Hop til indhold
pdrhan

Piger i Hanoi- Vietnam

Recommended Posts

Tager til Hanoi på mandag , skal bo i den gamle bydel , er der nogle der kan anbefale steder mm hvor man kan møde friske piger der er med på lidt af hvert ;-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Find nogle barer, coffeeshops eller diskoteker. Det kan være du er heldig.

Det er ulovligt at tage en pige med på hotellet, og hotellerne slår ned på dette. Af alle landene i fjernøsten så er Vietnam nok det værste sted hvad pigebesøg angår.

Del dette indlæg


Link til indlæg
pdrhan skrev, den 8/6/2019 at 09:32:

Tager til Hanoi på mandag , skal bo i den gamle bydel , er der nogle der kan anbefale steder mm hvor man kan møde friske piger der er med på lidt af hvert ;-)

 

Vietnam kan være lidt tricky, det officielle Vietnam lidt for emsige og pigerne mere generte end resten af Asien.

Prøv at finde en chauffør, der er vant til vestlige turister, tjek om I er på bølgelængde og fortæl ham så at du synes vietnamesiske kvinder er meget smukke. Er du heldig, vil han henvise dig til de spændende steder.

Prøv på massagesalonerne at se efter aflukkede rum, bed om full body massage. Lad være med at spørge om ekstra. Hvis der er kemi, lad hende spørge dig om hun ellers kan hjælpe dig med andet ;-)

Har været heldig med en sød receptionist da jeg var i Hoi An, så det er heller ikke umuligt på hotel. MEN vær yderst diskret, da du risikerer at blive smidt på porten.

God tur, bare det var mig :-)

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har ikke været i Hanoi men været i Ho Chi Minh så måske er der forskel men min erfaring fra HCMC er at der er masser af piger at plukke. 

Jeg boede på et femstjernet hotel og spurgte simpelthen i receptionen om jeg måtte tage en gæst med på værelset og det var ikke noget problem så længe det ikke var efter 9. Jeg fandt en på en af de asiatiske escortsider som jeg lavede en aftale med og da hun ankom til hotellet ringede receptionen til mit værelse og sagde jeg havde en gæst og om de skulle sende hende op. Da hun forlod hotellet ringede receptionen igen for at tjekke at det var OK at hun gik. Ingen problemer og hun var på mit værelse i ca 1-1,5 time. Tror nok der blev pålagt et lille service gebyr til hotelregningen. 

Som sagt så spørg på hotellet. Det værste der kan ske et at de siger nej. 

 

I HCMC er der også adskillige “beautysaloner” med smukke damer udenfor. De tilbyder billig massage og de gange jeg har prøvet det har jeg kunne betale extra for BJ og HJ. I alt 1 time for 300 kr eller deromkring. 

Der er sikkert noget lignende i Hanoi. 

 

God tur 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej

takker for input , viste sig Tinder er ok herude ;-) fik kontakt med en sød pige  (lige gået herfra) ingen problemer med at hun gik direkte op til mig …..

men ja , det er ikke som i BKK eller resten af Thailand , men f****k her er billigt!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...