Hop til indhold
Store Brune Øjne

Malene kører ud fra Horsens

Recommended Posts

https://www.escort5.dk/profil-17846-Malene.html

 

Jeg ringede til Malene fredag for at aftale en tid start/midt ugen efter. Hun virkede til at være lydhør overfor hvad jeg gerne ville. Jeg nævnte at det var første gang jeg gjorde det her, og at jeg var nervøs. Hun forsikrede mig om at så kom jeg til den rigtige. Mht timingen sagde hun at hun havde tid i dag. Det var ikke hvad jeg havde forestillet mig, hun bad mig om at ringe igen tættere på. Jeg sagde at jeg gerne ville aftale en tid nu, så hun forslog dagen efter. Det var presset for mig, men okay. Jeg ville gerne tidligt på eftermiddagen, hun kunne først om aftenen, så vi endte med at aftale klokken 18. Jeg ville gerne snakke mere, forventningsafstemme, men hun virkede til at have lidt travlt.

Om formiddagen fredag skrev hun for at bekræfte aftale, og en times tid før aftalen bad hun om 100kr via mobilepay for at sikre at jeg var seriøs. Jeg sendte pengene. 10 minutter før hun skulle være her skrev hun at hun kørte fra Horsens nu. Hendes chauffør havde skåret sig, det skulle de lige have styr på. Jeg har ingen anelse om hvor meget for sent hun kom, jeg var så utrolig nervøs mens jeg ventede.

Så snart hun havde fået de 1400kr for de aftalte 45 minutter, prøvede hun at kontakte hendes chauffør for at sige at jeg altså var dansker, og at hun havde får pengene. Han svarede ikke først, hun virkede irriteret. Hun fik dog fat i ham til sidst. Derefter begyndte hun at tage tøjet af. Jeg bad hende vente, hun virkede meget undrende. Mit hjerte hamrede løs på en ubehagelig måde, og jeg kunne knapt nok samle tankerne. Jeg bad hende om at give mig lov til at røre ved hende, og fortælle mig at det var okay at blive ophidset. Sagde at jeg gerne ville mærke hendes krop imod mig før hun tog tøjet af. Hun svarede at det ikke var kærsteoplevelser hun leverede, jeg accepterede. Jeg havde lyst til at snakke med hende, bare lidt, for at få nervøsiteten til at fortage sig, men hun virkede så afvisende.

Vi tog tøjet af, hun fandt et kondom frem så det lå klar, lagde sig på min seng, spredte benene og begyndte at køre en tynd sort dildo ind og ud af sin fisse. Jeg sad på knæ en armslængde fra hende, og begyndte at røre ved mig selv. Forsøgte at ignorere nervøsiteten og finde ind til min liderlighed. Fokusere på det der var lige foran mig:

Der ligger en tiltækkende kvinde, nok ikke 22 som annoncen antyder, men stadig ung og smuk, med et par af de mest sexede bryster jeg personligt har set, en lille c-skål, perfekt formede... Hun spreder ben for mig, gør sig klar til at blive kneppet. Glatbarberet. En del tatoveringer, det eneste ved hendes krop der ikke er sexet for mig. Ud over dem er hun ret så fræk at se på. Jeg leger med mig selv, spørger om og får lov til at røre ved hendes lår. Bevæger hånden op til det ene bryst. Jeg forsøger at være blid uden at det bliver til kærtegn. Hendes bryster begynder at tænde mig gennem nervøsiteten. Jeg fortæller hende at jeg godt kan lide dem. Hun svarer at hun skal have gjort dem større. Jeg syntes det er synd, men siger ikke noget. Spørger hende i stedet om jeg må se hende lege med dildoen bagfra, altså så hun er på alle fire. Men hun har det bedst med at ligge sådan som hun gør, det er det der fungerer for hende og sådan er det bare.

Jeg kan ikke huske hvornår jeg igen beder hende fortælle mig at det er okay at blive ophidset. Om det er før eller efter jeg får kondomet på, eller efter jeg er trængt ind i hende. Men hun svarer at det er det, det er det virkelig. Det lyder som det mest oprigtige hun har sagt siden hun kom. Det er betryggende, det føles som om det hele nok skal gå når vi først er igang og hun kan mærke at jeg bare gerne vil nyde hende. Det lykkedes mig i hvert fald at blive stiv nok til at få kondom på. Jeg spørger om lov inden jeg åbner pakken. Hun siger ja, og jeg tager det på. Det går ganske godt taget i betragtning af hvor lang tid det er siden jeg har brugt kondom.

Da jeg bevæger mig tættere på så jeg sidder mellem hendes ben, kan jeg mærke en forholdsvis kraftig urinduft. Ikke ulækkert eller overvældende, men bare heller ikke ligefrem nybadet. Stemmer vel okay overens med chauffør der skar sig plus køretur fra Horsens. På en eller anden måde lykkedes det mig at komme ind i hende på trods af min nervøsitet og mit stigende ubehag ved situationen. Min pik var ikke helt stiv, og jeg var bange for at det ville blive svært at få den ind igen hvis den faldt ud. Jeg forsøgte at køre ind og ud. Jeg kunne ikke komme ordentlig til, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige for at få hende til at hjælpe mig. Hun lå bare der og så uimodtagelig ud. Men samtidig var hun jo nøgen i min seng med spredte ben og min pik oppe i sig. Hele tiden bevægede hun den lille dildo på hendes klit. Hun begyndte også at småstønne selv om det ikke er meget nydelse hun kan have fået ud af min halvstive pik. Måske det ville have været lettere at komme til uden dildoen, men det var nok den der fik hende til at stønne? Og hun havde ikke været lydhør overfor nogen af mine forslag indtil nu.

Jeg endte som kompromis med at spørge om jeg måtte tage hende bagfra. Ikke min favorit stilling, men der kan man da normalt i hvert fald komme til. Jeg var nærmest overrasket da hun sagde ja. Det var svært at komme op i hende igen. Kondomet var tørt. Lykkedes mig alligevel. Fik kørt lidt frem og tilbage, kunne stadig ikke blive helt stiv. Alligevel svulmede pikken op som den plejer når en orgasme er under opbygning. Jeg stoppede og kommenterede at jeg lige skulle holde lidt igen. Startede stille og roligt igen, men det blev sværere og sværere. Trak pikken ud, tørt kondom. Jeg spurgte om hun var okay med at bruge noget glidecreme, og tog noget frem. Hun svarede at hun i hvert fald ikke skulle have noget hun ikke vidste hvad var op i sig. Jeg græmmede mig over mig selv, at jeg ikke i stedet spurgte om hun havde noget glidecreme med. Svaret havde nok stadig været nej, og desuden insisterede hun på at der var vådt inde i hullet, men i det mindste havde jeg ikke følt mig så anklaget og mistænkt som jeg gjorde.

Jeg accepterede selvfølgelig hendes nej, og ville så give det et forsøg mere. Hvis hun sagde der var vådt derinde måtte det jo passe, hvis jeg bare kunne komme derind. Jeg sætter mig klar bag hende igen, sidder og tænker "jeg vil bare gerne nyde din krop, jeg vil bare gerne dele min liderlighed med dig", og fuldstændig ubevidst tager jeg hånden op til munden, tører noget spyt på fingrene med tungen, rækker hånden ned og gør spidsen af kondomet våd med spyt. Hendes reaktion er øjeblikkelig: "HVA gjor' du lige med det kondom der?!". Jeg er rædselsslagen. Er det forkert? Må man ikke det? Fuck, jeg kender slet ikke den her verden, og det her var en af de ting jeg var bange for. Jeg får fremstammet at jeg bare fugtede kondomet med spyt, hvortil hun svarer "Nåeh, okay" og stiller sig klar på alle fire igen.

Jeg prøver at presse mig op i hende igen, men min krop siger fra, og øjeblikkeligt begynder min hjerne at gøre mig opmærksom på alle de ting jeg havde prøvet at overse. Hvor langt vi er fra den oplevelse jeg havde håbet på. Hvor utryg den her kvinde er. Er det min skyld, har jeg gjort eller sagt noget for at få hende så meget på vagt? Eller har hun bare en stor kuffert fyldt med dårlige erfaringer der får hende til at se advarselstegn overalt? Begge dele er ubehagelige at tænke på. Totalt turnoff. Den specifikke følelse jeg sad med var "stakkels kvinde, det her kan jeg ikke gøre imod hende". Det føltes som om jeg havde krænket hende på trods af at hun var frivillig deltager, havde fortalt mig at det var okay, og havde modtaget betaling.

Jeg syntes virkelig jeg havde gjort alt for at det skulle blive en behagelig oplevelse for hende. Gjort rent, gjort noget ud af mig selv. Spurgte pænt hver gang jeg ville noget, accepterede de begrænsninger hun satte. Holdte respektfuld afstand før der var kondom på min pik, var meget forsigtig med overhovedet ikke at komme noget sted i nærheden af det forkerte hul. Tog ikke hårdt fat, hev ikke i håret. På trods af alt det ender det med en ret ubehagelig oplevelse.

Jeg siger at jeg ikke kan mere. Hun hopper ud af sengen og forsøger at kontakte chaufføren og siger at hun kommer ud snart. Har igen problemer med at få fat på ham, brokker sig over det. Jeg tager selv tøj på, fortæller hende at hun er fræk, at jeg virkelig havde lyst. Ville sige mere, men hun svarer at nogen gange kan man have for meget lyst. Jeg ved ikke hvad hun mener, eller hvad jeg skal sige. Svarer bare at det godt kan være. Da hun har fået tøj på lykkedes det hende at få kontakt til chaufføren. Jeg ved at den her oplevelse kommer til at køre rundt i hovedet på mig i ugevis. Hvis jeg bare kunne snakke med hende, få svar på nogen af mine spørgsmål... Men hun har gjort det tydeligt at hun kun sælger sex. Det føles som om at hvis jeg ikke bare kan kneppe hende på trods af den tryggede stemning, har hun ikke nogen grund til at være der. Mine penge betaler ikke for andet, end ikke muligheden for at snakke om problemerne og prøve at få det til at fungere.

Jeg spørger om jeg kan få nogen af pengene igen, hun afviser øjeblikkeligt. Fornemmer at jeg har dummet mig igen. Kan ikke huske hendes præcise argument, noget med hvad nu hvis en mand køber en time, kommer efter 10 minutter og ikke kan mere? Andre kunder kunne jo få den tid så. Whatever, det virker som sådan man gør i den verden, så det accepterer jeg bare selv om jeg ikke er helt med på logikken. Tænker på de 100kr jeg sendte før hun kørte, om det ikke er en form for depositum, men jeg tør ikke nævne det. Hun tilbyder ingen anden form for kompensation. Ifølge hendes profil elsker hun dildolege, sælger også videoklip og trusser. Jeg vil så gerne bare have et eller andet positivt ud af alt det her, selv om det bare er en lille ting. Men hun har fået mig til at føle at jeg allerede har trængt mig så meget på, jo mere ubehageligt jeg får hende til at have det jo dårligere får jeg det selv. Jeg har ikke lyst til at gøre det værre, og derfor føjer jeg hende fuldstændigt.

Hun ender med at give mig et knus inden hun går. Måske er det den lille positive ting jeg sidder tilbage med. At hun stadig ville det.

 

 

Jeg har prøvet at gengive min oplevelse så præcist som muligt. Jeg var som sagt meget nervøs hele vejen igennem, og i stigende grad utilpas, bange og ked af det. Det er muligt at jeg har byttet en smule rundt i kronologien, og glemt detaljer. At dømme efter hendes reaktioner har hun en meget anderledes oplevelse af hvad der skete. Det her var min version, som jeg husker det hele. Jeg forsøger ikke at dømme Malene, hun kommer tydeligvis fra en helt anden verden end mig. Dog vil jeg sige at jeg tror hun tager fejl når hun siger at hun er den rigtige at ringe til for en der ikke har prøvet den slags før.

Objektivt set kom hun omkring en halv time efter aftalt tid, havde en uprofessionel chauffør, var afvisende overfor næsten alt hvad jeg gerne ville, ikke så velsoigneret som jeg havde foretrukket, og var konstant på vagt overfor alt hvad jeg gjorde, og klar til at bide fra sig verbalt.

Jeg ved ikke om denne anmeldelse er brugbar for nogen. Jeg vil bare gerne have oplevelsen ud af hovedet. Feedback er velkommen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Superflot anmeldelse, meget sober og velskrevet.

Det kunne godt tyde på du skulle se dig om efter én der var mere til GFE oplevelser, eller hvad jeg tror der nok er mere relevant for dig, finde dig en sød pige, få et fast forhold, der kan få din selvtillid lidt op. Jeg tror det er der den ligger, du har været utryg ved hende og hun har givetvis også været utryg ved dig grundet din nervøsitet.

Redigeret af MrLovaLova
rettet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Siger også tak for en meget realistisk anmeldelse af noget som alt for sjældent bliver anmeldt her, danske escortpiger

Del dette indlæg


Link til indlæg
MrLovaLova skrev, for 12 minutter siden:

Superflot anmeldelse, meget sober og velskrevet.

Det kunne godt tyde på du skulle se dig om efter én der var mere til GFE oplevelser, eller hvad jeg tror der nok er mere relevant for dig, finde dig en sød pige, få et fast forhold, der kan få din selvtillid lidt op. Jeg tror det er der den ligger, du har været utryg ved hende og hun har givetvis også været utryg ved dig grundet din nervøsitet.

Take for rosen og forslagene.

Jeg har faktisk ret meget selvtillid for tiden. Jeg har lavet nogle store ændringer i mit liv for det bedre, tager mere hensyn til mig selv i dagligdagen. Det har været hårdt arbejde, men nu er jeg på vej. Der er dog bare ikke plads til så mange glæder, fede oplevelser osv... Derfor jeg gerne ville have en kvinde til at bringe noget ukompliceret nydelse til mig. Jeg syntes ikke specifikt det er GFE jeg leder efter, men det kan godt være begræbet dækker over mere end jeg tror? For mig er det kys, kærtegn, og øjenkontakt med smilende, tændte øjne. Måske det også er noget med lydhørighed og modtagelighed. Vil i hvert fald holde det i tankerne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak igen for forslag :)

Jeg valgte dog i stedet at besøge Julie i dag: https://annoncelight.dk/showad/273170

Jeg har gjort mig en del tanker omkring oplevelsen med Malene, og jeg kan godt forestille mig at det fremmede sted og den upålidelige kontakt med chaufføren har været en del af problemet for hende. Derfor mødte jeg Julie på hendes sted. Hun kører ellers også ud.

Jeg ved ikke om der kommer en hel anmeldelse af mit besøg, men jeg er i hvert fald utrolig godt tilfreds med mit valg. Hun lyttede, forstod, gjorde sit bedste for at give mig en god oplevelse, og virkede selv godt tilpas hele vejen igennem. Smuk er hun også. En smule mere mave end på billederne, ellers er alt som beskrevet. Plus et virkeligt kønt ansigt :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Store Brune Øjne skrev, for 11 timer siden:

Tak igen for forslag :)

Jeg valgte dog i stedet at besøge Julie i dag: https://annoncelight.dk/showad/273170

Jeg har gjort mig en del tanker omkring oplevelsen med Malene, og jeg kan godt forestille mig at det fremmede sted og den upålidelige kontakt med chaufføren har været en del af problemet for hende. Derfor mødte jeg Julie på hendes sted. Hun kører ellers også ud.

Jeg ved ikke om der kommer en hel anmeldelse af mit besøg, men jeg er i hvert fald utrolig godt tilfreds med mit valg. Hun lyttede, forstod, gjorde sit bedste for at give mig en god oplevelse, og virkede selv godt tilpas hele vejen igennem. Smuk er hun også. En smule mere mave end på billederne, ellers er alt som beskrevet. Plus et virkeligt kønt ansigt :)

Linket virker ikke :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opdatering: Jeg har snakket i telefon med Malene. Jeg har en bedre forståelse af hvad der gik galt, og hvorfor stemningen blev så trykket. Jeg tror ikke det er repræsentativt for hendes normale ydelser, og jeg er ked af at have udtalt mig så negativt om hende som jeg gjorde i anmeldelsen. Jeg håber andre kan have en bedre oplevelse med hende end mig, der skulle i hvert fald være god mulighed for det når alting ikke lige går galt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...