Hop til indhold
Hunting for beaver

FKK Mainhatten del 4

Recommended Posts

Min selvtillid er lidt nede lige nu pga. den nylige twist med de 2 søstre kort forinden. men jeg er til gengæld blevet hurtigt glad igen da jeg jo endelig er på rummet med Kelly.

Nå men ,,, Back on track

Pige 3 :

Navn :      Kelly
Land  :      Rumænien
Alder :      28 år

På rummet begynder vi bare at kysse spontant igen, imens hun forsigtigt tager kåben af mig. Det er igen de dybe lange kys, og nu altså alle gode gange 3 i aften det er jeg yderst glad og taknemmelig for. For mig ER det en rigtig vigtig del af være intime, så det kan simpelthen ikke være bedre.
Kelly gir den virkelig gas med tungen, og for en sjælden gang skyld virker det til at JEG ikke selv helt kan følge med, der er bare så meget indlevelse, det er vildt frækt, fugtigt og præcis som jeg bedst kan lide det. Igen bruger hun sin næse mod min lidt akavet, men sødt og fint nok det må åbenbart være hendes fetish.

Vi aftaler slet ikke hvor langt tid eller hvad som skal ske , det er ligesom at vi begge 2 bare vil ha en dejlig stund sammen uden alt for meget snik snak og forhandling, det kunne jo godt komme til at ødelægge den intime stemning lidt. Det er rigtig rart på denne måde og virker meget mere naturligt.
Hun formår ret hurtigt at få mig til at holde fokus på hende, og ikke alt muligt andet forstyrrende.

Kelly er en rigtig smuk pige, med langt sort hår. har en del tatoveringer. både store og små de betyder alle sammen noget for hende, hun fortalte mig efter vores akt, kort deres forskellige betydninger. 
Hun er mor, og det kan man godt se på hendes krop ( NO offence ) jeg synes personligt at hun er rigtig smuk.
Hun vejer måske 65-68 kilo, men de er bare fordelt helt perfekt. Hun er måske 165 cm. høj.
Hun er rolig og forsigtig agtigt, ja ganske enkelt meget blid.
Hendes personlighed er vanvittig troværdig, og trækker ekstremt meget op hun er bare så dejlig naturlig charmerende, og utrolig sød og rar , men samtidig skide lækker.
Hendes bryster er out of this world, bare helt outstanding flotte. De er store uden at virke vulgære nok D size.
Det som gør dem ekstra flotte og frække er at hendes vorter / areola er store , det synes jeg er skide frækt især når hun bliver ophidset så svulmer de endnu mere op vorterne forstås.. De er 100 % naturlige, ligesom jeg bedst kan lide dem. Hun har en meget markant make up på, og hendes mascara er rigtig flot lagt, specielt fra hendes flotte brune øjne er stregen ligesom trukket lidt ud på begge sider sådan så det fremhæver dem endnu mere, selv hendes negle er rigtig smarte med div. farver og lidt glimmer på nogle steder også. Jeg vil  virkelig give hende stor ros for at ha gjort så meget ud af sig selv, hun er meget naturlig smuk, men pga. dette ekstra tiltag så er hun bare endnu mere hele oplevelsen værd.
Kelly er den pige i aften som jeg sagtens kunne se mig selv gå på gaden med hånd i hånd UDEN at folk ligefrem overbeglo os. Fordi hun er mere naturlig smuk end model lignende smuk. Ja ok folk havde da nok tænkt at vi var et flot par, men at jeg nok havde scoret lidt over mål, trods alt,,,;)
Helt ærligt så kan jeg sagtens blive "rigtig" forelsket i hende. IRL., men det er jo no go, og alt for farligt at tænke disse tanker,,,Jeg var parat til at invitere hende til DK og så se om der virkelig var en realistisk mulighed for at vi kunne blive rigtige kærester.

Selve akten foregår således at vi starter ud med at hun spørger mig om hvad jeg har lyst til, jeg forklarer hende at jeg lige nu allermest har lyst til at hun giver mig lidt forsigtig og meget gerne pirrende massage.

Sandheden er at jeg har haft nogle store problemer med ryg og lænd.
Startende for ca. 1 måneds tid siden, og denne tur her til Frankfurt havde været i fare for at blive aflyst fra min side, men med intensiv træning, og de rigtige øvelser lykkedes det mig altså at tage afsted alligevel. Jeg har lidt hele tiden i baghovedet at jeg jo skal passe godt på ikke at fremprovokere noget, fx ved massage ved jeg af erfaring at det derigennem godt kan ske. Derfor jeg undlod at lade Anya massere mig. Lidt off Topic og så alligevel ikke,,,,
Ved sex synes problemet ikke at opstå,,,,,

Kelly er forstående lyttende og smilende. Hun gir mig massage med stor følelse og passion. Dog yderst blidt efter mine klare anbefalinger. Det er rigtig dejligt at ligge der og tænke aftenens forløb igennem. Efter længere tid vender jeg mig rundt og spørger om hun også vil ha lidt lækker nydelse, det vil hun rigtig gerne.
Jeg masserer hende godt og grundigt det bedste jeg har lært. Hun ber mig endda om at tage noget hårdere fat. Det er rigtig rart at komme tættere på hende herigennem denne berøring.
Hun spørger ind til om jeg måske har lyst til lidt blid sex, det har jeg men ikke ubetinget, vi kan sagtens nøjes med oral begge veje.
Vi starter ud med rigtig dejlig oral på skift, dernæst en 69 er.
Hun spørger mig om at jeg vil overveje hvis hun fx rider mig. Ja ok lad os da bare prøve. hun er rigtig dejlig  Det går helt smertefrit og hun er sindssyg fræk og medlevende sådan som hun sidder der og bevæger sig op og ned. Engang imellem stopper hun lidt op hun skal lige lave næse legen igen og så lidt igen. 
Virkelig et smukt syn når hendes bryster gynger fint i takt og også lidt uden for takten,,,
Ingen falske porno støn kun meget få stille udbrud, som tegn på at hun er ok tilfreds med vores møde.
Jeg begynder desværre at tænke på alt muligt mærkeligt, jeg er der ligesom ikke 100 % mentalt desværre, slet ikke Kelly`s skyld hun gør alt rigtigt . Tror mere at jeg trods alt bare er en halv liderlig dreng som i bund og grund godt kunne ha stoppet efter min virkelig dejlige stund med Anya, men nu var jeg jo her og så kunne man jo ligeså godt få det bedste ud af det. Jeg havde da i det mindste været ok tilbageholdende og lidt en artig dreng, havde jo kun været sammen med 3 lige nu. Planen var vel slet og ret 6 piger,,,,,man kan vel godt sige at fortiden indhentede mig lige der.
Uden at forklare nærmere så stikord børn, ex`er, fam. ting man IKKE skal tænke på når man er på disse togter , det er for mig et rigtig stort NO GO. Jeg fik desværre skide dårlig samvittighed. Disse ting skal jeg KUN tænke på, og tale om bagefter åbenbart, som en afsluttende hyggesnak session.
Jeg vælger at afbryde sex delen. Hun spørger om hun må gøre mig færdig med munden og det godtager jeg.
Efter længere tid kommer jeg, dog med større besvær ok fint i kondomet.
Kelly kommer ikke , jeg spørger hende om hun har lyst til dette fx via mere oral vi kan godt prøve siger hun , men hun forklarer lige at hun har meget svært ved dette, at komme sådan generelt set. Heller ikke ved sex i øvrigt,,,
Jeg dykker ned og går lige på og ret hårdt med tungen nok lidt for overvældende. Det ligner mig slet ikke, plejer jo lige at starte forsigtigt ud og jeg får da også at vide at det altså ikke dur. Jeg undskylder for dette og starter forfra. Jeg gør alt hvad som står i min magt , men lige lidt lykkes det, når til sidst at få krampe lignende og lidt hold i nakken. Kelly kan desværre bare ikke komme , lidt øv er jeg da ikke en rigtig mand nu som lige pludselig ikke kan få en kvinde til at komme.
Vi tager snakken stille og roligt, og aftaler at lade det blive ved dette. Hun havde jo allerede fortalt mig at det godt kunne blive noget op ad bakke for mig, men roste mig dog for mit meget fine forsøg. Igen sørgede vi for hurtigt at være helt tætte,berøre kysse og kramme så det ikke blev så akavet. Hun er en true pleaser og forstår at være på og hendes GFE er i TOP.

Efter den forholdsvis korte sex akt blev kun ved den ene stilling hende ovenpå mig ridende. ,dog med noget mere oral målt på minutter så afslutter vi vores stund ,med at stille og roligt ligge helt tæt sammen , uden at snakke men bare at kærtegne hinanden, mest i hovedet og ned til bryst / brystkasse. Det er rigtig dejligt bare at ligge der og kigge ind i hendes smukke øjne. 
Jeg er ligesom blevet godt mættet nu der har bare været så mange rigtig fine indtryk fra denne aften her.
Fortæller Kelly at jeg er på tur, med et par andre gutter, og ikke lige har planer om at komme tilbage. Planen var lige der : Dag 1 Mainhatten   Dag 2 SHARKS   Dag 3 Palace

Hun tilbyder mig at komme til mit hotel inden jeg rejser hjem igen,evt. allerede nu denne morgen efter hende vagt sluttede ( kunne sgu ha været fint med en dobbelt booking,,Anya !!! ) Nu kunne jeg jo rent faktisk lave en omvendt dobbelt booking og lade 2 piger komme til mig, vel vidende at jeg temmelig sikkert kun ville åbne for den ene, jeg har jo selv prøvet noget ligende i DK, det er slet ikke rart og skide tarveligt,og jeg er selvfølge en sand gentleman, så ville ALDRIG kunne gøre dette.

Kelly vil dog allerhelst have at jeg kommer retur til hende her. Hun mener at jeg burde kunne finde noget tid om søndagen, men jeg har jo bla. lovet Rejse at vi skal til luksus Brunch inde i byen. Det var en af de få ting som jeg vil holde fast i, havde jo lovet manden at være bare lidt kulturel, hvis man da kan kalde sådan noget dette.

Kelly gir mig dog lige 2 numre via whats app ,hendes Rumænske og tyske nr. så er hun ifølge hende selv sikker på at jeg vil huske at kontakte hende. Hører lige ind til hvis og hvornår hun kan komme. Enten den næste morgen tidligt ca fra kl 5 om morgenen, ellers i løbet af formiddagen søndag.
Jeg kan ikke sige hvad som gør dette men jeg har rigtig meget lyst til at se hende igen.
Vi har noget lidt anderledes sammen og en dejlig mavefornemmelse, og dette på trods af at vi jo nærmest ingen sex havde haft er jeg ved at falde lidt af på den,,,,,;):rolleyes::)

Uden på nogen måde at virke falsk så gør Kelly lidt ekstra ud af at prøve at overtale mig til at komme igen.

Vi afslutter vores dejlige møde med at snakke kortere tid om lidt private ting såsom familie og hvad jeg render rundt og laver derhjemme i DK.
Hun bruger lige nogle minutter på at holde om mig og kysse mig stående, hun virker oprigtigt glad for mig, dette kan dog sagtens være et salgs trick, og jeg har da også lidt svært ved at forstå dette da vores møde jo var dejligt nok, men slet ikke oppe på de højder som det kunne ha været, tænker her på mit møde med Anya tidligere på aftenen.

Hvis Anya er som en Formel 1 bil i fuldblodsklassen, så er Kelly lidt under i formel 3 serien men med meget potentiale til at komme ret hurtigt op i formel 2 klassen.

Vi går tilbage mod skabene og afregner, på vejen spørger jeg lige ind til om det er muligt at vi lige tager et fælles bad, dette er ikke muligt for hende dog kan vi sagtens gå en tur i jacuzzi, jeg er lyttende og lidt skuffet svarer jeg bare kort at det så må blive "næste gang",,,altså måske i August fx sgu nok ikke før desværre , hun svarer tilbage med lidt bedrøvende øjne at hun selvfølgelig godt forstår mig.
Kelly havde en sindssyg dejlig parfume på, nåede desværre ikke at spørge ind til den, men lige nu når jeg lukker mine øjne så kan jeg sagtens tænke tilbage på vores møde og stadigvæk dufte hende og den.

Jeg tager et bad, er yderst tilfreds og glad for denne 1. aften i FKK regi hvor det overvejende har været posetivt ,finder de andre 3 musketerer, og vi kører hjem i taxa sammen.

Med dette skriv afsluttes min beretning om vores aften på Mainhatten, Frankfurt 
Næste skriv bliver fra næste dag fredag på SHARKS,,,,B)

Bonus info.  :   Vi havde faktisk muligheden for at tage sporvognen til klubben det meste af vejen, vi havde allerede en dags billet som gjaldt, og turen ville derfor for os være gratis, men bla. pga. tidspres så valgte vi at tage en taxa. Det var så lige midt i myldretiden så det havde jo nok været nemmere og helt sikkert hurtigere med skinnerne, omvendt så skulle vi jo heller ikke overanstrenge os ved at måske gå de sidste 5 min. til klubben, energien blev brugt sparsomt men rigtigt.

Da jeg ankom på hotellet, og lå i sengen hørte jeg lige lidt mindfulness imens jeg tænkte tilbage på aftenens  forløb, og bearbejde alle indtrykkene.
Jeg blev ret hurtigt enig med mig selv om at jeg skulle lave om på taktikken ved næste klub besøg, altså følge den oprindelige plan med kun 30 min. suck and fuck, men derved INGEN GFE, kys mv. Kunne jeg virkelig godt magte dette.
 Igen lige der tænker jeg tanken om jeg overhovedet ER en FKK tilhænger, jeg er jo ret bevidst om at jeg klart foretrækker den ene del fremfor den anden, GFE delen vælger at lade tvivlen komme mig til gode og så skulle den bare have max gas, og hele armen på SHARKS, gerne med min. 6 forskellige tøzer, så måtte jeg jo se igennem fingrene hvis det blev lidt "koldt" stemningen, møderne oma.

Jeg faldt heldigvis glad i søvn og sov hele natten, det er jeg rigtig glad ved, da jeg jo havde en længere næste dag forude og havde brug for at være frisk og udhvilet,

Fortsættes ,,,

Venligst Hunter

Redigeret af Hunting for beaver

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Rejsenetværk har virkelig overgået sig selv,, han har lavet et helt ringbind tæt fyldt med  div. sider, alt ligefra klubber, tog, bus sporvogne, seværdigheder oma.

Vil ikke gå så langt og kalde ham autist, mere sådan ekstremt meget grundig, omhyggelig og yderst velforberedt,, :D

Lige her på denne tur klinger ordsproget "tysk grundighed" i mit baghoved 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dette taget fra hotellet, 

Hovedbanegården ligger lige der henne ca 100 på højre side. 

Lige overfor skarpt til højre ligger byens politistation, den valgte jeg IKKE at tage med her, der gik flere uniformeret betjente rundt med fuldt udstyr Bla. maskinpistoler,,,, havde derfor ikke lige lyst til evt. at ende i kasjotten, man ved jo aldrig om de følte sig chikaneret,,B)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Maxi90 skrev, for 22 minutter siden:

I er simpelthen for vilde :lol: jeg tar' hatten af og bukker ydmygt

I ,,,,Du mener vist nok vi,,,undskylder for lige at rette dig ven,,,jeg tager dig om skulderen og vi bukker os samtidigt i støvet for @Rejsenetværk det er ham som er hele hjernen bag denne tur her, han har virkelig lavet et KÆMPE forarbejde, folk aner simpelthen ikke hvor meget tid han har brugt forud for denne tur her så bund ærligt og helt ydmygt sagt  han er den sande Helt her. Han har luftet lidt noget om at hans dage som skribent herinde er passe, men det ville virkelig være et af de største tab her på EG  i nyere tid. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hunting for beaver skrev, for 12 timer siden:

I ,,,,Du mener vist nok vi,,,undskylder for lige at rette dig ven,,,jeg tager dig om skulderen og vi bukker os samtidigt i støvet for @Rejsenetværk det er ham som er hele hjernen bag denne tur her, han har virkelig lavet et KÆMPE forarbejde, folk aner simpelthen ikke hvor meget tid han har brugt forud for denne tur her så bund ærligt og helt ydmygt sagt  han er den sande Helt her. Han har luftet lidt noget om at hans dage som skribent herinde er passe, men det ville virkelig være et af de største tab her på EG  i nyere tid. 

Naturligvis skal der en hel del planlægning til - især hvis man vil have flybilletter og overnatninger i den mere overkommelige prisklasse. Jeg synes det (med ringbind og lignende) ser ud som om der er gjort en del mere ud af det end strengt nødvendigt. Jeg tror også Rejsenetværk tidligere har nævnt at planlægningen er en del af fornøjelsen.

Helt enig i at vi ville savne hans beretninger hvis de slutter her.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er jo genial læsning det her. Jeg værdsætter hver eneste komma, punktum og sætning. Det skal du @Hunting for beaver og resten af "studiegruppen" altså vide.

Inden min første tur på FKK havde jeg pløjet en rigtig stor del af særligt @Rejsenetværk og @Jernsvinet fortællinger igennem. Jeg anede jo ikke det eksisterede før jeg via en annonce på Escortguide, hvor en pige henviste til Eroguide, som jeg heller ikke vidste eksisterede før et par år siden, så havde en FFK-sektion. Og vupti. Så skulle jeg da bare til Tyskland. Og det i en ruf. 

Hvis Rejse gør alvor ud af sine trusler om at frasige sig sine skriv fremover (håber bestemt ikke det kommer til at være tilfældet) vil du dog være en fremragende fakkelbærer. Det kan der ikke herske tvivl om. Og tænk lige den tanke videre.....hvis man kunne lokke @cobham med? Wow...what a team :) Sikke nogle skriv der kunne kom ud af det. 

Jeg glæder mig til de næste kapitler, og er overbevist om at de er meget værdsatte. Små portioner, store portioner? Lige meget :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

underdog40

Jeg kommer ikke med trusler, om at holde med at skrive beretninger.

Jeg informerer blot om, at jeg er ude af stand til at levere, som forventet, og at det bliver en tam omgang når jeg efter ugers forsinkelse vil levere.

Herunder at den tynde kop te kan blive, enten min sidste FKK beretning, eller min sidste i meget lang tid.

Men Hunting vil udgøre en større gevinst for EG, end tabet af Rejsenetværk bliver.

Hunting vil altid have mig som backup, jeg hjælper gerne i kulissen :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, den 27.4.2019 at 16:26:

Jeg informerer blot om, at jeg er ude af stand til at levere, som forventet, og at det bliver en tam omgang når jeg efter ugers forsinkelse vil levere.

Herunder at den tynde kop te kan blive, enten min sidste FKK beretning, eller min sidste i meget lang tid.

Kære @Rejsenetværk hør lige her ,,,du tager det bare helt roligt og udgiver når du engang er kommet i mål,,,dog glæder jeg mig i den grad til at læse om den, og tænke tilbage på turen

Selv er jeg også gået lidt i stå,,,,men jeg rider jo heller ikke samme dag som jeg sadler,,,;):rolleyes::D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...