Hop til indhold
Rejsenetværk

Tre dage sammen på FKK i Frankfurt

Recommended Posts

Opdeling af min beretning

Alt under overskriften med grøn fremhævning, handler ikke om sex:

Alt dette handler ikke om sex!

Alt under overskriften med rød fremhævning, handler om sex:

Alt dette handler om sex!

Beretningen om klubberne, er fremhævet med blåt

Beretning om sex med pigerne i klubberne, er fremhævet med rødt
---------------------------------------------------------------

Alt dette handler ikke om sex

Nyttige links

RMV

Offentlig trafik i Frankfurt
Rhein-Main-Verkehrsverbund 
https://www.rmv.de/c/de/start/ 

Taxi-rechner.de
https://www.taxi-rechner.de/ 

Tourist Information 

https://www.frankfurt-tourismus.de/

Valutaomregneren.dk

https://valutaomregneren.dk/

 

En personlig status

- om min fremtid på Eroguide.dk

Sidste år i marts, skrev jeg en indledning til min første FKK rejse, efter 1,5 års fravær som aktiv skribent om egne FKK rejser til Tyskland.

Årsagen var en blanding af selvforskyldt ulykke, og et større træk på opsparingen i forbindelse med et projekt.

Takket være det samfund, det arbejdsmarked vi har, den arbejdsgiver jeg har, og en målrettet personlig genoptræning med hjælp fra dygtige fysioterapeuter, genvendt jeg hurtigt min førlighed, og beholdt mit gode arbejde.

Har tidligere både rejst alene, og sammen med andre, men det udviklede sig sådan i perioden, at jeg mistede netværket til nye fællesture sammen med andre.

Jeg er et uperfekt menneske, men jeg formåede både at genvinde min fulde førlighed, og genoprette den økonomi, som det kræver at kunne rejse til Tyskland for at besøge FKK klubber - jeg takker for den tillid egen arbejdsgiver, og gamle venner viste mig i den proces.

Men rejsenetværket havde jeg ikke længere, det skulle der gøres noget ved, som jeg skrev dengang:

Det skal være slut med at være bænkevarmer, og et fortidslevn som Rejsenetværk her på Eroguide.dk

Derfor tog jeg alene på tur, og skrev dette:

Denne beretning udgør derfor den første af flere comeback beretninger over de kommende dage, hvis jeg kan nå det løbende under turen, og hvis ikke opretter jeg nye beretninger efter min hjemkomst.

Er på tur fra torsdag den 29/3 til torsdag den 5/4.

Turen vil føre mig til Roermond i Holland, over Hammilkeln, Hannover og Hamburg i Tyskland, hvor hjemrejsen går fra Hamborg til København torsdag den 5/4.

Siden dengang har jeg målrettet arbejdet for at bevise, at jeg kunne danne et nyt netværk, til at tage sammen på FKK ture til Tyskland.

Jeg ville ikke acceptere at 1,5 år som bænkevarmer på EG, skulle udgøre et punktum for mit personlige brand "Rejsenetværk", som jeg møjsommeligt har opbygget, og værnet om over mere end 15 år, først på Hedomax.com og siden på Eroguide.dk

Med vores fællestur til Leipzig, hvor vi holdt nytårsaften sammen på FKK Leipzig, og nu denne vores seneste tur sammen til Frankfurt, med besøg på FKK Mainhattan og FKK Sharks, anser jeg min mission for at være lykkedes med succes.

Jeg sluttede ikke som en fiasko, som bænkevarmer på EG!

Jeg begynder nu på et nyt kapitel i mit liv!

Som jeg har skrevet så ofte, jeg har en sund, men en beskeden økonomi.

Det betyder at der skal prioriteres.

Det skal ingen have ondt af, jeg lider ingen nød, tværtimod, men købesex er så stor en udgift, at det for mit vedkommende har betydet fravalg, til fordel for køb af sex, og rejser for at købe sex.

Jeg vil nu i en længere periode fravælge at købe sex, til fordel for alle de gode oplevelser, som jeg gerne vil nyde, og som jeg har råd til, hvis altså bare, at jeg ikke skal spare 6 - 10000 kr op af gangen, til den næste FKK tur til Tyskland.

Nyder god mad og vin på gode restauranter, men skal passe på, grundet mit forhold til alkohol.

Det har jeg efter min ulykke, håndteret ved, at jeg ikke længere køber alkohol på egen hånd, med egne penge på lommen.

Har den aftale med gode venner, at når vin hører sig til, så lader jeg kort og penge blive hjemme, og de lægger ud for os begge, jeg overfører pengene dagen efter.

Er så priviligeret, at en enkelt af mine gode venner, både kan og vil nyde en bedre middag sammen med mig, på byens bedre restauranter, og det gerne oftere, end jeg har takket ja til, og i reglen på grund af mit forbrug til køb af sex.

Når vi gør det, bruger vi mellem 1500 og 2000 kr hver sådan en aften, og senest vi gjorde det skrev jeg en anmeldelse i Hyggesnak, af vores fantastiske aften sammen på Restaurant Godt i København.

Det er hvad et escortbesøg, 1 time på bordel, eller en dag i en FKK klub i Tyskland koster, plus alle udgifterne til rejse og ophold.

Jeg vil ærlig talt, for tiden hellere have nogle flere af den slags oplevelser, end at jeg vil bruge de samme penge på at købe sex.

Han har foreslået mig, at vi næste gang spiser på Krogs Fiskerestaurant i Gammelhavn i København.

Det vil jeg mægtig gerne, men det bliver også en pragtfuld dyr aften, så det gør jeg i stedet for at lægge fra til en tur mere til Tyskland.

Jeg skal nok efterfølgende skrive en anmeldelse i Hyggesnak, gerne med lidt mere styr på menuen, end jeg havde efter vinmenuen, og uden et menukort på Restaurant Godt.

Så mindst resten af året, påtænker jeg at undvære sex, for i stedet at bruge pengene på gode restauranter, forestillinger i Operaen på Holmen, og koncerter i DR koncertsal, så meget andet.

En anden årsag er også, at mens jeg i mine yngre år havde en pæn garderobe, herunder jakkesæt og frakker til, der har jeg i de senere år ikke haft meget andet, end en hverdags garderobe.

Det skal der også ændres på, regner med sidst på året, at købe nyt tøj for 15 - 25000 kr, vi får se.

Ved godt at man ikke får meget Hugo Boss, eller Armani for de penge, men man kan købe meget pænt tøj, uden at det behøver at være de mærker.

Men selvom jeg er slank, så har jeg ikke den der slimline figur, det vil jeg sørge for at opnå inden årsskiftet :)

Så selvom jeg for tiden, ikke vil arbejde for flere ture sammen med mit nye rejsenetværk, der er jeg også kendt for, at jeg tidligere har kunne samle folk fra EG til brunch, senest min overraskende, og siden hen berømte brunch sammen med Trine Tease, og for få år siden en meget succesfuld sammenkomst til Fiskebuffet i Rågeleje, hvor der kom folk fra Jylland også.

Til sådanne lejligheder, er jeg fortsat parat til, at være med til at prøve at samle interesserede, i at dele kulturelle, kulinariske og musikalske oplevelser sammen.
Også gerne diskrete lukkede netværk, uden den profil brunch og andet, før har haft i forum på EG.

Men jeg er også stadig frisk på at anoncere, og invitere i forum, og skrive om det bagefter i Hyggesnak på EG, når/hvis der er interesse for det.

Så selvom jeg ikke tør love, at jeg har skrevet min sidste FKK beretning, så forventer jeg at der går meget længe, inden den næste af slagsen, kommer fra min hånd.

Og skulle der mod forventning, dukke noget op i det hjemlige købesex marked, som jeg både har lyst til, og som er til at betale, så vil jeg muligvis slå til, og skrive om det hvis jeg gør det.

Men det er min forventning, at min nyfundne gode ven Hunting for beaver, overtager stafetten her fra, og fremadrettet vil udgøre min arvtager, som ham der er primus motor i nye fællesrejser, til de vidunderlige tyske FKK klubber :razz:

Jeg skal nok være behjælpelig med råd og dåd stadigvæk, hvis han spørger mig om hjælp til planlægning af nye ture, men det bliver bare uden egen deltagelse.


Vores køb af flybilletter

Forinden vores tur havde jeg oprettet denne tråd:

Af mulig interesse, kan det have for jer, at læse vores ubehagelige oplevelser, af udviklingen i strukturen i de priser, som man får når man søger på :

Momondo.dk

https://www.momondo.dk/

Flere har bidraget værdifuldt til dialogen herom, og konklusionen er desværre, at man ikke kan stole på den umiddelbare pris, der vises i søgeresultaterne.

Klikker du først på en mellemhandler, begynder et slørings mareridt, af forvirrende delpriser, som synes at have til formål, at du skal misforstå den endelige pris, og bide på krogen, uden at gennemskue sammenhængen i den pris du ender med at acceptere.

Vi fik en tur retur billet, som var delt på 2 enkeltbilletter, hvor de fraskrev sig ethvert ansvar for forsinkelser og omkostninger, i forbindelse med hver af de 2 billetter som vi betalte samlet for.

Hunting og jeg havde fået den klare opfattelse, undervejs i bestillingsprocessen, at det kostede 428 kr for en ekstra kuffert tur retur.

Denne kuffert besluttede vi at deles om, pakke den hos mig inden turen, og jeg betalte 1397 kr for min billet med en kuffert foruden håndbagage, mens Hunting betalte 969 kr for hans tur retur billet, kun med håndbagage.

Da jeg så nåede til webchekin hos SAS, var billetten uden ekstra bagage, og jeg skulle betale 530 kr ekstra for 1 kuffert op til 23 kg.

Det fik mig til at kigge nøje på den bekæftelse, jeg havde fået fra den mellemhandler som vi havde købt billeten af, samt studere de billetter jeg havde printet.

Det viste sig, at her stod der, at jeg havde betalt for en ekstra kuffert på hjemturen, men ikke på udturen.

Alt det med småt, som du kan læse efter at du har købt og betalt, og måske/måske ikke på snørklet vis mens du bestiller.

Jeg valgte selvfølgelig at betale de 530 kr, alt andet ville jo være utænkeligt, men jeg var rasende :angry:

Hunting og jeg, vil derfor på det aller kraftigste fraråde jer, at købe jeres flybilletter gennem dette bureau:

AIRNGO.dk
https://www.airngo.dk/ 

Airngo.dk - Trustpilot
https://dk.trustpilot.com/review/airngo.dk 

Fremover vi jeg nøje sammenligne den samlede pris på Momondo.dk, med den samlede pris på flyselskabernes egne hjemmesider, for de samme billetter.
Og jeg vil fremadrettet være langt mere villig til, at booke og købe billetter på flyselskabernes egne hjemmesider.
Også selvom prisen i sidste end er ens, eller en anelse dyrere hos flyselskabet.

For der var jo priser i den søgning, hvor jeg faldt i fælden hos AIRNGO, som fremstod som dyrere end AIRNGO, men som ikke var det fordi alt var inkluderet, herunder en ekstra kuffert.

Sidstnævnte vil jeg gerne støtte, om så billetter koster 100 kr mere, end hos mellemhandlere som ikke ejer anstændighed.

Jo færre led i processen, og des mere direkte en vej mellem køber og sælger, des bedre, men vi er desværre selv med til at modarbejde det, ved at købe vores billetter af mellemhandlere.


Afrejse

Torsdag den 11/4

Hunting og jeg mødtes om formiddagen hos mig til kaffe, og ompakning af vores fælles ekstra kuffert, fra mig kørte vi i lufthavnen, hvor vi parkerede Huntings bil, og ca 1,5 time før afgang var vi kommet igennem sikkerhedskontrollen.
Ventiden gik med kaffe, cola og pølser, og rettidigt fløj vi forventningsfuldt med SAS til Frankfurt, hvor vi landede rettidigt.

København Frankfurt

Afrejse København kl 13:15

Ankomst Frankfurt Kl 14:45

Videre til vort hotel

15:17 ab Frankfurt (Main) Flughafen Regionalbahnhof  

Gleis Regio 1
S-Bahn S9 Richtung Hanau Hauptbahnhof 

15:28 an Frankfurt (Main) Hauptbahnhof tief  

Gleis 102
Dauer: 0:11

Det er nyttigt med mit ringbind, hvor jeg har fundet ud af den slags hjemmefra :)


Torsdag den 11/4

Vort hotel

Hunting og jeg boede på dette glimrende hotel:

3 stjerner
Fleming's Express Hotel Frankfurt 
Poststraße 8 
60329 Frankfurt am Main
https://www.flemings-hotels.com/frankfurt-express-hotel 
 
På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Poststraße+8,+60329+Frankfurt+am+Main,+Tyskland/@50.1079865,8.659069,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd0955f69ada69:0x7cef5dd4781e3f4f!8m2!3d50.1079831!4d8.6612577

Vi gav 1592 kr for 3 nætter i eneværelse med bad/toilet, og morgenmad.

For første gang oplevede jeg, at jeg kunne chekke ind, og ud på hotellet, på nettet

Store værelser, med funktionelle behagelige møbler, en god arbejdsplads til ens laptop, og et velfungerende frit internet.

Kvalitets senge, og et dejligt badeværelse med en hel lukket bruseniche.

Der var roligt, og ingen støj når vinduerne var lukkede.

Morgenbuffeten var klasser over, hvad jeg forventer til prisen på et 3 stjernet hotel, velassorteret med diverse morgenmads müsli, godt brød, pålæg oste, frugt, youghurter, lune retter gode juicer, kaffe og te.

Og ikke at forglemme min alt dominerende kærlighed til Nutella, der var Nutella på morgenbuffeten :)

Restauranten var stor luftig, og eksklusiv, servicen her som i receptionen absolut eksellent

Jeg tippede stupigen 10 euro da vi rejste hjem, noget jeg er mere opmærksom på i Tyskland med det generelle meget lave løn niveau i service jobs.

Jeg søger efter hoteller på de store booking portaler, men jeg tjekker op på hotellernes egne hjemmesider om jeg kan få værelserne til samme pris.
Kan jeg det, så booker jeg altid direkte på hotellernes egne hjemmesider, det gjorde jeg også denne gang.

Vil opfordre til at I gør det samme, og grunden er at hotellerne ofte betaler 20 + % til bookingportalerne, hvilket er så eksobitant, at jeg vælger at støtte hotellerne, ved at betale direkte til dem, når det er muligt


Seværdighed fredag den 12/4

Jayk og jeg følte et behov for at have et alibi for turen, efter hjemkomsten, og derfor foretog vi et hurtigt besøg på dette kunstmuseum:

Städel Museum
Schaumainkai 63
60596 Frankfurt am Main
https://www.staedelmuseum.de/de/das-staedel-museum 

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Schaumainkai+63,+60596+Frankfurt+am+Main,+Tyskland/@50.1030925,8.6718696,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd0c03c3c3168b:0xbc1598ea816bf3a9!8m2!3d50.1030925!4d8.6740583 

Vi nåede det efter morgenmaden, og inden vort senere besøg på FKK Sharks i Darmstadt.

Det var en rask lille gå tur, med passage af en gangbro over floden, hvorefter at vi ankom museet på modsatte bred.

Må erkende at jeg må henvise særligt interesserede til museets hjemmeside, og andres dedikerede anmeldelser på nettet.

Museet har en overdådig, og gigantisk samling af de store mestre gennem århundreder, og særligt det enorme kælder område udgjorde en nærmest paralyserende oplevelse i sit rumomfang, fyldt med moderne kunst,

Etagerne repræsenterer hver sine epoker og genrer, og museet er alene som bygningsværk et besøg værd.

Men kommer jeg til Frankfurt igen, skal jeg besøge dette museum igen, da vi havde alt for kort tid tilrådighed.

Med rette eller urette følte jeg at der var kustoder, der misbilligede min hurtige gang, og jævnlige kiggen på klokken, hvis så forstår jeg det godt.
Vi brugte 1,5 time på besøget, det var ikke seriøst, og det var ikke museet værdigt :oops:


Seværdighed lørdag den 13/4

Inden vores besøg lørdag aften på FKK Mainhattan, besøgte Hunting og jeg efter morgenmaden på hotellet, dette udsigtspunkt:

MAIN TOWER (incl. Observation Platform)
Neue Mainzer Straße 52-58
60311 Frankfurt am Main - Innenstadt
https://www.maintower.de/ 

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Neue+Mainzer+Str.+52-58,+60311+Frankfurt+am+Main,+Tyskland/@50.11254,8.6699513,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd0eac7a157daf:0x9fbc6daac215841c!8m2!3d50.11254!4d8.67214 

Der var kø, og en sikkerhedskontrol som den i lufthavnen, men det gik tjept, og vi betalte en entre til toppen af tårnet på 7,50 euro.

Udsigten over Frankfurt var fænomenal, og kan anbefales, hvis I er i byen.

Efter vores besøg i tårnet slentrede vi rundt i kvarteret, og jeg fik lokket Hunting med på isbar, hvor vi fik en kæmpe isdessert og kaffe.

Tyskerne kan bare det med is cafeer, og jeg lader ikke gerne oplevelsen glide mig af hænde, når jeg besøger tyske storbyer.


Brunch

Søndag den 14/4

Søndag var afrejse dag, men vi skulle først flyve hjem kl 20 30 aften.

Årsagen skyldes min forkærlighed, for luksus søndags brunchbuffet på 5 stjernede tyske hoteller.

Hunting havde indvilget i, at vi brugte søndag til formålet inden hjemrejsen - taK for det Hunting :)

Dem som har fulgt mine beretninger over flere år, vil kunne erindre at jeg begyndte med at deltage i dette koncept på Hotel Adlon Kempinski, og Ritz Carlton i Berlin, og siden også har prøvet det i Hamburg.

I Berlin kostede det 80 - 90 euro, i Hamburg og Frankfurt kun 40 - 50 + euro.
Berlin er og var toppen af poppen, mens både Hamburg og Frankfurt var rigtig godt til prisen.

Jeg vil tro at prisen ville skulle ganges med en faktor 2-3, hvis samme overdådige koncept skulle kunne tilbydes i Danmark, og får vi tilbuddet hjemme, vil jeg være blandt gæsterne!

Vi stod sent op på hotellet, fik pakket og forlod vores værelser, tjekkede ud, og fik lov til at sætte vores bagage i receptionen til afhentning senere.

Jeg havde blandt 5 mulige tilbud valgt dette hotel til vores søndagsbrunch:

Brunch valg
- søndag den 14/4 kl 12

InterContinental Frankfurt
Wilhelm-Leuschner-Straße 43
60329 Frankfurt
http://www.frankfurt.intercontinental.com/ 

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Wilhelm-Leuschner-Straße+43,+60329+Frankfurt+am+Main,+Tyskland/@50.1046889,8.6668955,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd0c01aabd0c25:0x83d5a645ec32f0c!8m2!3d50.1046855!4d8.6690842 

SONTAGSBRUNCH
www.frankfurt.intercontinental.com/angebot/unser-klassiker-sonntagsbrunch 

I reservationen, var dresscode angivet som casual, heldigvis for jeg har ikke garderoben til, at gå ud steder på dette niveau.

Det var også tydeligt at det var Frankfurts bedre borgerskab, der spiste brunch denne søndag, dog i reglen uden slips.

Vi havde god tid, så vi tog den til fods til hotellet, og indfandt os ca et kvarter inden at brunchen startede.

Vi blev budt velkommen, blev krydset af og tilbudt et glas champagne, eller  et glas friskpresset juice til velkomst, jeg valgte et glas juice.

Prisen var inklusiv vin 51 euro og 41 euro uden.

Vi valgte brunchen uden vin, der stod mineralvand på flaske på bordene, og når vi bestilte et glas juice fik vi den serveret friskpresset.

Kaffe hentede vi fra en automat, men en automat af den dyre slags som kunne brygge en espresso, så man kunne tro den var lavet af en Barista.

Billedet under linket giver et godt indtryk af det delikate udvalg, som bestod af små chacuteri og oste anretninger, som alle var rene himmerigs mundfulde.

Der var ingen morgen mads produkter, men alt var baseret på et frokostudvalg af udsøgte delikatesser.

Særligt det lune, hvor der var en god suppe, schnitzel, mm, og kokke stod og anrettede til os.

Jeg lagde ud med de skønneste asparges med hollandaise sauce, og fik ellers kæmpet mig igennem de meste af det righoldige udvalg, jeg er kendt for en god appetit.

Men jeg smagte ikke den oksemørbrad med pebersauce og kartofler, som kokkene skar for, det var der desværre ikke plads til da jeg også skulle kunne rumme desserten :(

Udover udsøgte små desserter på buffeten, var der også en dessert station, hvor en kok lavede creper til os, med fyld efter gæsternes individuelle ønsker.
Her var der også Nutella.

Udover fyldet til creperne, var der her en special italiensk isboks, med de mest vidunderlige italienske is specialiteter, isen smagte himmelsk.

Betjeningen var opmærksom og effektiv, der blev ryddet af bordene hele tiden, og ens brugte service hobede sig aldrig op.

Vi nød denne brunch i nok 2,5  timer, og brød først op da vi var stop mætte, og ikke kunne rumme mere.

SONTAGSBRUNCH på InterContinental Frankfurt kan absolut anbefales!

Undervejs til fods tilbage til vores hotel, tog vi et pit stop på en isbar, hvor vi nøjedes med en kop kaffe hver, men nøj hvor var deres is fristende, men selv jeg kunne ikke presse en bid mere ned.

Vi havde rigtig god tid inden vi skulle flyve hjem, og vi fik derfor en god lang snak om en, for os helt igennem vellykket tur.

Pigerne der serverede kaffen, var de sødeste, og smilet blev lidt bredere end ellers, da jeg toppede med 6 euro, da jeg betalte for kaffen.

Her liner jeg lige de 4 øvrige mulig valg til søndagsbrunch i Frankfurt op, og jeg fortsætter beretningen nedenunder:

Kempinski Hotel Frankfurt
Graf zu Ysenburg und Buedingen Platz 1
63263 Frankfurt
https://www.kempinski.com/en/frankfurt/hotel-gravenbruch/ 

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Graf-zu-Ysenburg-und-Büdingen-Platz+1,+63263+Neu-Isenburg,+Tyskland/@50.0561291,8.7461072,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd0d793e4ae3f9:0xfa6bc8a5fd34d826!8m2!3d50.0561257!4d8.7482959 

THE KEMPINSKI BRUNCH
 https://www.kempinski.com/en/frankfurt/hotel-gravenbruch/dining/culinary-highlights/brunch

The Westin Grand Frankfurt
Konrad Adenauer Strasse 7
60313 Frankfurt
https://www.marriott.com/hotels/travel/frawi-the-westin-grand-frankfurt/ 

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Konrad-Adenauer-Straße+7,+60313+Frankfurt+am+Main,+Tyskland/@50.1159742,8.685081,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd0ea4c9b6658f:0xf58bede4b15af0ab!8m2!3d50.1159708!4d8.6872697 

Sunday Brunch
https://www.grandseven.de/brunch

Restaurant Opéra
Opernplatz 1
60313 Frankfurt am Main

https://www.kuffler.de/de/frankfurt/restaurant-opera/

Sontagsbrunch
https://www.kuffler.de/de/frankfurt/restaurant-opera/sonntagsbrunch.php

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Opernplatz+1,+60313+Frankfurt+am+Main,+Tyskland/@50.1157064,8.6694462,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd0ead742febf1:0x5a43197946a8a0d8!8m2!3d50.115703!4d8.6716349 

Hunting og jeg mødtes hos mig inden turen, for at planlægge, her kom jeg med mine forslag til valg af sted til søndags brunch, da var det for ham helt op til mig, hvor vi skulle spise.

Jeg sagde at jeg helst ville prøve den på Kempinski, men ville fravælge den på grund af en beliggenhed udenfor centrum, i et grønt område, med en elendig logistik med offentlig trafik til og fra.

Brunchen koster her kun 59 euro, og efte mine erfaringer med Kempinski Berlin, var det et fristende første valg.

Men en taxi kostede 30 euro + hver vej, det var ok med Hunting, men jeg anbefalede at vi fravalgte Kempinski, også fordi det var afrejsedagen, og jeg hellere ville være tættere på Haupbahnhof når vi skulle til lufthavnen.

Men jeg vil sætte meget stor pris på jeres tilbagemeldinger, hvis I spiser søndags brunchbuffet på de 5 stjernede hoteller i Frankfurt, og andre tyske storbyer.
Det er næsten blevet en hel fetisch for mig, når jeg har muligheden i Tyskland.

Afrejse 

Søndag den 15/4

Da vi nåede hotellet efter vores brunch, var vi i meget god tid, vi hang ud i receptionen, og fik en enkelt alkolholfri øl for mit vedkommende da baren åbnede.

Da vi havde drukket ud, fik vi vores kuffert, fandt toget på Haupbahnhof til lufthavnen, som vi ankom kort efter.

ca 2 timer før afgang var vi i lufthavnen, og her begyndte en nærmest endeløs vandring i den gigantiske lufthavn, og igen fik vi gavn af Huntings tyskkundkaber.

Vi havde ikke chekket ind på nettet, og døjede noget med både det og aflevering af vores kuffert via selvbetjning, men der var et meget hjælpsomt personale som Hunting bare spurgte, og så lykkedes det alt sammen til sidst.

En times tid før afgang sad vi i afgangshallen, og vi fløj rettidigt med SAS, og deres personale udstrålede en kompetance og professionalisme, foruden god service med et smil, der gør at man føler sig i den grad tryg ved at rejse med SAS - det gør jeg også med andre selskaber, men det hører med til en god rejseoplevelse.

Fly Frankfurt København

Afrejse Frankfurt kl 20:30

Ankomst København kl 21:50

Efter en behagelig flyvetur på 1,5 time, landede vi, og efter at vi havde fået vores kuffer skiltes vi med et på gensyn, Hunting tog bilen hjem, jeg metroen.

At have lært Hunting at kende, er det hele værd, og jeg er glad for at han er blevet så begejstret for FKK, som tilfældet er :)


-------------------------------------------

Dette handler om Sex

Først
 
Som I alle nok ved, der er der blevet indført kondompligt for bordeller og glædespiger i Tyskland.
 
Nu gælder det ikke kun, som altid selvfølgelig praktiseret, kondom ved vaginalt og analt samleje.
 
Nu gælder det også ved oral/blowjob til manden.
 
Jeg har bemærket i andres anmeldelser af klubberne, også efter at den nye lov er trådt i kraft, at der videregives information om de muligheder, som stadig findes for at mænd kan modtag fransk uden kondom.
 
Jeg har besluttet, at jeg ikke selv vil medvirke til at efterlade spor på nettet, der formidler sådanne informationer.
 
Under alle mine besøg i FKK klubber på denne tur, har der været behørigt skiltet med kondompligt.
 
Derfor vil jeg ikke i mine anmeldelser, hverken angive om jeg har fået tilbudt fransk uden kondom, eller om jeg selv har modtaget fransk uden kondom, eller ikke.
 
Jeg vil blot angive at jeg har fået et blowjob, og ikke om det var med eller uden kondom punktum.
 
I skal ikke spørge til det, hverken i mine tråde, på pm, eller privat i chatten, for jeg vil hverken be eller afkræfte muligheden for fransk uden på forespørgsel.
 
Men I kan blot søge på nettet efter det, både på dansk, engelsk og tysk, der er rigeligt med andre anmeldere der skriver om mulighederne for fransk uden kondom.

 
Torsdag den 11/4

Besøgte vi:

FKK-Mainhattan
Schielestr. 45
60314 Frankfurt
https://www.fkk-mainhattan.de/ 
 
På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Schielestraße+45,+60314+Frankfurt+am+Main,+Tyskland/@50.1193542,8.7381098,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd0e6904b9c5d1:0x8e1ff92e278dbb10!8m2!3d50.1193508!4d8.7402985

Følgende deltog:

Hunting for beaver, Jayk, I_love_it og Rejsenetværk

Vi besøgte klubben, ca mellem kl 20 og 01, tog en taxi ud og hjem, men det er muligt med offentlig transport.

Pris ca 25 euro +/-.

Lørdag den 13/4 besøgte Hunting for Beaver, og Rejsenetværk igen:

FKK Mainhattan

FKK Mainhatten er den mindste af de 2 FKK klubber i Frankfurt, men det er en velindrettet klub med fine faciliteter.

Fremhæves skal, at der er en særskilt ryger afdeling, hvor både mandlige og kvindelige rygere forsamles, sådan at resten af klubben ikke forpestes af røg.

Langt flertallet af både piger og mænd i klubben ryger, og som ikke ryger var det befriende at kunne færdes ugeneret i den røgfrie del af klubben.

Vi blev begge gange budt hjerteligt velkommen i den flotte reception, af den samme venlige kvindelige receptionist.

Bemærk her det kæmpe logo tæppe, det er flot.

Entreen er 65 euro for slåbrok og badetøfler, tag selv håndklæder, mad og alkohol frie drikke.

Der var særkilte safebokse til værdier til hver gæst.

Der er en hæveautomat i receptionen.

Vi blev med et stort smil genkendt af hende, da vi besøgte klubben for anden gang lørdag, og jeg sagde til hende lørdag, da vi forlod klubben, at vi ville tage hjem til Danmark, og prøve at få flere danskere til at besøge FKK Mainhatten, det var hun glad for at høre.

Klubben kan varmt anbefales under et besøg i Frankfurt.

Spisestuen ligger behageligt afsondret, stille og uforstyrret, og maden var meget velsmagende under begge vores besøg.

Paneret kylling i stil med Kentucky Fried Chicken, og lige så god, den ene dag + fade med kartofler, ris, kød og saucer til, samt en suppe og dessert.

Den anden dag var det schnitzel i fad, kylling, diverse garniturer og saucer.

Suppe og dessert glas med mouser smagte virkelig godt, og der var tag selv haner til sodavand, en aften var der betjent servering herfra.

Der er en stor bio med platforme, ikke så velbesøgt, men af og til forhandlede piger og mænd her, men jeg så ingen direkte action.

Bio udgøres af projektor og lærred, efter min mening ikke så godt som storskærm.

Der er gode bad og omklædningsfaciliteter, men skabene er af den meget udbredte slags, hvor et skab deles i 2 halve, hvilket kan opleves lidt trangt, men det fungerer.

Der svabes konstant gulve, der er meget rent hele tiden, og der fyldes hele tiden op med tag selv håndklæder i i receptionen.

Gav 5 euro til en af pigerne der gjorde rent, det fortjener de, og hvis alle gjorde det, ville de kunne mærke det, mens det intet betyder for os i vores klub budget.

Ligesom rygeafdelingen, er wellness afdelingen med sauna, og ligge stole adskilt af en massiv klar glasvæg fra bar området, og man passerer en skydedør.

Her var forbløffende stille, og det er et godt sted at fortrække til, fra støj og musik.

Hele bar området er vel disponereret med en aflang rund bar, godt besat af pigerne på høje barstole, og med mange behagelige sofaer, hvorfra man har et godt udsyn til alle de skønne nøgne piger.

Pigerne i baren var venlige og effektive, hurtigt fik man sin bestilling, og i modsætning til Sharks, hvor alkoholfrie øl koster det samme som øl med procenter, der er alkoholfrie øl inkluderet i entreen på FKK Mainhattan - tak for det :)

Der er en lille scene med 2 stripper stænger, hvor pigerne indimellem giver et nummer, til stor fornøjelse for os det mandlige publikum, og deres kolleger med.

Jeg oplevede også mavedans, men ved ikke om det er normalt til daglig?

I barområdet er der også en forhøjning med jacuzzi, men jeg syntes temperaturen var lige i underkanten, da jeg mærkede efter, men da Jayk og jeg ville prøve alligevel senere, var der optaget af et par i forhandlings fasen, så vi droppede det.

Line up af piger en torsdag aften var spitzenklasse, og der var nok 60 + piger denne aften.

Alt fra først i tyverne, til nok midttredvernne, nogle få var i den tunge vægtklasse med brede hofter, bagdele og tunge bryster, men dem er der jo også mænd til.

Det store flertal af pigerne var fra rigtig kønne, til rene modeller, slanke og høje, eller petite små, både bryster, bagdel og hofter.

Der var en skønsom blanding af sorthårede, brunetter og blondiner, lang og korthårede, fletninger og hestehaler.

Det bedste var at, de så godt som alle var helt nøgne.

Der var nogle få lidt rå piger, men på den charmerende måde, med de flotteste tatoveringer på store dele af kroppen, det klædte dem.

Pigerne flest var fra Moldova, Rusland og Rumænien.

De var generelt lidt for opsøgendende efter min smag, men jeg afviste dem høfligt men bestemt, og forklarede at jeg ville vente til senere.

Som Hunting har været inde på, så er man mere populær hos pigerne, hvis man har, og viser at man godt vil bruge mange penge, på mange piger.

Det kan og vil jeg ikke, og kunne også godt mærke, at der blev set lidt skævt til, at jeg ventede så længe, og afviste dem så meget.

Men da først jeg havde været sammen med den første, og eller nr 2 blev der smilet til mig også efterfølgende, da varjeg også accepteret.

Klubben har også en webshop med merchandise, og udvalget var udstillet i en montre.

Så hvis man har lyst til at promovere sit besøg jobbet hjemme, eller når man handler i Netto, ja så er det bare at købe noget logo beklædning :)

Mine rejsefæller var noget mere på rum med pigerne, end jeg, men i ledige stunder fandt vi sammen, og opdaterede hinanden over kaffe/kolde drikke med status, som aftenen skred frem.

Selv hunting havde tid til et måltid, og en kop kaffe, indimellem hans mange erobringer.

Vi forlod både torsdag, og lørdag FKK Mainhatten glade og tilfredse, med lyst til at vende tilbage.

Taxi ud og hjem koster ca 25 euro +/-.


Min eneste pige oplevelse på FKK Mainhattan:

Torsdag den 11/4

Misja

Blå pille pille 1 time før

I klubben var der en del piger indenfor mit foretrukne segment, den petite type, men en særlig profil fik mig til at fravælge denne fokus under mit besøg.

Misja en slank flot kvinde fra Moldova, men med en lidt bred hofte, formåede at få mig til at vægte hendes udstråling.

Alder 25 år, skal nok være rigtig.

Hun havde et markant ansigt, et erotisk forførende blik, og blodrøde sexede læber.

Hver gang vores blikke mødtes fastholdt hun en, så jeg blinkede først, og til sidst måtte jeg overgive mig.

Jeg hilste på, jeg var velkommen, men hun forventede tydeligvis et større salg, opsalg, tid og tillægsydelser, men jeg stod fast, og ville nøjes med 30 minutter, suck and fuck for 50 euro.

Mit begrænsede køb afspejlede sig i engagementet på rummet ;)

Mig ned på ryggen, hun på knæ ved siden af, udenfor berørings-rækkevidde, igang med hånd og mund.

Det virkede, vi tog et kort ridt i doggy position, men jeg kunne ikke komme.

Bad hende spille mig færdig med hånden, til jeg kom udover egen mave, det gjorde hun, jeg kom over min mave.

Det tog 10 minutter, og efter at jeg havde tørret mig med køkkenrulle, gik vi til min boks, jeg betalte, fik et kindkys, og jeg tog et bad, før jeg igen entrerede klubben.


FKK MainHattan

Lørdag den 13/4

Følgende deltog:

Rejsenetværk og Hunting For Beaver

Min eneste pige oplevelse denne aften:

Jenni

Vores sidste aften på FKK Mainhattan, blev det kun til en tur på rum med en pige.

I god tid før forventet udløb af virkning af en blå pille, tog jeg en beslutning.

Det var, og er svært at vælge blandt alle skønhederne i denne klub, men en pige skilte sig ud på dragende vis.

Hun var en blond pige, med et lidt rå look, og de flotteste tatoveringer, hende faldt jeg for.

Smukt slavisk ansigt, langt blondt hår, samlet i en hestehale, og det der fastholdende blik, som jeg kan have svært ved at stå for, som regel blinker jeg først og slår blikket ned.

Jeg hilste på, hun var ledig, og forhandlings villig.

Hun hedder Jenni, og er efter eget udsagn Tysker, men jeg tror nu at hun er tyrkisk tysker, og det er lidt af et drømme mix, i tilfældet Jenni.

Efter eget udsagn er hun 25, jeg vil nærmere anslå hende til 25 +, minus 30?

Situationen udviklede sig lidt uventet, men hvor andre måske ville være blevet irriteret, der blev jeg selv først lidt paf, men så morede jeg mig over hele sceneriet, i stedet for at blive irriteret.

Jenni gav mig en god historie at skrive om, og tak for det :)

I sofaen var hun den store sælger, opsalg og tillægsydelser, men jeg holdt mig til 30 minutter, suck and fuck.

Vi entrerede rummet, og gik i gang, hun reagerede overrasket på mine ru hænder.

Hendes kommentar var "Arbeit" hun troede åbenbart at jeg var håndværker, det er jeg så ikke.

Årsagen er at jeg har Atopisk eksem :(

Hun gik i gang med et håndjob, alt imens hun forsøgte sig med opsalg af ekstra, ekstra og ekstra, hvilket jeg blankt afviste.

Efter et par minutter skiftede hun fra hånd til blow, og herfra hurtigt til fuck i doggy, men jeg opgav hurtigt, og trak mig ud.

Bad om at hun gjorde mig færdig med hånden, hvor til hun kommenterede!

Ist ekstra, jeg nægtede, hun ist normal, ist ekstra.

Nå men hun gik da igang med et håndjob, hånden solidt om min pik iført knaldrødt kondom.

Jeg måtte bede hende fjerne kondomet, og give mig en oliesvensk afslutning.

Det endte hun med gøre, solidt håndværk, og udløsning til slut over min mave.

Det tog ca 10 minutter fra start til slut, og jeg tørrede mig selv af.

Fik betalt fra safeboksen, og fik det obligatoriske kindkys.

Vi skiltes, og jeg fik endnu et bad, klar til bare at hygge mig resten af aftenen.

Hun er en sand kunstner!

I klubben er der et strip podie med et par stripperstænger, og her oplevede jeg senere Jenni udføre mavedans af sand verdensklasse.

I ført et slå om sjal med ringler, dansede hun topløs til hele den tyrkiske musik fra Dj'en.

Har aldrig set smukkere, og mere æggende mavedans.

Hun kunne gøre sig på de mest celebre tyrkiske restauranter, og burde forsøge sig på scenen udenfor FKK miljøet, hvad jeg så ikke ved, om hun også gør.

Alt i alt en samlet set, god og meget underholdende oplevelse med Jenni på FKK Mainhattan :)


Fredag den 12/4

Besøgte vi:

FKK Sharks
Otto-Röhm-Str. 72
64293 Darmstadt
https://www.fkk-sharks.de/ 

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Otto-Röhm-Straße+72,+64293+Darmstadt,+Tyskland/@49.8899925,8.6398669,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd70f0564dedb3:0x497a7afa92f18435!8m2!3d49.8899891!4d8.6420556 

Følgende deltog:

Hunting for beaver, Jayk, I_love_it og Rejsenetværk

Efter morgenmaden, gik Rejsenetværk, Hunting og Jayk en tur i Redlightdistrict omkring Haupbahnhof.

Som forventet var der stille i kvarteret om formiddagen, men vi besigtigede det døgnåbne laufhaus:

Eroscenter Frankfurt
Taunusstrasse 26
60329 Frankfurt
https://www.eroscenter-frankfurt.com/ 

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Taunusstraße+26,+60329+Frankfurt+am+Main,+Tyskland/@50.1096351,8.6652563,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd0eaad464fbc7:0x2438b74aa301b407!8m2!3d50.1096317!4d8.667445 

Der var meget få piger på job, men af mulig interesse kan jeg oplyse at den øverste etage er fyldt med shemales, når de altså er der, og det nok sent aften.

FKK Sharks:

Vi tog toget fra Frankfurt til Darmstadt, ca 30 minutter, og en taxi til ca 15 euro fra stationen til FKK Sharks.

Hjem over midnat ville det tage 1 - 1,5 time med det offentlige, vi delte en taxi til 65 euro.

Vi besøgte klubben mellem ca kl 18 og kl 01 30.

Vi blev venligt modtaget i receptionen, betalte entreen på 65 euro, eller var det 70 euro? Der var en af de 2 klubber, hvor det kostede 5 euro ekstra for en slåbrok, i stedet for et slå om håndklæde, vi valgte ihvert fald en slå brok, både på FKK Mainhattan og FKK Sharks, og fik selvfølgelig badetøfler i begge klubber.

Håndklæder opbevares i receptionen, ligger på disken, jeg spurgte hver gang efter et nyt håndklæde, og ved ikke om man bare må tage selv?

Der var særkilte safebokse til værdier til hver gæst.

Der er fine bade og omklædnings faciliteter, også her små halvskabe til tøjet, men det er jo et plads spørgsmål.

Som altid gav jeg 5 euro i tips til en af dem der holder det hele så rent og flot, ganske vist under 40 kr, men hvis alle gør det ville de kunne mærke det, og de fortjener det, som jeg ser det, i den grad.

FKK Sharks udgøres af en kæmpe hal, med meget højt til loftet, en central bar, og mange spredte sofaer i det store rum.

Som maden, er kolde og varme alkoholfrie drikke inkluderet i prisen, men ikke de alkoholfrie øl som koster 6 euro.

I den ene side går der en trappe op til bollerum, og et VIP repos med udsigt over det centrale rum.

I den anden side går der en trappe op til et stort wellnessområde, med udsigt over det centrale rum.
Her er der liggestole, flere Jacuzzier på forhøjede platforme, saunaer og bruse rum.

Temperaturen var høj i vandet, og det var skønt at ligge i boblerne.

Hunting var begejstret for et arrangement, der aholdtes med faste intervaller, og som var meget populært, men jeg afstod:

Sauna Aufgüsse, som består i at en bademester pøser vand på kullene, og ventilerer dampen over gæsterne i saunaen.

I tilknytning til wellness området, var det små huler med madrasser, blot med et forhæng for.

Der er et flot stort akvarie i den ene, væg i det centrale rum.

Buffet og spiserum, er meget stort, og delt op i 2 rum ved siden af baren.

Maden var udmærket, varieret over kød og vegetar på buffeten, men efter min mening var den ikke på højde med kvaliteten af buffeten på FKK Mainhattan.

Retfærdigvis skal det siges, at jeg tog fejl af køkkenet på afstand, som jeg troede kun var et tilberednings køkken, men her stod folk også lejlighedsvis i kø, og jeg vidste ikke hvorfor da jeg spiste første gang.

Kl 22 ville jeg også prøve, men der riggede de af, og man  kan vistnok få noget serveret her, som ikke er på buffeten, men det nåede jeg ikke.

Personligt savnede jeg en pornobiograf, det har de ikke på Sharks, men jeg holder meget af at fortrække til bio når jeg besøger klubberne.

Pige line up var forbløffende, måske 100 skønne unge nøgne piger, alle hårfarver, flest slanke, men ellers en bred variation af figurer, erotisk buttede, store og små bryster.

Også en del meget flotte tattoo piger.

Pigerne var ret pågående, som altid afviste jeg pigerne anmas, men høfligt, og holdt mig for mig selv, til jeg selv valgte at optage kontakten.

Pigerne flest var fra Moldova, Rusland og Rumænien.

Desværre så må jeg sige, at jeg på trods af den høje standard af klub og piger, ikke vil besøge FKK Sharks igen, medmindre at de får et ryger område.

Gæsterne og pigerne fleste storrøg, og jeg oplevede som ikke ryger, indeklimaet som fuldstændig hæsligt.

Mine med rejsende var som altid, noget mere aktive sexkøbere end jeg, men indimellem fandt vi sammen, og holdt hinanden opdateret med seneste oplevelser, og små iagttagelser.

Det er nu en fornøjelse at rejse sammen med andre fra EG, det er jeg glad for at jeg kan igen :)

Ca kl 01 30, tog vi samlet en taxi hjem til vores hotel, pris 65 euro.


Mine pige oplevelser på FKK Sharks:

Lørdag den 13/4

Zeinab

Blå pille pille 1 time før.

På Sharks holdt jeg fokus på mine primære præferencer, og udså mig over tid i klubben en smuk lille petite model.

Jeg tog kontakt til en smuk slank pige, med smalle hofter, en smal bagdel og en flot B skål. Hun havde glat skulderlangt sort hår, smukke øjne og et dejligt smil.

Hun hedder Zeinab, er 22 år gammel, er halv tyrkisk/halv rumæner.

Vi blev enige om 30 minutter, ikke kun suck ad fuck, men også kiss and licking til hende, og blow til mig for 100 euro.

Da jeg rørte hende på rummet så hun overrasket ud, kiggede på mine hænder, og jeg ville trække mig, men hun smilede og sagde ok, jeg skulle bare røre, så det gjorde jeg.

Årsagen er at jeg har Atopisk eksem, som jeg døjer med at holde mine hænder fri af, og jeg havde glemt den ekstremt fede creme, som jeg er nødt til at bruge konstant.

Hun havde et dejligt væsen, smilede og forførte mig på rummet, vi krammede og kyssede, og synet af hende glatbarberede skød var bedårende, før jeg dykkede ned og slikkede hende dybt mellem hendes spredte ben, hun duftede og smagte godt, og hun lød som om at hun nød det.

Efter et solidt håndarbejde, og et bedårende dybt blowjob af hende var det tid til fuck. vi tog en omgang i missionær og doggy, men jeg valgte at stoppe efter kort tid, da jeg som for mig normalt, ikke kunnde komme under samleje.

Jeg bad hende gøre mig færdig, med en gang oliesvensk, og det gjorde hun til ug, og jeg sprøjtede vildt over min mave.

Vi hjalp hinanden med aftørringen, der gik nok en kvart rulle til det :)

Der var gået i alt 16 minutter, vi gik til min boks, jeg betalte, vi skiltes og jeg fik et bad, før jeg igen entrerede klubben.

Pige nr 2 på Sharks:

Dinah

Efter den gode oplevelse med Zeinab, brugte jeg de næste timer i klubben til at drikke kaffe, spise og samle op på indtryk.

På et tidspunkt nærmede udløbstiden sig, for virkningen af den blå pille, og det var tid til at træffe et valg.

Havde udset mig en høj slank skønhed med lange fletninger.

Dinah hedder hun, hun har et smukt ansigt, skønne øjne, og let til smil.

Alder 28 år, jeg regnede med 23, hun holder sig godt.

Jeg tog kontakt, vi aftalte 30 standardminutter med suck and fuck for 50 uro, og vi fandt et rum.

På rummet var hun berøringsvenlig, og gjorde en ihærdig indsats med både hånd og mund, men intet virkede.

Det endte med at jeg spillede mig selv af, til en udløsning i hendes påsyn.

Det hele tog nok max 10 minutter.

Forsikrede hende at årsagen til at jeg ikke lykkedes, alene var at jeg ikke evnede mere den aften, og at hun havde været et rart selskab.

Hun virkede beroliget af mine ord, og vi skildtes med et kindkys da jeg havde betalt, ja hun vendte lige den anden kind til, og bad om et kys på den også:-)

Droppet plan lørdag den 13/4

Årsagen var, at vi som ikke rygere, efter vores oplevelse af en forpestet luft på FKK Sharks fredag den 12/4, valgte at ringe til den klub vi havde planlagt at besøge lørdag den 13/4, og spørge om der ryges i hele klubben, om der er en separat afdeling for rygere, hvilket der ikke er, og der ryges i hele klubben som man gør på FKK Sharks.

Igen havde vi gavn af Huntings gode tysk kundskaber, det var virkelig et aktiv for os på hele turen, at han taler godt tysk.

Det var denne klub:

The Palace
Königsberger Str. 23
60487 Frankfurt
https://www.the-palace.de/ 

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Königsberger+Str.+23,+60487+Frankfurt+am+Main,+Tyskland/@50.1278953,8.6244491,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47bd097387d5c14b:0xc3020a64f9c7d45f!8m2!3d50.1278919!4d8.6266378

Bemærkninger til pigerne

Lineup på FKK Mainhattan bestod af færre piger, i en mindre klub end FKK Sharks med flere piger, til langt flere gæster.

Samlet set var det et mindre varieret team af piger på FKK Mainhattan, end på FKK Sharks, men med en højere andel af top modeller end på Sharks.

Men jeg bemærkede noget, som var tilfældet i begge klubber.

I modsætning til den glade, og livsbekræftende overskuds stemning, hvor pigernes interaktion med de mandlige gæster, oplevedes som mere oprigtig interesse for ens person, på klubber som Samya i Köln og Harmony i Bergerdorf, så mange andre klubber.
Der oplevede jeg pigerne som noget mere anspændte, og kunstige på FKK Mainhattan og FKK Sharks.

Du kunne iagttage dem ubemærket, fra positioner med et godt overblik, hvor de sad mutte og udtryksløse i ledige stunder, for på et split sekund at tage sælger smilet på, ved indtrykket af den mindste mandlige interesse for dem.

Des mere de talte med gæsterne, røg sammen med stamkunder, des mere afslappede var de, men i stunder uden andres selskab, i påvente af den næste handel, des mindre glade virkede de.

Vel så gør de det for pengenes skyld, men jeg mindes ikke tidligere, at have oplevet en så entydig kommerciel fokus, hvor det på mig virkede som om, at pengene alene talte for dem.

Måske var konkurrencen om gæsterne simpelthen for hård, og jeg bestyrkedes kun i min opfattelse af, at der ofte er for mange piger til for mange mænd i klubberne.

Hellere halvt så mange piger til det samme antal mænd, hvor der er nok omsætning til flere piger, og ikke bare flere piger at vælge imellem for mændene.

Der skal nok være nogle prostitutionsmodstandere der læser disse linjer, med deres egen dagsorden for øje, vel det får de så gøre.

Men som jeg læste en gang i en artikel, om pigernes bevæggrunde til at prostituere sig i Tyskland, som en pige gav som begrundelse.
Hellere sexarbejder end plukker i en broccoli plantage i Italien, eller et job på en fiskefabrik i Rumænien.

Det er et spørgsmål om tilvalg, og fravalg, og de smilende stuepiger du møder på hotellet har valgt jobbet som stuepige, i stedet for jobbet som sexarbejder.
Pigerne i klubberne har valgt omvendt, givet vis for pengenes skyld, men måske nogle af dem ville være gladere som stuepiger på et hotel?

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak - for at du skriver som du gør! En fortræffelig beretning med mange gode betragtninger.

 

Rejsenetværk skrev, for 13 timer siden:

Vel så gør de det for pengenes skyld, men jeg mindes ikke tidligere, at have oplevet en så entydig kommerciel fokus, hvor det på mig virkede som om, at pengene alene talte for dem.

Kommer til at tænke på mine oplevelser i sommer i NRW. Alle de piger jeg talte med klagede over at mændene nok kom i klubberne, men ikke købte ydelser og gik på rum. Jeg har skrevet om det i et indlæg dengang. Måske er der en - negativ - udvikling i gang på det område i hele Tyskland? Hvis pigerne tit sidder og kukkelurer en hel dag uden business, kan jeg godt forstå de bliver lidt anstrengte at se på.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Rejsenetværk

Jeg har nu læst din flotte lange historie, og mit største indtryk herfra er hvor fantastisk befriende det er at læse din ærlige historie med baggrund og motiver. Det er virkeligt befriende på et forum hvor mest handler om bedømmelse af ydelser og med et hvis snært af barndommens grå sider. At få lov til at kigge lidt med bag hvem vi virkelig er og hvor vi virkelig komme fra og måske også hvor vi er på vej. Tusinde tak for det.
Jeg har med største glæde læst dine og Huntings beretninger fra Frankfurt og har slugt jeres beretninger med den største nysgerrighed og glæde. En glæde over at ikke at føle mig helt så mærkelig i denne købesex verden som jeg nogle gange føler. Så af hjertet tak.

Lige omkring det sidste med pigerne, ja de gør det jo ikke for sjov. Det er deres forretning og hvis der ingen forretning er så er det også surt at sidde der i det samme lokale dag ud og dag ind og kun lige tjene nok til flybilletten. For tænk hvis hun kun når at have 2 kunder af 100 euro - så er det jo lige før at hende i receptionen som har et 8-4 job tjener mere og det må være bittert når man tænker på hvad GPen må lave. Men for klubbens gæster som de er flest er det vel attraktivt at der er SÅ mange piger som er SÅ gerne vil have dem.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for beretningen Rejse :)

Det er ligesom at være i Sharks igen. Jeg er desværre gået helt i står med min beretning af FKK Sharks:(

Citat

Buffet og spiserum, er meget stort, og delt op i 2 rum ved siden af baren.

Maden var udmærket, varieret over kød og vegetar på buffeten, men efter min mening var den ikke på højde med kvaliteten af buffeten på FKK Mainhattan.

Retfærdigvis skal det siges, at jeg tog fejl af køkkenet på afstand, som jeg troede kun var et tilberednings køkken, men her stod folk også lejlighedsvis i kø, og jeg vidste ikke hvorfor da jeg spiste første gang.

Kl 22 ville jeg også prøve, men der riggede de af, og man  kan vistnok få noget serveret her, som ikke er på buffeten, men det nåede jeg ikke.

I den køkken du ikke nåede fik jeg pommes frites, stegte nudler, mini ruller og stegt and med sur sød sauce. Det er en mere asiatisk hjørne hvor man kan få alt til de klassiske ingredienser til en kina/asia box. Populært af pigerne. Men der var lukket om mandagen i den køkken mens jeg var der:huh:. Jeg elsker Kina box mad.

Det er rigtig at der er meget cigaretrøg. Især i de store dage fredag og lørdag. Jeg har selv aldrig røget i mit liv. Jeg gik ud i udendørs arealet flere gange pr aften for at få frisk luft mens jeg var der. For mit egen vedkommende opvejer udsigten over alt de nøgne piger over at blive generet af cigaretrøg. Det er trods alt få gange om året jeg er i en FKK saunaklub Men vi er alle sammen forskellige trods alt. Men ja cigaretrøget var ikke behageligt. Om mandagen hvor det var en stille dag med langt færre piger og gæster var cigaretrøgen langt mindre og langt mere acceptabelt f.eks. end lørdag aften. Det med separat ryge rum i Mainhattan lyder spændende og jeg vil stærkt overveje det hvis jeg skal derned igen...

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for de rosende ord, og den så udtrykte interesse for min beretning :)

Nu har jeg fulgt med i hvordan FKK Sharks, er blevet udråbt til den nye top klub i Tyskland, af en del begejstrede anmeldere i forum på EG.

De mange lovord om Sharks, fik mig til selv at prioritere et besøg, og det har jeg ikke fortrudt, for det er på mange måder en god klub.

Men er man ikke ryger, så er Sharks hård kost, så hård kost at jeg ikke har tænkt mig at komme igen.

Håber virkelig ikke at nogle blandt personalet, bare er nødt til at leve med det som et grundvilkår, uden andre alternative job muligheder.

Tyskland virker til at have en langt mere liberal rygerlovgivning, end andre lande? Der er automater i klubber, og småbyer, ja overalt, hvor man kan trække en pakke cigaretter.

Det er mit indtryk, at det ikke beror på noget lovkrav, når og hvor der er separate rygerafdelinger i klubber, og andre steder, men at det slet og ret er er spørgsmål om politikken på stedet.

Men nu er I informeret om, at af 2 FKK klubber i Frankfurt, FKK Mainhatten, og FKK Palace, der er det Mainhattan der har en rygerafdeling, mens hverken FKK Palace eller Sharks i Darmstadt har en rygerafdeling, her ryges i hele klubben.

Jeg deler heller ikke nødvendigvis den der holdning, at jo større  en klub, des flere piger, des bedre.

Der er nogle mindre klubber, med et udvalg af piger på mellem 1/3, og 1/2 af udvalget i de store klubber, der er hyggeligere, og som udgør en bedre oplevelse end nogle af  de største klubber.

For mig, er det ikke en kvalitet i sig selv, at der er så mange piger som muligt at vælge imellem.

For mig er det selve FKK konceptet, og den helhedsoplevelse som et besøg udgør, der virker tiltrækkende.

Det er den effektive stordrift, med meget små udgifter for pigerne til egen entre, og de store entre indtægter fra mændene, der giver de fornuftige priser for sex i klubberne.

Men balancen tipper for meget  i mændenes favør, når der simpelthen er så mange piger, at flertallet umuligt kan tjene en fornuftig indtægt, og et mindretal af piger er så  efterspurgte, at de løber med broderparten af den omsætning, som der er grundlag for.

Jeg er enig i at det er en uheldig udvikling, hvis flere og flere mænd ingen sex køber, men med en entre på 50 - 80 + euro, synes jeg at det er ganske fornuftigt, hvis nogle nøjes med at bruge mellem 50 og 150 euro på sex under et besøg.

Som jeg ser det, er det derfor ikke et spørgsmål om, at mændene bør bruge flere penge, men at der både bør være færre klubber, og færre piger i klubberne end tilfældet er.

De eneste der vinder på, at der er et overudbud af pigerne i klubberne, er klubbernes ejere, som tjener hele omsætningen på, at der kommer flest muligt betalende mænd, og som derfor helst vil have så mange piger som muligt i deres klubber.

Derfor bliver der ved med at komme flere og flere, og alt for mange håbefulde piger fra de fattigste lande i EU, i håbet om alle, at kunne tjene gode penge i klubberne, men det kan alle bare ikke.

Og når krybben er tom bides hestene som bekendt, og derfor oplever vi så mange overdrevent pågående piger.

Mens de færre stjerne piger konstant er på rum, og når de ikke er det, så kan de bare sætte sig passivt ovre i hjørnet, hvor mændene selv, den ene efter den anden henvender sig som den næste kunde i rækken.

Der burde simpelthen være et licens, og et kvote system, som regulerede udbuddet i markedet af både klubber og piger, på sådan vis at balancen i klubberne mellem de mænd der kommer, og den omsætning der reelt er til pigerne, i højere grad kommer i pigernes favør, end os mænd der besøger klubberne.

Så må vi bare være nogle der er hurtigere til at træffe en beslutning, når chancen byder sig, jeg selv iblandt :)

Men jeg er glad for at jeg sammen med Hunting, har fået muligheden for med vores besøg på FKK Mainhattan i Frankfurt, at kunne afbalancere den meget ensidige fokus på FKK Sharks i Darmstadt.

Af de 2 klubber foretrække jeg personligt FKK Mainhattan, og det ikke kun fordi der er en separat afdeling for rygere, og at resten af klubben dermed er røgfri.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har nu flere gange oplevet at selvom, der synes at være mange piger i forhold til antallet af mænd - så er der ligesom et tidspunkt ud på aftenen, hvor alle rummene er optaget - og/eller der er ikke flere piger tilstede - således oplevede jeg det sidst på Harmony, hvor flere ikke så attraktive piger havde været rimelig pågående - at omkring kl. 22 - så var klubben pludselig som blæst for piger - heldigvis havde jeg allerede så rigeligt fået mit behov dækket - og pungen tømt, så jeg roligt kunne drage hjem til mit hotel og gå en aftentur på Reeperbahn istedetfor.

Så jeg tror ikke man sådan lige kan vurdere om der er for mange piger - og en del piger kommer vel også kun lige for at prøve konceptet af, mens andre forstår at opbygge en fanskare, så de altid har kunder og kan blive i den samme klub i årevis.

Mht. antallet af klubber - så er det mit indtryk at mange tyskere faktisk ikke bryder sig om at køre alt for langt - jeg har flere gange i Hamburg spurgt nogle tyskere om de kendte en anden klub i Hamburg - nej, det gjorde de ikke - de kom kun her - eller de syntes en ½ times kørsel igennem byen var for langt.

Der er også noget med geografiske forskelle mht. om man besøger Saunaklubber - hvor de i nogle områder synes at ligge rimelig tæt - er de næsten ukendte i andre områder - men klubberne ligger jo nok, hvor der er kunder - eller geografiske knudepunkter, der gør at de har et større opland.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Rejse. Tak for dit grundige og oplysende indlæg. Jeg ville ønske, at jeg "kunne få fri" til at tage med dig på tur..

Del dette indlæg


Link til indlæg
deralte skrev, for 10 timer siden:

Kære Rejse. Tak for dit grundige og oplysende indlæg. Jeg ville ønske, at jeg "kunne få fri" til at tage med dig på tur..

Jo tak, men nu har jeg sat egne ture på hold, men er gerne andre behjælpelige, med inspiration til egne initiativer.

Det er jo bare at gå sammen om et oplæg, og så invitere andre til at tage med på tur :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, den ‎10‎-‎05‎-‎2019 at 04:45:

Det er den effektive stordrift, med meget små udgifter for pigerne til egen entre, og de store entre indtægter fra mændene, der giver de fornuftige priser for sex i klubberne.

Men balancen tipper for meget  i mændenes favør, når der simpelthen er så mange piger, at flertallet umuligt kan tjene en fornuftig indtægt, og et mindretal af piger er så  efterspurgte, at de løber med broderparten af den omsætning, som der er grundlag for.

Jeg er enig i at det er en uheldig udvikling, hvis flere og flere mænd ingen sex køber, men med en entre på 50 - 80 + euro, synes jeg at det er ganske fornuftigt, hvis nogle nøjes med at bruge mellem 50 og 150 euro på sex under et besøg.

Som jeg ser det, er det derfor ikke et spørgsmål om, at mændene bør bruge flere penge, men at der både bør være færre klubber, og færre piger i klubberne end tilfældet er.

De eneste der vinder på, at der er et overudbud af pigerne i klubberne, er klubbernes ejere, som tjener hele omsætningen på, at der kommer flest muligt betalende mænd, og som derfor helst vil have så mange piger som muligt i deres klubber.

Derfor bliver der ved med at komme flere og flere, og alt for mange håbefulde piger fra de fattigste lande i EU, i håbet om alle, at kunne tjene gode penge i klubberne, men det kan alle bare ikke.

Og når krybben er tom bides hestene som bekendt, og derfor oplever vi så mange overdrevent pågående piger.

Mens de færre stjerne piger konstant er på rum, og når de ikke er det, så kan de bare sætte sig passivt ovre i hjørnet, hvor mændene selv, den ene efter den anden henvender sig som den næste kunde i rækken.

Der burde simpelthen være et licens, og et kvote system, som regulerede udbuddet i markedet af både klubber og piger, på sådan vis at balancen i klubberne mellem de mænd der kommer, og den omsætning der reelt er til pigerne, i højere grad kommer i pigernes favør, end os mænd der besøger klubberne.

Så må vi bare være nogle der er hurtigere til at træffe en beslutning, når chancen byder sig, jeg selv iblandt :)

 

Hvis ovenstående beskriver den generelle udvikling og situation på tyske FKK steder, synes jeg faktisk at det er både bekymrende og særledes trist læsning.  Det har vel næppe været ønsket ved en liberal prostitutionspolitik, at de store "vindere" skulle være bagmændene/klubejerne og taberne kvinderne, som arbejder under kritisable økonomiske vilkår der tangere til udnyttelse. 

Herhjemme taler vi jo tit om, at hvis vi bare fjernede rufferiloven, så ville alt blive bedre.  Det vil jeg så ikke udelukke, men det du beskriver er næppe et forbillede der kan anvendes som argument for at fjerne rufferiloven i Danmark.   

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheVoice skrev, for 43 minutter siden:

Hvis ovenstående beskriver den generelle udvikling og situation på tyske FKK steder, synes jeg faktisk at det er både bekymrende og særledes trist læsning.  Det har vel næppe været ønsket ved en liberal prostitutionspolitik, at de store "vindere" skulle være bagmændene/klubejerne og taberne kvinderne, som arbejder under kritisable økonomiske vilkår der tangere til udnyttelse. 

Herhjemme taler vi jo tit om, at hvis vi bare fjernede rufferiloven, så ville alt blive bedre.  Det vil jeg så ikke udelukke, men det du beskriver er næppe et forbillede der kan anvendes som argument for at fjerne rufferiloven i Danmark.   

Jeg ser nu stadigvæk den tyske lovgivning, som et forbillede for at fjerne rufferilovgivningen i Danmark.

Rufferi lovgivningen er ganske simpelt en moralsk, ideologisk, og eller religiøs diskrimination af et liberalt erhverv som prostitution, som ikke levnes lige vilkår med andre liberale erhverv.

Hvad jeg derimod ikke har noget imod, så er det regulering af brancher og markeder, ud fra et ønske om en fair afbalancering af sociale goder, interessenters økonomiske interesser, og forbrugerhensyn.

Det er ganske normalt med bevillinger, kvoter og licenser i mangfoldige erhversmæssige sammenhænge, og det samme kunne man gøre med FKK klubber osv.

Bagmændene/klubejerne bedriver ikke rufferi i snæver forstand, som du kan gøre som bagmand/udlejer etc i Danmark, alt efter setup.

De tjener pengene på den entre, både piger og mænd betaler for at få adgang til klubben, mens pigerne tjener de penge selv, som de sælger sex for i klubberne.

Men dit argument er jo lige i øjet, for de bagmænd i den hjemlige branche, som tjener åger penge på en blanding af sort/hvide huslejer, forskellige modeller for pigernes vagter, der kan koste pigerne indtægterne fra de første 2, 3 eller flere kunder på en vagt.

De er ikke interesseret i at få tyske tilstande, de tjener tykt på at kun meget få mennesker med midlerne og evnerne til det, vil investere penge i prostitution i Danmark, af frygt for at kunne blive dømt for rufferi.

Det efterlader det hjemlige marked til dem, som er villige til at løbe en lav kalkuleret risiko som bagmænd, for deres vedkommende som flirter på kanten af rufferi, eller over kanten, og det tager dem som gør det, sig så rigeligt betalt for - og går det galt tager de skraldet for det.

Det er således hverken den tyske lovgivning, eller FKK konceptet der er noget galt med, for det giver muligheden for at pigerne i klubberne, kan besøge klubberne for samme entre, som mændene, og til en udgift, ofte på kun 10- 20 % af hvad det ofte har været fremme, at det koster en del piger at have en vagt på et bordel i Danmark.

For så vidt, at den af mig beskrevne tilstand måtte være udtryk for nogen tendens i markedet, så er kilden hertil ikke en liberal tysk lovgivning, men EU's åbne grænser, og arbejdskraftens forbandede frie bevægelighed.

Det kan tyskerne ikke ændre på, og klubejerne begrænser nok ikke på eget initiativ tilgangen af piger til klubberne.

Men tyskerne bestemmer selv egne rammevilkår for erhverslivet, og kunne hvis de ville, både ændre på bevillings og licens vilkår, og sætte et max på hvor mange piger der må være i klubberne.

Om der så kommer noget latterligt ligestillings halløj ind i billedet, som med den differentierede entre for mænd og kvinder i de danske swingerklubber, er ikke til at vide på forhånd.

Piger og mænd, er jo for begge parters vedkommende gæster i FKK klubberne,  men det er nok blot et spørgsmål om at finde de rette formuleringer, og det er jurister jo eksperter i.

Men ja, hvis man er danske udlejere, ser man sikkert gerne at 10 piger fordeler sig på 5 til 10 lejemål, og betaler til samme, frem for at de arbejder i den samme klub alle 10, 50 eller 100, og med alle de stordrift fordele dette giver.

Forudsat, at der ikke er for mange piger til en for lille omsætning, fra for få mandlige gæster.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 5 timer siden:

Jeg ser nu stadigvæk den tyske lovgivning, som et forbillede for at fjerne rufferilovgivningen i Danmark.

Rufferi lovgivningen er ganske simpelt en moralsk, ideologisk, og eller religiøs diskrimination af et liberalt erhverv som prostitution, som ikke levnes lige vilkår med andre liberale erhverv.

 

Jeg fornemmer at vi nok er enige om, at hvis man fjerner rufferiloven, så skal der tilføjes mere lovgivning, således at man sikre sig, at det primært handler om at sikre kvinderne ordentlige arbejdsbetingelser og ikke uvæsentligt at de selv bestemmer hvem de vil tilbyde sex til, hvilke ydelser de vil levere, pris  osv.  Det skal ligeledes skrues således sammen, at der vil være en passende balance imellem privatliv og arbejdsliv.  

Den væsentligste årsag til rufferiloven er vel kort sagt, at man ikke ønsker at prostitution skal drives som erhverv.  I princippet synes jeg egentligt også at det er bedre eller sagt på anden vis "Det er mindre problemfyldt hvis hver GP har eget CVR.nr og selv styrer alt omkring de seksuelle aktiviteter".   Det princip animere jo til, at det foretrukne koncept skal være privat/diskret, sugar eller beslægtede koncepter.  Det er vel egentligt også den vej markedet har udviklet sig i Danmark, der bliver færre og færre klinikker.   Den vej rundt kan man vel sagtens sige, at rufferiloven har en værdi, hvis man ikke ønsker at anerkender prostitution som et erhverv der primært drives af forretningsfolk.  Omvendt har rufferiloven den store ulempe, at det er rimeligt vanskeligt for kvinderne i privat/diskret at leje et lokale til en rimelig pris.   

Personligt har jeg også igennem årene leget med forskellige modeller.  Men som årene er gået har jeg fået mere forståelse for de bevæggrunde der sikkert ligger til grund for  "Man må gerne som kvinde modtage betaling for sex, men det anerkendes ikke som erhverv".   Det er en lidt "nem" løsning hvor man slipper for at skulle forholde sig alverdens problemstillinger.  Selvfølgelig kan markedet sagtens blive bedre, men det kræver jo også at alle aktører i branchen så også er villige til efterkomme diverse krav.   Det første krav vil jo være, at man er nødt til at kunne identificere de enkelte aktører i branchen.  Det er jeg ikke så sikker på at hovedparten er klar til.   

Del dette indlæg


Link til indlæg
Nikolaj80 skrev, den 9.5.2019 at 16:40:

Det med separat ryge rum i Mainhattan lyder spændende og jeg vil stærkt overveje det hvis jeg skal derned igen...

Ja gør det, og skriv endelig en anmeldelse :)

Med alt den Sharks hype, synes jeg, at vi uden af den grund at skulle forklejne Sharks, bortset fra det hæslige røgfyldte indeklima, så har vi fundet Frankfurts lille perle i Mainhatten.

Og intet glæder mig mere end, hvis jeg/vi, når vi som de første/måske første foretager besøg i måske ubeskrevne klubber, tager en for holdet.

Og når vi kan anbefale en ny klub kan få andre til at besøge samme, og anmelde deres besøg efterfølgende.

Der er sikkert mange ubeskrevne FKK perler i det tyske FKK landskab, fordi vi sexturister har en tilbøjelighed til kun at besøge de samme klubber igen og igen, som alle andre sexturister besøger.

Det kan jeg på sin vi godt forstå, at man er tilbageholdende med som den første at besøge et ubeskrevet blad, men når først nogle har gjort det, og flerstemmigt har anbefalet en ny klub i forum, så synes også at risikoen ved selv at gøre det samme, kan betragtes som noget mindre, end hvis man selv som den første tager en for holdet.

Ellers så find nogle tysk og engelsksprogede anmeldelses portaler, brug eventuelt Google oversæt. Så er der altid nogle lokales anmeldelser af de mere ukendte klubber.

Og vigtigt :)

Rejsenetværk skrev, den 8.5.2019 at 06:00:

Jeg havde blandt 5 mulige tilbud valgt dette hotel til vores søndagsbrunch:

 

Rejsenetværk skrev, den 8.5.2019 at 06:00:

Men jeg vil sætte meget stor pris på jeres tilbagemeldinger, hvis I spiser søndags brunchbuffet på de 5 stjernede hoteller i Frankfurt, og andre tyske storbyer.
Det er næsten blevet en hel fetisch for mig, når jeg har muligheden i Tyskland.

Altså hvis I kan lokkes til at prøve, der går sene fly hjem om søndagen :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu hvor mine kommentarer har udviklet sig til en debat mellem The Voice, og jeg, der vil jeg gerne lige linke til denne nye tråd, hvor problemstillingen også er aktuel, bare med modsat fortegn, udfra anmelderens oplevelse, og hvor jeg også har kommenteret.

Jeg tror at en fornuftig balance kunne bestå i 2 gæster for hver pige, som hver går på rum med en pige, til en gennemsnitlig omsætning på 75 - 150 euro pr gæst.

Det vil skabe rum for gæster, som både bruger minimum på sex, og gæster som bruger både 2, 3 eller flere gange så meget på sex med pigerne.

Problemet med gæster, som ingen penge bruger på sex, kunne løses ved at alle skal veksle 50 euro til en polet, som de senere kan betale pigerne med under deres besøg.

Pigerne kan så bytte poletten tilbage til 50 euro i receptionen. Det vil ikke bringe klubben i konflikt med at pigernes og klubbens omsætning, skal holdes adskilt, da det jo bare er bytten frem og tilbage.

Poletter skal selvfølgelig bruges samme dag under ens besøg, og ikke kunne gemmes til senere brug, og bruger gæsten ikke sin polet, er det bare bad luck, og pengene går til pigerne.

Ja det vil skabe nogle perioder under ens besøg, hvor alle, eller flertallet af piger er optaget, men hellere det, end at der er 2 til 3 gange så mange piger, som der er omsætning til.

Man kan altid gå i restauranten, hænge i baren, lægge sig i bio, gå i sauna eller sidde i jacuzzi, hvis der er 0 eller få piger ledige.

Det vil give både gladere piger, og en bedre stemning i klubben, hvis så mange piger ikke er så desperat efter at tjene nogle penge, som de ofte ikke gør, fordi de bare er for mange.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lige for at komme tilbage til den smukke tur i har været på.

Fantastiske beretninger der kommer fra jer og jeg følger nysgerrigt med, da jeg selv er på vej mod Frankfurt i den kommende tid.

Hvilken klub skal man gå efter en torsdag aften, er det Sharks eller Mainhatten??

Hvilken af dem giver den bedste oplevelse i sammenhæng med priser for indgang, zimmer og diverse??

Del dette indlæg


Link til indlæg
sporty skrev, for 2 timer siden:

Lige for at komme tilbage til den smukke tur i har været på.

Fantastiske beretninger der kommer fra jer og jeg følger nysgerrigt med, da jeg selv er på vej mod Frankfurt i den kommende tid.

Hvilken klub skal man gå efter en torsdag aften, er det Sharks eller Mainhatten??

Hvilken af dem giver den bedste oplevelse i sammenhæng med priser for indgang, zimmer og diverse??

Hej @sporty  jeg kan jo kun svare dig at ingen af os 4 rejsende endnu har formået at lave et skriv fra Sharks, men min egen personlige mening er at jeg ville vælge Mainhatten den ene dag og Sharks den anden dag ,,,kan ganske enkelt IKKE sige den ene frem for den anden sorry,,,

Det er 2 vidt forskellige klubber Sharks mega stor men højt til loftet, og en masse små hemmelige skjulesteder, men også alt for mange piger samlet på et sted nærmest en rent"kødmarked" 

mainhatten mere hyggelig pigerne mere "rolige" men stadigvæk sindsyg frække,,,

Ja kan desværre ikke beskrive det ret meget anderledes..

Venligst Hunter

Del dette indlæg


Link til indlæg
sporty skrev, for 4 timer siden:

Lige for at komme tilbage til den smukke tur i har været på.

Fantastiske beretninger der kommer fra jer og jeg følger nysgerrigt med, da jeg selv er på vej mod Frankfurt i den kommende tid.

Hvilken klub skal man gå efter en torsdag aften, er det Sharks eller Mainhatten??

Hvilken af dem giver den bedste oplevelse i sammenhæng med priser for indgang, zimmer og diverse??

@Hunting for beaver

Du skrev:

"Hej @sporty  jeg kan jo kun svare dig at ingen af os 4 rejsende endnu har formået at lave et skriv fra Sharks, men min egen personlige mening er at jeg ville vælge Mainhatten den ene dag og Sharks den anden dag ,,,kan ganske enkelt IKKE sige den ene frem for den anden sorry,,," 

Både jeg og Jayk har da anmeldt Sharks :)

Vi valgte i udgangspunktet Mainhattan, fordi vi mente at den som den mindste klub, ville være velegnet til et besøg torsdag, hvor vi efter ankomst Frankfurt, ville have kortets tid til et klub besøg.

Plus at klubben i forhold til beliggenhed, og transport logistik, udgjorde et godt valg i forhold til vores hotel  ved Haupbahnhof.

Men efter at Hunting og jeg besøgte klubben 2 gange, under vores ophold i Frankfurt, er vi begge ret begejstret for Mainhattan.

Personligt mener jeg efter at have besøgt Mainhattan, at klubben også uden dens fordele af egen beliggenhed, udgør en god førsteprioritet i Frankfurt.

Atmosfæren er mere intim end på Sharks, og efter min mening skaber de mindre rammer, indretning og en intimscene med strip og mavedans en kvalitativ bedre oplevelse, end et besøg på Sharks.

Vi var overraskede over så mange piger, der var i klubben en torsdag, ikke mange færre end da vi også var der om lørdagen, og klubben virker til at have en høj status lokalt.

Sharks er meget mere international, det er en klub der i høj grad tiltrækker turister, og det ikke mindst takket være de mange positive anmeldelser på EG, og diverse engelsksprogede fora.

Det er Sharks velundt, men hvis ingen udforsker alternativer til de største klubber, som de fleste besøger, så får vi heller ikke øjnene op for, at der findes gode, og også efter nogles mening bedre klubber, herunder min egen mening om Mainhattan.

Det er vi nu 4 der har gjort på den samme tur, og der var almindelig enighed om at maden var bedre på Mainhattan, men ikke dårlig på Sharks.

Og jeg synes simpelthen, at det var mere rart at nyde sin mad i spisestuen på Mainhattan, hvor der var en ro, som der aldrig er på Sharks, uanset hvor du opholder dig i det kæmpe rum, som Sharks udgør.

Og igen, som ikke ryger oplevede jeg indeklimaet som fuldstændig hæslig på Sharks, men er det ikke noget problem for en, så er Sharks sikkert et udmærket valg.

En lille detalje, men tyskerne laver rigtig godt alkoholfri øl, og på Mainhattan var de øl inkluderet i de frie drikkevarer, mens samme kostede 6 euro på Sharks.

Både Mainhattan og Sharks kan nås med offentlig trafik, på kort tid og for små penge, på ud turen, mens Sharks efter midnat, udgør en rejse med det offentlige med skift på godt 1 time efter midnat, hjem til Frankfurt.

Taxi fra Haupbahnhof til og fra Mainhattan står i 25 uro +/-, og til og fra Sharks står i 65 euro +/-.

Hvis man er alene af sted, og man ønsker at besøge Sharks, kan det udgøre en fornuftig overvejelse, også at overnatte på et hotel i Darmstadt, hvor Sharks ligger.

Held og lykke i Frankfurt, uanset hvilke klubber I vælger at besøge.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse,

Tak for et fyldestgørende svar.

Jeg er alene afsted og har bil med og da jeg skal bo i gå afstand til Mainhatten tror jeg det bliver mit valg.

Er mere til en lidt mere intim stemning og hygge end en kæmpe stor klub...

Senere samme uge går turen til Köln hvor jeg agter at kigge forbi enten Samya eller Mondial hvis der bliver tid, så det bliver spændende...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er lidt længe siden, men jeg har haft gode oplevelser på både Samya og Mondial.

Og når du er i bil Sporty, har du alle muligheder i NRW.

Se denne gode guide:

Freiercafe.sex

https://www.freiercafe.sex/

For 3 - 4 år siden besøgte jeg denne meget lille klub, hvor servicen, og atmosfæren var i top, som vi oplevede det.

Luderlounge

https://www.fkk24.de/luder-lounge

Når du er i bil, kan klubben være et godt valg til et besøg af kortere varighed.

Entre 20 eller 30 euro uden mad, men med frie kolde/varme drikke.

Håber at du vil skrive beretninger i forum på EG, efterfølgende :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse,

Tak for gode forslag.

Jeg tror dog ikke jeg får tid til at køre længere væk end i nær området hvor jeg skal bo.

Kommer omkring Stuttgart på vejen også og håber at kunne nå ind forbi FKK Sakura lige i nærheden...

Jeg vil prøve om jeg kan lave en kort beretning om de forskellige jeg evt. når men hvor meget tid der bliver er endnu usikkert... :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, den 15.5.2019 at 23:42:

@Hunting for beaver

Du skrev:

"Hej @sporty  jeg kan jo kun svare dig at ingen af os 4 rejsende endnu har formået at lave et skriv fra Sharks, men min egen personlige mening er at jeg ville vælge Mainhatten den ene dag og Sharks den anden dag ,,,kan ganske enkelt IKKE sige den ene frem for den anden sorry,,," 

Både jeg og Jayk har da anmeldt Sharks :)

Vi valgte i udgangspunktet Mainhattan, fordi vi mente at den som den mindste klub, ville være velegnet til et besøg torsdag, hvor vi efter ankomst Frankfurt, ville have kortets tid til et klub besøg.

Plus at klubben i forhold til beliggenhed, og transport logistik, udgjorde et godt valg i forhold til vores hotel  ved Haupbahnhof.

Men efter at Hunting og jeg besøgte klubben 2 gange, under vores ophold i Frankfurt, er vi begge ret begejstret for Mainhattan.

Personligt mener jeg efter at have besøgt Mainhattan, at klubben også uden dens fordele af egen beliggenhed, udgør en god førsteprioritet i Frankfurt.

Atmosfæren er mere intim end på Sharks, og efter min mening skaber de mindre rammer, indretning og en intimscene med strip og mavedans en kvalitativ bedre oplevelse, end et besøg på Sharks.

Vi var overraskede over så mange piger, der var i klubben en torsdag, ikke mange færre end da vi også var der om lørdagen, og klubben virker til at have en høj status lokalt.

Sharks er meget mere international, det er en klub der i høj grad tiltrækker turister, og det ikke mindst takket være de mange positive anmeldelser på EG, og diverse engelsksprogede fora.

Det er Sharks velundt, men hvis ingen udforsker alternativer til de største klubber, som de fleste besøger, så får vi heller ikke øjnene op for, at der findes gode, og også efter nogles mening bedre klubber, herunder min egen mening om Mainhattan.

Det er vi nu 4 der har gjort på den samme tur, og der var almindelig enighed om at maden var bedre på Mainhattan, men ikke dårlig på Sharks.

Og jeg synes simpelthen, at det var mere rart at nyde sin mad i spisestuen på Mainhattan, hvor der var en ro, som der aldrig er på Sharks, uanset hvor du opholder dig i det kæmpe rum, som Sharks udgør.

Og igen, som ikke ryger oplevede jeg indeklimaet som fuldstændig hæslig på Sharks, men er det ikke noget problem for en, så er Sharks sikkert et udmærket valg.

En lille detalje, men tyskerne laver rigtig godt alkoholfri øl, og på Mainhattan var de øl inkluderet i de frie drikkevarer, mens samme kostede 6 euro på Sharks.

Både Mainhattan og Sharks kan nås med offentlig trafik, på kort tid og for små penge, på ud turen, mens Sharks efter midnat, udgør en rejse med det offentlige med skift på godt 1 time efter midnat, hjem til Frankfurt.

Taxi fra Haupbahnhof til og fra Mainhattan står i 25 uro +/-, og til og fra Sharks står i 65 euro +/-.

Hvis man er alene af sted, og man ønsker at besøge Sharks, kan det udgøre en fornuftig overvejelse, også at overnatte på et hotel i Darmstadt, hvor Sharks ligger.

Held og lykke i Frankfurt, uanset hvilke klubber I vælger at besøge.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Hej @Rejsenetværk sorry du har selvfølgelig ret i at du har anmeldt SHARKS,, men som den eneste synes ikke at kunne læse noget skriv fra @Jayk som du foreskriver

 

Til @sporty du kan roligt besøge FKK Mainhatten du blir IKKE skuffet. Totalt flotte kvinder der,,, dog er der jo tit større udskiftning, men det er der jo på de fleste klubber iøvrigt. Så mon ikke at andre smukke kommer til. 

Vi var 2 som genbesøgte klubben igen om lørdagen. B)

God tur sydpå kunne være rart med et lille skriv fra din tur hvis du føler for dette, hvilken klub du end vælger i sidste ende. 

På forhånd tak,,, Hunter 

 

Redigeret af Hunting for beaver

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...