Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg indrømmer det gerne fra start. Det er længe siden jeg har smidt en anmeldelse op på siden her. De seneste indslag fra undertegnede har været af sarkastisk og spydig karakter. For det, beklager jeg. Jeg skal prøve at holde lidt igen...med mindre man bor på Amager :) 

Det er afsindigt sjældent jeg ligger min tur forbi Amager. Jeg har altid været overbevist om at jeg ville blive kidnappet, hvis jeg tog ud på Amager. Selv en stille tur ned af Amagerborgade og vupti...hvor er min ene nyre? Jeg overreagerer nok. Og den reelle årsag er nok at det bare ligger for langt væk for mig. Og som det fremgår længere nede i anmeldelsen, er jeg luddoven anlagt :) 

Men idag ville skæbnen det at jeg skulle derud. Jeg måtte jo bare besøge 18årige Nina. https://www.escortguide.dk/P/nina-new-teen-girl-in-cph--45536.html

For at være helt ærlig var jeg ret lunken på annoncen. Synes den afspejlede noget af det jeg jeg helst holder mig fra. Hvis det lyder for billigt, er det nok noget skod. Den fordom blev i den grad gjort til skamme. Jeg tog chancen på en pige uden anmeldelser som virkede alt for  billig. Godt for mig :) 

Nina bor i en fin lejlighed i noget nybyg i Ørestaden. Hun residerer sammen med Zara og Naia. Naia og jeg har et ganske godt kendskab til hinanden. Men hun rejser hjem idag. Vi fik da lige en krammer og mit alt for store ego fortalte mig at hun var misundelig på Nina (som om) :) 

Tilbage til Nina. 18år? Tjek. Det stemmer. Ikke særlig høj. Superkøn. Naboens datter. Forholdsvis kønne bryster a natural. Smilende. Dejlig numse. Ikke en Naianumse (det er der ikke mange der har). Levende øjne. Pænt smil. Lille mund som kyssede mig fra det øjeblik jeg trådte ind af døren. En vaskeægte pleaser, skulle det vise sig, i de 30 minutter jeg havde bestilt. 

Jeg fik mit obligatoriske bad, og trippede så ind til pigebarnet som bare ventede på spas. Jeg satte mig på sengen og hun stillede sig villigt foran mig. Mine hænder gik på jagt og udforskede den blødeste krop jeg længe har mærket. Helt vildt så blød hun er :) 

Nu ved jeg ikke hvad de har på skemaet i en ungarsk skole. Men jeg er ret sikker på at pigerne har et fag der hedder "blowjob". For helvede da. Så godt et blæs bør en 18årig pige slet ikke kunne give. Hun  kiggede mig direkte i øjnene. Kiggede derefter ned på den allerede kampklare pikkemand. Så var det som om hun blev besat af Djævlen. Den uskyldige nabodatter røg direkte ud af vinduet. Attaaaaaack :) Hold da kæft. Spyt, slurp, gaglyde og hvad ved jeg. Og det hele 100% handsfree med øjenkontakt. WTF. Jeg var så tæt på at bare give slip og fyre kanonen af. Men så tænkte jeg lidt på trafikulykker og min chef, for at holde mig mentalt tilbage. Det hjalp. For jeg måtte bare knalde med hende også. Det var en stakket frist. Vi nåede kun til en missionær. Når pigen vipper benene så langt tilbage, som Nina bare gør, er jeg prisgivet. Hverken chefer eller roadkills kan bremse det. Skønne støn hele vejen. Sindsyge fissemuskler. Måske det også er en del af pensum!

Hør her. 600 kroner for den tur inkl økoblow. Det er til grin. Jeg havde kun taget 600 med op og lod resten blive i bilen. For jeg var ret sikker på at det ville være en fuser eller jeg ville vende om i døren. Hvis ikke jeg var så pisse doven, havde jeg gået ned og hentet nogle flere penge til hende. For hun  er meget mere værd. Og dem som besøger hende, vil give mig ret. Det er jeg overbevist om. 

Jeg spurgte også ind til hvorfor hun tog 600 når både Naia og Zara tager væsentligt mere. Hun er her kun for at prøve det af, sagde hun (med sin telefon/googletranslate). Og desuden havde hun  det helt fint med det. Jeg tror snart hun finder ud af hvor attraktiv hun er, og så er det "åbningstilbud" long gone. 

Grunden til at hun ikke opnår "perfekt" er to mindre forseelser. Det begrænsede engelsk og det røde kondom (af alle regnbuens farver, hvorfor rød?). Men resten sad lige i skabet for dem som har et lolitakompleks lissom jeg. Nem at aftale med over sms. Gode p-forhold lige uden for opgangsdøren (30min parkering gratis) Hun forventede at være her en uges tid. 

Hvis du får en dårlig oplevelse, er det din egen  skyld :) 

 

 

Redigeret af underdog40
 • Synes godt om 13
 • Tak 9
 • Haha 3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hold da kæft en konge anm.,,skide sjov og utrolig inspirerende læsning,,,,der er altså lige et par guldkorn her ,,,,"fissemuskler",trafikulykker og chefer ja du kommer sgu fint omkring gode ven 

Hvor har jeg dog savnet og igen nydt dine dejlige skriv,,,er du helt sikker på at du ikke er Journalist ;)B):D undercover Boss

 • Synes godt om 1
 • Tak 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jøsses. Det ER åbenbart længe siden jeg har lagt en anmeldelse op. Hvor grøn er man når man ligger en anmeldelse op i efterlysninger :lol:

 • Haha 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sweex

Tror sku lige du har ødelagt hendes nattesøvn den næste uges tid:ph34r:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sweex skrev, for 57 minutter siden:

Tror sku lige du har ødelagt hendes nattesøvn den næste uges tid:ph34r:

Hvis mit ydmyge indslag kan bidrage til at hun rejser hjem med kufferten fuld af penge, er jeg kun glad. Hun fortjener hver eneste øre imho. 

Men nu er det jo så som så med anmeldelser. Hvis kemien ikke er der, kommer du ingen vejne. Jeg har tit fået ørerne i maskinen fordi brugere herinde har lænet sig op af min anmeldelse og ikke fandt melodien. Det er der da også risiko for her, selvom jeg afslutter med at skrive som jeg gør. 

Ikke alle er lige så interesseret i unge piger som jeg selv fx er. Der er mange som hellere vil have en rutineret og erfaren dame på lagnet. Sådan en har jeg derhjemme. Og man går jo ikke over åen efter vand, vel?

Redigeret af underdog40
 • Synes godt om 2
 • Tak 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
underdog40 skrev, for 3 timer siden:

. Lille mund som kyssede mig fra det øjeblik jeg trådte ind af døren.

 

 

Altså nu må jeg først sige at @underdog40 må være Eroguides svar på Dan Turell - min største anerkendelse

 

- og dette afløst af et ? - den der lille mund der kyssede dig, kom der kontakt med en lille tunge, eller var det mer tante andante stil?

 • Synes godt om 1
 • Haha 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dem som kender @underdog40 ved at han kun kysser og yder BFE til konen derhjemme,:D

Han er en true gentleman,og  damernes ven lidt ligesom @Miller's Crossing dog er han i sin helt egen liga M. C., da han jo også har det gode udseende med sig, der er min 1 GP som forvekslede ham med Tom Hanks ;), så blir det sgu noget op ad bakken at være næste kunde ;):rolleyes::D

Jeg vil også gerne lige høre om nogen andre brødre har fået rigtige kys med tunge, god lange dybe så er jeg selv på.vej til Amager,,, 

Til @Vildsvinet,,, jeg tror at det er op til kemi om du kan få gode dybe kys, men et lille råd herfra, få besøgt Nina hurtigst muligt, da hun allerede er ved at blive godt  hypet,, det kan betyde mange ting,  folk som kender det her game, ved godt hvad dette kan betyde,, stikord godt for pigen, men sværere at få lavet en booking, pigen mindre tid til nærver oma,, jeg siger ikke at alle piger er sådan, men taler bare ud fra min egen erfaring.. Desuden hvis man er en af de første kunder hos en ny pige så vil hun helt sikkert være glad for at man genbesøger hende og hun så faktisk har travlt og lyst til at komme igen på et andet tidspunkt til landet, så får man da gjort noget godt for andre brødre herinde,, og hvorfor ikke en god sober anmeldelse det gir jo kunder og er en win win for alle parter,,,

God forårsdag derude, når først rimfrosten er væk så blir det en helt fin solskinsdag,, det i sig selv er jo en dejlig ting i livet :)

Venligst Hunter 

 • Synes godt om 5
 • Tak 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fantastisk anmeldelse!!

Men desværre læses der med og nu er prisen røget op +200,-

Stadig helt ok pris, sammenlignet med mange andre.

 • Tak 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også været forbi, vil anbefale at man tager elevatoren trappen er umulig hvilken etage man er på.

Hun er super sød har et pænt ansigt og flot krop, man tror nærmest det er løgn at hun er så dejligt imødekommende 

 • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

@underdog40 he he din skyld at jeg skal til møde med min bank nu. For filan hvor er hun sød og naturlig. Og den numse altså:wink: og bryster... puha hun blir sq et dyrt bekendtskab lool

Eneste minus er sq at deres kondomer stinker når man knepper igennem og hun fugter :D Men hun kan sq tage imod det lille pus. Harder please... så hun blev lækker svedig og den der lækre rødme i ansigt og overkrop. Me like :wink:

 • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Wow for en anmeldelse @underdog40 - tak for det:). Næsten som at læse en fra gode gamle @cobham

Også gudekommentarer bl.a. fra  vores ven @Hunting for beaver, som jeg ellers troede holdt pause herindefra?

Nu er det jo sådan, at jeg også er mere til ungpigeguf end til de Milfs, som Hunter styrter efter og overdynger med blomster og champagne;)

Så jeg burde også komme afsted til lorteøen i en fart, men jeg har ikke min vante gang derude - slet ikke ligesom Cobham, der nærmest er født og opvokset derude og kender øen som sin egen bukselomme med undtagelse af, når han skal finde ud til Dasha. 

Men nej - for jeg har lige brugt 800 kr. på legendariske Carmen, som jeg endelig fik besøgt i Glostrup (gudeoplevelse). Og så har jeg lagt 1800 kr. til side til et besøg i morgen hos Anastasia og Maria. Så bliver det nok ikke større<3 Så hvis nogle af brødrene har lyst, så anbefaler jeg, at I lægger jer på lur hele dagen på adressen og spejder efter en fyr, der åbenbart minder om Tom Hanks, for så er det Miller's, der er på vej til en oplevelse af de helt store:):wub:

Så hvordan får jeg så råd til et besøg i Ørestaden? Jeg har jo ikke penge som skidt, ligesom Tom Hanks, og til Hunters skuffelse kan jeg oplyse, at jeg heller ikke er så handsome, som han er. Men som Underdog også har skrevet, så er ordene fra en polsk GP'er i 20-erne fra Hvidovre Bolleopgang siddende overskrævs på mit erigerede lem jo nu engang lov. 

Men Underdog - du kan måske fortælle en fattig og liderlig mand, hvornår den pragtfulde ungmø har til sinds at rejse tilbage til sit hjemland.  Landet hvor Gullachsuppe bør nydes før og efter et besøg hos en af disse fantastiske engle. 

For rejser hun inden længe, er jeg nok nødt til at bede om forskud;)

Miller's

 • Synes godt om 2
 • Haha 3

Del dette indlæg


Link til indlæg
underdog40 skrev, for 8 timer siden:

Forhelvede @Hunting for beaver og @Miller's Crossing.....I er jo ikke raske :lol:

Nej ,,,,jeg er ihvertfald ikke helt rask,,, fik af vide af min sidste kæreste at jeg var Narcissist blev lige nød at Google ordet,"sådan genkender du en N....." troede først at det var noget godt,,,,,det var det så ikke tværtimod der er måske 20 kendetegn ,og jeg mener ikke at beside mere end højst 18 af dem,,,,humor kan forekomme;)

Jeg arbejder med mig selv hver eneste dag,for at blive et bedre menneske,og føler selv at det stille og roligt går den rigtige vej,hvis jeg fx læser gode skriv herinde så tager jeg alt det gode med mig på rejsen i gennem livet,,,Prøver at vende det onde til det gode ,og det sure til det sjove:)

undskylder for at afspore unødvendigt,B)

Håber på flere dejlige indlæg omkring pigen  Nina ,,,den kære Nina :rolleyes:;):)

 • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ups! Hvis @cobhams hjemstavn er Amager, vil jeg gerne undskylde mange gange til alle jeg har svinet til, blot fordi de kommer fra Amager. Amager er et smukt sted. Pigerne er smukke. Skatten er lav. Man bruger øen til at komme videre til andre smukke eksotiske steder. De har også en vidunderlig strandpark (har jeg hørt). Alt er bare så dejligt på Amager. 

Amager, du Nordens Kreta/Bora Bora/Seychellerne el. sæt selv ind.

Undskyld, undskyld og undskyld :)

Redigeret af underdog40
 • Haha 2
 • Sørgelig 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er så derfor man bliver ved med at læse med og bidrage herinde. Ægte herrepoesi! :D

underdog: har hun stadig det der hæslige halvudvoksede vaskekone-hår? Det ville jeg ikke kunne håndtere...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hunting for beaver skrev, for 7 timer siden:

Jeg arbejder med mig selv hver eneste dag,for at blive et bedre menneske,og føler selv at det stille og roligt går den rigtige vej,hvis jeg fx læser gode skriv herinde så tager jeg alt det gode med mig på rejsen i gennem livet,,,Prøver at vende det onde til det gode ,og det sure til det sjove:)

Det skal jeg prøve at lære lidt af og minde mig selv om.:)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Denne tråd er lukket for yderligere kommentarer.

×
×
 • Create New...