pigerne fra Søborg bollefrabrik, men uden held, så jeg tænkte at prøve Lulu der tidligere er anmeldt positivt herinde. Jeg fik en tid, fandt stedet og blev lukket ind af en sexet sag - hun minder lidt om de frække FKK piger der huserer syd for Hamburg. Model body er måske lidt overdrevet men hun har en god krop, slank og med fyldige bryster. Lulu var rigtig imødekommende og i godt humør og kort efter jeg havde fjernet hendes sidste klæder gik hun i gang med et dejligt blow mens hendes bryster vuggede ind over mig. Da jeg var varmet op red hun mig lidt hvorefter vi skiftede til doggy og til sidst forfra og fra siden. Det var dejligt og eneste minus var at hun næsten konstant tjekkede om gummiet var helt nede over roden. Til sidst bad jeg om mega og det klarede hun super flot. Da jeg kom fortsatte hun med at malke - dog mere blidt og helt indtil hun var sikker på at der ikke var en dråbe tilbage. Lige hvad jeg trængte til! Kan varmt anbefales 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sweex
ButterflyMan skrev, for 30 minutter siden:

jeg ville gerne undgå skuffelser. Jeg prøvede at få fat i en af pigerne fra Søborg bollefrabrik

Så må jeg sige det var en pænt dårlig plan du havde lagt der. 

Hvis der er et hus der er kendt for skuffelser, så er det sku da det hus. Men fedt du fik din gode oplevelse andetsteds. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
ph13 skrev, for 8 timer siden:

Tror jeg næppe. Tjek billede 6.

100% ægte model-bryster

Del dette indlæg


Link til indlæg
ph13 skrev, for 12 timer siden:

Tror jeg næppe. Tjek billede 6.

Jeg har nulret de bryster og kan garantere for at de er 100 pct implantatfri !

Del dette indlæg


Link til indlæg
Frej af Asgaard skrev, for 4 timer siden:

Har lige verificeret ved at besøge hende igen

Udover at Alina er Alina, er hun så også kvinden på billederne i annoncen? Tak Frej.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Og nu er Lulu tilbage på annoncen (og linket) igen - Jeg har lige sat et uskyldigt billede ind, så vi véd, hvad det er vi taler om næste gang annoncen overtages af en anden :)

Og jeg véd det, fordi jeg besøgte hende for et par dage siden på Buddingevej (den er vist lang nok til at det ikke afslører noget): Det var let at lave en aftale med hende på tlf/SMS, det var let at finde og parkere (også let at komme til med off transport), og hun åbnede straks jeg ringede på.

Hun er en køn og smilende pige, og hun var imødekommende uden urimelige uvaner/begrænsninger overfor mig. Jeg fik et udmærket blow, og så gik det ellers løs i to-tre forskellige stillinger. Desværre var det ikke lige min dag, så jeg fik ikke udløsning, men det var ikke Lulus skyld. Hun tilbød at afslutte mig med hånd/blow og gjorde en indsats for at det skulle lykkes, men det gik altså ikke.

Sådan er det indimellem, når man ikke er 20år længere, men der var ikke en finger at sætte på hendes indsats. Jeg er normalt til de helt slanke/stramme modeller, og Lulu har måske taget par kilo siden billederne, og hun er måske ikke superstram, så det kan også have spillet ind.

Jeg kommer ikke igen, men hun får alligevel min uforbeholdne anbefaling for at være reel, imødekommende og for at gøre en god indsats!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redigeret af Bryan Mills
Billede fjernet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så blev det min tur til et visit hos Lulu. Jeg har ellers i et godt stykke tid holdt mig til thaier, for jeg kan meget godt lide det der "spil" omkring massagen. Kreerer de en erotisk stemning, hvor man får lyst til mere, eller hvad. Men nu havde jeg lige lyst til en mere traditionel GP for en gangs skyld.

Valget af Lulu blev foretaget efter lang tids søgen herinde efter den rette. Jeg havde udvalgt mig et par stykker. Ringede først til én, men hun tog ikke telefonen, og nr. 2 på listen var åbenbart taget på ferie i dag, og så var Lulu den tredje i en meget tight listing, hvor jeg synes alle 5 var meget lokkende.

Det viste sig, at Lulu lige var landet fra Ungarn i går aftes, så det kunne meget vel ikke være blevet hende, kan man sige. Godt at det blev hende. Hun var virkelig sød og sexet.

Billederne er helt klart hende og for lige at afklare helt: Det er 100% ægte bryster. De er vel en lille B-skål, men sidder meget højt og kan derfor snyde lidt på et af billederne på hendes profil. Men det er altså ikke fordi der er silikone i - de er bare flot placeret. Meget, meget dejlige nippler at nappe i og en meget lækker krop.

Hun er måske ikke helt så fast i kødet som på billederne, men det er virkelig sløjt at skulle helt så langt ud i detaljer for at finde bare lidt at sætte en finger på. Faktisk lidt sygt af mig, for jeg er stor tilhænger af at komme denne perfekthedskultur lidt til livs (sammen med Tommy Ahlers (for de indviede :D)). Så lad mig bare slå fast: Der er ikke en finger at sætte på den krop. Hun er kort sagt MEGA lækker!!

En helt romersk næse, og tegnede øjenbryn, hvis man er til dette. Et smalt, kønt ansigt og bare en sød væremåde.

Jeg bestilte en time i håbet om, at hun skulle være den første i årevis, der kunne få mig til at komme to gange på denne time. Og jeg fortalte hende dette, og hun var frisk på at give det et skud.

Hun startede med at give mig en bagvendt krammer, hvor hun med ryggen til mig tog mine hænder og lagde på sine bryster, mens hun kærtegnede mit forlængst erigerede lem. Det havde rejst sig allerede da hun stod med ryggen til mig ved kommoden, mens jeg tog tøjet af.

Af med hendes sparsomme lingerie og op på sengen, hvor vi fandt vej til en 69er. Hun var ikke helt nybarberet, så det trak lidt ned på denne del, men hun gjorde det til gengæld godt med munden imens, indtil jeg bad hende sætte sig på mig. Hun kan ride... oh yes, hun kan virkelig ride... Jeg har en svaghed med, at jeg ikke kan komme, når pikken bøjes lidt tilbage, men her var det en fordel, for så gik den ikke på mig, selvom hun red hårdt og godt. Efter en 10 minutters tid sagde jeg, at nu måtte jeg lige ovenpå lidt.

Jeg blev ført ind i hende og kneppede det bedste, jeg har lært. Jeg fik hende ikke op i nærheden af en orgasme, not even close, men hun gav da nogle lyde, der enten skulle animere mig til at komme eller så hun i det mindste nød det lidt mere. Svært at vurdere. Jeg fik i hvert fald aldrig fornemmelsen af, at hun nød sexen med mig, og det er vel for de fleste af os en kærkommen bonus. Oftest kan man også mærke det på dem, der overspiller, men når man virkelig rammer dem og får dem med, så er det bare lækkert.

Nu var det jo så meningen, jeg skulle have en tur mere, men det kunne jeg godt mærke, at jeg overhovedet ikke havde i mig, så efter nogle minutter, hvor vi snakkede lidt hyggeligt, så spurgte jeg pænt, om vi kunne skære det ned til en halv time (der var vist gået omkring 20 minutter), og hun svarede meget sødt "ja". Jeg ville ikke have brokket mig, hvis hun sagde nej. I stedet gav hun mig bare 400 kr tilbage. Demonstrerer meget godt, hvor sød hun er.

Så jeg kan kun anbefale hende. At jeg selv fandt ud af, hvorfor jeg længe har holdt mig til thaier er noget helt andet. Til jer, der er til kaukasiske GP'er af de helt, helt søde slags, der får hun helt klart en høj karakter af mig. Lad os sige 8-9 stykker ud af 10.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er det privat lejlighed på Buddingevej? Og er der andre piger på adressen?

var I i bad sammen? Og sidst - var det relativ neutral sæbe hun bruger eller lugter man af bordel når man går derfra?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Th3M3lt skrev, for 2 timer siden:

Er det privat lejlighed på Buddingevej? Og er der andre piger på adressen?

var I i bad sammen? Og sidst - var det relativ neutral sæbe hun bruger eller lugter man af bordel når man går derfra?

Der er én evne der er forfinet ned gennem kvindernes tusind generationers arvemasse og det er evnen til at spotte at en mand har kneppet ved siden af - neutral sæbe eller ej 

God fornøjelse 

Butterflyman 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
ButterflyMan skrev, for 15 timer siden:

Der er én evne der er forfinet ned gennem kvindernes tusind generationers arvemasse og det er evnen til at spotte at en mand har kneppet ved siden af - neutral sæbe eller ej 

God fornøjelse 

Butterflyman 

 

Det håber jeg ikke er rigtig :(

der må da være mange gifte mænd herinde?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også også været forbi Lulu et par gange. Normalt har jeg rigtig god stamina og kan let holde en hal time.... første gang havd jeg bukle 45 min. Jeg kom dog meget hurtig så and gang tog jeg kun 15 min. Det var en kamp for mig bar at holde 10 min med hinde. Jeg komme helt sikke igen en anden dag. 

Næste tir går dog til red chilli 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun ser dejlig ud og med flot solbrun kulør :-) Hvor reelle er billederne? Og kan hun holde en aftale så man ikke kører forgæves? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Iwaro skrev, for 10 timer siden:

Hun ser dejlig ud og med flot solbrun kulør :-) Hvor reelle er billederne? Og kan hun holde en aftale så man ikke kører forgæves? 

Billederne ligner 100% og ja hun overholder aftaler,. der var engang hvor hun skrev om jeg kunne vente 10minutter, og det var i orden. og hun skrev det i ok tid. så længe det ikke ere mere end det, så synes jeg ikke det er noget at blive pissed over. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...