Hop til indhold
Rejsenetværk

Bliv medlem hos Erlebniswohnung

Recommended Posts

Vi er en del, som nogle gange har besøgt det fantastiske gangbang koncept i Berlin:

Erlebniswohnung.com
https://www.erlebniswohnung.com/ 

Nogle har besøgt klubben mange gange.

Jeg følger med i kalenderen over tilmeldte deltagere dag for dag, og ved fra en erfaren klub gæst, at man højest kan regne med at kalenderen med tilmeldte holder 50 % på dagen.

Imidlertid, så er flyafgange så righoldige til Berlin, at der ofte kan købes billige billeter med meget kort varsel, og det kunne jeg godt finde på, hvis der er udsigt til at helt bestemte kvinder deltager på dagen.

Jeg har lagt mærke til at en grundstamme af tilmeldte, kan holde sig uændret i 14 dage, mens nogle efter min opfattelse særligt attraktive kvinder, popper op, nærmest med en dags, eller timers varsel, sådan at man som udlænding ikke har en chance for at deltage.

Nu har jeg oprettet mig som medlem, men der er ingen mulighed for at skrive til andre medlemmer.

Nu er det at jeg tænker lidt, at prisen jo er meget gunstig for at deltage, og om det mon kunne tænkes at udgøre en mulighed, at træffe aftaler med udvalgte kvindelige medlemmer i klubben, om at de deltager på bestemte ønskede dage, hvor man så kan bestille fly og hotel, for selv at kunne deltage når de er i klubben.

Det skal naturligvis være mod en økonomisk erkendtlighed, af os som ønsker deres deltagelse, og som kan tilfalde de piger, de dage hvor vi kommer i klubben, for at dyrke gangbang med dem.

Det skal selvfølgelig også gøres på en sådan måde, at klubben ikke bliver økonomisk forbigået, sådan at vi samtidig med at vi betaler de kvinder den sum, også betaler den sædvanlige entre til klubben.

Edielt set kunne man nogle stykker, købe sig til en privat gangbang med udvalgte piger, men ikke nødvendigvis.
Bare der er sikkerhed for at de er tilstede, når vi er i klubben i de timer vi er der, så vil det efter min mening være værd at betale et tillæg til de piger, oven i entreen.

Er der nogle af jer der læser med, som vil være med til at rette en sådan forespørgsel til klubben, og pigerne om dette vil være ok med dem?

Vi behøver nok en tysk kyndig i vores midte, til et sådant projekt.

Det er klart, at hvis piger og klub overhovedet vil være med til den slags arrangementer, så skal pengene falde forud, og være til rådighed på en tysk konto til pigerne, inden at vi rejser til Berlin.

Det er også klart at vi må betale i tillid til, men uden garanti for at pigerne holder deres del af aftalen.

Forestiller mig at vi kan blive en interessegruppe på 4 - 5 mænd, som vil være med til at mødes for at aftale sådanne forespørgsler, for at tilbyde en sum til pigerne, i tillæg til entreen til klubben på dagen.

Som jeg ser det, så kan der blive tale om 1 udvalgt pige, eller 2 udvalgte piger, ved 4 - 5 mænd, hvis det skal være økonomisk attraktivt for dem, at garantere eget fremmøde på dagen

Er I nogle som vil være med til et sådant initiativ?

Jeg har fokus på disse piger i klubben, hvis jeg skal lægge penge i en pulje til dem, for at møde op på dage, hvor vi er i klubben:

diana_beauty
22 Jahre aus berlin
https://www.erlebniswohnung.com/profile/1734/diana_beauty 

jana21
20 Jahre aus Berlin
https://www.erlebniswohnung.com/profile/1561/jana21 

lina young
20 Jahre aus Berlin
https://www.erlebniswohnung.com/profile/1203/lina young 

Elli
19 Jahre aus Berlin
https://www.erlebniswohnung.com/profile/1192/Elli 

layla Beauty
21 Jahre aus Berlin
https://www.erlebniswohnung.com/profile/1186/layla Beauty 

Julia Beauty
20 Jahre aus Berlin
https://www.erlebniswohnung.com/profile/1185/Julia Beauty 

Dilara
20 Jahre aus Berlin
https://www.erlebniswohnung.com/profile/1184/Dilara 

keila
22 Jahre aus nrw
https://www.erlebniswohnung.com/profile/721/keila 

Jas_Dream
20 Jahre aus berlin
https://www.erlebniswohnung.com/profile/569/Jas_Dream 

Larissa
21 Jahre aus unbekannt
https://www.erlebniswohnung.com/profile/397/Larissa 

Maria
23 Jahre aus Berlin
https://www.erlebniswohnung.com/profile/386/Maria 

kati
22 Jahre aus Berlin
https://www.erlebniswohnung.com/profile/179/kati 

Girl
21 Jahre aus Berlin
https://www.erlebniswohnung.com/profile/2/Girl 

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hej Rejse

Som du ved har jeg ingen som helst interesse i det koncept du beskriver. 

Til gengæld har jeg mødt tre af de piger du har på din liste, så dem kan jeg godt fortælle dig lidt om. Det drejer sig om Layla Beauty, Julia Beauty og Kati.

Layla Beauty og Julia Beauty: Jeg har svært ved at finde ud af hvem af dem der er hvem ud fra billederne, da disse ikke er specielt retvisende. Ikke længere i hvert fald - måske var de en gang. Men jeg kan garantere at pigerne er både unge og åndsvagt lækre - helt sikkert piger du ville vende dig om efter på gaden. Pigerne arbejder kun sammen - hvis den ene er forhindret kommer den anden heller ikke. Sidst jeg var i Erlebniswohnung var jeg der ialt 3 dage. Pigerne var på to af dagene og kørte et ensartet koncept begge aftner. De medbragte en flaske vodka og drak sig fra sans og samling - de var højrystede og faktisk også en anelse irriterende (synes jeg) - særligt den ene af dem. De lod til at have deres egen fest og det virkede ikke som om de havde tænkt sig at deltage på lagenerne - godt det samme tænkte jeg - indtil de pludselig overraskede ved at gå ind i et værelse i frækt lingeri, men en hale af mænd efter sig. Heldigvis (for mig) kunne stort set ingen af de mænd præstere, så jeg fik fornøjelsen af dem begge - for på lagenerne var de ikke det fjerneste irriterende :) .. den ene af dem nåede jeg kun at knalde ganske kortvarrigt før hun ilede ud for at tisse - dette gjorde hun stort set konstant. Den anden derimod gav den hele armen. Ligeså småirriterende hun havde været i det andet rum lige så fræk og imødekommende var hun i bollerummet. Hun var atletisk og kunne nogle vilde sexstillinger. og holy moly en lækker og stram krop hun var i besiddelse af. 

Det var så det... på 2.dagen knækkede filmen. Pigerne drak sig igen fra sans og samling og gik ind og kneppede en guds velsignelse af mænd. Der var kø og Hansi stemning så det gad jeg sgu ikke at beskæftige mig med. Jeg gik istedet ind og knaldede Austin som jeg nu havde for mig selv da alle andre var rendt ind til de unge, lækre og meget stive piger. Austin havde jeg også et specielt forhold til, da vi mellem kneppeseancerne havde vores helt egen fest hvor vi dansede rundt - til vores egen store morskab (muligvis ikke de andre gæsters og HELT sikkert ikke Erlebnis-personalet, der endte med at slukke for musikken fordi de syntes vi fyldte for meget). Nuvel - de unge, lækre, stive piger skulle have været på igen senere på aftenen - jeg lå på det tidspunkt og småsov på bolleplatformen da de kom ind - den ene var ved at klatre op til mig da den anden pludselig kiggede rundt på os mænd og udbrød:"No fucking way im doing this"! Og så skred hun - med sin chokerede veninde pilende efter sig. De var programsat igen til dagen efter, men blev streget af listen i løbet af natten. Jeg tænker at hun har overskredet sine egne grænser med flere km så fint hun sagde fra. Desværre har jeg fulgt med i programmet og bemærket at de nu igen er skrevet på stort set hver aften. Det synes jeg sgu er lidt sørgeligt når de så tydeligt overskrider egne grænser ved at være der - i hvert fald den ene af dem.

Kati: Meget lækker, ung stram pige. Det var så også hvad der var at sige af positivt. Hun har nogle iskolde øjne, minus indlevelse, hun brokker sig konstant og man må ikke røre hendes bryster - faktisk må man helst ikke røre hende overhovedet. ØStpige-sex når det er værst. Jeg blev hurtigt træt af konceptet og gik ud og dansede med Austin istedet - DET var til gengæld en god oplevelse :)

Jeg ved ikke om du kunne bruge det til noget - men en pointe er også at pigerne på din liste ikke nødvendigvis giver gode oplevelser ;)

Faktisk foretrækker jeg din såkaldte grundstamme. Imellem pigerne der er Michelle (har ikke fotos på), Lisa Blond, Austin der alle er nogle søde indlevende piger, der giver gode oplevelser - og kønne er de også. Lisa er exceptionelt stram - har aldrig prøvet noget lignende - derfor kan hun heller ikke holde særligt længe og kan heller ikke tages bagfra - til gengæld er hun i den grad på når hun er i gang.

Over and out fra Aben

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tusind tak Bonobo for den beretning.

Den giver noget at tænke over, for jeg er faktisk ikke interesseret i at knalde et par unge piger til et gangbang, som først deler en flaske vodka.

Håber at det er et overstået kapitel at de drikker sig fuld under et besøg, og at de har fundet sig til rette, uden at drikke som de gjorde de par aftner du besøgte klubben.

Kan forstå tidligere på deres profiler, at de har været i klubben for at se den lidt an, uden at deltage aktivt, hvilket de så nu er begyndt på.

Jeg er i den grad interesseret i at få oplevelsens sammen med dem,  men indtil nu, så har de poppet op med dags eller timers varsel.

Uden at du har en chance for at hoppe på et fly til Berlin, for at besøge klubben, mens de er der.

Men nu ser det ud til at de giver op til 2 - dages varsel, og så begynder det at ligne en mulighed, hvis man har fri :)

Layla Beauty og Julia Beauty

Freitag,     22.03.2019

Samstag, 23.03.2019

Montag,  25.03.2019

https://www.erlebniswohnung.com/events

Ok der var en på chatten, der fortalte at vi aldrig kan regne mere end 50 % med den liste, men måske tager jeg chancen en dag.

Med ret kort varsel, kan der ofte købes tur retur billetter til Berlin for 1500 kr +/-

Men det er også op til det dobbelte af, hvad billetter kan koste, købt med et længere varsel.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har ladet mig fortælle, at flyselskaber kan have høje priser 3 - 4 uger før potentiel afrejse, men samtidig sætter de ofte priserne ned de sidste dage op til en afgang.

Berlin er et slaraffenland som flyrejsende.

Mulighederne for at få en billig fly billet tur retur København Berlin, med få dages varsel er langt bedre end jeg troede.

Forsøgsvis har jeg foretaget disse søgninger, dags dato tirsdag den 2/4 på:

Momondo.dk
https://www.momondo.dk/ 

Og fik disse fantastisk billige priser.

Med forbehold for alle mulige faldgruber, under ens bestilling, så fandt jeg nogle virkeligt billige priser.
Og vi kan vel alle klare os med håndbagage på en tur til Berlin, med 1 overnatning, eller 2 overnatninger.

Tur retur København Berlin
Ud    onsdag 3/4
Hjem torsdag 4/4

597 kr med easyjet

Ud torsdag 4/4
Hjem fredag 5/4

698 kr med easyjet

Wekeend er noget dyrere

Men :)

Helt ufatteligt

Ud    mandag 8/4
Hjem tirsdag 9/4

429 kr kr med easyjet

Ud   tirsdag 9/4
Hjem onsdag 10/4

359 kr kr med easyjet

Ud    onsdag 10/4
Hjem torsdag 11/4

410 kr kr med easyjet

Ud   torsdag 11/4
Hjem fredag  12/4

753 kr kr kr med easyjet

Så bliver weekender noget dyrere, men stadig med muligheder for tur retur med easyjet for 1200 kr +/-.

Hoteller med 1 dags varsel til +/- 500 kr for en overnatning i eneværelse.

Ser ud til, måske bortset fra i weekender, at vi kan få overnatninger til mellem 400 og 800 kr, med en uges varsel.

Så jeg vil stærkt opfordre til, at alle som med kort eller længere varsel, har lyst til selskab på en tur til Erlebniswohnung i Berlin, de opretter en tråd om det.

Jeg har ofte således fri, at jeg selv kan tage af sted med kort varsel.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Bonobo, super beskrivelse af de tre piger på Erlebnis. Tak :-) 

@Rejsenetværk, jeg fatter ikke at du gider at lave al den planlægning for at møde piger, du kun har set på billeder. Min (og tror faktisk også det er din?) erfaring er, at det er kemien der tæller, og den fortæller et billede af den ene part ikke noget om. 

Du må op på hesten og tage en chance, afsted til Berlin, min ven :-) 

Venligst 

French

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
frenchlover1 skrev, for 3 minutter siden:

@Rejsenetværk, jeg fatter ikke at du gider at lave al den planlægning for at møde piger, du kun har set på billeder. Min (og tror faktisk også det er din?) erfaring er, at det er kemien der tæller, og den fortæller et billede af den ene part ikke noget om. 

Du må op på hesten og tage en chance, afsted til Berlin, min ven :-) 

Sådan er jeg frenchlover1, det kan der ikke laves om på.

Jeg er ikke spor spontan, og for mig er planlægning gud!

Men siden jeg skrev dette, er der løbet meget vand i åen.

Jeg skrev en status efter vores seneste tur til Frankfurt, hvor jeg formidlede at mit sexliv på ubestemt tid vil bestå af højre hånd, og at jeg vil bruge mine penge på gode restauranter, kultur og en ny garderobe , i stedet for til købesex.

Så nej ingen tur til Berlin indenfor den nærmeste fremtid, men i stedet andre gode oplevelser for de samme penge :)

Venlig hilsen

Rejenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Min pointe var ikke, at man IKKE skal planlægge. Jeg ved også at du nyder at planlægge :-)  (og respekt for det).

Min tanke er, at det er spild af tid og energi at planlægge alt for meget ud fra BILLEDER, når nu kemien - ud fra mit kendskab til dig - betyder rigtig meget  :-) 

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

update:

Layla beauty er ikke stoppet med at drikke. I går kværnede hun en halv flask jack daniels selv + diverse glas champagne - men hun er sgu meget festlig må jeg tilstå - omend kugleskør - uanset om hun er ædru eller fuld :P ... f.eks. tog hun på et tidspunkt  tilløb og hoppede op på ryggen af mig da jeg gik ned ad gangen. hun gik ikke på lagenet - hun arbejder alene nu uden veninde. 

Og så kan jeg krydse Dilara fra din liste af. Hende kan jeg sgu godt forstå du gerne vil møde - muligvis bedste knald ever!! Og det siger ikke så lidt - perfekt stram krop og fisse - og så kan hun noget med sit underliv når man knalder hende - detaljer følger :)

Idag skal jeg møde girl fra din liste, hvis ellers programmet holder. Det glæder jeg mig til - hun ser sprød ud :) :P 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder da til der stadig er lidt liv i Erlebniswohnung.

 Har ellers valgt andre steder de sidste par år, da jeg synes den tidligere kvalitet forsvandt da de flyttede. Så skal da vist en tur forbi igen:)

I denne omgang “nøjes” jeg med Sharks i næste uge;)

Redigeret af Gupta79

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...