Hop til indhold
DenRødeBaron

Tyskland generelt

Recommended Posts

Jeg skal snart på en køretur igennem Tyskland, og vil høre om der er nogen, der kan komme med nogle anbefalinger til et (eller flere) frække stop i nærheden af ruten. Fair-girls.de og sexnord.de giver lidt op, når man kommer længere syd på, og det er ikke rigtigt lykkedes mig at finde andre sider af tilsvarende kvalitet. Her er den rute, jeg regner med at følge:

A7 forbi Hamborg. Derefter enten A1 forbi Bremen, Osnabrück, Münster, eller alternativt A7 helt til Hannover og så A2 forbi Bielefeld. Under alle omstændigheder forbi Dortmund og så A45 forbi Siegen. Videre af A3 forbi Frankfurt og Nürnberg, A9 til München, og derfra retning Brenner-passet. Hjemturen bliver retur via Brenner og Nordpå derfra, dvs. forbi München og op til A7.

Tricket er, at jeg er ikke interesseret i at komme ret langt væk fra min rute, og dermed heller ikke ind i de store byer, da det vil tage for lang tid. Så er der nogen, der har nogle anbefalinger dernede i det midt- og sydtyske tæt på motorvejene? Alt nord for Hamborg er lige meget bortset fra et par steder i og omkring Neumünster, der kunne være interessante.

Hvis der kommer noget ud af det, skal jeg selvfølgelig nok rapportere tilbage...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har ingen praktisk erfaring med ydelseskøb syd for grænsen, men du kunne eventuelt prøve at lave nogle søgninger på disse hjemmesider:

http://www.huren24.info/

http://sexkontakte.xfind.de/

http://www.rotlichtmodelle.de

http://www.poppinserate.com/

På flere af hjemmesiderne kan du indtaste postnumre på byer eller søge indenfor bestemte geografiske områder - eksempelvis 40000-49999. Dortmund, som du skal forbi, har postnumre startende med 44xxxx.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Her er et index over fkk klubberne i Tyskland:

http://www.kaleus-clubindex.com/

Må jeg anbefale fkk world som ligger tæt ved A7 ca. 70 km nord for Frankfurt.

Den ser nu ud til at ligge ved A5, ikke A7 (Pohlheim-Garbenteich). Det er ikke alt for langt fra min rute. Men jeg har aldrig været i en FKK. hvordan vil det spille sammen med et hurtigt stop, f.eks ½-1 time og så videre? Hvordan med priserne?

Til de andre:

huren24.de kendte jeg godt. Den synes jeg ikke er særlig god. Sexkontakte.xfind.de og poppinserate.de ser ud til at være meget blandet. Rotlightmodelle.de ser ud til at være meget Berlin. Den mest lovende ser ud til at være kontakt24.de. Den er jeg ved at kigge lidt på.

Jeg har i øvrigt overvejet at lave et stop allerede ved http://sexnord.net/profile/3973/Nortorf/App.%20Venus hvis Eva stadig er der til den tid. Er der nogen der har erfaringer med hende eller stedet? Det er i Nortorf som ligger lidt nord for Neumünster.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Frankfurt og omegn

Der er FKK Palace, Mainhattan i FRA,

Omegn: FKK Oase, World, Shark

Palace er kendt for sharks, men jeg ser det ikke som et problem.

Generelt er pigerne hammer lækre i alle klubber, igen handler det om kemi om du får gode sexoplevelser...

Der er variationer i klubbernes størrelse og indretning, faciliteterne er gode og luksuriøse.

Hvis du har tid, prøv at besøge 2-3 klubber det giver en varieret helhed oplevelse af FKK.

Ja 30min FKK besøg er hastværk, brug hellere nogle timer på det...

entre 60-75€ incl. mad og drikke

30min standard: 50€

ekstra ting spørg pigerne, priser fra 50€

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så bliver det ikke FKK i denne omgang, da hele pointen var ikke at bruge så lang tid, men at det var et stop på en længere tur. Men hvad med sådan et sted her: http://www.pauschalclub.de/

Så vidt jeg forstår, er det flatrate-klubber. Er det så godt, som det ser ud? Prismæssigt kan man jo være der en time, prøve et par stykker og det har stadig ikke været dyrere end en time i Flensborg.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Den Røde Baron

Måske du finder et svar på dine spørgsmål i min beretning?

Pauschalclub og FKK Samya

viewtopic.php?f=37&t=75

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Som jeg læser din beretning fra Pauschalclub, anbefaler du med forbehold at prøve det, bare man er med på, hvad konceptet og standarden er. Er det rigtigt forstået?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja i relation til de 3 koncept klubber under linket, fordi de er det dyreste jeg er stødt på indenfor konceptet, og fordi jeg oplevede at det virkede til at hænge fornuftigt sammen.

De steder der tilbyder det samme på samme måde for ned til 80 - 90 euro +/-, er i min optik et betænkeligt valg - det er det nederste discountsegment, nærmest udelukkende baseret på rumænske/bulgarske piger.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så bliver det ikke FKK i denne omgang, da hele pointen var ikke at bruge så lang tid, men at det var et stop på en længere tur. Men hvad med sådan et sted her: http://www.pauschalclub.de/

Så vidt jeg forstår, er det flatrate-klubber. Er det så godt, som det ser ud? Prismæssigt kan man jo være der en time, prøve et par stykker og det har stadig ikke været dyrere end en time i Flensborg.

Det er næsten så godt som det ser ud ;-) Problemet kan være at de 2-3 populære damer er optaget hele tiden og der så kommer stress på.

Klubberne i linket er generelt pæne og i orden, med damer til de flestes smag. Sexen er efter nogenlunde samme opskrift hver gang, med lidt fransk, typisk med valgfri gummi, almindelig sex i et par stillinger og efter 20 min afsted i bad. Nogle enkelte tilbyder anal. Det står på deres profiler under specialer.

Afdelingerne i Münster og Dortmund er ca 10 og 5 min. fra A1 så det er tæt på.

Hvis alle damer er optaget eller ikke falder i smag, så er der efter sigende mulighed for at gå igen indenfor de første 10 - 15 minutter og få pengene tilbage.

Rockford

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så nåede jeg forbi Pauschalclub Münster på et 3-timers besøg. Det vil sige, at jeg endte med at være der ca. 2½ time.

Jeg kan mere eller mindre bekræfte det, Rockford skrev. Jeg ankom søndag eftermiddag klokken 16, hvilket var ca. 2 timer senere, end jeg havde regnet med. Men sådan er den tyske (vinter-)trafik. Jeg havde egentlig regnet med at være der ca 1½ time, men tiden går hurtigt, når man er der. Da jeg ankom, var der ikke så mange mænd, men der var alligevel lidt ventetid for værelserne.

Jeg blev modtaget af bestyreren og fik en nøgle til et skab, en badekåbe og et par badesandaler. Derefter var det bare at gå i krig. Hun sagde, at man skulle selv sørge for at henvende sig til pigerne. Det var lidt sjovt, for jeg var dårligt kommet ind ad døren, før en lille rumæner ved navn Renata kastede sig over mig og trak mig op på et værelse.

http://pauschalclub.de/muenster/girl/renata

Hun er en rigtig lille vildkat med masser af krudt i og lyst til sjov og ballade. Jeg havde kigget hjemmefra hvilke piger, der var der, og havde lavet en prioriteret liste over dem. Den liste stod hun faktisk nederst på, men hun sørgede selv for at komme op på toppen af den. Billederne passer meget godt med hvordan hun ser ud, men jeg synes hendes ansigt er pænere i virkeligheden. Hun sutter som en støvsuger, og det var slet ikke et spørgsmål om hun skulle eller ej. Jeg havde nok ikke kunnet stoppe hende, hvis jeg ville... ;)

Pigerne kedede sig åbenbart lidt, fordi der ikke var så mange der lige på det tidspunkt. Det ændrede sig nu senere, og resten af tiden passede det meget godt med at man selv skulle tage kontakten. Man skal ikke holde sig tilbage, for så bliver de gode hurtigt snuppet af nogle andre.

Jeg havde egentlig regnet med mere, men jeg nåede kun en pige mere. Det blive Natalia, som egentlig var min første-prioritet fra starten af.

http://pauschalclub.de/muenster/girl/natalia

Hun ser lidt ældre og lidt mere slidt ud i virkeligheden end på billederne. Men hun er sød nok, og de kønne øjne er der stadig væk. Hendes ydelse er dog ret standard, så hvis jeg kommer der en anden gang, vil jeg nok gå efter nogen af de andre.

Jeg havde kigget på, hvad de enkelte piger opgav på hjemmesiden, at de gerne vil. Natalia angiver tungekys, men det blev der nu ikke noget af. Kun et par små forsigtige kys på munden. Under Renata derimod er der ikke skrevet noget om kys, men hun var ganske villig med tungen. Så det kan man altså ikke regne med hverken den ene eller anden vej. Måske handler det også om kemi.

Vil jeg komme der igen? Måske, men det kunne nok være en fordel at være der lidt længere tid, og så kan jeg også godt se en fordel i at komme der et par stykker sammen, så man har nogen man kender at snakke med ind i mellem. Der var kun bestyren og en Theke-dame til at fylde op i buffeten, håndklæder osv. Bestyren svarede samtidig telefon, så nogen gange kunne der godt være ventetid i baren (som bestyreren passede), hvis ikke nogen af pigerne lige tog over.

Det korte af det lange er, at jeg fik ikke helt det ud af det, jeg havde regnet med. Men det havde lige så meget med mig selv at gøre, som med stedet.

Jeg lagde i øvrigt mærke til, at hver gang pigerne kom tilbage, var de henne ved bestyreren, og der blev skrevet noget i en bog. Mon de får betaling efter hvor mange, de er sammen med...?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hvis disse kære piger får penge Per knald, har de så ikke travlt med dig??? Så det nærmest kun bliver en hurtig dansk/ fransk og ud med dig??? Eller er der tid til lidt hygge før og efter?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis disse kære piger får penge Per knald, har de så ikke travlt med dig??? Så det nærmest kun bliver en hurtig dansk/ fransk og ud med dig??? Eller er der tid til lidt hygge før og efter?

Jeg ved ikke, om det er sådan det fungerer, det er bare et gæt/spørgsmål. Men der er en uskrevet regel om maksimum 20 minutter på værelset af hensyn til køen, hvilket selvfølgelig begrænser det lidt. Som nævnt var der ofte ventetid for at komme til værelserne, og den blev så brugt til at sidde og nusse, snakke osv. Men der var forskel på pigerne hvad det angår, også at dømme ud fra hvad jeg så blandt dem, der ventede. Men jeg tror nu iøvrigt nok, de kan få hvad de vil have i løbet af de 12 timers åbningstid. Men som en af de andre har skrevet, skal man ikke forvente GFE der. Man skal selvfølgelig også være forberedt på, at hende man lige har været sammen med, lige om lidt sidder og nusser med en anden. Men for at svare på spørgsmålet, så nej, de to jeg nåede havde ikke mere travlt med at få mig ud end så mange andre steder, inden for 20-minutters rammen altså.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er begyndt at udvide mit kort med adresser andre steder i Schlesvig-Holstein, bl.a. Husum, Neumünster og Lübeck. Adresserne finder jeg især på sexnord.de. Alle der, modsat mig selv, har praktiske erfaringer fra disse eller andre steder, skal være velkomne til at komme med input og information:

https://maps.google.com/maps/ms?msid=212246177713896586425.0004cf73f3167f7102c9f&msa=0

Dette er absolut ingen udtømmende liste, men mener du, der mangler noget så skriv til mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

super:-)

Husum - Neustadt 82 (Studio 3):

vær opmærksom på ringeklokken måske ikke virker.

lejligheden er ren og gennemsnitlig. Fint badeværelse med mad og rene håndklæder

Del dette indlæg


Link til indlæg

super:-)

Husum - Neustadt 82 (Studio 3):

vær opmærksom på ringeklokken måske ikke virker.

lejligheden er ren og gennemsnitlig. Fint badeværelse med mad og rene håndklæder

Det var vidst den adresse, Astrig er/var på, ikke ? ;)

Er der flere piger der, eller kun en ad gangen?

Del dette indlæg


Link til indlæg

En anden bruger herinde linkede til siden http://www.ladies.de i en anden tråd.

Den har jeg siddet og kigget på, og den er meget omfattende. opdelinger i kategorier, områder osv osv.

Mere spændende for os er måske deres forum. Her kan man læse tyskernes anmeldelser i samme stil som vores.

Det sjove er så, at man sagtens kan støde på piger, som er i Flensborg /nordtyskland ifølge sexnord.de eller fair-girls.de De har så tidligere været i andre områder af tyskland, og er blevet bedømt.

Ydermere findes der er "Anbefalingsliste". Her kan forum'ets medlemmer stemme om at få en specifik pige på listen, og det skal så godkendes af moderator. Listen kan så ses her:

http://www.ladies-forum.de/empfehlungen.php?&ldgb=0&suchtext=

Har allerede fundet en pige, der er i det nordtyske, og som forhåbentligt kommer til Flensburg snart :-)

Det er choko-godten her jeg tænker på: http://sexnord.net/profile/2198/Schleswig/Patrice

Hun er på listen her: http://www.ladies-forum.de/showthread.php?49451-Gera-Amely-aus-Frankreich

Hvad siger I andre, kunne vi bruge sådan en anbefalelsesliste til noget her på forum??

Del dette indlæg


Link til indlæg

En anden bruger herinde linkede til siden http://www.ladies.de i en anden tråd.

Den har jeg siddet og kigget på, og den er meget omfattende. opdelinger i kategorier, områder osv osv.

Mere spændende for os er måske deres forum. Her kan man læse tyskernes anmeldelser i samme stil som vores.

Det sjove er så, at man sagtens kan støde på piger, som er i Flensborg /nordtyskland ifølge sexnord.de eller fair-girls.de De har så tidligere været i andre områder af tyskland, og er blevet bedømt.

Ydermere findes der er "Anbefalingsliste". Her kan forum'ets medlemmer stemme om at få en specifik pige på listen, og det skal så godkendes af moderator. Listen kan så ses her:

http://www.ladies-forum.de/empfehlungen.php?&ldgb=0&suchtext=

Har allerede fundet en pige, der er i det nordtyske, og som forhåbentligt kommer til Flensburg snart :-)

Det er choko-godten her jeg tænker på: http://sexnord.net/profile/2198/Schleswig/Patrice

Hun er på listen her: http://www.ladies-forum.de/showthread.php?49451-Gera-Amely-aus-Frankreich

Hvad siger I andre, kunne vi bruge sådan en anbefalelsesliste til noget her på forum??

Hehe, hende har jeg godt nok siddet og kigget lidt på. Hvis billederne passer, er hun godt nok lidt af en steg ;). Men hvordan har du fundet frem til hende? Jeg kan godt se, at det er de samme billeder, men under et andet navn og sted. Hun kan ikke engang bestemme sig til, om hun er fra Caribien eller Frankrig..

Jeg ved ikke med sådan en liste. Jeg synes måske, der er så meget udskiftning i Flensborg, at den hurtigt bliver uaktuel, for det er vel som hovedregel området helt oppe ved grænsen, der interesserer de fleste af os. Jeg har også indtryk af, at det er en forholdsvis lille gruppe, som er aktive her i forummet, så indtil nu synes jeg det er til at overskue.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...