Hop til indhold
cumongirls

Links til Hamborg

Recommended Posts

Vil gerne nogle dage til Hamborg og besøge nogle bordeller. Kender modellehamburg.de, men der må være nogle andre gode sider. Nogle med gode bud og også hvis nogen har et par gode steder eller pige de kan anbefale... tak

Det må gerne være nogen der har "gesichtsbesamung" på menukortet, det er der vist mange der har i Tyskland.

Paradise point of sex på Reeberbahn, vil høre om man kan få extra ydelser der eller pigerne kun er til standardpakken på 50euro

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil klart fraråde at frekventere Laufhauses på Reeperbahn i Hamburg.

Konceptet har et generelt ry for at være en turistfælde, der trækker kunden i nettet med et tilbud, der ikke holder når først du er kommet på rummet med pigen, hvorefter alt pludseligt koster ekstra.

Eros Laufhaus

http://www.eroslaufhaus.de/

Paradis Point of Sex

http://www.paradise-hamburg.de/

Har selv prøvet det på Paradis.

Med forbehold for at det er ca 3 år siden jeg besøgte stedet, meget kan være sket siden, kan jeg anbefale:

Pipis Lusthaus

http://www.escortmodelle-hamburg.com/de/

Hvis de stadig arrangerer gangbang?

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Paradise point of sex på Reeberbahn, vil høre om man kan få extra ydelser der eller pigerne kun er til standardpakken på 50euro

Det er kort sagt en svindlerbule.

Med mindre du bliver seksuelt opstemt af at blive snydt, svindlet, taget ved næsten eller (forgæves) skændes om prisen, så hold dig langt væk fra det sted.

Jeg havde læst Rejse's advarsler, men en gang i sommers skulle jeg alligevel "checke efter", da jeg var i Hamborg for en aften. Selvom jeg efterhånden er en erfaren herre endte det alligevel med at jeg blev fuppet - dog kun for 50 euro. Når du har fået tøjet af og ligger på sengen vil de have flere penge, og så kommer de rigtige ågerpriser frem. Også selvom pigen højt og helligt ved indgangen til rummet havde avtalt helt præcist hvilken ydelse det skulle være og at hun ikke ville spørge efter flere penge undervejs.

Følgende er en expat' guide til Reeperbahn:

http://joeshamburg.blogspot.se/?zx=3c2587c9b4c0bc

Går du ind i Herberstasse kan du finde nogen rigtigt flotte tyske piger i nogen af vinduerne. De prøver også først at lokke dig ind med en hurtig remse af et eller andet ...50 EUR. Her kan du dog bare spørge: "Seriously, What are the real prices?". Så vil det normalt lykkes at kunne lave en fornuftig aftale. Men det er som regel noget i stil med 100 eller 150 euro. I sommers så jeg en super flot blondine med en Barbie krop, der gav mig en pris på 150 euro - da jeg sagde at det virkede dyrt og spurgte hvad det inkluderede siden prisen kom helt derop sagde hun "assfuck". Jeg accepterede og det blev sgu noget af en tur - ikke noget snyd der. Men priserne er meget højere end stort set alt andet i Tyskland.

Generelt er der utroligt meget snyd i Reeperbahn kvarteret. Jeg var også lige ved at blive snydt på vekselkursen af en hæveautomat, der forsøgte at skære mig 20% på kursen. Jeg havde ikke lige set at den ATM tilhørte en spillebule og ikke en bank - heldigvis skulle man dog acceptere kursen for at gennemføre transaktionen, hvilket jeg ikke gjorde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Læs min streng fra Hamborg - den er forholdsvis ny.

I stedet for bordeller - så prøv tantra (ja, sex er muligt) eller FKK.

Alternativt swinger - men der skal du arbejde for sagen, for at få noget... ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...